Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Hart, GA; Anderson, SC.

23 May 2022 22:24:20

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Granville, NC; Vance, NC.

23 May 2022 22:23:34

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Franklin, NC; Granville, NC; Wake, NC.

23 May 2022 22:22:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Plymouth, IA; Sioux, IA; Woodbury, IA; Dakota, NE; Dixon, NE; Clay, SD; Lincoln, SD; Union, SD; Yankton, SD.

23 May 2022 22:15:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Faulk, SD; Hand, SD; Spink, SD.

23 May 2022 22:15:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Choctaw, AL; Washington, AL.

23 May 2022 22:15:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Bon Homme, SD; Charles Mix, SD; Clay, SD; Davison, SD; Douglas, SD; Hanson, SD; Hutchinson, SD; Turner, SD; Yankton, SD.

23 May 2022 22:15:54

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cedar, NE; Knox, NE; Pierce, NE; Stanton, NE; Wayne, NE.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Delta, MI; Menominee, MI.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Smith, KS; Adams, NE; Clay, NE; Kearney, NE; Nuckolls, NE; Webster, NE.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aurora, SD; Davison, SD; Douglas, SD; Hanson, SD; Hutchinson, SD; Jerauld, SD; Sanborn, SD.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Harding, SD.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Jewell, KS; Smith, KS; Nuckolls, NE; Webster, NE.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Florence, WI; Forest, WI.

23 May 2022 22:15:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cuming, NE; Madison, NE; Stanton, NE; Thurston, NE; Wayne, NE.

23 May 2022 22:15:53
Actueel
1 / 4

Atlantische orkanen

Actief seizoen loopt ten einde

Winter discussietopic

Zeer zachte week, maar hoop gloort

Vulkaanuitbarsting La Palma

Cumbre Vieja op Canarische Eilanden

Klets en waarneemtopic

Deel hier jouw mening, waarneming of foto's!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5236
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 februari 2013, 07:41 uur | Bericht #386632
Windhoos treft Oost- en West-VlaanderenEen hevige, maar korte storm, heeft lelijk huis gehouden in Oost- en West-Vlaanderen. In Oosterzele is het gemeentelijk rampenplan afgekondigd, daar zijn verschillende daken van huizen afgerukt en is een voetbalkantine ingestort. In Meulebeke zijn een garage en een serre weggeblazen.

In Oost- en West-Vlaanderen heeft een korte, maar zware storm, grote schade aangericht. In Oosterzele is het gemeentelijk rampenplan afgekondigd, daar zijn verschillende daken van huizen afgerukt en is een voetbalkantine ingestort. Burgemeester Johan Van Durme (CD&V) spreekt over erg veel schade. "We zijn nu de schade aan het opmeten, maar verschillende huizen zijn alvast zwaar beschadigd. Ook de voetbalkantine is volledig weg." De bussen van De Lijn rijden voorlopig niet naar Oosterzele Dorp.

Ook in West-Vlaanderen hield het stormweer lelijk huis. In Oostrozebeke sloeg de bliksem in in een schoorsteen en in de Wagenstraat in Roeselare sloeg de bliksem in op het gebouw van een lokaal radiostation. De stopcontacten en de internetaansluiting vlogen er uit de muur. Er brak geen brand uit en er vielen geen gewonden. In Meulebeke is een gevel van een garage ingestort, werden dakpannen van de daken gerukt en zijn een carport en een serre weggeblazen.

Bron: Deredactie


Foto: vtm


#Windhoos #Meulebeke - Bij daglicht wordt schade pas echt duidelijk. #hetnieuwsvtm
Foto:KLAAS DANNEEL


Tiental huizen beschadigd door #windhoos in #Meulebeke. Delen van daken, serre, stallingen weggeblazen. #hetnieuwsvtm 
Foto: KLAAS DANNEEL


#windhoos #Meulebeke - Dakpannen liggen overal in het rond... #hetnieuwsvtm
Foto: KLAAS DANNEEL·


Windhoos in Oosterzele.
Foto: JACQUES D'HONT· | Gewijzigd: 16 februari 2017, 12:31 uur, door Joyce.s
there can be only one
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 februari 2013, 08:52 uur | Bericht #386639
Windhozen houden lelijk huis in Oost- en West-Vlaanderen

*knip info staat al*

Volgens het KMI ging het om plaatselijk erg intens onweer met soms hevige rukwinden tot 100 km/u per uur en heuse windhozen. De onweerszone trok van west naar oost door het land. In Meulebeke werd onder meer de Veldstraat zwaar getroffen. Daken werden afgerukt en serres weggeblazen en bomen ontworteld. Ook in Ardooie is een serre weggeblazen.

Ravage
Het onweer trok dan door naar Oost-Vlaanderen waar ook Oosterzele de volle laag kreeg en getroffen werd door een windhoos. Het gemeentelijk rampenplan werd afgekondigd. De windhoos passeerde kort voor 6 uur in de omgeving van de straten Hogeveld, Groenweg, Voordries en Achterdries. Er is een enorme ravage, zegt de burgemeester. "De voetbalkantine werd volledig weggerukt. Er staat nog een toog, maar de muren zijn weggeblazen. Bij een drietal huizen werd het dak afgerukt, zijn muren ingestort of de garage beschadigd. Er zijn gelukkig geen meldingen van gewonden."

Op één lijn van ongeveer 700 meter lang en 10 meter breed zorgde de windhoos voor grote schade." De gemeentelijke fase van het rampenplan is afgekondigd om de hulpverlening te coördineren. Een tiental woningen liep schade op. De brandweerkorpsen van Merelbeke en Melle en de Civiele Bescherming zijn ter plaatse. Er zijn ook meldingen van uitgerukte bomen en beschadigde wagens. Omgewaaide bomen hinderen ook zwaar het verkeer in de regio.

Blikseminslag
Ook het West-Vlaamse Meulebeke werd zwaar getroffen. Slachtoffers zijn er niet, zo bevestigt de brandweer. "Alles ging bijzonder snel", vertelt de dispatcher van de brandweer van Roeselare. "We kregen een eerste oproep om 05.12 uur, de laatste noteerden we om 05.39 uur. Het waren 27 drukke minuten", klinkt het. In die periode kwam een zestal oproepen binnen.
   
De schade was het grootst in Meulebeke, waar een tiental woningen werd beschadigd. Daken en serres werden weggeblazen, muurtjes stortten in en in sommige woningen overleefden ramen en rolluiken het stormweer niet. In Ardooie belandde een elektriciteitspaal op de weg en in Oostrozebeke brak brand uit in een woning. Die werd wellicht veroorzaakt door een blikseminslag. Ook in Waregem sloeg de bliksem op enkele plaatsen in. In Roeselare haalde het noodweer een lokale radiozender uit de ether.

Bron: HLN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Waarom deze advertentie?
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5236
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 februari 2013, 11:04 uur | Bericht #386652
Onvoorstelbaar, het is een slagveld gewoonFrank Deboosere over de storm
Het gaat over een zogenoemde troglijn die van west naar oost is getrokken. Heel plaatselijk moeten daar heel felle rukwinden zijn geweest", zegt weerman Frank Deboosere op Radio 1. "In de waarnemingen vinden we van die rukwinden niets terug, maar we weten uit ervaring dat bij de passage van zo'n heel zwaar onweer, de rukwinden heel gemakkelijk snelheden van boven de 100 km per uur kunnen halen. In combinatie met veel hagel en blikseminslagen is dat iets heel ernstigs."

Ook burgemeester Johan Van Durme (CD&V) spreekt over erg veel schade. "We zijn nu de schade aan het opmeten, maar verschillende huizen zijn alvast zwaar beschadigd. Ook de voetbalkantine is volledig weg. Er staat nog een toog, maar de muren zijn weggeblazen."De voorzitter van SC Oosterzele staat er aangeslagen bij. "Toen ik hier aankwam dacht ik dat er een tsunami gepasseerd was", zegt Govaerts. "De brokstukken liggen overal, alles is tientallen meter ver gewaaid. Dit seizoen kunnen we hier niet meer spelen.

Dit is wat overblijft van de kantine van de plaatselijke voetbalploeg:


Bron: Deredactie
  | Gewijzigd: 16 februari 2017, 12:32 uur, door Joyce.s
there can be only one
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
5 februari 2013, 14:10 uur | Bericht #386669
| Gewijzigd: 5 februari 2013, 14:11 uur, door Marga
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
5 februari 2013, 14:19 uur | Bericht #386670
In Meulebeke was de schade bijzonder groot. Foto's van frank meurisse

Bron: de Standaard
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
5 februari 2013, 14:21 uur | Bericht #386671
Schade in Meulebeke. Foto's van Photo NewsBron: de Standaard


Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
5 februari 2013, 14:25 uur | Bericht #386672
Schade in Oosterzele


In Oosterzele liepen enkele huizen heel wat schade op. Een voetbalkantine werd volledig weggeblazen, voor twee gezinnen wordt momenteel een noodwoning gezocht. Foto van Wim Scheire
Blikseminslag in de Sint-Amandstraat in Oostrozebeke. Foto": frank meurisse

Bron: de Standaard | Gewijzigd: 16 februari 2017, 12:32 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Woonplaats: Drunen ( Noord Brabant)
Berichten: 293
Lid sinds: 15 apr. 2011
5 februari 2013, 17:56 uur | Bericht #386697
Goh flinke schade daar in belgie, behoorlijk vroeg
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5236
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
5 februari 2013, 18:31 uur | Bericht #386706
Windhoos Oosterzele beschadigt 76 huizenDe windhoos in Oosterzele heeft uiteindelijk 76 woningen beschadigd, waarvan er zes onbewoonbaar verklaard zijn. Dat meldt het gemeentebestuur van Oosterzele, dat het noodweer als natuurramp wil laten erkennen. De windhoos heeft 76 woningen beschadigd, zegt burgemeester Johan Van Durme. "Een ingenieur-architect heeft de zeven zwaarst getroffen woningen onderzocht, en daarvan werden er zes onbewoonbaar verklaard. Twee gezinnen krijgen een noodwoning, maar de andere gezinnen kunnen voorlopig terecht bij familie. Vier ingenieurs-architecten zullen vanavond de de andere getroffen woningen bezoeken om de schade vast te stellen."De gemeentelijke fase van het nood- en interventieplan, dat om 6.44 uur afgekondigd werd, blijft voorlopig van kracht. "Als de situatie blijft zoals ze nu is, kan het rampenplan nog voor 20 uur afgeblazen worden."We willen wel het noodweer als natuurramp laten erkennen. Via de provincie zullen we een dossier indienen bij de minister van Binnenlandse Zaken. Ik ben ervan overtuigd dat de minister onze aanvraag zal erkennen, gelet op de enorme vernielingen. Intussen komt de brandverzekering tussen voor stormschade", zegt de burgemeester.

Bron: Hbvl | Gewijzigd: 16 februari 2017, 12:33 uur, door Joyce.s
there can be only one
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
6 februari 2013, 19:38 uur | Bericht #386940
Oosterzele: windhoos als ramp erkennen


De gemeente Oosterzele is alle informatie over de schade van de windhoos van gisteren aan het verzamelen. De gemeente wil daarmee een dossier opmaken om de windhoos als ramp te laten herkennen. Een dag na het noodweer is een groot deel van de ravage opgeruimd, maar zeven huizen blijven onbewoonbaar.

Bron: HLN | Gewijzigd: 6 februari 2013, 19:39 uur, door Bronk
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
7 februari 2013, 21:17 uur | Bericht #387076
Man die schade door wind wil opmeten, valt door dak en sterft in Meulebeke


Een luchtbeeld van de ravage in Meulebeke. © belga.

Een 65-jarige man is deze namiddag in Meulebeke om het leven gekomen toen hij door het dak van een bandencentrale zakte. Dat bevestigt Tom Janssens van het parket in Kortrijk.

Het ongeval gebeurde in een bandencentrale, gelegen in de Veldstraat in Meulebeke. Het slachtoffer bevond zich op het dak van het bedrijf. Hij was de schade aan het opmeten die afgelopen dinsdag werd veroorzaakt door de valwind. Op een bepaald moment zakte de 65-jarige man door het dak. Hij kwam ongelukkig neer op een landbouwmachine in het atelier. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Bron: HLN
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
12 februari 2013, 20:40 uur | Bericht #387966
Valwind Oosterzele maakt zeker 2,5 miljoen euro schade

In Oosterzele is al voor minstens 2,5 miljoen euro schade opgetekend na de valwind van exact een week geleden. Dat zegt OCMW-voorzitter en schepen van Ruimtelijke Ordening en Wonen Els De Turck. Donderdag dient de gemeente een dossier in bij de gouverneur om het natuurgeweld als ramp te laten erkennen.


© belga.

"Momenteel hebben we al 136 schadegevallen in kaart gebracht", aldus De Turck. "Enerzijds gaat het om zware schadegevallen die gemeld werden via verzekeringsmaatschappijen en getroffenen zelf, anderzijds heeft onze technische dienst kleinere schade zelf geraamd."

Dossiers komen nog binnen
De schepen benadrukt dat nog dagelijks dossiers binnenkomen, en dat allicht ook na donderdag nog schadegevallen gemeld zullen worden. Donderdag wordt bij de gouverneur een dossier ingediend met de bedoeling dat de minister van Binnenlandse Zaken het natuurgeweld als ramp erkend.

Een week na de ramp zijn 5 van de 9 huizen die onbewoonbaar verklaard werden, nog steeds niet bewoonbaar. Daardoor zijn acht volwassenen en twee kinderen nog steeds dakloos, zij kunnen bij familie of vrienden of in een noodwoning van het OCMW terecht.

Bron: HLN
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Woonplaats: Halle
Berichten: 390
Lid sinds: 16 jul. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
12 februari 2013, 22:48 uur | Bericht #387987
Is er al bekend van welke EF?
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
12 februari 2013, 22:57 uur | Bericht #387991
Citaat van studio dewolf, dinsdag 12 februari 2013, 22:48 uur Is er al bekend van welke EF?
Nee nog niks over bekend gemaakt-gevonden. Gezien de schade schat ik EF0 of EF1. De tornado die de zelfde dag in Frankrijk was is vandaag wel bevestigd als EF0. Info daarover staat hier . | Gewijzigd: 12 februari 2013, 22:58 uur, door Ries
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Woonplaats: Halle
Berichten: 390
Lid sinds: 16 jul. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
12 februari 2013, 23:04 uur | Bericht #387996
Ik schat EF1 met mogelijk EF2. Boederij bestaat uit bakstenen en de muur wordt weggeblazen. De betonblok wordt doorgeboord in de grond. De voetbalcafé die bestaat uit hout, wordt volledig weggeblazen en ik heb gekeken in de tabel van de schadelijst en het is een typisch werk van EF1. De enkele weerfreaks hebben de schade bepaald in Oosterzele en ze zeiden dat EF1 maar sommige weerfreaks zeiden zelfs dat EF2 was. Maar EF-schaal is specifiek voor VS. Ik weet het niet of mag EF gebruikt worden voor Europa? | Gewijzigd: 12 februari 2013, 23:15 uur, door studio dewolf
Woonplaats: Vierlingsbeek
Berichten: 57
Lid sinds: 5 feb. 2009
12 februari 2013, 23:09 uur | Bericht #387997
Citaat van studio dewolf, dinsdag 12 februari 2013, 23:04 uur Ik schat EF1 met mogelijk EF2. Boederij wordt gemaakt in bakstenen en muur wordt weggeblazen. De betonblok wordt doorgeboord in de grond. De houten voetbalcafé wordt volledig weggeblazen en ik heb gekeken in tabel van schadelijst en het is typisch werk van EF1. De enkele weerfreaks hebben schade bepaald in Oosterzele en ze zeiden dat EF1 maar sommige zei zelfs dat EF2. Maar EF-schaal is specifiek voor VS. Ik weet niet of mag EF gebruikt worden voor Europa?

Vind het goed dat je op een bericht antwoordt, maar uit het bericht hierboven kan ik weinig opmaken....
Lijkt wel alsof het letterlijk is vertaald van het engels naar het nederlands.... en daarbij doel ik op de spel en zinsfouten.
Extreem weer, zowel in de winter(sneeuw/vorst) als in de zomer(onweer).

Mijn chase gebied: Arnhem-midden Limburg en van Den Bosch tot Kleve/Emmerich/Goch en verder Duitsland in.
Woonplaats: Halle
Berichten: 390
Lid sinds: 16 jul. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
12 februari 2013, 23:14 uur | Bericht #387999
Ik heb moeite met zinsbouw wegens doofheid maar ik heb de zinsbouw verbeterd en hopelijk is het beter.
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
12 februari 2013, 23:50 uur | Bericht #388007
EF wordt idd niet gebruikt in Europa. Sommige gebruiken het wel, maar het ESWD (European Sever Weather Database) gebruikt altijd de F-schaal in combinatie met de T-schaal (Torro-scale) die gaat van T1 tot T11, hier meer info daarover (Helaas geen NL versie, maar bij gebruik van bijv. Chrome even op de vertaalknop drukken).
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Woonplaats: Halle
Berichten: 390
Lid sinds: 16 jul. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
13 februari 2013, 13:04 uur | Bericht #388058
Ik heb die schaal nog nooit van gehoord. Bedankt voor die link ;) Ik heb het berekend en het is T3 ofwel F1. 'Stacaravans vernietigd / zwaar beschadigd, lichte caravans verwoest; garages en zwakke bijgebouwen vernietigd; huis dak dakconstructie aanzienlijk blootgesteld. Sommige van de grotere bomen worden ontworteld en versplinterd.' (NIET JUIST VERTAALD). De voetbalcafé kun je vergelijken met stacaravan wegens hout. De dakconstructie is inderdaad blootgesteld bij enkele huizen (dakpannen weg). Van betonblok en co staan het niet in maar toch is dat F1. Maar er is toch nog een probleempje. Bij de boerderij wordt de stukje muur (baksteen) weggeblazen. 
Robert96
Lid
Woonplaats: Sint Philipsland (Zeeland)
Berichten: 484
Lid sinds: 3 aug. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
13 februari 2013, 15:03 uur | Bericht #388082
Ik denk ook dat de (mogelijke) tornado een EF1 was. De meeste schade lijkt mij EF0, maar als ik naar de één na laatste foto kijk, dan zie ik dat het dak van de meest linkse schuur ingestort is en dat de dakbedekking van de schuur in het midden bijna helemaal weg is. Als we dan op http://www.spc.noaa.gov/efscale/1.html kijken, dan komt kan de schade aan deze schuren omschreven worden als 'Major lose of roof panels' en 'Uplift or collapse of roof structure'. De bijbehorende windsnelheden zijn 90 (minimaal 78 en maximaal 110) mph en 93 (minimaal 77 en maximaal 114) mph. Een windsnelheid van 90-93 mph komt volgens de bovenste tabel op http://www.spc.noaa.gov/efscale/ef-scale.html overeen met een kleine EF1. Als we echter van een windsnelheid van 78 mph uitgaan (de minimale windsnelheid om dakbedekking weg te blazen) dan is de tornado een ruime EF0. Als we een windsnelheid van 114 mph (de maximale windsnelheid om het dak in te laten storten) kiezen, dan hebben we een marginale EF2.

Een EF2 lijkt mij te sterk, anders zou de schuur ingestort moeten zijn. Een EF0 lijkt mij te zwak, want die zou slechts wat panelen van het dak afgerukt moeten hebben en dat is hier duidelijk niet het geval.
Terug naar boven
1 2
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.518 topics, welke bij elkaar 446.931 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.419 leden.
Het nieuwste lid is r.sambros@chello.nl.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 2760 mensen aan het browsen op het forum. 7 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 2760, lezen 8 mensen het topic "Winter 2010/2011 discussietopic deel 21".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Atlantische orkanen

Actief seizoen loopt ten einde

Winter discussietopic

Zeer zachte week, maar hoop gloort

Klets en waarneemtopic

Deel hier jouw mening, waarneming of foto's!

Vulkaanuitbarsting La Palma

Cumbre Vieja op Canarische Eilanden

© 2003 - 2022 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden