Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Drew, AR.

27 Apr 2024 08:14:16

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Ashley, AR.

27 Apr 2024 07:21:23

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

27 Apr 2024 07:00:09

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Union, AR; Union, LA.

27 Apr 2024 05:39:06

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Union, AR; Union, LA.

27 Apr 2024 05:39:05

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Bowie, TX; Morris, TX; Red River, TX; Titus, TX.

27 Apr 2024 03:46:57

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Clarke, IA; Ringgold, IA; Union, IA.

27 Apr 2024 03:46:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cleburne, AR; Independence, AR; Jackson, AR; Prairie, AR; White, AR; Woodruff, AR.

27 Apr 2024 03:46:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Independence, AR; Jackson, AR; White, AR; Woodruff, AR.

27 Apr 2024 03:46:56

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Clarke, IA; Lucas, IA; Marion, IA; Warren, IA.

27 Apr 2024 03:46:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Nodaway, MO; Worth, MO.

27 Apr 2024 03:05:09

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Adams, IA; Ringgold, IA; Taylor, IA; Union, IA.

27 Apr 2024 03:05:08

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Clarke, IA; Decatur, IA; Ringgold, IA; Union, IA.

27 Apr 2024 03:05:08

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Buena Vista, IA.

27 Apr 2024 03:05:08

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Madison, IA; Warren, IA.

27 Apr 2024 03:05:08
Actueel
1 / 4

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Maxim1110
Lid
Woonplaats: Nijmegen(ma-vr), Eindhoven(weekend)
Berichten: 4041
Lid sinds: 25 okt. 2009
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 februari 2012, 22:21 uur | Bericht #328542
Citaat van Han, donderdag 2 februari 2012, 22:10 uur Ik zie op het kaartje hierboven van Ronald een "lage" druk gebied van 1035 hPa.
Dat is toch geen lagedrukgebied meer? Zeker niet als de omringende lucht waardes heeft van een maar hPa hoger.
(2 of 3).
Luchtdruk is relatief maar van een laag mag je dan toch niet meer spreken?
Ondanks dat kunnen er natuurlijk wel sneeuwbuien over gaan trekken.
Ik ben benieuwd.
Het KNMI geeft wel code "geel" voor enkele sneeuwbuien maar dat mag je zeker niet extreem noemen.

Klopt, zoals je zegt is luchtdruk relatief. Daardoor telt niet alleen de daadwerkelijke hoogte (of laagte), maar ook die van de omringende gebieden. Daarom geeft het "lage"drukgebied waar we mee te maken gaan krijgen zo goed aan hoe hoog de luchtdruk is. We hebben het over 1035 hpa, dat is al best hoog voor hogedruk (record in nederland 1050 hpa), en in de zomer zou een dergelijke waarde absurd zijn (een hogedrukgebied heeft dan veelal een kerndruk van hooguit 1020 hpa).
Helemaal vernieuwd: mijn eigen fotografiewebsite: www.maximvanasseldonk.com
Volg me ook op twitter: https://twitter.com/#!/PhotographyMvA
En like me op facebook: http://www.facebook.com/MaximVanAsseldonkPhotography
Woonplaats: Oude Leije, Nrd. Fryslân (11stedenroute)
Berichten: 21
Lid sinds: 24 jul. 2011
2 februari 2012, 22:22 uur | Bericht #328543
Citaat van Hooizolder, donderdag 2 februari 2012, 21:26 uur Iemand een idee waarom de temps oplopen in Friesland ?

Zoëven buiten gekeken: richting zuid schijnt de maan en sterren onder een heldere hemel. Boven mij en richting Noord hangt de bewolking komend van de Waddenzee. Temp stijgt met 1,5 graad... Wsch. dus het bewolkingseffekt hier in Oude Leije (Nrd. Fryslan) aan de Elfstedenroute...
Waarom deze advertentie?
Ben
Lid
Woonplaats: Springendal
Berichten: 330
Lid sinds: 30 jan. 2010
2 februari 2012, 22:22 uur | Bericht #328544
Citaat van zwoof, donderdag 2 februari 2012, 22:11 uur [attachment=82149:pluim_vo...ig_06260.png]

Zwoof dat is super - wat een pluim !! We gaan naar een historische februari wintertje, dat had twee weken geleden, niemand kunnen voorzien. Bedankt !
Woonplaats:
Berichten: 64
Lid sinds: 21 aug. 2011
2 februari 2012, 22:22 uur | Bericht #328545
noodweercentrale nl toch ook weinig sneeuw
Jeroen71
Lid
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Berichten: 932
Lid sinds: 30 aug. 2008
2 februari 2012, 22:23 uur | Bericht #328546
De spelbrekers: wind en sneeuw

Een korte rondrit langs een aantal schaatslocaties deze middag was toch een kleine teleurstelling. De Kraenepoel in Aalter is dichtgevroren, maar voorlopig nog niet beschaatsbaar. Op mijn favoriete schaatsplek (die ik om heel erg egoïstische redenen hier niet bij naam noem, neemt u het mij niet kwalijk ) was er zelfs nog geen vliesje ijs te bespeuren. Naar ik heb vernomen, is ook de Damse Vaart nog bijna geheel ijsvrij. Het Donkmeer ligt nog gedeeltelijk open, elders ligt er een ijslaagje van 2 cm. Boosdoener is uiteraard de strakke wind, die het water te veel door elkaar mengt, waardoor de bovenlaag niet tot het vriespunt kan afkoelen. Allicht komt van uitstel deze keer geen afstel, want het blijft de komende dagen hard vriezen. Toch ligt er een nieuwe spelbreker op de loer: sneeuw.

Ik schreef maandag al over het kleine lagedrukgebiedje dat ontstaat boven de Oostzee. Het is een heel merkwaardig ding. Zo bedraagt de kerndruk 1035 hPa. Dat is een waarde die je normaal toeschrijft aan een hogedrukgebied, niet aan een lagedrukgebied. Deze depressie heeft een klassiek frontaal systeem, met een warmfront, een koufront en een occlusie. Daar hoort ook een warme sector bij. Deze kern komt morgen vrijdag afzakken via de Waddenzee over Nederland naar België. Dat betekent dat de wind morgen in de loop van de dag van richting zal veranderen. Er staat komende nacht eerst nog een koude noordooster. Tegen de ochtend valt de wind volledig weg. Het is daarbij ijskoud, rond de -10°C. Het water dat nu nog open ligt, komt tot rust en zal snel bevriezen.

depressiekern1.png

Morgenavond ligt een depressiekern boven ons land. Aan de kust wordt tijdelijk zachtere zeelucht aangevoerd (rode pijl), elders blijft het koud. Na doortocht van het koufront begint het ook aan de kust opnieuw te vriezen.

Kort na de middag draait de wind in het Vlaamse binnenland naar het zuidwesten. Het blijft daarbij koud, want ook vanuit die richting waait koude landlucht naar onze omgeving. Een ander paar mouwen is het voor het uiterste westen. Daar draait de wind naar het noordwesten en stroomt tijdelijk minder koude zeelucht binnen. Het gaat daarbij aan de kust ook hard waaien, tot windkracht 7. In West-Vlaanderen kan het kwik morgennamiddag en -avond oplopen tot enkele graden boven het vriespunt. Volgens de laatste modeluitvoer is dat alleen het geval voor de regio ten westen van de lijn Brugge-Gistel-Diksmuide. Elders blijft het gewoon vriezen.

Die windsprong hoort bij de doortocht van het warmfront. Daarbij valt ook wat sneeuw. Dat zou vooral het geval zijn in de provincies West- en Oost-Vlaanderen. Plaatselijk kan daar een dek ontstaan van 4 of 5 cm. Aan de kust kan dat natte sneeuw of zelfs eventjes regen zijn. Rond 18 uur volgt dan de passage van het koufront. De wind ruimt overal weer naar het noordoosten en ook aan de kust begint het dan weer volop te vriezen en kunnen er ook nog een aantal buien vallen met droge sneeuw. Dat betekent dat de wegen daar spekglad kunnen worden. De strooidiensten houden zich maar best paraat.

Zaterdag staat er dan opnieuw een zwak windje uit oostelijke richtingen. Het kwik ligt 's ochtends op de meeste plaatsen rond -8°C. Op plaatsen met een sneeuwdek is dat nog enkele graden lager. De maxima liggen zaterdag rond -2°C aan de kust en rond -5°C in Limburg. Zondagochtend vriest het vrijwel overal streng, rond -10° à -11°C. Overdag ligt het kwik rond -3°C aan zee en rond -5°C in het oosten. Een sneeuwzone blijft haperen boven de Noordzee en komt niet aan land.

Over het vervolg zijn de weermodellen vrij eenduidig. Het blijft ten minste tot en met woensdag koud. 's Nachts vriest het matig tot streng, overdag ligt het kwik rond of iets onder het vriespunt. Als de sneeuw niet al te veel roet in het eten gooit, lijkt schaatspret dus gegarandeerd.

Voor Friesland wordt het morgen een cruciale dag. Als er een paar centimeter sneeuw valt op de prille ijsvloer, dan betekent dat meteen dat de plannen voor een eventuele Elfstedentocht vrijwel defintief kunnen worden opgeborgen. Blijft Friesland gespaard van sneeuw, of valt er maar een heel klein beetje, dan kunnen ze blijven dromen. Concrete plannen zijn er uiteraard nog niet. Daarvoor moet het nog véél langer streng vriezen. Laat de Friezen maar rustig doen, ze hebben ervaring genoeg.

Tot slot nog een klein berichtje uit de interne keuken: deze IJsverwachting bestaat sinds 2005. Nooit kreeg ik meer bezoekers over de virtuele vloer dan gisteren. De verwachting werd gisteren precies 900 keer bekeken. Bij deze mijn dank aan alle trouwe lezers!

ijsverwachting
marcbb
Lid
Woonplaats: Heerlen (Zuid Limburg)
Berichten: 216
Lid sinds: 6 dec. 2010
2 februari 2012, 22:23 uur | Bericht #328547
KNMI waarschuwt voor gevaarlijk weer.
Bron: nu.nl
| Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:24 uur, door marcbb
Wolkje7
Lid
Woonplaats: Velp (Gelderland)
Berichten: 1534
Lid sinds: 24 mrt. 2008
2 februari 2012, 22:24 uur | Bericht #328548
Citaat van zwoof, donderdag 2 februari 2012, 22:11 uur [attachment=82149:pluim_vo...ig_06260.png]

Nu al tot en met de 14e? Wat zou die elfsteden toch dichtbij komen als alles meezit vrijdag en zaterdag in Friesland! | Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:26 uur, door Wolkje7
Weerdagen Velp 2019:

Volledige dagen met sneeuwdek: 7
Dagen met deels sneeuwdek: 2
Vaste sneeuw: 4 * Laatste 01-02-2019
Smeltende sneeuw: 1 * Laatste 02-02-2019
Hagel: 4


Velp 2018:

Smeltende sneeuw: 6
Vaste Sneeuw: 6
Hagel: 8
Weerlicht: 6
Onweer: 24 (1 onweersdag in Velp gemist toen ik in Duitsland was)


Velp 2017:

Dagen met sneeuwdek: 34 (waarvan 21 in januari, 6 in februari en 7 in december)
Vaste sneeuw: 12
Smeltende sneeuw: 6
Hagel: 13
Weerlicht: 6
Onweer: 21
rocal
Lid
Woonplaats: Veldhoven
Berichten: 172
Lid sinds: 11 jan. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 februari 2012, 22:28 uur | Bericht #328550
heb net gekeken naar het duitse nieuws.
daar waarschuwen ze dat het winterweer 6 weken kan aanhouden......
kwats of de waarheid.
dan zitten we half maart..
waar baseren ze dergelijke uitspraken op?
Woonplaats: Assen (overdag Groningen)
Berichten: 51
Lid sinds: 10 jun. 2010
2 februari 2012, 22:29 uur | Bericht #328552
Citaat van Snowwy, donderdag 2 februari 2012, 22:23 uur KNMI waarschuwt voor gevaarlijk weer.
Bron: nu.nl


Mooi op Nu.nl... plaatje erbij uit Roemenië . En KNMI meldt nog steeds code geel: Enkele sneeuwbuien. Ben benieuwd of de bussen morgen rijden.....
Delain
Lid
Woonplaats: leeuwarden
Berichten: 529
Lid sinds: 17 dec. 2010
2 februari 2012, 22:29 uur | Bericht #328553
hier temp. weer dalend. Nu -6.0
Woonplaats: Groningen Stad
Berichten: 323
Lid sinds: 7 jun. 2007
2 februari 2012, 22:29 uur | Bericht #328554
Eindelijk voor de eerste keer deze winter strenge vorst hier

Reutel
Lid
Woonplaats: Tilburg centrum
Berichten: 1167
Lid sinds: 30 nov. 2010
2 februari 2012, 22:29 uur | Bericht #328555
En de ijspluim om de avond weer compleet te maken!

PLUIM_06260_IJS.png

IJsgroeimodel
Het ijsgroeimodel berekent de watertemperatuur of (als de temperatuur onder nul komt) de ijsdikte van een laag stilstaand water van twee meter diep. Het model houdt rekening met de invloed van de temperatuur en met de afkoeling door de wind en verdamping. Ook de invloed van straling wordt in de modelberekeningen meegenomen. Straling zorgt overdag doorgaans voor opwarming, maar 's nachts kan uitstraling bij heldere hemel voor afkoeling zorgen. Al deze effecten worden in de berekeningen meegenomen.

[b]Representativiteit[/b]
Lokale omstandigheden spelen een belangrijke rol in de groei van de ijsdikte. Een laag sneeuw op het ijs fungeert als een isolatiedeken, waardoor het ijs minder snel groeit. In een dergelijke situatie kan het ijs aan de onderkant door menging met warmer water zelfs afsmelten bij luchttemperaturen onder nul. Bij dooi daarentegen zorgt de isolerende werking van sneeuw juist voor het langzamer smelten van het ijs. Door verschillen in hoeveelheid sneeuw treden er dus ook verschillen in ijsgroei op.

Het KNMI ijsgroeimodel houdt rekening met de sneeuwbedekking en zelfs met de veroudering van de sneeuwlaag. De ijsaangroei verloopt bijvoorbeeld ook anders in water waarin een sterke stroming staat.

Bij het vergelijken van waarnemingen van ijsdikte en modeluitvoer is de representativiteit van de meting voor de gemodelleerde situatie van groot belang. Zo is het b.v. belangrijk te beseffen dat de ijspluim voor 2m diep, open water geldt. In dieper water zal in een vorstperiode minder ijs liggen.
Om het model te calibreren kan er gebruik worden gemaakt van gemeten ijsdiktes.

bron: KNMI | Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:33 uur, door Reutel
Hete Bliksem: Schil de zoete appels en snijdt ze in stukjes. Doe de appels samen met het spek in een pan met een laagje water en wat zout. Laat dit zo’n vijftien minuten koken. Voeg dan de geschilde en in stukken gesneden aardappelen en zure appels toe en laat alles in een half uurtje gaar koken. Haal het spek uit de pan en snijdt het in stukjes. Stamp de aardappelen en de appels door elkaar met de kruidnagel,peper en boter. Roer daarna de stukjes spek door de stamppot. Bak tenslotte in een klein halfuurtje de gehaktballen gaar en snijdt ze in plakjes. Leg de plakjes vlees boven op de stamppot en smullen maar!
zwoof
Lid
Woonplaats: Rijssen (Twente)
Berichten: 2015
Lid sinds: 8 jan. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 februari 2012, 22:30 uur | Bericht #328557
Citaat van Reutel, donderdag 2 februari 2012, 22:19 uur KNMI geeft pas op het allerlaatste moment waarschuwingen. En ik denk dat dat op dit moment ook het meest juiste is. Morgen snowcasten en dan zien we vanzelf wat we op ons dak krijgen

0,5 tot 8 cm.. Ik kan me nog herinneren dat alle sneeuw een keer was berekend voor het zuiden. Maar alles viel toen in Grunn dat droog zou blijven. Zo was er ook bij ons een keer niets gevallen (straal 20 km) en de rest van NL hopen met sneeuw. Was best zielig zo'n groen stipje in een witte wereld vanuit de lucht gezien. Haha! Zo zijn er genoeg voorbeelden. Je kunt er niets van japan, het is de grote vraag waar we morgen antwoord op hebben.
https://zwoof.nl/Winterstatistieken en https://zwoof.nl/Zomerstatistieken
MartijnR
Lid
Woonplaats: Skarsterbrege
Berichten: 33
Lid sinds: 24 jan. 2012
2 februari 2012, 22:30 uur | Bericht #328558
@Walker hier daalt ie ook weer !
Han
Lid
Woonplaats: Ermelo
Berichten: 816
Lid sinds: 8 feb. 2007
2 februari 2012, 22:31 uur | Bericht #328560
Citaat van Maxim1110, donderdag 2 februari 2012, 22:21 uur Klopt, zoals je zegt is luchtdruk relatief. Daardoor telt niet alleen de daadwerkelijke hoogte (of laagte), maar ook die van de omringende gebieden. Daarom geeft het "lage"drukgebied waar we mee te maken gaan krijgen zo goed aan hoe hoog de luchtdruk is. We hebben het over 1035 hpa, dat is al best hoog voor hogedruk (record in nederland 1050 hpa), en in de zomer zou een dergelijke waarde absurd zijn (een hogedrukgebied heeft dan veelal een kerndruk van hooguit 1020 hpa).

Ja, dat is fraai.
Joep geeft even later nog uitleg over het "laag" met een kerndruk van 1035 hPa wat ons gaat passeren.
In wat je zegt is juist. In de zomer zou dit een extreem hogedruk gebied zijn waarmee je gegarandeerd warm en droog weer zou krijgen.
Nu zal het er anders uit gaan zien omdat er toch een bulkje sneeuw dreigt over te komen.
Apart is toch wel dat we niet eens zover van het hogedruk-record van de maand februari afzitten. Die ligt rond de 1045 hPa.
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1493
Lid sinds: 7 jun. 2011
2 februari 2012, 22:33 uur | Bericht #328566
Citaat van Snowwy, donderdag 2 februari 2012, 22:23 uur KNMI waarschuwt voor gevaarlijk weer.
Bron: nu.nl


Nee hoor. Gewoon een code geel zonder een waarschuwing voor gladheid . Ze zijn daar volgens mij helemaal de ondergesneeuwde weg kwijt . | Gewijzigd: 2 februari 2012, 22:34 uur, door reedtimmer
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
GHoekstra
Lid
Woonplaats: Harlingen (Frl)
Berichten: 555
Lid sinds: 2 dec. 2010
2 februari 2012, 22:35 uur | Bericht #328570
Hier al -7,9°C op de teller.
Wind doet niet veel meer 2 bft (2,1 m/s).
Dat levert toch nog een windchill op van -11,8°C.
Reutel
Lid
Woonplaats: Tilburg centrum
Berichten: 1167
Lid sinds: 30 nov. 2010
2 februari 2012, 22:36 uur | Bericht #328571
Citaat van zwoof, donderdag 2 februari 2012, 22:30 uur 0,5 tot 8 cm.. Ik kan me nog herinneren dat alle sneeuw een keer was berekend voor het zuiden. Maar alles viel toen in Grunn dat droog zou blijven. Zo was er ook bij ons een keer niets gevallen (straal 20 km) en de rest van NL hopen met sneeuw. Was best zielig zo'n groen stipje in een witte wereld vanuit de lucht gezien. Haha! Zo zijn er genoeg voorbeelden. Je kunt er niets van japan, het is de grote vraag waar we morgen antwoord op hebben.

Zeker met dat lake effect is het een grote onvoorspelbare boel. Ik sta er niet raar van te kijken als er een enorme dump gaat komen. De zee is nog steeds heel warm en dat werkt in het voordeel
Hete Bliksem: Schil de zoete appels en snijdt ze in stukjes. Doe de appels samen met het spek in een pan met een laagje water en wat zout. Laat dit zo’n vijftien minuten koken. Voeg dan de geschilde en in stukken gesneden aardappelen en zure appels toe en laat alles in een half uurtje gaar koken. Haal het spek uit de pan en snijdt het in stukjes. Stamp de aardappelen en de appels door elkaar met de kruidnagel,peper en boter. Roer daarna de stukjes spek door de stamppot. Bak tenslotte in een klein halfuurtje de gehaktballen gaar en snijdt ze in plakjes. Leg de plakjes vlees boven op de stamppot en smullen maar!
Woonplaats: Assen (overdag Groningen)
Berichten: 51
Lid sinds: 10 jun. 2010
2 februari 2012, 22:36 uur | Bericht #328572
Ik zie net dat Groningen-Eelde -10.7 noteert. Koudste plekje van NL! Hier in Assen nu ook -10!
vage unit
Lid
Woonplaats: Goirle
Berichten: 127
Lid sinds: 14 dec. 2010
2 februari 2012, 22:36 uur | Bericht #328573
hallo allemaal, even een vraagje van mij als ""beginneling".....

Ik lees dat de sneeuwverwachting voor morgen mede veroorzaakt wordt doordat dit neerslaggebied van noord naar zuid over ons land trekt.
Ik begrijp ook dat deze storing wordt gevoed door de noordzee.
Mijn vraag is dan ook of het mogelijk is om enigszins te voorspellen wat de verschillen in aantal cm sneeuw zal/kan zijn in noord en zuid nederland ?
Is het bv zo dat het noorden sowieso meer krijgen dan ik hier in brabant (bij Tilburg) omdat de storing vanuit het noorden nadert ???
Of is het echt gewoon geluk (of pech) hebben met het aantal cm sneeuw ?
uit GOIRLE !!!
Terug naar boven
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.853 topics, welke bij elkaar 448.364 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.579 leden.
Het nieuwste lid is philip.beuckels@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 191 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 191, lezen 4 mensen het topic "Wat was je heftigste onweer?".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden