Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC; Richmond, NC; Scotland, NC.

19 Apr 2024 19:50:29

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aiken, SC; Lexington, SC; Richland, SC; Saluda, SC.

19 Apr 2024 16:12:43

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aiken, SC; Edgefield, SC; Lexington, SC; Richland, SC; Saluda, SC.

19 Apr 2024 15:38:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Winston, AL.

19 Apr 2024 14:26:15

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colbert, AL; Franklin, AL; Lawrence, AL.

19 Apr 2024 12:59:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colbert, AL; Franklin, AL; Lauderdale, AL.

19 Apr 2024 12:35:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Grant, AR; Jefferson, AR.

19 Apr 2024 09:45:24

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Jefferson, AR; Lonoke, AR; Pulaski, AR; Saline, AR.

19 Apr 2024 08:41:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Alexander, IL; Johnson, IL; Pulaski, IL; Union, IL.

19 Apr 2024 08:34:22

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Maries, MO; Phelps, MO; Pulaski, MO.

19 Apr 2024 08:34:22

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Attala, MS; Leake, MS; Madison, MS.

19 Apr 2024 08:34:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lincoln, MO.

19 Apr 2024 08:34:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Greene, IL.

19 Apr 2024 08:34:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Calhoun, IL; Lincoln, MO.

19 Apr 2024 08:34:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Scott, IL.

19 Apr 2024 08:34:21
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
31 augustus 2012, 18:56 uur | Bericht #370314



Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
31 augustus 2012, 19:06 uur | Bericht #370316
Every cloud has a silver lining
Waarom deze advertentie?
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
31 augustus 2012, 20:16 uur | Bericht #370319
Overstromingen kosten het leven van een 75 jarige automobilist in Slidell

De overstromingen door Isaac hebben het leven gekost van een 75 jaar oude automobilist. Hij reed van de onder water staande Interstate 10 af in een greppel vol met water. Hij probeerde op Interstate 10 op te komen, maar stuurde van de oprit af. Politieagenten waren snel ter plaatse, maar de man was al verleden. Duikers moesten er aan te pas komen om het voertuig te bergen. 

© onweer-online
Bron: NOLA
Every cloud has a silver lining
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
31 augustus 2012, 21:35 uur | Bericht #370330
"Mississippi stroomde in omgekeerde richting"

Volgens wetenschappers van de USGS, de United States Geological Survey heeft de orkaan Isaac de stroom van de Mississippi een tijdlang veranderd. Isaac raasde deze week over verscheidene Amerikaanse staten rond de Golf van Mexico. Dat de kracht van Isaac enorm was, hoeft misschien geen betoog meer. Desalniettemin willen de wetenschappers van de USGS, de United States Geological Survey, met recente metingen nog eens wijzen op de intensiteit van de orkaan.

Isaac trok deze week over verscheidene staten in het zuidoosten van de VS en teisterde ook enkele landen in de Golf van Mexico. De gevolgen van de natuurkracht die door Isaac werd ontketend, was niet enkel zichtbaar door de grote schade die werd veroorzaakt maar ook door de omgekeerde stroom van de Mississippi.

De meetinstrumenten van de USGS registreerden tijdens de doortocht van de orkaan immers een wijziging in de loop van de rivier. Dinsdag zou het water van Mississippi gedurende 24 uur stroomopwaarts gestroomd zijn. Onder normale omstandigheden gebeurd dat in de omgekeerde richting. Het debiet van de rivier bedraagt dan ongeveer 3.540 kubieke meter per seconde. Op het moment dat Isaac voorbij stormde, raasde het water in de Mississippi met een snelheid van maar liefst 5.200 kubieke meter per seconde verder.

Dat extreem weer, heel felle wind en hoge golven, de stroming in een rivier kunnen laten omkeren, kon ook al in 2005 worden vastgesteld, toen orkaan Katrina de Verenigde Staten geselde. De Mississippi stroomde bovendien niet enkel tijdens Isaac en Katrina in tegenovergestelde richting, ook in 1812 was hetzelfde fenomeen merkbaar, na een aardbeving in Missouri.

Bron: De Redactie
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
31 augustus 2012, 23:02 uur | Bericht #370333
Isaac eist zes levens, maar luwt en trekt over

De Amerikaanse zuidkust herademt nu orkaan Isaac is uitgeraasd en noordwaarts is getrokken. Het water zakt, het stroomnet werkt weer en winkels en restaurants gingen vrijdag weer open in de zuidelijke staten Louisiana en Mississippi. Op de gezwollen Mississippi mag zelfs weer voorzichtig worden gevaren.

De doorreis van Isaac heeft zeker zes mensen het leven gekost. Meer dan vijfduizend mensen verblijven nog in noodonderkomens. De hulpdiensten hebben ongeveer vijfhonderd mensen per boot uit hun door het water afgesloten huizen moeten bevrijden.

Isaac liet op sommige plaatsen maar liefst 410 millimeter regen vallen. Omdat de orkaan niet in de schaduw kon staan van zijn verwoestende voorgangers Betsy en Katrina maakten doorgewinterde zuiderlingen zich weinig zorgen. Maar omdat Isaac lang boven de kust van de Golf van Mexico bleef hangen stuwde de storm het zeewater hoger op dan verwacht. Een dam in de Tangipahoa-rivier in Louisiana hield ternauwernood stand.

De Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney beloofde vrijdag getroffen steden en dorpen te bezoeken. President Barack Obama doet maandag het rampgebied aan.

Bron: Nieuws.nl
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
31 augustus 2012, 23:02 uur | Bericht #370334
Restanten van Isaac gaan broodnodige regen brengen in Midwesten en op de Plains



Zware regenbuien zullen de zeer droge gebieden in de Plains en in het Midwesten dit weekeind gaan bereiken. Delen van Arkansas, Missouri, Illinois en andere staten in het midden van de USA zullen snel te maken krijgen met het staartje van de regenstorm. Terwijl de extreem zware regenval. die in Louisiana en Mississippi viel, iets zal afnemen zal er toch regen gaan vallen op het verdorde landschap, duizenden kilometers verwijderd van de Golf Kust. Steden, die te maken krijgen met de regenval van de afzwakkende Isaac zijn: Shreveport, La.; Little Rock, Ark.; Tulsa, Okla., Chanute, Kan.; Memphis, Tenn.; en St. Louis, Mo.

De regen komt echter veels te laat om de oogst van de zomergewassen zoals mais te redden. Alleen de sojabonen kunnen nog wat voordeel hebben van de regen. Maar volgens agricultureel meteoroloog Dale Mohler van Accuweather bestaat er de kans, dat de regen genoeg naar het westen kan trekken ten voordele van het wintertarwe.

 
"Het tarwe in de centrale en zuidelijke Plains worden meestal gepland in september. Het aanvullen van het vocht in de bodem voorafgaande aan de aanplant na de droogte van de zomer is essentieel voor ieder nieuw gewas." De regen kan helpen om de weilanden weer groener te maken. Hierdoor zal het voor sommige boeren mogelijk zijn om hooi binnen te halen voor de winter. Dit allemaal met dank aan Isaac. Voldoende regenval kan helpen om de zaken in de goede richting te bewegen vanuit een hydrologisch oogpunt. Er gaat regen vallen in de waterbekkens van Missoiri, Arkansas, Red en in de Ohio bassins, welke alle toevoeders zijn van de lagere Mississippi rivier. De lage waterstand in het midden van de zomer heeft een negatief effect gehad op de vrachtscheepvaart. De binnenscheepvaardij moest de landing verminderen en er zijn zelfs schepen aan de grond gelopen. De rivierstanden en het waterniveau hebben de neiging te verminderen in de herfst als de frequentie van de zware onweersbuien afneemt. Hoeveel regen er precies waar gaat vallen is afhankelijk van het pad en de bewegingssnelheid van Isaac.

Volgens expert senior meteoroloog Brett Anderson zal het niet overal in de Plains en het Midwesten gaan regenen. Dus de mensen moeten niet te hoge verwachtingen hebben. Het lijkt erop, dat de regen niet verder naar het westen zal trekken dan de meest oostelijke counties van Kansas en Oklahoma en zal waarschijnlijk naar het oosten draaien voordat Nebraska en Iowa worden bereikt. 

Te veel van het goede


Traag voortbewegende systemen bewegen vaak schokkend en kunnen enorme verschillen in de hoeveelheid neerslag geven op slecht korte afstand. Wegens de zwakke sturende stromingen boven het midden van de USA zijn de precieze plaatsen, die kunnen profiteren van de neerslag van Isaac, nog onzeker. Dit betekent, dat terwijl het op sommige plaatsen flink kan regenen andere plaatsen vrijwel geen neerslag krijgen. Weer andere plaatsen kunnen te maken krijgen met overstromingen, omdat de grond de grote hoeveelheid water binnen korte tijd niet aankan. Als de hevige regenval van Isaac zich gaat concentreren in de smalle strook van de Ozarks, zullen er zware overstromingen gaan ontstaan. Terwijl de regen van Isaac over de zuid centrale staten van de USA trekt tot het einde van volgende week, hebben de noordelijke staten van de USA te maken met een hittegolf veroorzaakt door een hogedrukgebied

© onweer-online
Bron: Accuweather
  | Gewijzigd: 20 februari 2017, 13:02 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
31 augustus 2012, 23:51 uur | Bericht #370338
Tot nu toe heeft Isaac vandaag 2 tornado's veroorzaakt in de staat Illinois. De tornado's zorgde voor lichte schade.


Bron: SPC
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
1 september 2012, 09:41 uur | Bericht #370351



Every cloud has a silver lining
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
1 september 2012, 22:43 uur | Bericht #370381
Middenwesten VS hoopt dat Isaac regen brengt

In het Middenwesten van de Verenigde Staten wachten de inwoners op de uitlopers van de storm Isaac. Het gebied kampt immers met de ergste droogte in decennia en hoopt dus op hevige regen.


@belga

De storm die aan de golfkust een spoor van vernieling achterliet, trekt zaterdag door de staat Arkansas en Missouri en zet koers naar het dal van de Ohio-rivier. Dat meldt de nationale weerdienst van de VS.

Slangen en alligators
De autoriteiten in de staat Louisiana strijden intussen verder tegen de vernielingen van de voormalige orkaan. Minstens vier mensen verloren er het leven, zoek- en reddingseenheden kammen overstroomde woongebieden verder uit. De Amerikaanse omroep CNN bericht dat slangen en alligators in het water zitten.

Isaac bracht eerder nog een dam in het zuiden van de staat Mississippi in moeilijkheden. Het gecontroleerd lozen van water kon een dambreuk evenwel verhinderen. Honderdduizenden mensen zaten dagenlang zonder stroom. In de grotere steden zijn de meeste winkels opnieuw open. Maandag komt president Barack Obama de schade in de getroffen gebieden opmeten.

Bron: HLN
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 september 2012, 10:18 uur | Bericht #370400
Inwoners van door Isaac getroffen Louisiana krijgen bevel tot evacuatie



De autoriteiten in Louisiana hebben zaterdag laat een dringend evacuatiebevel uitgevaardigd voor een gebied dat bedreigd wordt door een kanaalsluis die het gaat begeven, een nawerking van de orkaan Isaac. Bussen zullen mensen oppikken voor onmiddellijke evacuatie', zegt de website van de krant Times Picayune. De autoriteiten zijn bezorgd dat de sluis van een kanaal dat verbonden is met de Pearl River het zou kunnen begeven. Isaac, die maandag de de golfkustregio bereikte, veroorzaakte daar vijftig centimeter regenval, en trok dan landinwaarts. Door het wegvloeiende water kampt de kustregio nog steeds met stijgend water.






Het evacuatiebevel geldt voor het Pearl River Omleidingskanaal, ten noorden van New Orleans. Sommige mensen die de voorbije week geëvacueerd werden, dachten dat ze veilig waren in de buurt van de Pearl River, aldus de Times Picayune.

Bron: Nieuwsblad

  | Gewijzigd: 20 februari 2017, 13:03 uur, door Joyce.s
there can be only one
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 september 2012, 10:36 uur | Bericht #370402
Isaac heeft gister in 5 staten 15 tornado's veroorzaakt, ook waren er in Idaho 2 tornado's, deze zijn niet door Isaac veroorzaakt. Volgens SPC veroorzaakte de tornado's schade aan gebouwen, auto's bomen en electrischiteits masten. Er zijn geen meldingen van slachtoffers en gewonden.


Bron: SPC
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 september 2012, 11:24 uur | Bericht #370404
1 van de tornado's heeft een vliegveld geraakt en zorgde voor schade aan het vliegveld en aan vliegtuigen.


Foto: Diana Davis


Foto: Joe Jett
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 september 2012, 17:07 uur | Bericht #370421
Evacuatiebevel in de nasleep van orkaan Isaac



De autoriteiten in de Amerikaanse staat Louisiana hebben de bewoners laten evacueren van een gebied dat in de nasleep van orkaan Isaac bedreigd werd door een kanaalsluis die op het punt stond het te begeven.

Isaac bereikte maandag de golfkust  en trok daarna landinwaarts. De regio moet nog steeds afrekenen met stijgend water. Het evacuatiebevel geldt voor het gebied rond het Pearl River Diversion Canal, ten noorden van New Orleans. Het gaat om zo'n 2.000 huizen. De druk op de sluis is intussen wel verminderd omdat er kleppen zijn opengezet waardoor een deel van het water kan wegstromen. Het is nog niet duidelijk wanneer de bewoners opnieuw naar hun huizen kunnen.

In Louisiana zitten nog steeds honderdduizenden mensen zonder elektriciteit. In New Orleans hebben de meeste mensen wel opnieuw elektriciteit. In de Golf van Mexico worden de boorplatforms intussen opnieuw opgestart.

Bron: destandaard | Gewijzigd: 20 februari 2017, 13:03 uur, door Joyce.s
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
3 september 2012, 14:22 uur | Bericht #370466
Restanten van Isaac gaan NY en Philly blank zetten

De restanten van Isaac zullen samengaan met een koufront. Hierdoor gaan er dinsdag zware onweerbuien met stortregens ontstaan in een gebied van Montreal tot New York city en tot Philadelphia en Washington D.C. Afgelopen weekeind regende het al flink in de gortdroge Ohio vallei. De nattigheid van Isaac trekt vervolgens verder naar het oosten.

 

Alhoewel er niet zoveel neerslag gaat vallen als in de Mississippi rivier vallei, zullen de buien de activiteiten buitenshuis in verband met Labor Day goed kunnen verstieren. De meest actieve regendag in het noordoosten zal dinsdag zijn. Een koufront zal zich gaan mengen met de vochtige lucht en de circulatie van Isaac. De buien zullen gepaart gaan met krachtige windstoten en overstromingen. 

© onweer-online
Bron: Accuweather
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
3 september 2012, 17:27 uur | Bericht #370491
De restanten van Isaac zijn goed te zien op dit satellietbeeld van NASA

Every cloud has a silver lining
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
3 september 2012, 18:47 uur | Bericht #370496
Overlast door orkaan Isaac houdt aan in VS

Ruim een kwart miljoen mensen in de Amerikaanse staten Louisiana en Mississippi zitten nog steeds zonder stroom. De staten werden vorige week getroffen door orkaan Isaac.

Vooral Louisiana heeft nog met problemen te kampen. Daar zitten 240 duizend mensen nog in het donker. In Mississippi hebben ruim elfduizend mensen nog geen elektriciteit.

De Amerikaanse rampenbestrijdingsdienst FEMA probeert ondertussen de schade als gevolg van Isaac in kaart te brengen. Teams zijn bezig het puin dat door de orkaan op straat is achtergelaten op te ruimen. Het gaat vooral om ontwortelde bomen en hoogspanningskabels. Tot dusver is in Louisiana zo'n 210 kilometer weg weer vrijgemaakt.

Bron: Nieuws.nl
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
4 september 2012, 07:28 uur | Bericht #370532
President Obama bezoekt rampgebied in Louisiana



De Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag een bezoek gebracht aan het rampgebied in Louisiana waar orkaan Isaac zware ravage heeft aangericht. Met de Republikeinse gouverneur Bobby Jindal aan zijn zijde trok Obama naar de sterk getroffen gemeente St. John the Baptist. Hier moesten duizenden mensen op de vlucht slaan toen Lake Pontchatrain buiten zijn oevers trad als gevolg van het orkaangeweld. De helft van de inwoners heeft nog steeds geen stroom, talrijke gebouwen zijn beschadigd.

Isaac bereikte afgelopen woensdagnacht als orkaan van categorie 1 de kust van Louisiana en richtte in de staat heel wat schade aan. Het natuurgeweld veroorzaakte verschillende overstromingen. Volgens CNN kwamen al zeker acht mensen om. De dijken rond New Orleans, die gebouwd werden na de verwoestende orkaan Katrina zeven jaar geleden, hielden daarentegen wel stand. De Republikein Mitt Romney, tegenkandidaat bij de presidentsverkiezingen, bracht afgelopen vrijdag al een bezoek aan het rampgebied. De woordvoerder van het Witte Huis Jay Carney wees er maandag op dat het voorbije jaar verschillende Congresleden hebben geprobeerd om te snoeien in fondsen voor hulp bij natuurrampen. "Eén van hen was Paul Ryan, huidig kandidaat voor het vice-presidentschap" onder Romney, klonk het.

Bron: Hbvl | Gewijzigd: 20 februari 2017, 13:03 uur, door Joyce.s
there can be only one
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
4 september 2012, 15:14 uur | Bericht #370556
West Pearl rivier staat op doorbreken.

Voor de tweede achtereenvolgende dag zijn de crisismanagers van St Tammany Parish (Louisiana) voorbereidingen aan het treffen voor een mogelijke overstroming van de West Pearl Rivier in de nasleep van Isaac. Het waterniveau in de rivier stijgt nog steeds. Er is wel goed nieuws. Het waterpeil in Lake Pontchartrain is aan het zakken. Omdat het waterpeil in het meer lager staat als de rivier de top bereikt, zal er meer water in het meer stromen. De getijde niveaus in zoals Lake Pontchartrain als in Lake Maurepas liggen nog steeds zo'n halve meter boven het normaal. De autoriteiten melden, dat ze verwachten dat het niveau in de meren snel zal dalen. 

Foto's van maandag 3 september











© onweer-online
Bron: NOLA
  | Gewijzigd: 20 februari 2017, 13:03 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
4 september 2012, 15:31 uur | Bericht #370559
Restanten van Isaac brengen regen en zware storm naar de oostkust


Bron: Nbc10
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
4 september 2012, 20:57 uur | Bericht #370573
The live of Isaac



== Neerslag hoeveelheden==

Florida
  • Vero Beach: 16.60 inches
  • Royal Palm Beach: 16.29 inches
  • Boynton Beach: 14.41 inches
Louisiana
  • New Orleans: 20.08 inches
  • Reserve: 13.46 inches
  • Livingston: 13.16 inches
Mississippi
  • Kiln: 17.04 inches
  • Marion: 15.02 inches
  • Saucier: 12.78 inches
Alabama
  • Grand Bay: 11.07 inches
  • Mobile: 9.67 inches
  • Wilmer: 8.75 inches
==Stormvloed hoogtes==

Louisiana
  • Shell Beach: Tussen 9 en 11 feet
  • Lake Pontchartrain bij New Orleans: Rond 6 feet
  • Grand Isle: Rond 5 feet
Mississippi
  • Pascagoula: Rond 4 feet
Alabama
  • Mobile Bay: Rond 3-5 feet


© onweer-online
Bron: Accuweather
Every cloud has a silver lining
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.850 topics, welke bij elkaar 448.360 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.578 leden.
Het nieuwste lid is NightFoxy.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 508 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 508, lezen 2 mensen het topic "Winter discussietopic 2013/2014".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden