Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De temperatuur bij Mont rigi is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

7 Dec 2023 13:38:11

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Clay, FL; Duval, FL.

7 Dec 2023 09:19:16

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Duval, FL.

7 Dec 2023 08:25:13

De temperatuur bij Mont rigi is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

7 Dec 2023 01:08:43

De temperatuur bij Retie is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

7 Dec 2023 01:08:42

De temperatuur bij Stabroek is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

7 Dec 2023 01:08:42

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Clay, FL; Duval, FL.

6 Dec 2023 20:27:23
Actueel
1 / 4

Herfst discussietopic

Nazomer eindelijk voorbij: herfstweer op komst!

Orkaanseizoen 2023

OnweerOnline LIVE

Kijk je mee?

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
19 maart 2012, 13:14 uur | Bericht #342405
Omleidingen door kustversterking BreskensOp verschillende locaties in Breskens starten vanaf morgen, dinsdag 20 maart, omleidingen voor het verkeer. Dit is nodig omdat waterschap Scheldestromen werkt aan het versterken van de kust rondom Breskens. De omleidingen duren tot en met juni van dit jaar en staan aangegeven met verkeersborden. Op de website www.kustversterking.nl zijn alle wegomleggingen te vinden. De omleidingen gelden voor drie locaties: het Veerplein, bij de rotonde ter hoogte van het viaduct aan de Langeweg, en op de dijk bij strandpaviljoen ’t Halve Maentje.

Het waterschap versterkt de dijk rondom het Veerplein. Daarnaast komt op het plein een hele nieuwe toegangsweg en worden alle ‘oude’ wegen opgeruimd. Tot en met juni worden automobilisten en fietsers daarom vanaf de rotonde bij de Langeweg (komende uit Schoondijke) niet meer rechtdoor naar het Veerplein gestuurd, maar onderlangs de dijk. Voor wandelaars is er een pad vanaf de boot naar de trap bij Scheldeveste. Voor fietsers is een omleidingsroute vanaf het Veerplein richting de rotonde bij de Langeweg, maar fietsers kunnen ook afstappen en de omleidingsroute voor voetgangers volgen in plaats van om te rijden. De bushalte blijft gewoon bereikbaar, net als het parkeerterrein bij de terminal.

Het waterschap verhoogt de dijk en vervangt de steenbekleding van de dijk tussen de strandovergang bij paviljoen ’t Halve Maentje richting het Veerplein. Fietsers en voetgangers worden daarom onderlangs de dijk, via de Nieuwesluisweg, omgeleid richting het Veerplein. De strandpaviljoens zijn gewoon bereikbaar. De omleidingen zijn nodig omdat waterschap Scheldestromen hard werkt aan het versterken van de kust rondom Breskens. Dit project is in september 2012 afgerond. Meer informatie over het werk is te vinden op www.kustversterking.nl.

Bron: BoN | Gewijzigd: 7 februari 2017, 13:42 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.782 topics, welke bij elkaar 448.050 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.561 leden.
Het nieuwste lid is Stefanvm.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 74 mensen aan het browsen op het forum. 8 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 74, lezen 6 mensen het topic "Winter discussietopic 2023-2024".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Orkaanseizoen 2023

OnweerOnline LIVE

Kijk je mee?

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Herfst discussietopic

Nazomer eindelijk voorbij: herfstweer op komst!

© 2003 - 2023 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden