Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De kaart Groningen - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 21:01:56

De kaart Den Helder - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 20:59:54

De kaart Den Helder - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 20:59:51

De kaart Den Helder - Temperatuur
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 20:59:51

De kaart T850 pluim Brussel is bijgewerkt.

6 Dec 2019 16:59:57

De kaart De Bilt - 6luik
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:19

De kaart T850 pluim De Bilt is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:19

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:18

De kaart Vlissingen - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:18

De kaart Vlissingen - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:18

De kaart Vlissingen - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:18

De kaart Vlissingen - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:17

De kaart Vlissingen - Temperatuur
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:17

De kaart Twente - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:17

De kaart Twente - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

6 Dec 2019 10:00:17
Actueel
1 / 4

Klets- en waarneemtopic winter

2019-2020

Het winter discussietopic

2019-2020

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Fotowedstrijd december

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4
Kikimero
Lid
Woonplaats:
Berichten: 789
Lid sinds: 3 jul. 2008
10 januari 2009, 13:32 uur | Bericht #24253
Man door ijs gezakt in Brugge

Aan de Spaanse Loskaai in Brugge is vanmorgen een man door het ijs op de Reien gezakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 4.30 uur. De man legde het verbod om het ijs te betreden naast zich neer en zakte door een wak. De brandweer kwam hem halen en hij werd licht onderkoeld weggevoerd. Andere verwondingen heeft hij niet.

Zwakke plekken
Het ijs op de Reien is volgens de metingen van vanmorgen tussen 7 en 9 centimeter dik. Maar er zijn veel zwakke plekken. Daarom blijft het betreden van het ijs nog zeker het hele weekend verboden.

Damse Vaart
Het ijs op de Damse Vaart zou al 10 centimeter dik zijn. De Brugse brandweer voert nog verder metingen uit. Om 11 uur wordt beslist of het coördinatieteam samenkomt om te vergaderen over de vrijgave van het ijs tussen Brugge en Sluis.

Bron:HLN.Be
Kikimero
Lid
Woonplaats:
Berichten: 789
Lid sinds: 3 jul. 2008
10 januari 2009, 16:01 uur | Bericht #24260
Meer dan tien mensen thuis doodgevroren in Hongarije

In Hongarije zijn de voorbije week minstens tien mensen in hun eigen huis doodgevroren omdat ze de verwarmingskosten niet meer konden betalen.


In hun klaslokalen houden Hongaarse kinderen hun winterkledij aan.

Wet voor wanbetalers
De socialistische premier Ferenc Gyurcsany heeft vandaag een wetsontwerp voorgesteld dat ervoor moet zorgen dat de energieleveranciers niet zomaar de kraan kunnen dichtdraaien bij wanbetalers. Ze moeten eerst contact opnemen met lokale sociale instellingen en samen oplossingen zoeken voor mensen die de verwarmingskosten niet kunnen ophoesten. De centrumrechtse oppositie wil de gemeenten dan weer wettelijk verplichten om bijstand te verlenen aan de meest kwetsbare mensen.

Jaarlijks tot 400 vriesdoden
Hongarije kampt al jaren met het probleem. Volgens schattingen van hulporganisaties komen elk jaar 300 tot 400 mensen om van de kou. Velen vriezen dood in hun eigen woning. In sommige gevallen spenderen de Hongaren de helft van het inkomen aan verwarmingskosten. De huidige winter is bovendien bijzonder streng. In Hongarije en Bulgarije worden dezer dagen temperaturen tot min 20 graden gemeten.

Spanje
Ook aan de andere kant van Europa regeert Koning Winter. Zo kampte Spanje vandaag met de nasleep van de sneeuwstorm die gisteren over het land trok. Vooral in het noorden en het centrum van het land was er nog steeds grote verkeershinder. Sneeuw en ijzel maakten talrijke straten niet of nauwelijks berijdbaar. Duizenden mensen moesten de nacht doorbrengen op de luchthaven van Madrid. Ook zaterdag kampte de luchthaven nog steeds met belangrijke vertragingen.
De chaos zorgde voor politiek rumoer. De Spaanse regering beschuldigt het meteorologische instituut AEMET ervan het onweer te laat voorspeld te hebben. De oppositie vindt dan weer dat minister van Verkeer Magdalena Alvarez verantwoordelijk is.

Bron:HLN.Be | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:12 uur, door Joyce.s
Waarom deze advertentie?
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
10 januari 2009, 20:56 uur | Bericht #24280
Duizenden skiliefhebbers in Oostkantons

Tussen de vijfduizend en tienduizend ski- en sneeuwliefhebbers zijn vandaag afgezakt naar de skicentra en -pistes in de Oostkantons. Dat blijkt uit schattingen van de dienst toerisme van de Oostkantons. De uitbaters van de langlaufpistes toonden zich alleszins tevreden.

Door het zonnige weer en de veelvuldige sneeuw hadden de uitbaters op veel volk gehoopt. Ze kregen niet alleen skiliefhebbers, maar ook wandelaars, vooral gezinnen, over de vloer. Ze toonden zich tevreden over de opkomst, maar hadden toch nog meer volk verwacht.

Slechte kwaliteit
In Elsenborn werden ruim 500 paar ski's verhuurd. Er werd vooral gelanglauft, want de skipistes voor alpineskiën waren niet open. Door de hoge concentraties fijn stof in de lucht was de sneeuw immers van slechte kwaliteit. Voorts lag er slechts 10 centimeter sneeuw. "Vijf centimeter sneeuw extra was beter geweest", zegt een uitbater. Ook morgen zijn alle skistations open. Voor maandag tonen de uitbaters zich eerder sceptisch, want de temperaturen gaan volgens de voorspellingen weer stijgen.

©Hln
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
11 januari 2009, 12:06 uur | Bericht #24302
Damse Vaart open voor schaatsers


De Damse Vaart tussen Brugge en Sluis is opengesteld voor schaatsers en wandelaars. Het besluit werd vanmorgen genomen na een gemeenschappelijke vergadering met de brandweer en politie. Het ijs is volgens de metingen voldoende dik om volk toe te laten. De grootste wakken zijn afgezet. Toch blijft het betreden van het ijs op eigen risico.

Gisteren negeerden veel schaatsliefhebbers het verbod om het ijs te betreden. Toen was het nog niet dik genoeg. De politie maande de schaatsers vanop de oevers aan om het ijs te verlaten. Maar hoe later op de dag, hoe meer mensen zich op het ijs waagden.

Brugge-Sluis-Brugge
Nu het ijs is opengesteld, start ook onmiddellijk de organisatie van de toertocht Brugge-Sluis-Brugge. Schaatsers kunnen een deelnemerskaart kopen in de drie steden langs de waterloop. In Brugge, Damme, Hoeke en Sluis zijn er controleposten waar de kaart wordt afgestempeld. De afstand van Brugge naar Sluis en terug bedraagt 33 kilometer.

Mobiliteitsplan
In Damme is ook een bijzonder mobiliteitsplan van kracht. Er worden immers duizenden ijstoeristen verwacht. Daarom zijn niet alle toegangswegen tot het historische stadcentrum in twee rijrichtingen toegankelijk. De Brugse Reien blijven gesloten voor schaatsers. Het ijs is er te gevaarlijk onder de bruggen.

©Hln | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:12 uur, door Joyce.s
Kikimero
Lid
Woonplaats:
Berichten: 789
Lid sinds: 3 jul. 2008
11 januari 2009, 18:18 uur | Bericht #24313
50.000 schaatsers op Damse Vaart


Sinds het verbod om het ijs op te gaan op de Damse Vaart tussen Brugge en Sluis zondagmorgen om 11 uur werd opgeheven, zijn meer 30.000 mensen naar de Zwinsteden afgezakt. De politie telde zondagnamiddag op het grondgebied Damme meer dan 10.000 geparkeerde voertuigen. Volgens commissaris Jan Bonneure gingen in Damme alleen meer dan 30.000 personen op het ijs. Met Sluis en Brugge erbij rekent hij op circa 50.000 personen.

De politie moest zondag een bijzonder mobiliteitsplan activeren om de verkeersstroom in goede banen te leiden. Het toeristisch centrum van Damme is immers snel oververzadigd. Ook de wegen langs de Damse Vaart zijn niet breed. Grote problemen bleven echter uit.IJs van goede kwaliteit
De kwaliteit van het ijs is volgens de politiecommissaris nog van goede kwaliteit. De brandweerdiensten van Brugge en Knokke-Heist voerden zondagnamiddag omstreeks 16.30 uur nog nieuwe metingen uit en daaruit bleek dat het ijs nog voldoende dik was om de massa schaatsers en wandelaars toe te laten. De hulpdiensten moesten op het grondgebied Damme enkele keren tussenkomen voor ernstige valpartijen. Vijf personen werden naar ziekenhuizen afgevoerd met breuken en ernstige kneuzingen aan been, knie of heup.Maandagmorgen beslissen de burgemeesters van Brugge, Damme, Knokke-Heist en Sluis na nieuwe metingen of het ijs ook maandag nog toegankelijk blijft. Er worden immers positieve temperaturen voorspeld.

Bron:HLN.Be | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:13 uur, door Joyce.s
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
12 januari 2009, 10:23 uur | Bericht #24345
Veel sneeuw in Madrid

Afgelopen vrijdag was er in grote delen van Spanje veel hinder door sneeuw. Vliegvelden werden gesloten en het verkeer had ook veel hinder.

Vliegen
Het vliegveld van Madrid (Barajas) is uren lang gesloten geweest door de zware sneeuwval. Hierdoor zaten duizenden passagiers vast.

Wegen
De sneeuw veroorzaakte ook problemen op de weg. Er waren veel wegen afgesloten of nauwelijks bereikbaar. Rond Madrid alleen al, stond ongeveer 500 km file. Tientallen ongelukken werden gemeld.

Voetbal
Zondag is de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Atletico Bilbao enige tijd stil gelegd door een sneeuwbalgevecht. Na het begin signaal bekogelde het Madrileense thuispubliek massaal het doel van Atletico Bilbao.

Vorige maand
Een maand geleden was er ook hevige sneeuwval in Spanje. Toen lag er in het zuiden op sommige plaatsen een meter sneeuw. Militairen en hulpdiensten moesten ingezet worden om automobilisten vast in de sneeuw te helpen.

©Weeronline
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
12 januari 2009, 10:32 uur | Bericht #24348
Sneeuw smelt pas tegen eind van de week helemaal weg

Het duurt nog wel een week voor paden en straten waar niet gestrooid werd, volledig sneeuwvrij zullen zijn. Vandaag loopt het kwik op van 1 tot 6 graden. Vanavond gaat het regenen en kan het zeer glad worden. Weerman Eddy De Mey verwacht in de tweede helft van de week een nieuwe winterprik met nachtvorst en temperaturen rond de nul overdag.

Sneeuw:
De dooi zal slechts heel langzaam intreden, aldus Eddy De Mey. “In het begin van de week krijgen we gedurende de nacht temperaturen rond het vriespunt, met dooi overdag, maar tegen de tweede helft van de week voert de winter nog een ultiem Von Rundstedt-offensief, met vorst ’s nachts.” Omdat in Limburg en Antwerpen de meeste sneeuw gevallen is, kan het nog tot het weekend duren eer alle winterellende achter de rug is en de wegen en voetpaden helemaal sneeuwvrij zijn.

Autorijden:
Voor automobilisten is het de komende dagen oppassen voor ijzelplekken. Eddy De Mey: “Het is niet onwaarschijnlijk dat het smeltwater ’s nachts opnieuw aanvriest, waardoor ijzelplekken ontstaan. Bovendien wordt dinsdagmorgen regen voorspeld. Ook dat kan zorgen voor ijzelplekken als het ’s nachts vriest.” Voor automobilisten is het dus de komende dagen extra uitkijken.
Schaatsen:

Nog een paar dagen:
De voorbije dagen werd op tal van vijvers en vaarten naar hartenlust geschaatst. “Maar dat zal de komende dagen op steeds minder plassen mogelijk zijn”, aldus De Mey. “Omdat het in de nacht van maandag op dinsdag gaat regenen, zal er zich een laag water vormen op het ijs, die dan ’s nachts wel weer kan bevriezen. Daardoor zal er op een aantal plassen, waar het altijd net iets kouder is, wat langer geschaatst kunnen worden. Maar het schaatsplezier op bijvoorbeeld de Damse vaart zal snel voorbij zijn.”

©HbvL
Kikimero
Lid
Woonplaats:
Berichten: 789
Lid sinds: 3 jul. 2008
12 januari 2009, 13:29 uur | Bericht #24358
Schaatsen op Damse Vaart verboden vanaf 12.30 uurDoor de intrede van de dooi zal het verbod om het ijs op de Damse Vaart te betreden vanaf vandaag om 12:30 uur terug ingaan. Dat hebben de burgemeesters van Brugge, Damme en Sluis na overleg beslist.

Door de dooi staat er op veel plaatsen al water op het ijs. De burgemeesters geven de schaatsers nog enkele uren de tijd om hun tourtocht tussen Brugge en Sluis af te werken. Vanaf 12.30 uur moet iedereen het ijs verlaten. Wie dat niet doet, riskeert een boete tot 137,5 euro. De politie zal vanaf 14 uur streng optreden.

Gisteren zakten circa 50.000 mensen af naar de Damse Vaart om van de ijspret te genieten. Vandaag was de belangstelling minder groot.

Bron:HLN.Be | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:13 uur, door Joyce.s
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
12 januari 2009, 16:12 uur | Bericht #24366
Woensdag 7 januari absolute recorddag voor VAB


Voor pechverhelpingsorganisatie VAB was woensdag 7 januari de absolute recorddag in het veertigjarige bestaan van de organisatie. Maar ook op 5 en 6 januari kreeg VAB tussen de 3.000 en de 4.000 oproepen te verwerken. Dat meldt de organisatie in een terugblik op de afgelopen winterse dagen.

"Januari is traditioneel een wintermaand wanneer we bij VAB erg veel werk hebben. Onze pechverhelpers hadden de handen meer dan vol tussen 5 en 10 januari", aldus VAB.

Startproblemen
Volgens de VAB waren de meest voorkomende problemen de batterij, problemen met dieselwagens, bevroren onderdelen, ongevallen en vastrijden van voertuigen. Tot nu toe maakten startproblemen tussen 30 en 35 procent uit van de interventies. Volgens VAB liep dat percentage op 6 en 7 januari zelfs op tot bijna 50 procent.

Dieselwagens hebben bij koud weer vaak te kampen met brandstofproblemen. "Vlokken van diesel komt uitsluitend voor bij extreme temperaturen en dan meestal bij oudere dieselmotoren of bij moderne diesels waarbij de voorgloeiing niet behoorlijk functioneert. Normaal komen we zoiets 1 of 2 keer in een januarimaand tegen, nu hebben we vooral in de Kempen en de Ardennen meermaals met dit probleem moeten afrekenen", aldus VAB.

Bevroren
Voorts zorgen de sneeuw en koude voor bevriezing van sloten, ruiten, koffers, deuren maar ook handremmen. "We hebben vijf maal zoveel keer moeten helpen bij bevroren handremmen dan tijdens een gemiddelde winter", luidt het.

De sneeuw en de daarop onmiddellijk ingevallen extreme koude lagen ook aan de basis van heel wat ongevallen. Maar vooral ook reden er bestuurders vast in de sneeuw. Volgens VAB waren er tot nu toe niet meer ongevallen dan tijdens een 'normale' winter.

©Hln | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:13 uur, door Joyce.s
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
12 januari 2009, 17:42 uur | Bericht #24374
"België had afgelopen week te maken met koudegolf"


De afgelopen dagen hebben we in ons land te maken gehad met een koudegolf, zo zegt weerman Eddy De Mey. "Er was gedurende 20 à 21 nachten, afhankelijk van regio tot regio, sprake van vorst en dan mogen we wel spreken van een koudegolf", aldus De Mey. Ook bij het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KMI) wordt gesproken van een koudegolf.

Zo'n koudegolf wordt op de website van het KMI gedefinieerd als zijnde een intense afkoeling van de lucht of toevoer van erg koude lucht over een uitgestrekt grondgebied en dat gedurende enkele dagen tot verschillende weken.

Vijf vorstdagen
"Meer specifiek gesteld spreken we van een koudegolf wanneer we te maken hebben met vijf opeenvolgende vorstdagen (minimumtemperatuur elke dag negatief). Op minstens drie van die vijf dagen mag ook de maximumtemperatuur niet boven het nulpunt uitkomen.

Dat is afgelopen week het geval geweest: op 6 januari bedroeg de maximumtemperatuur -5,9°C, op 7 januari was dat -1,5°C, de dag erna was de maximumtemperatuur positief, maar op 9 en 10 januari dook die met respectievelijk -0,2°C en -1°C opnieuw onder het nulpunt. Bijgevolg is er sprake van een koudegolf", legt klimatoloog Luc De Bontridder van het KMI uit.

Nederland
Het Nederlandse weerinstituut hanteert op zijn website een strengere definitie van een koudegolf. Zo moet er in Nederland sprake zijn van een aaneengesloten periode van minstens vijf ijsdagen (maximumtemperatuur onder nul), waarvan drie met strenge vorst (minimumtemperatuur onder -10 graden).

De afgelopen weken is dat criterium niet gehaald bij onze noorderburen. We kwamen een nacht met strenge vorst en twee ijsdagen tekort, aldus het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI).

©Hln | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:13 uur, door Joyce.s
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
12 januari 2009, 18:11 uur | Bericht #24377
Jongen zakt met fiets door het ijs in Erembodegem

In de Aalsterse deelgemeente Erembodegem is een jongen door het ijs gezakt. De jongen werd uit het water gehaald maar zijn toestand is nog onduidelijk, zegt de brandweer van Aalst.

Het ongeval gebeurde op de Dender, ter hoogte van de brug aan de Hogeweg en de Gaston De Schepperstraat. De jongen reed met de fiets op de bevroren rivier, toen het ijs het begaf. Hij kwam in het water terecht, maar het is niet duidelijk hoe lang hij onder bleef.

De brandweer van Aalst was snel ter plaatse. De jongen werd uit het water gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. De toestand van het slachtoffer is nog niet bekend.

©Hln
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
12 januari 2009, 21:40 uur | Bericht #24384
Stroodiensten enkel nog op pad in Limburg en Antwerpen


De strooidiensten strooien vannacht enkel nog in Limburg en in bepaalde delen van Antwerpen. Dat zegt Jean-Pierre Martens, verantwoordelijke bij de strooidiensten.

"De voorspelde temperaturen zijn positief", aldus Martens, "strooien is dus niet meer nodig". Enkel in Limburg en in bepaalde delen van Antwerpen rukken de strooidiensten vannacht nog uit. Daarnaast is er inspectie op de snelwegen om de zaken onder controle te houden, aldus nog Martens.

©Hln | Gewijzigd: 24 februari 2017, 13:13 uur, door Joyce.s
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
13 januari 2009, 10:30 uur | Bericht #24389
Veel schade aan waterleidingen door bevroren water

Nu de dooi ingezet is, ontdekken vele Vlamingen schade aan hun waterleidingen door bevroren water dat uitzette. Loodgieters komen handen tekort voor de vele oproepen, maar ook de water- en verzekeringsmaatschappijen hebben het druk. Assuralia, de verzekeringsfederatie, laat alvast weten dat de brandverzekering vriesschade dekt.

©Hln
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
13 januari 2009, 23:05 uur | Bericht #24407
Belgische huishoudens zonder water

Door bevroren waterleidingen zaten in de Zuid-Belgische stad La Louvière dinsdagavond ruim 30.000 gezinnen zonder water. Door de vorst waren al talrijke waterleidingen gesprongen. Nu het dooit, zijn die gaan lekken en daardoor valt op veel plaatsen de druk weg. Volgens de Waalse watermaatschappij SWDE kampen ook andere plaatsen in Wallonië met problemen met de watertoevoer.

Deze situatie hebben we sinds 1987 niet meer meegemaakt, aldus een woordvoerder van de SWDE. Naar verwachting zal het nog meerdere dagen duren voordat de situatie weer normaal is. De autoriteiten delen zakken water uit.

©De Pers
Terug naar boven
1 2 3 4
2 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 2 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 26.829 topics, welke bij elkaar 441.827 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.013 leden.
Het nieuwste lid is Shalandaaa.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
2 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 3719 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 3719, lezen 8 mensen het topic "Waarnemingentopic Winter 2014-2015 Deel 1".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Klets- en waarneemtopic winter

2019-2020

Het winter discussietopic

2019-2020

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Fotowedstrijd december

© 2003 - 2019 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden