Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De temperatuur bij Dourbes is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

23 Apr 2024 08:58:04

De temperatuur bij Buzenol is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

23 Apr 2024 08:58:03

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gage, NE; Jefferson, NE; Saline, NE.

23 Apr 2024 07:21:42

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gage, NE; Pawnee, NE.

23 Apr 2024 07:00:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dawson, MT; Garfield, MT; McCone, MT; Prairie, MT; Valley, MT.

23 Apr 2024 01:11:40

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dawson, MT; McCone, MT; Richland, MT; Roosevelt, MT; Valley, MT.

23 Apr 2024 00:17:24

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Garfield, MT; McCone, MT; Valley, MT.

22 Apr 2024 23:03:37

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Daniels, MT; McCone, MT; Roosevelt, MT; Valley, MT.

22 Apr 2024 23:03:37

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dawson, MT; Garfield, MT; McCone, MT; Richland, MT; Roosevelt, MT; Valley, MT.

22 Apr 2024 21:33:31

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dawson, MT; McCone, MT; Richland, MT; Roosevelt, MT.

22 Apr 2024 21:04:01

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC.

22 Apr 2024 07:46:27

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC; Scotland, NC.

22 Apr 2024 07:46:26

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

22 Apr 2024 05:00:00

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor St. Johns, FL.

22 Apr 2024 03:33:18

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Marion, FL.

22 Apr 2024 03:33:17
Actueel
1 / 4

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Woonplaats: Koekelare, West-Vlaanderen https://twitter.com/BartStandaert
Berichten: 2744
Lid sinds: 15 jun. 2007
13 februari 2013, 08:34 uur | Bericht #388024
Winterverwachting 2012 --- 2013 + Discussie (Deel 6)



En alweer tijd voor een nieuw deel want voor morgen staan alweer sneeuwtoestanden op de kaarten. Een frontale storing trekt morgen in de loop van de dag van west naar oost over het land. Over het tijdstip zijn GFS en ECMWF het al iets meer eens dan in het begin van de week. Toch laat GFS de neerslag iets eerder het westen bereiken dan ECMWF.Hieronder de beide modellen + nog een animatie:

ECMWF:


GFS:


Animated Gif:


Het ziet er naar uit dat we overal tijdelijk met sneeuwval te maken krijgen. In het westen lijkt de sneeuw heel snel over te gaan in smeltende sneeuw en later in doodgewone regen. In het oosten zijn de temperaturen aan de grond en op hoogte voorlopig koud genoeg om daar de neerslag een hele tijd onder de vorm van sneeuw te laten vallen. Als we het tijdstip van de doortocht bekijken mogen we stellen dat de avondspits behoorlijk moeilijk gaat worden. Opvallend is dat Hirlam al in de ochtend sneeuwval toont in het westen waardoor ook de ochtendspits al hinder kan ondervinden. KNMI komt met deze beoordeling van de situatie:

MODELBEOORDELING:
Hirlam en de andere modellen hadden de afgelopen runs veel moeite met de juiste representatie van de Sc-bewolking, de 00-uur run van Hirlam heeft het wolkenplaatje nu aardig te pakken. Het volgende aandachtspunt in de frontpassage op morgen met de daarbij behorende neerslag. Qua passage van de frontale zone zijn er timingsverschillen tussen de diverse modellen, Hirlam is nu 3 à 4 uur eerder dan de Harmonie en EC en komt nu al in de tweede helft van de ochtend met sneeuw. Ook v.w.b. de neerslagsoort zijn er enkele verschillen aan te wijzen. Hirlam en Harmonie laten op het warmtefront op hoogte nog een neerslagband over het land lopen, EC laat alleen de tweede neerslagband zien. Hirlam berekent op het warmtefront ook ijzel die daarna weer tijdelijk overgaat in sneeuw om in de avond over te gaan in regen, Harmonie heeft de ijzel in mindere mate. EC laat vooralsnog alleen sneeuw zien.

NEERSLAG:
In het zuidoosten mogelijk nog lichte sneeuw of motsneeuw uit de Sc-velden, stelt weinig voor. De grootste aandacht gaat uit naar de neerslag van morgen. Zoals bij de modelbeoordeling al opgemerkt berekenen Hirlam en Harmonie al de eerste neerslag op het warmtefront op hoogte, tweede helft van de ochtend en eerste helft van de middag. We zien daarbij vooral in Hirlam een duidelijke smeltzone tussen de 3000-4500 vt, hetgeen met temperaturen aan de grond nog onder nul voor ijzel kan zorgen. EC laat dit vooralsnog niet zien, maar het blijft een punt dat zeer goed gemonitord moet worden. Op de neerslag in de tweede helft van de middag laten alle modellen sneeuw vallen, de smeltzone zal door doorvallende neerslag weer afkoelen tot rond of iets onder nul. De meeste neerslag wordt in de westelijke helft van het land verwacht, van groot belang voor de avondspits. De totale sneeuw accumulatie ligt in de ordegrootte 3-5 cm, plaatselijk mogelijk enkele cm's meer. In de oostelijke helft van het land valt donderdagavond en de nacht naar vrijdag over het algemeen 1-3 cm. Hirlam geeft nu ook voor de avonduren nog lichte neerslag, progtemps en NESO geven aan dat dit ook nog ijzel kan zijn, het opruimen van de koude plaklaag gaat nu duidelijk moeizamer dan in de vorige run.

HIRLAM:


Winter voorbij na deze dooiaanval?



Guidance:
Synoptische ontwikkeling:
Een lagedrukgebied dat donderdag tussen IJsland en Schotland noordoostwaarts trekt vult vrijdag boven de Noorse Zee op. Een bijbehorend geoccludeerd frontaal systeem passeert ons land donderdagmiddag en avond, vrijdag overdag is de stroming westelijk en stroom er zachtere lucht ons land binnen. In het weekeinde vindt er boven onze omgeving weer opbouw van hogedruk plaats onder invloed van een zich ontwikkelende hoogterug boven de Britse Eilanden en het Noordzeegebied. Na het weekeinde blijft het hoog bij ons in de buurt, de exacte positie ervan is echter onzeker. De meest waarschijnlijke positie is ten noorden of ten noordoosten van ons land, in dit geval krijgen we te maken een terugkeer van het droge, maar vrij koude weertype. Andere mogelijkheden zijn dat het hoog ten oosten, zuiden of westen van ons land komt te liggen, in deze gevallen is er weinig verandering in temperatuur of wordt het zelfs nog wat zachter.

Modelbeoordeling en onzekerheden:
Tot en met vrijdag is de onzekerheid klein, de pluim kent tot dan ook weinig spreiding. De passage van het frontale systeem wordt eensluidend beschreven. De kans op sneeuwval donderdagmiddag en avond is nu bijna 100%, de hoeveelheden liggen over het algemeen tussen de 2 en 5 cm, enkele leden komen met een paar cm meer. In de temperatuur zien we vanaf het weekeinde een blijvende spreiding in de EPS-pluim, die in de loop van volgende week alleen maar groter wordt. Deze spreiding heeft te maken met de verschillende posities van het genoemde hogedrukgebied. Bij een positie ten noorden of ten noordoosten van ons land blijft de aangevoerde lucht koud met in de nachten lichte tot soms matige vorst en overdag temperaturen van enkele graden boven nul, deze optie heeft in het ensemble nu duidelijk een meerderheid. De Oper behoort samen met de controlerun tot de koudste oplossingen met overdag temperaturen rond het vriespunt. Bij een positie van het hoog ten oosten of ten zuidoosten van ons land wordt de aangevoerde lucht naarmate de tijd vordert geleidelijk zachter, een aantal leden gaat overdag zelfs richting de 10 graden. Ook een positie ten westen of ten noordwesten van ons land is mogelijk, ook hierbij wordt de kou getemperd.
Samenvatting meerdaagse-periode:
Overwegend droog weer met vrij veel bewolking, 's nachts temperaturen rond het vriespunt en overdag temperaturen rond 6 graden.

Samenvatting EPS-periode:
Overwegend rustig weer met een kleine kans (ca. 30%) op neerslag. De temperatuur ligt waarschijnlijk iets onder het langjarig gemiddelde met een 60% kans op lichte vorst in de nachten. Daarnaast is er een kleine kans (ca. 30%) op een zachter weertype met temperaturen van rond of iets boven het langjarig gemiddelde.

Verschillen tussen GFS en ECMWF op +240h(temp 850 hPa):


Bron: KNMI
©Onweer-Online




BartS
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1493
Lid sinds: 7 jun. 2011
13 februari 2013, 08:42 uur | Bericht #388027
En dat is nummer 6. Hopelijk gaat het hier ook sneeuwen. Veel fronten verzwakten of raakten Enschede niet.
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Waarom deze advertentie?
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
13 februari 2013, 09:14 uur | Bericht #388030
Waarschuwing KNMI:
Kans op gladheid door sneeuwval, hoeveelheid sneeuw 3-5 cm  Geldig: donderdag 14 februari 2013 vanaf ca 12 uur gedurende ca 7 uur (Zeeland)

Hoe Oostelijker, hoe minder sneeuw er verwacht wordt (1-3 cm).
Woonplaats: Koekelare, West-Vlaanderen https://twitter.com/BartStandaert
Berichten: 2744
Lid sinds: 15 jun. 2007
13 februari 2013, 09:21 uur | Bericht #388031
Citaat van svenne, woensdag 13 februari 2013, 9:14 uur Waarschuwing KNMI:
Kans op gladheid door sneeuwval, hoeveelheid sneeuw 3-5 cm  Geldig: donderdag 14 februari 2013 vanaf ca 12 uur gedurende ca 7 uur (Zeeland)

Hoe Oostelijker, hoe minder sneeuw er verwacht wordt (1-3 cm).

Idd en toch denk ik dat het anders gaat uitdraaien. Beetje rare situatie. Ik zie ook dat er meest neerslag gaat vallen in het westen maar niet allemaal als sneeuw, dit in tegenstelling tot het oosten. #snowcasting
BartS
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
13 februari 2013, 09:26 uur | Bericht #388032
Citaat van Bart Standaert, woensdag 13 februari 2013, 9:21 uurIdd en toch denk ik dat het anders gaat uitdraaien. Beetje rare situatie. Ik zie ook dat er meest neerslag gaat vallen in het westen maar niet allemaal als sneeuw, dit in tegenstelling tot het oosten. #snowcasting Wordt idd serieus (s)nowcasten

Even wat het KNMI denkt:
Morgenochtend is het eerst nog droog, maar later in de ochtend of aan het begin van de middag gaat het van het westen uit sneeuwen. In het westen van het land kan er tot aan het begin van de avond 3-5 cm vallen. Later in de middag en avond trekt de sneeuw naar het oosten van het land, terwijl in het westen de neerslag nog even overgaat in regen.

Zij gaan toch voor een ganse middag sneeuw om pas op het einde over te gaan in regen/ijzel in het westen. Ben eens benieuwd.


Woonplaats: Koekelare, West-Vlaanderen https://twitter.com/BartStandaert
Berichten: 2744
Lid sinds: 15 jun. 2007
13 februari 2013, 09:43 uur | Bericht #388036
Benieuwd naar de nieuwe 15-daagse pluim. Ondertussen al eens de MOS en de 10-daagse:






BartS
Ben47
Lid
Woonplaats: Heenvliet, Eiland Voorne-Putten (Zuid-Holland)
Berichten: 4219
Lid sinds: 16 jan. 2011
13 februari 2013, 09:44 uur | Bericht #388037
Citaat van svenne, woensdag 13 februari 2013, 9:26 uur Citaat van Bart Standaert, woensdag 13 februari 2013, 9:21 uurIdd en toch denk ik dat het anders gaat uitdraaien. Beetje rare situatie. Ik zie ook dat er meest neerslag gaat vallen in het westen maar niet allemaal als sneeuw, dit in tegenstelling tot het oosten. #snowcasting Wordt idd serieus (s)nowcasten

Even wat het KNMI denkt:
Morgenochtend is het eerst nog droog, maar later in de ochtend of aan het begin van de middag gaat het van het westen uit sneeuwen. In het westen van het land kan er tot aan het begin van de avond 3-5 cm vallen. Later in de middag en avond trekt de sneeuw naar het oosten van het land, terwijl in het westen de neerslag nog even overgaat in regen.

Zij gaan toch voor een ganse middag sneeuw om pas op het einde over te gaan in regen/ijzel in het westen. Ben eens benieuwd.
Dit is niet wat KNMI denkt, maar welke variant het KNMI gekozen heeft om als populaire versie te presenteren.

Zie in de openingspost bovenaan hoe het KNMI de versies van de modelllen - over wat er morgen mogelijk gaat gebeuren -  beschrijft onder de kopjes modelbeoordeling en neerslag. Dan zie je welke kanten het allemaal op kan gaan en niet die ene die het KNMI eruitgepikt heeft als meest waarschijnlijke om het grote publiek in te lichten. Dat verandert nog wel per uur.




Noem mij de naam van de instantie die opdracht geeft tot een onderzoek van het klimaat en ik geef u per ommegaande het verwachte resultaat van het onderzoek.
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
13 februari 2013, 09:46 uur | Bericht #388038
Citaat van Ben47, woensdag 13 februari 2013, 9:44 uurDit is niet wat KNMI denkt, maar welke variant het KNMI gekozen heeft om als populaire versie te presenteren.

Zie in de openingspost bovenaan hoe het KNMI de versies van de modelllen - over wat er morgen mogelijk gaat gebeuren -  beschrijft onder de kopjes modelbeoordeling en neerslag. Dan zie je welke kanten het allemaal op kan gaan en niet die ene die het KNMI eruitgepikt heeft als meest waarschijnlijke om het grote publiek in te lichten. Dat verandert nog wel per uur.
Had niet alles gelezen (ben aan het werken, ssst )
Zou wel eens kunnen dat de voorspelling nog een paar keer zullen wijzigen, eens zien deze middag wat het KMI uitgeeft bij hun update.






Woonplaats: Koekelare, West-Vlaanderen https://twitter.com/BartStandaert
Berichten: 2744
Lid sinds: 15 jun. 2007
13 februari 2013, 10:00 uur | Bericht #388039
Koudere pluim! Meer leden gaan terug voor winter volgende week. 

BartS
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
13 februari 2013, 10:09 uur | Bericht #388040
Citaat van Bart Standaert, woensdag 13 februari 2013, 10:00 uur Koudere pluim! Meer leden gaan terug voor winter volgende week. 

 
Zeer interessante ontwikkeling, gisteren was ook al te zien dat het gemiddelde vanaf volgende week woensdag al lager lag.

Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3519
Lid sinds: 8 dec. 2011
13 februari 2013, 10:25 uur | Bericht #388041
Ziet er naar uit dat het westen morgen weer de beste papieren heeft:D
En zoals we weten zit HIRLAM wel vaker te hoog met temperaturen.. Ec lijkt me goed om aan te houden:)

Edit BartS: Eventjes je post aangepast. Je zet net hetzelfde stukje als in de openingspost    | Gewijzigd: 13 februari 2013, 10:48 uur, door Bart Standaert
Jenss
Moderator
Woonplaats: mechelen(belgie)
Berichten: 2921
Lid sinds: 7 jun. 2011
13 februari 2013, 10:38 uur | Bericht #388042
Citaat van Bart Standaert, woensdag 13 februari 2013, 10:00 uur Koudere pluim! Meer leden gaan terug voor winter volgende week. Wat een fantastische pluim, al bijna ijsdagen en het word waarschijnlijk nog kouder later. Temp op vrijdag en zaterdag ook niet echt hoog te noemen. | Gewijzigd: 13 februari 2013, 10:47 uur, door Bart Standaert
joshoon
Lid
Woonplaats: Assen, Drenthe
Berichten: 427
Lid sinds: 11 jul. 2010
13 februari 2013, 10:49 uur | Bericht #388043
Pluim is inderdaad niet verkeerd, maar ik vond de 15-daagse van gisteren toch wat leuker.
Die gaf zelfs rond de 27e nog een dalende temperatuur aan.

Maar achja, tegen die tijd zit je ook alweer bijna in de lente.
winterman
Lid
Woonplaats: Drachten
Berichten: 356
Lid sinds: 21 okt. 2012
13 februari 2013, 11:54 uur | Bericht #388044
Citaat van jenssweerts, woensdag 13 februari 2013, 10:38 uur Citaat van Bart Standaert, woensdag 13 februari 2013, 10:00 uur Koudere pluim! Meer leden gaan terug voor winter volgende week. Wat een fantastische pluim, al bijna ijsdagen en het word waarschijnlijk nog kouder later. Temp op vrijdag en zaterdag ook niet echt hoog te noemen. Prima pluim zo worden de mensen die in Januari al om de lente gingen zeuren eens goed de mond gesnoerd :D nog even geduld, jullie tijd komt nog wel 

Woonplaats: Sneek
Berichten: 566
Lid sinds: 15 jan. 2012
13 februari 2013, 11:57 uur | Bericht #388045
Ziet er allemaal goed uit! Winter laat ons voorlopig niet in de steek en komt gewoon weer terug. Zal mij benieuwen hoelang die het volhoud. maar kan best wel eens tot maart lekker door kwakkelen.

Morgen sneeuw toch verwacht ik meer dan 5cm maar dat kunnen we pas weten als de storing is geweest. Wachten het allemaal af..

Deze winter krijgt echt een dikke 10 veel sneeuw vorst wat wil je nog meer, en met in het geheugen dat met de kerst de korte broek haast aan kon zo zacht dat het toen was.
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2152
Lid sinds: 16 jan. 2010
13 februari 2013, 12:25 uur | Bericht #388050
Leuke run van EC.. laat de koude op een onverwachte wijze naar ons komen..nu is het wel zo dat dit wel heel erg afhankelijk is van een aantal factoren die precies moeten matchen.. 1 wijziging en we hebben heel ander weer.... in mijn vorige posts heb ik gezegd dat we of naar een situatie gaan van ( relatief ) warmer weer of een voortzetting van het huidige weer.  En dat ik de laatste zie ik nog steeds gebeuren..

Ondanks dat de huidige situatie misschien niet  de schaatspret geeft die we zouden hebben kan een voortzetting hiervan toch wel wat schaatspret gaan geven op ijsbanen ( met name in het oosten / noorden

En als deze run gelijk zou krijgen dan krijgen we na de 20ste wat serieuzere vorst, maar dit is wel lange termijn en de factoren moeten wel erg precies matchen wil het doorgang vinden. dus gewoon maar even genieten van deze runs en de duimen crossen.. want je weet nooit hoe een koe een haas vangt..

kijk hieronder maar eens hoe via een enorme omweg de koude onze kant op komt ...




| Gewijzigd: 13 februari 2013, 12:26 uur, door Callie-P
Woonplaats: Arnhem
Berichten: 577
Lid sinds: 5 jun. 2011
13 februari 2013, 12:27 uur | Bericht #388051
Media en weerinstituur dekken zich wel vaker in maar houd morgen rekening met meer dan 10 cm sneeuw!
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3519
Lid sinds: 8 dec. 2011
13 februari 2013, 12:35 uur | Bericht #388052
Citaat van Arnhemnoord, woensdag 13 februari 2013, 12:27 uur Media en weerinstituur dekken zich wel vaker in maar houd morgen rekening met meer dan 10 cm sneeuw!
Tussen de 5 en 12cm is zeker niet onmogelijk.. In het oosten zou ik rekenen op 3 tot 6cm..
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
13 februari 2013, 12:36 uur | Bericht #388053
Citaat van Arnhemnoord, woensdag 13 februari 2013, 12:27 uur Media en weerinstituur dekken zich wel vaker in maar houd morgen rekening met meer dan 10 cm sneeuw!
Kan je onderbouwen waarom er meer dan 10 cm gaat vallen?
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Jasneker
Lid
Woonplaats: Sneek
Berichten: 191
Lid sinds: 18 jan. 2012
13 februari 2013, 12:42 uur | Bericht #388054
Hier in friesland zal de sneeuwduur vrij lang zijn en cumulatief het dek redelijk toenemen.
Moet eigenlijk van sneek morgenavond naar leeuwarden en later op de avond weer terug voor het bijwonen van een jaarvergadering, maar ik blijf tot ik eventueel wegga wel kijken hooe het gaat, als het eeen grote schaaats en glijbaan wordt, dan blijf ik thuis.
Beetje sneeuw ben ik niet zo bang voor, nieuwe banden en zo, maar 10 cm sneeuw is vragen om moeilijkheden...

Ik kan mijn rijgedrag wel aanpassen, als ex prof chauffeur, maar vaak doen anderen dat dan net weer niet...
Groeten, Cor
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.853 topics, welke bij elkaar 448.359 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.579 leden.
Het nieuwste lid is philip.beuckels@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 89 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 89, lezen 1 mensen het topic "Live!!! Marathon op natuurijs in Noordlaren".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden