Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cass, MN.

7 Apr 2020 11:46:55

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Crow Wing, MN; Cass, MN.

7 Apr 2020 11:43:35

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Wadena, MN.

7 Apr 2020 10:58:45

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Crow Wing, MN; Cass, MN.

7 Apr 2020 10:43:17

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Otter Tail, MN; Wadena, MN.

7 Apr 2020 10:38:39

Het KNMI heeft Code Geel uitgegeven voor Flevoland.

7 Apr 2020 10:00:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Marshall, SD.

7 Apr 2020 09:37:58

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Otter Tail, MN.

7 Apr 2020 09:37:35

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Wilkin, MN; Otter Tail, MN.

7 Apr 2020 08:57:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Douglas, MN.

7 Apr 2020 08:54:38

Het KNMI heeft Code Geel uitgegeven voor Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel.

7 Apr 2020 08:30:59

Het KNMI heeft Code Geel uitgegeven voor Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel.

7 Apr 2020 07:40:55

Het KNMI heeft Code Geel uitgegeven voor Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen, Noord-Brabant, Noord-Holland.

7 Apr 2020 07:30:55

Het KNMI heeft Code Geel uitgegeven voor Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen, Noord-Holland.

7 Apr 2020 06:41:01

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Big Stone, MN; Traverse, MN.

7 Apr 2020 06:19:50
Actueel
1 / 4

Winter discussietopic

Hoogwater grote rivieren

Fotowedstrijd februari 2020

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2012, 13:17 uur | Bericht #380596
Lange rij voor Fries stoomgemaal


De ketels bij het Woudagemaal worden opgestookt. © anp.

Het stoomgemaal in Lemmer trekt ook vandaag veel bekijks. Er staat een rij van ongeveer 2 uur voor het ruim 90 jaar oude Woudagemaal, dat voor het eerst sinds januari weer in werking is gesteld. Gisteren hebben ruim 2200 bezoekers een rondleiding gehad, schat directeur Hilda Boesjes. Dit meldt de NOS vandaag.

Het waterschap Friesland zette maandag het antieke gemaal aan om overtollig water naar het IJsselmeer te pompen. De waterstand in de Nederlandse rivieren is hoog door de regen in Duitsland en Zwitserland en door de regen hier. Het Woudagemaal is het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld. Het blijft vermoedelijk tot morgen in werking, zegt Boesjes.

Bron: AD
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2012, 14:29 uur | Bericht #380600
Nog steeds wateroverlast in Londerzeel


© belga.

In Londerzeel blijft de Maldersesteenweg tussen de deelgemeenten Sint-Jozef en Malderen afgesloten voor het verkeer. "Het waterpeil van de beek is sterk gedaald, maar er stroomt nog veel water via weilanden over de weg. We hopen dat de problemen vanavond opgelost zijn. Er zijn geen woningen bedreigd", aldus burgemeester Jozef De Borger (CD&V).

Dat in tegenstelling tot vorige zware overstromingen in Londerzeel deelgemeente Steenhuffel gespaard bleef, net als de gehuchten Sneppelaar en Moorhoek, schrijft De Borger toe aan enkele werken die het afgelopen jaar werden uitgevoerd. Deze werken hadden echter als gevolg dat de watermassa zich stroomafwaarts verplaatste naar het noorden van de gemeente, maar hierdoor worden veel minder woningen bedreigd dan voorheen.

"Langs Steenhuffel heeft de Vlaamse Milieumaatschappij over enkele honderden meter een hoge dijk gebouwd. Daarnaast voerde de gemeente samen met Aquafin rioleringswerken uit in Steenhuffel waardoor het water sneller afgevoerd wordt naar een wachtbekken. Stroomafwaarts zijn voorts achter Steenhuffel dijken aangelegd om het water in het bekken van de Grote Molenbeek te houden waardoor ook de gehuchten Sneppelaar en Moorhoek gespaard zijn gebleven van wateroverlast", aldus De Borger. In de nabije toekomst zijn in het waterbekken van de Grote en Kleine Molenbeek nog enkele wachtbekkens gepland.

Bron: HLN
Waarom deze advertentie?
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2012, 14:30 uur | Bericht #380601
'Waterpeil nog nergens kritiek'Het waterpeil in de grote rivieren stijgt nog wel, maar van een kritieke situatie is geen sprake, zegt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. Later in de week kan het waterpeil in de Rijn nog wel stijgen door smeltwater uit Zwitserland en Duitsland. Voor de Maas verwacht hij ook iets hogere waterstand dan normaal door afvoer van regenwater uit met name de Ardennen.

In de Nederrijn, Lek, en Maas is een aantal stuwen opengezet om het water sneller te laten doorstromen. ,,Als het waterpeil tot veel hogere waarden stijgt, treden allerlei protocollen in werking. We monitoren 24 uur per dag. Bovendien houden waterschappen, provincies en gemeenten de waterhoogte ook in de gaten."

Bron: RTL
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2012, 19:52 uur | Bericht #380613
Drukte bij stomend Woudagemaal

Het stoomgemaal in Lemmer heeft vandaag meer dan 2400 bezoekers gehad. Volgens directeur Boesjes was het een drukke dag. Op het hoogtepunt stond er een lange rij mensen. Ze moesten twee uur wachten voor ze naar binnen konden. Gisteren kregen zo'n 2200 bezoekers een rondleiding in het monument. Het gemaal en het bezoekerscentrum ernaast zijn het hele jaar geopend. Morgen hoopt de directeur de 50.000ste bezoeker van 2012 te verwelkomen.

Het Woudagemaal werd maandag aangezet om overtollig water naar het IJsselmeer te pompen en is in elk geval tot en met morgen in gebruik.

Bron: NOS
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5125
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 december 2012, 10:41 uur | Bericht #380639
Rijn bereikt morgen hoogste waterstand

De Rijn bij Lobith bereikt morgen een stand van 14.45 meter boven NAP. Daarna zakt het waterpeil in de grote rivieren weer. De hoge waterstand zorgt voor overlast, maar zal nergens ernstige problemen veroorzaken, zo verwachten Rijkswaterstaat en de waterschappen. Vanochtend stond de Rijn bij Lobith op een stand van 14.02 meter boven NAP. Er komt nog meer water vanuit Duitsland aan, maar in Zuid-Duitsland zakt het waterpeil alweer. Op veel plaatsen langs Rijn, Waal, IJssel en Lek zijn maatregelen genomen om het rivierwater af te voeren. Zo hebben de waterschappen de stuwen bij onder andere Driel en Amerongen opengezet. De binnenvaart is gewaarschuwd dat de doorvaarthoogte is afgenomen bij bruggen, zoals in het Twenthekanaal bij Eefde en bij de Prins Bernhardsluis in Tiel.

Waterkeringen gesloten
Schuiven en keersluizen in de waterkeringen zijn op veel plaatsen gesloten en gemalen draaien op volle sterkte om te zorgen dat polders droog blijven. Sommige kades langs de rivieren zijn onder water gelopen, maar de Waalkade bij Nijmegen blijft naar verwachting droog. Het hoogwater wordt veroorzaakt door smeltwater vanuit de Alpen en hevige regenval in het stroomgebied van de Rijn.

Bron: RTL
there can be only one
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 december 2012, 14:25 uur | Bericht #380655
Geen problemen hoogwater Maas verwacht

De hoge waterstanden van de Maas en daarin uitmondende riviertjes en beken in Limburg zullen naar verwachting niet voor problemen zorgen. Volgens het waterschap Roer en Overmaas komt er donderdagmiddag nog enige regen in het stroomgebied, maar volgen daarna enkele droge dagen.Donderdagmiddag stijgt de waterafvoer van de Maas in meetpunt St. Pieter naar maximaal 1350 kuub per seconde. Dat is wel veel, maar leidt doorgaans niet tot overstromingen. Wel zet het schap op vier plaatsen pompen achter de dijken om opborrelend kwelwater terug de Maas in te pompen.

Ook worden pompen bij beken klaargezet omdat die het water niet meer zo goed kwijt kunnen in de hoge Maas.

De Rijn bij Lobith bereikt vrijdag een stand van 14.45 meter boven NAP. Daarna zakt het waterpeil in de grote rivieren weer. Dat verwachten Rijkswaterstaat en de waterschappen.

Op veel plaatsen langs Rijn, Waal, IJssel en Lek zijn maatregelen genomen om het rivierwater af te voeren. Zo zijn onder andere de stuwen bij Driel en Amerongen open gezet. De binnenvaart is gewaarschuwd dat de doorvaarthoogte is afgenomen bij bruggen, zoals in het Twenthekanaal bij Eefde en bij de Prins Bernhardsluis in Tiel.

Bron: AD | Gewijzigd: 29 maart 2017, 10:03 uur, door Joyce.s
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 december 2012, 14:31 uur | Bericht #380656
Maatregelen hoogwater IJssel bij Deventer

De gemeente Deventer heeft maatregelen genomen in verband met het hoge water in de IJssel. De tunnel bij de wijk de Worp richting Bolwerksmolen is afgesloten. Ook wordt de Twelloseweg naar het pontje afgesloten. Een rijbaan blijft zolang mogelijk open, zodat het hotel en een tegelhandel bereikbaar blijven. De Welle wordt voorlopig nog niet afgesloten.

5,90 boven NAP
De IJssel bij Deventer bereikt vandaag een hoogte van ongeveer 5,90 meter boven NAP. De verwachting is dat het water de komende dagen naar rond de 6,00 meter stijgt. Ook in het nieuwe jaar houdt de gemeente rekening met die waterhoogte. Het muurtje aan de Wellekade is 6.30 meter hoog.

Bron: RTVOost
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 december 2012, 18:48 uur | Bericht #380671
Treinen extra vertraagd door hoogwater

Vertraagde treinen lopen door het hoge waterpeil in Nederland mogelijk extra tijdverlies op. Bij hoogwater krijgen schepen voorrang op treinen die achter op schema rijden om de doorstroming op rivieren te garanderen, meldt spoorbeheerder Prorail donderdag. Door de hoge waterstand kunnen minder schepen onder de spoorbruggen varen. Ook is sprake van een sterkere stroming, waardoor het voor schepen moeilijker is om vaart te minderen. Spoorbrugwachters moeten bruggen daardoor vaker openen. Normaal gesproken krijgt het treinverkeer altijd voorrang. Tijdens hoogwater wordt geprobeerd de treinen volgens de normale dienstregeling te laten rijden, maar vertraagde treinen moeten wel wachten als het 'hoogwaterregime' van kracht is.

Bron: Nieuws
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 december 2012, 19:59 uur | Bericht #380673
Vlaamse Milieumaatschappij: ‘Waakzaam blijven voor wateroverlast'Volgens de overstromingsvoorspeller van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) trekt donderdagavond een nieuwe regenzone met neerslaghoeveelheden van 5 tot 10 mm over Vlaanderen, met in het Maasbekken uitschieters tot 15 mm, maar dit zal alleen leiden tot niet kritieke overstromingen langs de onbevaarbare waterlopen. Verhoogde waakzaamheid blijft wel geboden in de vallei van de Molenbeek in Londerzeel en Puurs. De situatie wordt nauwlettend opgevolgd. Het gaat wel droger worden vanuit het westen, en voor de komende dagen wordt weinig neerslag verwacht.In het Benedenscheldebekken kan het waterpeil van de Kleine Molenbeek terug wat stijgen. De brandweer volgt de situatie op. Ook langs de Grote Molenbeek in Londerzeel geldt nog verhoogde waakzaamheid. In het oostelijk en noordelijk Maasbekken valt er mogelijk meer neerslag, maar dat zal niet tot kritieke overstromingen leiden.

In het IJzerbekken zijn er nog niet kritieke overstromingen langs de benedenlopen. Door de neerslag van donderdag kunnen de waterlopen opnieuw buiten hun oevers treden, maar kritieke overstromingen waarbij huizen bedreigd worden, worden er niet verwacht.

In het bekken van de Brugse Polders en het Leiebekken is het waterpeil langs de Rivierbeek en de Heulebeek weer gaan stijgen, maar er worden geen kritieke overstromingen verwacht.

In de provincie Namen is de brandweer donderdagnamiddag tussen 14 en 17 uur enkele tientallen keren moeten uitrukken om ondergelopen kelders leeg te pompen. Dat was het geval in Andenne, Eghezée, Sambreville en de stad Namen.

Bron: Nieuwsblad | Gewijzigd: 29 maart 2017, 10:03 uur, door Joyce.s
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5125
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 december 2012, 09:51 uur | Bericht #380686
Peil in grote rivieren lager dan verwacht

Het waterpeil in de grote rivieren Rijn, Waal, IJssel en Lek wordt iets minder hoog dan Rijkswaterstaat eerder verwachtte. Vrijdag bereikt de Rijn bij Lobith een maximale stand van 13,99 meter boven NAP, terwijl eerder rekening werd gehouden met 14,45 meter boven NAP. Voor zondag voorziet de dienst de hoogste waterstand van 14,10 meter boven NAP. Daarna zakt het rivierwater, maar na nieuwjaarsdag is een nieuwe stijging niet uitgesloten, omdat het water in het stroomgebied van de Rijn in Zuid-Duitsland weer stijgt. Het duurt 2 tot 3 dagen voor dat rivierwater Nederland bereikt. De rivierdijken zijn berekend op een maximale waterstand van ruim 15 meter boven NAP bij Lobith. De uiterwaarden lopen vol als het waterpeil de 12 meter boven NAP overschrijdt.

Dagjesmensen
Door volgelopen uiterwaarden ontstaan immense waterpartijen, die veel dagjesmensen trekken. Ook de Maas, die gevuld wordt door regenwater vanuit de Ardennen, is op veel plekken buiten de oevers getreden. Door de grote hoeveelheid regen is het peil in het IJsselmeer en het Markermeer de laatste dagen eveneens flink gestegen, meldt Rijkswaterstaat vrijdag. De dienst verwacht echter niet dat daardoor problemen zullen ontstaan.

Bron: Nu.nl
there can be only one
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
29 december 2012, 16:51 uur | Bericht #380743
Rijn stijgt toch meer dan verwacht

De Rijn zal toch niet zondag, maar maandag het hoogste punt bereiken. Dan zal de rivier een waterstand van 14.40 meter boven NAP bereiken, zo meldde een woordvoerster van Rijkswaterstaat zaterdag.

Een hoogste waterstand van 14.10 meter werd eerder verwacht op zondag, maar die verwachting werd bijgesteld. Het hoogwater is echter niet gevaarlijk, de dijken rondom Lobith, waar de Rijn Nederland binnen stroomt, zijn berekend op een waterstand van zeker 15 meter.

De waterstand zal na oudejaarsdag weer gaan zakken, zo vermoedt Rijkswaterstaat. Een nieuwe portie regen zou echter roet in het eten kunnen gooien, vandaar dat de verwachting onzeker is.

Bron: NU.nl
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
30 december 2012, 22:40 uur | Bericht #380810
Waterpeil Zenne en Dender onrustwekkend hoog

Door de aanzienlijke neerslag de afgelopen uren is het waterpeil fel gestegen in de stroomgebieden van de Dender en de Zenne in Waals-Brabant en het westen van de provincie Henegouwen. Het niveau van het prealarm is bereikt, meldt de Waalse waterkundige dienst. In Vlaanderen voorspelt de Vlaamse Milieumaatschappij geen kritieke overstromingen in bebouwd gebied.

In Tubeke verdubbelde het waterpeil van de Zenne in de namiddag. Volgens de jongste vooruitzichten wordt de piek in de loop van de avond verwacht, aldus de waterkundige dienst. Toch zou het debiet onder het niveau van 24 december blijven.

In het bekken van de Dender werden in de vooravond de waarden van het prealarm bereikt. Ook hier verdubbelde het debiet in de loop van de dag in de meetstations van Aat en Irchonwelz. De dienst verwacht ook hier de hoogste waarde later op de avond, met waarden die vergelijkbaar zijn met die van 23 en 24 december.

Op de boven-Maas geldt nog steeds de alarmfase, ook al zakken de waarden sinds een paar dagen. In de andere gebieden waar prealarm gold, in Luik, Namen en Luxemburg, hebben de rivieren dit weekend opnieuw normale debietwaarden bereikt.

Bron: HLN
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
31 december 2012, 11:25 uur | Bericht #380827
Hoogwater nekt nieuwjaarsduiken

De hoge waterstand in de grote rivieren zet een streep door verschillende nieuwjaarsduiken. Het evenement is in Doesburg, Opheusden en de Ooijpolder al afgelast uit veiligheidsoverwegingen. Door het hoge water staan kades en oevers die gewoonlijk bereikbaar zijn, onder water. Duikers zouden zich kunnen bezeren aan ondergelopen straatmeubilair en kunnen bovendien niet meer zien waar de echte waterrand begint. In Doesburg staat ook de tribune waarop toeschouwers naar de zwemmers kunnen kijken met de poten in het water. De Rijn bij Lobith bereikte maandagmorgen een hoogste stand van 14.15 meter boven NAP. De komende dagen zakt het water tot aan een stand van onder de 13 meter boven NAP op vrijdag. Ook in Duitsland zakt het rivierwater.

Bron: NU.nl
Every cloud has a silver lining
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5125
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
4 januari 2013, 13:19 uur | Bericht #380972
Waterstanden rivieren dalen

De waterstanden en afvoer in onze rivieren dalen weer richting de normale waarden voor deze periode van het jaar, nadat deze de afgelopen periode hoog waren. De maatregelen die Rijkswaterstaat daarbij heeft getroffen worden de komende dagen daarom afgebouwd. De hogere waterstanden en afvoer in met name de Rijn en de Maas werden veroorzaakt door veel neerslag. Ook het smelten van sneeuw als gevolg van de hoge temperaturen in de bovenstroomse gebieden van beide rivieren was een oorzaak. Rijkswaterstaat zorgde voor informatie over de opgetreden en verwachte waterstanden en afvoer. Daarnaast werden er maatregelen getroffen, zoals het zogeheten trekken van stuwen. Bijvoorbeeld bij Hagestein in de Lek en bij Beltfeld in de Maas.

Het hoogste punt voor de Rijn werd op de vroege ochtend van 31 december bij Lobith bereikt: 14.18 meter NAP. De afvoer van de Maas bereikte in de ochtend van 28 december met 1317 m/s te Sint Pieter de top. Nu de waterstanden en afvoer dalen, worden de maatregelen die Rijkswaterstaat heeft getroffen de komende dagen weer afgebouwd. Zo wordt vrijdag 4 januari de keerschuif bij Ravenswaaij weer omhoog gehaald. Rijkswaterstaat blijft de waterstanden volgen.

Bron: Blikopnieuws
there can be only one
Terug naar boven
1 2
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 26.970 topics, welke bij elkaar 442.442 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.058 leden.
Het nieuwste lid is PleunAmmerlaan.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 3626 mensen aan het browsen op het forum. 3 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 3626, lezen 7 mensen het topic "Winterdiscussie topic 2011/2012 16A".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Winter discussietopic

Hoogwater grote rivieren

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Fotowedstrijd februari 2020

© 2003 - 2020 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden