Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De kaart Den Helder - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

19 May 2019 04:59:26

De kaart Den Helder - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

19 May 2019 04:59:26

De kaart T850 pluim Brussel is bijgewerkt.

19 May 2019 00:59:26

De kaart Groningen - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 21:59:27

De kaart Den Helder - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 18:59:28

De kaart Den Helder - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:59:22

De kaart Den Helder - Temperatuur
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:59:22

De kaart De Bilt - Bewolking
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:02

De kaart De Bilt - 6luik
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:01

De kaart T850 pluim De Bilt is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:01

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:01

De kaart Vlissingen - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:01

De kaart Vlissingen - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:01

De kaart Vlissingen - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:00

De kaart Vlissingen - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

18 May 2019 17:00:00
Actueel
1 / 4

Droogteseizoen van start

Het Lente Waarnemingentopic

Mildura (Australie) getroffen door zandstorm

Lentediscussietopic 2019

Koel en wisselvallig

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Frans24
Lid
Woonplaats: Weeze (D)
Berichten: 1874
Lid sinds: 6 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
22 maart 2013, 13:44 uur | Bericht #391331
In Cornwall wordt een vrouw vermist nadat haar huis door overvloedig water werd weggespoelt.


Ook menige rivieren treden buiten hun oeverers

| Gewijzigd: 23 februari 2017, 13:48 uur, door Joyce.s
"Only A Biker Knows Why A Dog Sticks His Head Out Of A Car Window"
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
22 maart 2013, 16:58 uur | Bericht #391338
Noord-Ierland-Rusland uitgesteld door sneeuw

De WK-kwalificatiewedstrijd op de vijfde speeldag in groep F tussen Noord-Ierland en Rusland is verplaatst naar morgen omdat het speelveld in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast onbespeelbaar is. Dat maakte de Noord-Ierse voetbalfederatie vandaag bekend. De wedstrijd stond aanvankelijk vanavond op het programma, maar de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen zorgde ervoor dat er in Windsor Park niet gespeeld kon worden. Rusland blijft sowieso leider in de groep. Na vier speeldagen hebben ze twaalf punten, vier meer dan Israël en Portugal. Die speelden eerder vandaag in Ramat Gan 3-3 gelijk. Noord-Ierland is voorlopig vierde met drie punten, voor voetbaldwergen Azerbeidzjan (2) en Luxemburg (1).

Bron: HLN
Every cloud has a silver lining
Waarom deze advertentie?
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
22 maart 2013, 17:28 uur | Bericht #391339
Britse kerncentrale stilgelegd wegens hevige sneeuwval

Deze foto is niet meer beschikbaar
© afp.

De kerncentrale van Sellafield, in het noordwesten van Engeland, is vrijdag uit voorzorg gesloten. Dat heeft de uitbater van de site meegedeeld. In de regio viel afgelopen nacht een pak sneeuw en de komende uren wordt nog meer sneeuw verwacht. Waarom de centrale precies gesloten werd en wanneer ze opnieuw geopend zal worden, is niet bekendgemaakt. Sellafield is het oudste en grootste nucleaire complex van Europa.

Bron: HLN
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
23 maart 2013, 13:14 uur | Bericht #391424
Noord-Ierland tegen Rusland opnieuw uitgesteld

De WK-kwalificatiewedstrijd op de vijfde speeldag in groep F tussen Noord-Ierland en Rusland van zaterdag (16u) kan opnieuw niet gespeeld worden. Dat maakte de Irish FA bekend. Het speelveld in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast is immers nog steeds onbespeelbaar.

Deze foto is niet meer beschikbaar
Het veld is onbespeelbaar. © reuters.

De wedstrijd stond aanvankelijk vrijdagavond op het programma, maar de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen zorgde ervoor dat er in Windsor Park niet gespeeld kon worden. Er werd beslist om de partij naar vandaag te verplaatsen, maar de scheidsrechter besliste na de inspectie om het duel af te gelasten. Er ligt nog te veel ijs op het veld.

Later op de dag wordt over een nieuwe speeldatum beslist. Rusland blijft sowieso leider in de groep. Na vier speeldagen hebben de Russen twaalf punten, vier meer dan Israël en Portugal. Die speelden eerder op vrijdag in Ramat Gan 3-3 gelijk. Noord-Ierland is voorlopig vierde met drie punten, voor voetbaldwergen Azerbeidzjan (3) en Luxemburg (2). Zij speelden vrijdagavond in Luxemburg 0-0 gelijk.

Bron: HLN
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
23 maart 2013, 13:43 uur | Bericht #391430
Extreem weer op de Britse eilanden

Niet alleen in Nederland schrijven we momenteel ‘geschiedenis’ wat het weer betreft, ook op de Britse eilanden maakt men bizarre weersomstandigheden mee voor de tijd van het jaar. Er zijn regionaal tientallen centimeters sneeuw gevallen en met een bijzonder harde wind leidt dat op veel plaatsen tot sneeuwjachten. Vele auto’s zijn ingesneeuwd, honderden huizen zitten zonder stroom en telefoonpalen zijn omgewaaid. In het zuiden van Engeland en Wales liggen de temperaturen iets hoger, maar daar is zoveel regen gevallen dat er diverse overstromingen plaatsvonden.


Een storing die vrij stabiel boven de Britse eilanden ligt, veroorzaakt daar een extreme weersituatie met veel sneeuwval, lokaal regen en een poeierende wind.

De reden van deze extreme weersomstandigheden is de bijzondere kou, die net als bij ons vanuit de Noordpoolstreek ook de Britse eilanden parten speelt en tegelijkertijd de veel zachtere lucht die vanaf de Atlantische Oceaan noordoostwaarts probeert te bewegen. De zachte lucht botst als het ware tegen de muur van koude lucht vanuit het noorden en op die grens ontstaat vervolgens een actief front. Dit ligt uitgestrekt vanaf de Noordelijke Atlantische Oceaan over Ierland, Wales en Engeland tot over België, Zuid-Duitsland en de Alpen.


Sommige delen van Schotland zijn helemaal ingesneeuwd. Foto: PA, Owen Humphreys.

Sneeuwval
Deze storing komt vrijwel niet van zijn plek en er valt dan ook aanhoudend veel sneeuw. Op veel plaatsen viel ruim 25 centimeter, lokaal in Noord-Ierland en Schotland tot een halve meter. Wegen slibten dicht en stroom- en telefoonpalen hielden de grote hoeveelheid sneeuw, ijs en wind niet meer. Engelse meteorologen geven aan dat dit de zwaarste sneeuwval is sinds 1981. Het sneeuwt er natuurlijk wel vaker, maar zulke grote hoeveelheden komen niet vaak voor en helemaal niet in deze tijd van het jaar.


Veel auto's en bussen kwamen in de problemen door de sneeuwjachten. Foto: PA, Andrew Milligan.

Veel wind
Op de grens van de zachte en koude lucht neemt ook de windsnelheid toe en deze bereikt net als in ons eigen land nu en dan windkracht 6 tot 8, ofwel een krachtige tot stormachtige wind. Deze koude oosten- tot zuidoostenwind maakt dat de vers gevallen sneeuw begint te stuiven en langs wegen vormen er zich soms dan ook sneeuwduinen van ruim 4 meter.


Automobilisten verlieten hun ingesneeuwde auto's, omdat ze niet verder kwamen. Foto: Paul Faith.

Windchill
Sneeuwjachten zijn echter niet het enige probleem dat de wind veroorzaakt. Code oranje geldt op bijna heel de Britse eilanden ook voor de erg lage gevoelstemperaturen door de straffe wind. Net als in eigen land liggen de maximumtemperaturen er rond het vriespunt en met daarnaast een flink pak sneeuw en de koude wind is het daar gevoelsmatig wel -15 graden.


Electriciteit viel uit en telefoonpalen vielen om. Foto: PA, Andrew Milligan.

Reddingsploegen
Veel automobilisten die vast kwamen te zitten in de sneeuw konden letterlijk geen kant meer op. Buiten blies de sneeuw ze om de oren en de auto’s kwamen niet meer voor- of achteruit. Reddingsploegen uit alle hoeken hebben ingesneeuwde mensen met allerlei soorten voortuigen uit de sneeuw gehaald en naar nabij gelegen opvangplaatsen gebracht.


In het zuidwesten van Wales en het zuiden van Ierland en Engeland is het minder koud en kwam het door zware regenval tot overstromingen. Foto: PA, Dave Thompson.

Eigen land
Niet alleen de Britse eilanden hebben echter te maken met dit front. Ook in België valt sneeuw in combinatie met een koude, straffe wind en ook in Nederland is het berekoud. Delen van de noordelijke Waddenzee zijn zelfs bevroren en door de soms harde tot zelfs stormachtige oostenwind staat het water in diverse havens bijzonder laag. Zeeland en Brabant pikken soms net even een staartje mee van de eerdergenoemde storing, met ook daar plaatselijk sneeuwjacht en ijsregen.

Bronnen: PA, Meteo Group, BBC, The Daily Telegraph
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
23 maart 2013, 13:48 uur | Bericht #391432
Dik sneeuwtapijt in Groot-Brittannië


Bij ons valt er vandaag zo'n één tot twee centimeter sneeuw, maar in Groot-Brittannië kregen ze gisteren af te rekenen met nog veel meer sneeuw. Dat zorgde voor heel wat problemen: tienduizenden gezinnen zaten zonder stroom, auto's kwamen vast te zitten en enkele wegen moesten worden afgesloten. De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Noord-Ierland en Rusland moest worden afgeschaft.

Bron: HLN
Frans24
Lid
Woonplaats: Weeze (D)
Berichten: 1874
Lid sinds: 6 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
23 maart 2013, 14:45 uur | Bericht #391437
Onbegonnen werk om het rugby veld schoon te krijgenNieuws..Op de weg is zeer problematisch


"Only A Biker Knows Why A Dog Sticks His Head Out Of A Car Window"
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
23 maart 2013, 17:46 uur | Bericht #391468
Koninklijke 'guards' in Londen nu al in zomertenue

Deze foto is niet meer beschikbaar
© afp.

Toeristen in Londen moeten dezer dagen niet gek opkijken, als zij de de koninklijke bewakers bij Buckingham Palaceklappertandendvan wacht zien wisselen. Terwijl Groot-Brittannië gebukt gaat onder ijzige temperaturen en zware sneeuwval, schakelden de 'guards' vandaag namelijk al over op hun zomertenue. Omdat dat nu eenmaal gebeurt bij het begin van de lente.

Terwijl in Groot-Brittannië automobilisten strandden in de sneeuw, vliegvelden sloten en de stroom uitviel, borgen de wachters de grijze wintermantel in de kast en hesen zij zich in hun typische rode zomeruniform. Er is wel een klein lichtpuntje voor de heren: tijdens hun pauze mogen ze de zwarte berenvellenmutsen opwarmen.

Bron: HLN
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
23 maart 2013, 19:54 uur | Bericht #391485
Winteroffensief in Groot-Brittannië


In delen van Groot-Brittannië ligt het leven helemaal stil door het late winteroffensief. 50.000 gezinnen zitten zonder stroom en meer dan 1000 scholen moeten noodgedwongen de deuren sluiten. Beterschap is niet meteen in zicht, het lijkt erop dat het ergste nog moet komen.

Bron: HLN
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
24 maart 2013, 15:03 uur | Bericht #391606
Doden door winterweer in Groot-Brittannië


@afp

Ook in Groot-Brittannië is de winter nog niet voorbij. Hevige stormen, temperaturen onder 0 en sneeuwbuien hinderen het verkeer. Treinen konden niet rijden en vluchten vielen uit. Op de snelwegen kwamen auto's op soms spiegelgladde wegen in een file terecht.

Het winterweer heeft aan zeker drie mensen het leven gekost. In Burnley in het noorden van Engeland stierf een 27-jarige man toen hij van een café op weg naar huis in de sneeuw bleef steken. In Schotland werd een bergwandeling een 57-jarige man noodlottig en vrijdag kwam in het zuiden van Engeland een vrouw om, toen haar huis door een aardverschuiving instortte. Meteorologen zeggen dat het winterse weer de komende dagen aanhoudt.

Bron: HLN
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
24 maart 2013, 17:45 uur | Bericht #391617
Every cloud has a silver lining
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
24 maart 2013, 18:55 uur | Bericht #391620
Winterweer Groot-Brittannië

Deze foto is niet meer beschikbaar
Ook in Groot-Brittannië is de winter nog niet voorbij. Het winterweer heeft aan zeker drie mensen het leven gekost. Bron: AFP


Deze foto is niet meer beschikbaar
Hevige stormen, temperaturen onder 0 en sneeuwbuien hinderen het verkeer. Bron: AFP

Deze foto is niet meer beschikbaar
Meteorologen zeggen dat het winterse weer de komende dagen aanhoudt. Bron: AFP

Bron: Nu.nl
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
24 maart 2013, 19:49 uur | Bericht #391625
Brit sterft door winterweer


In het Verenigd Koninkrijk heeft het late winteroffensief al één dode geëist, een jongeman van 27. Meer dan 20.000 gezinnen zitten nog altijd zonder stroom. Vooral in Schotland en Noord-Ierland is de situatie erg: het leger is opgeroepen om te helpen.

Bron: HLN
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Frans24
Lid
Woonplaats: Weeze (D)
Berichten: 1874
Lid sinds: 6 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
25 maart 2013, 12:12 uur | Bericht #391680
Nog steeds duizende huishoudens zonder stroom

Duizenden huizen zijn nog steeds zonder stroom en veel wegen blijven onbegaanbaar  na aanhoudend zwaar winterweer in een groot deel van het Verenigd Koninkrijk afgelopen weekend.

In Schotland zijn enkele duizenden woningen getroffen door sneeuw en harde wind beschadigde stroomkabels.

In Noord-Ierland worden sommige huishoudens in afgelegen gebieden  gewaarschuwd dat voor enkele dagen geen stroomaansluiting mogelijk zal zijn..

De Met Office heeft een waarschuwing uitgebreid voor zwaar weer de komende week.  Experts zeggen dat er een 100% kans is op ernstige kou en winter omstandigheden  tussen 08:00 GMT op maandag en 08:00 GMT op vrijdag in delen van Engeland.

"Bitter koud oostenwind zal deze week aanhouden, waardoor sneeuwbuien naar het noordoosten van Engeland trekken en lichte sneeuw vlagen over andere delen van Engeland gaan. Met de liggende sneeuw en gedeeltelijke gesmolten sneeuw zullen de wegen veradelijk glad blijven volgens een woordvoerder van de Met Office.


Delen van het zuidwesten van Schotland, Kintyre en het eiland Arran zijn zonder electriciteit geweest voor vier dagen. Elektriciteit ingenieurs zijn nog bezig om ongeveer 3.500 woningen op Kintyre en 1.500 woningen op Arran aan te sluiten. 

Fraser Hendry, een manager bij de Kilnoch Hotel in Blackwaterfoot, op het eiland van Arran, zei dat een alarmcentrale voor de lokale bevolking was opgericht in het hotel. Het grootste probleem dat we hebben is de hoeveelheid sneeuw die viel. De wegen zijn vreselijke glad en men kan op sommige wegen spreken van een Ijsbaan. Ons hotel heeft een oude generator van 60 jaar oud. We proberen deze draaiende  te houden en dat gaat op ditmoment, dus er is een warme plek voor de medici, de berg redding en de lokale brandweer. We hebben te horen gekregen dat het tot  vrijdag aan zou kunnen duren, dus tot dan staat ons Hotel in dienst als alarmcentrale.

Kenneth Young, die op Arran woont, vertelde de BBC dat de situatie erg slecht, was vooral aan de zuidkant van het eiland. Er is sneeuwdrift tot 2 meter hoog waardoor het op sommige delen er uitziet als  scènes van de poolcirkel.

© onweer-online
bron: BBC news


| Gewijzigd: 25 maart 2013, 12:36 uur, door Marga
"Only A Biker Knows Why A Dog Sticks His Head Out Of A Car Window"
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
25 maart 2013, 21:56 uur | Bericht #391739

hitlerbangedblondie


Oğuzhan ÜNAL


comedyzone92


Dailymailnews100

Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Frans24
Lid
Woonplaats: Weeze (D)
Berichten: 1874
Lid sinds: 6 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 maart 2013, 16:04 uur | Bericht #391804


STVNEWS
"Only A Biker Knows Why A Dog Sticks His Head Out Of A Car Window"
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
26 maart 2013, 18:37 uur | Bericht #391823
Boeren in de problemen door noodweer.

De boeren zullen zeker twee jaar nodig hebben om de schade door het noodweer in de afgelopen 12 maanden te boven te komen. Velen zullen waarschijnlijk geen oogst hebben. Door de blizzard omstandigheden zijn vele net geboren lammeren omgekomen. Hele boerenfamilies werken de klok rond om het overgebleven vee in leven te houden. De wanhopige boeren zijn de uitputting nabij. 

Volgens Adam Quinney, vicepresident van de NFU (National Farmers' Union), zegt dat alle sectoren het zwaar hebben. Vele boeren en agrariërs zijn de disastreuze zomer van 2012 nog niet te boven. Quinney: "Dit zeer slechte winterse weer kan voor de boeren op geen slechter moment komen. De eerste zorg momenteel is het vee. We hadden een vroege lente zo hard nodig na vorige zomer en nu krijgen we dit." Volgens Quinney werken er boeren de klok rond om hun dieren in leven te houden. "Het werk wat ze verzetten is ongelofelijk. De boeren raken uitgeput." Het is al triest, dat pas-geboren lammetjes het niet halen, maar ook het voeden van de ooien is een groot probleem. Vele akkerbouwers hoopten, dat ze vroeg de gewassen konden gaan zaaien, na de door regen verwoeste aanplant van vorig jaar. Maar door de sneeuw is dat onmogelijk geworden. Dit betekent, dat er sommige agrariërs een heel jaar zonder inkomen zitten. 

© onweer-online
Bron: This is Somerset
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
27 maart 2013, 17:11 uur | Bericht #391901
Britse weerdienst verwacht winterkou tot eind april

Het winterweer mag nu toch wel eens plaats ruimen voor de lente, maar dan moeten we hopen dat de Britse weerdienst Met Office het mis heeft. Zij voorspellen dat de winterkou nog tot eind april zal aanhouden. De sneeuw is voor de zoveelste keer deze winter gesmolten, maar het blijft nog altijd veel te koud voor de tijd van het jaar. En dat zal volgens het Britse Met Office niet snel veranderen. Ook het KMI voorspelt de komende dagen geen aangename lentetemperaturen. De Britten zijn er zeker van dat de kou tot 9 april zal aanhouden, al worden er gelukkig geen intense sneeuwbuien meer verwacht. Maar in hun maandelijkse voorspelling voor de komende dertig dagen, gaan de Britse weerkundigen er van uit dat de temperatuur nog tot diep in de tweede helft van april ver onder het normale gemiddelde zal blijven liggen.Sneeuw tot in juni
Onze overzeese buren hebben de voorbije weken nog veel meer ellende te verwerken gekregen dan wij. Het wordt mogelijk de koudste maart in de voorbije honderd jaar. De sneeuw zal in sommige gebieden overigens wel nog even blijven liggen. In Wales, Noord-Ierland en Schotland kan er in de hoger gelegen gebieden tot in mei of zelfs juni een wit tapijt blijven liggen. Duizenden Britten hebben nog steeds geen stroom en veel dieren zijn door de vrieskou om het leven gekomen.

Bron: HLN | Gewijzigd: 23 februari 2017, 13:49 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 26.412 topics, welke bij elkaar 440.421 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 10.835 leden.
Het nieuwste lid is Bastiaanvanschaik.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 468 mensen aan het browsen op het forum. 6 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 468, lezen 20 mensen het topic "Onweerskansen algemeen 2019".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Mildura (Australie) getroffen door zandstorm

Lentediscussietopic 2019

Koel en wisselvallig

Droogteseizoen van start

Het Lente Waarnemingentopic

© 2003 - 2019 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden