Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dickens, TX; Garza, TX; Kent, TX.

24 Apr 2024 09:25:19

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Coleman, TX; Runnels, TX; Taylor, TX.

24 Apr 2024 04:06:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Callahan, TX; Jones, TX; Shackelford, TX; Taylor, TX.

24 Apr 2024 03:18:47

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Callahan, TX; Nolan, TX; Runnels, TX; Taylor, TX.

24 Apr 2024 03:18:47

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Kent, TX.

24 Apr 2024 01:16:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Scurry, TX.

24 Apr 2024 01:16:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Fisher, TX.

24 Apr 2024 00:56:55

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Garza, TX; Kent, TX.

24 Apr 2024 00:45:51

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Kent, TX.

23 Apr 2024 23:56:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Garza, TX; Kent, TX.

23 Apr 2024 23:19:17

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dickens, TX; Garza, TX; Kent, TX.

23 Apr 2024 23:03:28

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Alger, MI; Marquette, MI.

23 Apr 2024 19:07:37

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

23 Apr 2024 17:00:01

De temperatuur bij Dourbes is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

23 Apr 2024 08:58:04

De temperatuur bij Buzenol is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

23 Apr 2024 08:58:03
Actueel
1 / 4

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
25 juni 2011, 14:58 uur | Bericht #250495
Onweerskansen 28 en 29 juni

Eindelijk is het dan zover: het echte onweerskansen topic. Op 18 juni jongstleden werd er al een topic over gestart. Toen kregen we te lezen : "Het is nog zo ver" "Kaarten moeten we niet serieus nemen" "Eer dat het de 28ste is, is het al weg" en ga zo maar door. Echter het was opvallend, dat telkens maar weer de Spaanse pluim te zien was in het Amerikaans weermodel GFS en Europees weermodel ECMWF. Dit is de reden waarom Johann toen een topic heeft aangemaakt. Johann is niet zomaar iemand. Hij heeft echt de kennis en werkt bij in Zwitserland bij MeteoMedia - in Nederland beter bekend als Noodweercentrale. Gisteren stond het volop in de media, maar hier was het dus al langer bekend en werd het ook snel opgepakt door GeenStijl, waarvoor onze dank erg groot is.

Als we nu naar de situatie kijken, dan zien we, dat er weinig verandering in is gekomen ten opzichte van de voorgaande dagen en topics. Het Amerikaans weermodel en het Europees weermodel laten een thermisch laagje/depressie zien vanuit Frankrijk. Voor de mensen, die het niet weten wat dit inhoudt, zet ik het er maar nog een keer in. We kunnen immers wel alles achterhouden, maar het is tenslotte toch informatie voor de leken onder ons. Als er een lang hogedrukgebied stagneert, wordt de lucht aan de grond opgewarmd. Hierdoor ontstaat er verdamping. Doordat de lucht zo warm en vochtig is, ontstaat er een klein lagedrukgebied, een thermische depressie. Omdat de temperatuur zo hoog is, verandert een hogedrukgebied vaak in een lagedrukgebied omdat de atmosfeer zo vochtig is. De damp kan niet ontsnappen doordat een hogedrukgebied damp tegenhoudt. Thermische lagedrukgebieden komen dan plotseling in een hogedrukgebied, waardoor de damp in de troposfeer stijgt. Omdat de atmosfeer zo vochtig is, wordt het onstabiel en kunnen thermische lagedrukgebieden vaak voor hagel en onweer zorgen. Hieronder de kaarten van GFS en ECMWF 500 hPa, beide 12Z (14.00 uur Nederlandse tijd).



Het KNMI sprak in de Guidance van gisteren (zaterdag) over: "Kijken we naar de clusterkaarten dan zien we dat op woensdag 12 UTC 25% van de leden de Spaanse pluim nog west van ons land hebben en 75% van de leden boven of net oost van ons land. Dit is ook te zien in de staafdiagrammen van de neerslag voor het westen van het land, die hebben de pieken met neerslag verdeeld vanaf dinsdag 00 UTC tot woensdag 24 UTC. ECMWF laat in de nieuwste run (zaterdag 00u) de meeste neerslag zien in het midden van het land. Vanwege de traagheid van het oostwaarts trekken blijft timing erg lastig. Temeer ook omdat er bijzonder veel energie (CAPE) beschikbaar is en buien een eigen leven gaan leiden. Alles is dus aanwezig voor enige hectiek". Met name de laatste zin, die dik gedrukt is baart me enigszins zorgen, temeer omdat ze er nu al over spreken en zoals ik het interpreteer is een kans op een WA (weeralarm) erg groot.



Als we naar de CAPE en lifted waardes kijken van het Amerikaans weermodel dan zien we een maximale CAPE van 3000. Zoals al eerder geschreven in het vorige topic komt dit door de absurde dauwpunten, die het Amerikaans weermodel berekent. De dauwpunten liggen volgens GFS rond de 23 à 24 graden tegenover 19 à 20 graden van het Europees weermodel ECMWF. Dit lijkt mij realistischer. Het Europees weermodel komt met CAPE waardes van 1900 tot 2600 J/KG, welke in mijn ogen ook realistisch zijn. Zoals eerder al vermeld, moeten we er ongeveer 1000 J/KG eraf moeten halen bij het weermodel GFS voor een werkelijk beeld. Hieronder ziet u de CAPE van het Amerikaans weermodel en het Europees weermodel.





Kijken we naar de Theta-e waardes, (dit is een kaart met de equivalent potentiële temperatuur op 850 hPa en de gronddruk), voor de mensen die niet zo goed weten wat het inhoudt: "De equivalent potentiële temperatuur (Theta-e) is een mooie indicator voor verschillende luchtmassa's. Theta-e is de temperatuur, die een 'luchtpakketje' (in het geval van bovenstaande kaart afkomstig van 850 hPa) heeft als het eerst zover naar boven is gebracht, dat door condensatie alle latente warmte (condensatiewarmte) vrij is gekomen en daarna (droog)adiabatisch (zonder energie uitwisseling met de atmosfeer) weer naar beneden (naar het 1000 hPa niveau) gebracht is. Theta-e wordt dus door de temperatuur én door het vochtgehalte van de lucht bepaald. Hoe warmer en hoe vochtiger de lucht hoe hoger de Theta-e. Met behulp van Theta-e kun je onder andere goed verschillende luchtmassa's onderscheiden. Bijvoorbeeld een warme sector tussen warmte- en koufront in. De warme sector is over het algemeen warmer en vochtiger dan de omringende lucht en heeft daardoor ook een hogere theta-e waarde. Een scherpe gradiënt in de theta-e waarden wijst dan op een front tussen 2 luchtsoorten." Momenteel liggen de waardes tussen de 60 en de 72. Dit is echter vele malen hoger dan dat er weergegeven werd op 25/26 mei 2009. Toen lagen de waardes tussen de 50 en de 56.



De dynamische kant blijft lastig om daarover iets te zeggen. Dit kan morgen voor enige duidelijkheid gaan zorgen. Hiervoor bekijk ik de kaarten van de STP (Significant Tornado Parameter) 0-1 km windschering en de 0-6 km windschering. Wat meteen opvalt is, dat de STP flink uitschiet in het westelijk deel van het land, maar ook het midden (oosten van Zuid-Holland, Utrecht en westen van Gelderland) van het land wordt het berekend, ook in België. De waardes verspringen iedere keer. De ene keer geeft de run een STP waarde aan van 4, dan weer 2 en dan weer 3. Een ding is bijna zeker: er bestaat een grote kans op supercel met mogelijke tornado potentie. Ook grote hagel kan tot de mogelijkheden behoren en dan praat ik over 4 à 5 cm. De kaarten van Estofex laten een hagelgrootte zien van 6 centimeter, maar die kaarten zijn experimenteel.



Samenvatting: Dinsdag in de middag toenemende kans op snelle, maar vooral explosieve onweersbuien met veel bliksemactiviteit. De onweersbuien zullen waarschijnlijk zich gaan organiseren tot multicell onweer met kans op downburst. Ook is de kans op een tornado (in media term te blijven windhoos) aanwezig, naast dit alles is er ook kans op zware windstoten, lokaal veel neerslag en hagel tot 5 centimeter. Kortom, enorm veel spektakel voor de gebieden noordwest, west, zuidwest en midden van het land. | Gewijzigd: 26 juni 2011, 23:35 uur, door Verwijderde_gebruiker_01
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
26 juni 2011, 21:34 uur | Bericht #251349
Kaarten update van GFS 18u run





| Gewijzigd: 28 juni 2011, 00:00 uur, door Verwijderde_gebruiker_01
Waarom deze advertentie?
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
26 juni 2011, 21:41 uur | Bericht #251365
Update Estofex

Een level 2 is afgegeven voor delen van Noord-Frankrijk, België en Nederland voor grote hagel, zware windstoten en extreme neerslag.

Een level 1 is afgegeven voor een omgeving van het niveau 2 gebied, met inbegrip van de rest van de Benelux-landen en westelijke delen van Duitsland en Noord-Frankrijk, vooral voor de zware windstoten, grote hagel en zware regen.


| Gewijzigd: 27 juni 2011, 23:42 uur, door Verwijderde_gebruiker_01
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
27 juni 2011, 08:08 uur | Bericht #251620
KNMI Guidance **UPDATE**

Tussen een hogedrukgebied boven de Oostzee en een langgerekte vore boven de Britse Eilanden richting het Iberisch Schiereiland bevindt zich boven onze omgeving een zuidelijke stroming waarmee zeer warme lucht wordt aangevoerd. Een thermisch laag wordt dinsdagochtend boven het westen van België verwacht en trekt dinsdagavond over het noordwesten van ons land noordoostwaarts. Aan de westzijde van het thermisch laag stroomt in de grenslaag koude lucht het land binnen. Verder is er ook nog sprake van een koufront. Het is ongeveer te koppelen aan theta-w 850 hPa 15 C. Het passeert in de nacht naar woensdag van het westen uit het land en verlaat in de ochtend het oosten. Een hoogtetrog boven de Oceaan loopt vlak achter de frontale zone mee naar het oosten en ligt donderdag 00 UTC van Schotland naar het Nauw van Calais.


Hirlam Uitvoer wordt aangehouden, maar er zijn wel onzekerheden betreffende de koers en timing van het laag, wat uiteraard grote gevolgen kan hebben voor met name de windrichting. Verder uiteraard ook aandacht voor de windstoten die eventueel gaan optreden bij de buien. De hoogtewinden gaan niet verder dan 20-30 kn dus van impulstransport hoeven we niet veel te verwachten. Een ander effect dat een rol speelt bij het ontstaan van windstoten is de downdraft. Deze kan wel een flinke bijdrage leveren. Wanneer zo'n methode wordt toegepast op de progtemps halen we ongeveer 55 knopen. Ivens methode komt met 45 knopen. Deze wordt voorlopig aangehouden als de maat voor de windstoten zoals die in zijn algemeenheid kunnen optreden. In het achterhoofd houden we dan de 55 knopen als waarde zich zeer lokaal kan voordoen.

De Hir Uitvoer geeft het actuele patroon circa 50-100 km te westelijk weer. De buien boven het westen van Frankrijk trekken in de ochtend over de Noordzee en langs de westkust noordnoordoostwaarts, al neemt de activiteit wel af. (Deze buien zien we terug in de KOUW kans 0612.) Algemeen beeld is dat de timing van het begin van de buien sterk verschilt tussen de div. en ook opeenvolgende Uitvoer. In de Hir00 Uitvoer blijft vrijwel alle activiteit nu ten westen van ons land, pas tegen woensdagochtend in het oosten weer enige activiteit. Vooralsnog verwerpen we deze Uitvoer. EC18 Uitvoer laat het begin van de buien in de avond zien in het westen en laat flink wat activiteit zien. In de GFS00/WRF18 Uitvoer begint de activiteit in het zuiden al in de middag. De GFS Uitvoer laat wel onrealistisch hoge Td en daaruit volgende CAPE waarden zien, waarden in de WRF Uitvoer zijn daarentegen realistisch. Activiteit in de div Uitvoer moet slechts als een grove leidraad worden gezien, uiteraard zien we in de Uitvoer van hoge resolutie modellen de grootste intensiteiten en sommen. Er kunnen hoge neerslagintensiteiten met lokale wateroverlast optreden. Plaatselijk kan meer dan 50 mm vallen. Wat betreft de onweerskansen geeft INDECS grote kansen op onweer. Daarbij valt op dat van 281521 de kans op 100 ontladingen/5 min niet veel groter is dan de kans op 200 ontl/5 min. Dat geeft al aan dat wanneer er iets ontstaat er ook veel onweer bij kan zitten. Verder worden er CAPE waarden verwacht tot ongeveer 2500 J.kg, de windschering in de onderste 6 km is echter tamelijk gering. Bovenluchtforcering is niet of nauwelijks aanwezig. Grote mate van organisatie bij de buien lijkt dan ook niet waarschijnlijk. Triggering vindt plaats als gevolg van convergentie in de grenslaag en optilling van de warme lucht als gevolg van binnenstromende koude lucht ten westen van het laag. | Gewijzigd: 28 juni 2011, 07:57 uur, door Verwijderde_gebruiker_01
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
28 juni 2011, 08:01 uur | Bericht #252873
* Het welbekende on/off topic gebeuren: In één bericht zowel offtopic als ontopic zaken vermelden. Dit lokt bij anderen reacties uit en daarmee dwalen we enorm het onderwerp af. Het gehele bericht wordt verwijderd.

* Het alom beruchte "We krijgen niets" zonder enige verdere toelichting. Probeer duidelijk te formuleren waarom je denkt, dat je niets meer krijgt. Bijvoorbeeld aan de hand van kaarten en dus niet alleen op gevoel.

* Het vragen van "Hoe laat krijg ik onweer of wanneer krijg ik onweer" zal ook de prullenbak in gaan. We proberen in de startposting met tekst en plaatjes het zo uit te leggen, dat iedereen het kan snappen. Vragen om verdere uitleg van dit bericht kan en mag natuurlijk gewoon.
koen17
Lid
Woonplaats: IJmuiden
Berichten: 1038
Lid sinds: 16 dec. 2009
28 juni 2011, 08:04 uur | Bericht #252874
Westkust kan zich alvast opmaken voor een leuk ochtendje. Trekrichting van de buien boven Zeeland is N/NNO | Gewijzigd: 28 juni 2011, 08:04 uur, door koen17
Rayo
Lid
Woonplaats: Wieringerwaard (N-H)
Berichten: 916
Lid sinds: 15 mei. 2008
28 juni 2011, 08:04 uur | Bericht #252875
Goede uitleg Jan!

Dus als ik het goed begrijp, is die bui in Zeeland een warmte onweder en gaat het vuurwerk pas in de middag/namiddag beginnen?
.:: Hevig onweer in het geheugen: (1) 14 Juli 2004, (2) 25/26 mei 2009, (3) 28/29 juni 2011, (4) 10 september 2011 ::.
SniperEye
Lid
Woonplaats: NL Midden Limburg
Berichten: 1292
Lid sinds: 25 mei. 2009
28 juni 2011, 08:05 uur | Bericht #252876
Citaat van Rayo, dinsdag 28 juni 2011, 8:04 uur Goede uitleg Jan!

Dus als ik het goed begrijp, is die bui in Zeeland een warmte onweder en gaat het vuurwerk pas in de middag/namiddag beginnen?


Same question here
Woonplaats: Voorhout (Z-H)
Berichten: 1407
Lid sinds: 31 mei. 2008
28 juni 2011, 08:05 uur | Bericht #252877
Die joekel trekt zo de zee op, aambeeld trekt waarschijnlijk over de westkust (mogelijk mamatus, zoals eerder te lezen was). Die heel snel ontwikkelende buien boven Belgie kunnen over het westen gaan trekken
Woonplaats: Middelburg
Berichten: 48
Lid sinds: 26 aug. 2009
28 juni 2011, 08:05 uur | Bericht #252878
de 1e 2 best wel harde knallen zijn een feit hier ten noorden van Middelburg
Reutel
Lid
Woonplaats: Tilburg centrum
Berichten: 1167
Lid sinds: 30 nov. 2010
28 juni 2011, 08:06 uur | Bericht #252879
Goedemorgen! Als ik vanuit Tilburg naar het westen kijk zie ik de bloemkolen al omhoog schieten...
Hete Bliksem: Schil de zoete appels en snijdt ze in stukjes. Doe de appels samen met het spek in een pan met een laagje water en wat zout. Laat dit zo’n vijftien minuten koken. Voeg dan de geschilde en in stukken gesneden aardappelen en zure appels toe en laat alles in een half uurtje gaar koken. Haal het spek uit de pan en snijdt het in stukjes. Stamp de aardappelen en de appels door elkaar met de kruidnagel,peper en boter. Roer daarna de stukjes spek door de stamppot. Bak tenslotte in een klein halfuurtje de gehaktballen gaar en snijdt ze in plakjes. Leg de plakjes vlees boven op de stamppot en smullen maar!
Boxer
Lid
Woonplaats: Breukelen (ut)
Berichten: 950
Lid sinds: 14 aug. 2006
28 juni 2011, 08:06 uur | Bericht #252880
sized_tophoogte.JPG

tophoogtelegenda.gif | Gewijzigd: 28 juni 2011, 08:09 uur, door Boxer
Als je niet meer durft te zeggen wat je meent, zal je al snel niet meer menen wat je zegt!
wappy
Lid
Woonplaats: Haarlem-Schalkwijk
Berichten: 1195
Lid sinds: 26 jul. 2006
28 juni 2011, 08:06 uur | Bericht #252881
Camera staat al klaar nu maar hopen dat he haarlem ook raakt(ziet er iig wel na uit).
Reutel
Lid
Woonplaats: Tilburg centrum
Berichten: 1167
Lid sinds: 30 nov. 2010
28 juni 2011, 08:09 uur | Bericht #252886
Enorme ontploffing voor de zeeuwse kust...
http://wolken.buienradar.nl/default.aspx?region=&i=1
Hete Bliksem: Schil de zoete appels en snijdt ze in stukjes. Doe de appels samen met het spek in een pan met een laagje water en wat zout. Laat dit zo’n vijftien minuten koken. Voeg dan de geschilde en in stukken gesneden aardappelen en zure appels toe en laat alles in een half uurtje gaar koken. Haal het spek uit de pan en snijdt het in stukjes. Stamp de aardappelen en de appels door elkaar met de kruidnagel,peper en boter. Roer daarna de stukjes spek door de stamppot. Bak tenslotte in een klein halfuurtje de gehaktballen gaar en snijdt ze in plakjes. Leg de plakjes vlees boven op de stamppot en smullen maar!
Woonplaats: Voorhout (Z-H)
Berichten: 1407
Lid sinds: 31 mei. 2008
28 juni 2011, 08:10 uur | Bericht #252887
Correct me if I'm wrong...Die buien zijn zo groot in omvang omdat ze simpelweg hun hoofd stoten (inversie?? of tropopause?) en niet verder omhoog kunnen groeien. Ze groeien natuurlijk wel verder maar moeten zich wel horizontaal gaan uitbreiden, tegen het deksel waar ze tegenaan botsen.
mrijkhals
Lid
Woonplaats: Goes
Berichten: 1200
Lid sinds: 1 dec. 2007
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 juni 2011, 08:11 uur | Bericht #252889
Net zware ontlading/inslag in middelburg.
Op 112meldingen staat: VERZORGINGSTEHUIS SWERFRUST...... arme oudjes

Als dit een voorbode is van wat er vanmiddag/avond nog moet komen..... dan neem ik vanmiddag vrij !!!
| Gewijzigd: 28 juni 2011, 08:12 uur, door mrijkhals
Radiografische Hobby's ?..kijk op: http://www.mrdracing.nl
danny90
Lid
Woonplaats: Zeeland, Domburg
Berichten: 249
Lid sinds: 8 jun. 2009
28 juni 2011, 08:12 uur | Bericht #252890
bui hier viel opzich wel mee, regen is voorbij fiets nu ff naar de duinen!
tnzbdx
Lid
Woonplaats: Terneuzen
Berichten: 24
Lid sinds: 30 nov. 2010
28 juni 2011, 08:12 uur | Bericht #252891
Eerste bliksem al gezien, het dondert ook, opkomend tij....dus die boel wordt nederland ingeduwd
regent wel, maar nog niet echt veel
Just MeBart
richard
Lid
Woonplaats: Hoorn (NH)
Berichten: 606
Lid sinds: 28 jul. 2006
28 juni 2011, 08:12 uur | Bericht #252892
stukje JanVisser

De dag begint nog vrij zonnig al valt in de loop van de ochtend langs de westkust een (onweers)bui niet uit te sluiten. Om 7 uur onweerde het al in het westen van Zeeuws-Vlaanderen en in noordwestelijk Vlaanderen (België). Vanochtend vroeg waren boven Noordwest-Frankrijk al forse buien actief. Aan het einde van de middag neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en moet met zware buien rekening worden gehouden. Het valt niet uit te sluiten dat het om ‘georganiseerd grootschalig onweer’ gaat met veel ontladingen (tot meer dan 100 per 5 minuten) gaat. De toppen van de buien kunnen zowaar doorschieten tot boven 12 kilometer hoogte. Tevens zijn hagel en windstoten mogelijk. Doordat de wind in de loop van de middag ruimt van zuidoost naar west begint de hitte in het westen te temperen: de buien doen de rest!

De komende nacht trekt een koufront over Nederland. Ook dan nog steeds kans op regen- en onweersbuien maar het zwaartepunt verschuift geleidelijk naar het oosten en noordoosten. De temperatuur zakt naar 17 graden en de wind wordt matig uit het westen tot noordwesten.
Woonplaats:
Berichten: 4905
Lid sinds: 16 jun. 2007
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 juni 2011, 08:13 uur | Bericht #252895
1 om in te lijsten

Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.853 topics, welke bij elkaar 448.363 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.579 leden.
Het nieuwste lid is philip.beuckels@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 461 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 461, lezen 9 mensen het topic "Berichtgeving aardbevingen Noord Nederland ".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden