Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Kern, CA; Tulare, CA.

20 Apr 2024 01:01:19

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Union, SC.

20 Apr 2024 00:04:45

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

20 Apr 2024 00:00:06

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Spartanburg, SC; Union, SC.

19 Apr 2024 23:25:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC.

19 Apr 2024 20:44:38

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC; Scotland, NC.

19 Apr 2024 20:31:18

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC.

19 Apr 2024 20:16:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC; Richmond, NC; Scotland, NC.

19 Apr 2024 19:50:29

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aiken, SC; Lexington, SC; Richland, SC; Saluda, SC.

19 Apr 2024 16:12:43

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aiken, SC; Edgefield, SC; Lexington, SC; Richland, SC; Saluda, SC.

19 Apr 2024 15:38:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Winston, AL.

19 Apr 2024 14:26:15

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colbert, AL; Franklin, AL; Lawrence, AL.

19 Apr 2024 12:59:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colbert, AL; Franklin, AL; Lauderdale, AL.

19 Apr 2024 12:35:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Grant, AR; Jefferson, AR.

19 Apr 2024 09:45:24

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Jefferson, AR; Lonoke, AR; Pulaski, AR; Saline, AR.

19 Apr 2024 08:41:57
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
18 augustus 2013, 10:20 uur | Bericht #407162
Morgen tijdens buien kans op onweer



SYNOPTISCHE SITUATIE:
Onder invloed van een inlopende kortgolvige hoogtetrog beweegt een golf in het occlusiefront in de nacht naar maandag en maandagochtend over het zuidoosten van het land. De hoogtetrog zelf trekt maandag van west naar oost over het land met op 500 hPa een koude bel van ca. -20 C. In de loop van maandag vindt er van het zuidwesten uit hogedrukopbouw plaats onder invloed van een opbouwende hoogterug boven Zuidwest-Europa.



BEWOLKING:
 Morgen overdag a.g.v. van de dynamische forcering bij de hoogtetrog i.c.m. de koude bovenlucht veel convectieve bewolking met ook vorming van Cb's, progtemps laten toppen toe tot FL300. In de tweede helft van de middag neemt stabiliseert de atmosfeer a.g.v. hogedrukopbouw.



NEERSLAG:
Maandagmiddag enkele buien bij de hoogtetrog, gezien de grote onstabiliteit is onweer zeker niet uitgesloten. Temperatuurverschil tussen het aardoppervlak en 500 hPa is ruim 40 graden. In de loop van de middag en avond van het zuidwesten uit droog.



Bron: Knmi



Positie hoogtetrog maandag 12z



| Gewijzigd: 18 augustus 2013, 11:30 uur, door Marga
there can be only one
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
18 augustus 2013, 12:55 uur | Bericht #407167
Maandag onweersbuien

Houd de barometer in de gaten, want die gaat weldra een stijging in luchtdruk laten zien. Op de weerkaarten komt dan ook een hogedrukkern dichterbij. Dinsdag tonen wijzers en cijfers zo’n 1028 hPa en daarna volgt weer een gestage daling. Die daling betekent geenszins een verslechtering van het weerbeeld, in tegendeel zelfs. De wind draait vanaf donderdag naar het oosten en dat brengt ons zonneschijn en hogere temperaturen.


De weerkaart voor maandag 19 augustus. Een hogedrukgebied is in zicht, maar eerst passeert nog even een venijnige storing.

Voor het zover is, passeert er morgen eerst nog een zone met ‘stijgbewegingen’. Een zogeheten put in de bovenlucht, met extra trek van boven. Doordat de lucht van bovenaf -als ware het een goed werkende schoorsteen- wordt aangezogen, kunnen gemakkelijk dikke buien ontstaan. Met dikke plensregens. Ook onweer en hagel staan in onze verwachting.


De neerslagberekening van het ECMWF model. Maandagochtend trekken de buien in vrij beperkte omvang de westkust op. Op hun gang oostwaarts worden ze intensiever en nemen de neerslaghoeveelheden toe.

Overschuiven buien
Maandagochtend schuiven de buien behorende bij die extra stijgbewegingen, van west naar oost over het land. In de late nacht trekken de buien de Noordzeekusten in het westen binnen en daarna vervolgen ze hun weg richting Duitsland. In eerste instantie werkt het tijdstip enigszins tegen. Immers, het land is tegen het ochtendgloren op z’n koudst en kan van onderaf dus weinig extra warmte toevoegen om de buien wat meer power te geven. Er zullen dan ook maar een paar buien over de westelijke provincies schuiven.


Hier dezelfde tijdvakken, maar dan met daarbij de neerslagberekening van het UKMO model. Het beeld verschilt niet veel met dat van het ECMWF model. Wel lijken de buien ergens in het oosten lokaal pittiger uit te kunnen pakken.

In de tweede ochtendhelft passeren de buien in een noord-zuid strook over het midden van het land, waar al een beetje meer ochtendwarmte aan de onderzijde van de buien wordt meegegeven. Mogelijk is er dan ook al lokaal een klap onweer te horen. Vanaf het middaguur is de temperatuur landinwaarts opgelopen tot een graad of 18 en met op 5 kilometer hoogte zo’n min 20 graden is dat genoeg om de buien verder op te peppen. De buien worden dan ook omvangrijker, hoger van opbouw en intensiever in hun neerslag.


De verticale luchtopbouw voor maandag tegen het einde van de ochtend voor de Achterhoek (in dit geval voor de plek Hupsel). Een bui kan hoger dan 10 km uitgroeien en bovenin zit aardig wat wind (op 9km 70 knopen), op 4 km en lager is het nagenoeg windstil.

Vooral tijdens de middag zijn de oostelijke provincies maandag uitermate vatbaar voor een paar stevige buien, met naast plensregens ook hagel en onweer. De zone met extra stijgbewegingen ligt dan precies boven deze regio van het land. De lucht in de hogere luchtlagen is op ‘zn koudst en de temperatuur aan de grond op z’n hoogst (hoewel zeker niet zomers, met een bescheiden 20 graden).

Wat zit er bij de buien?
Voor wat betreft rukwinden lijkt er niet veel aan de hand. Daarvoor zijn de temperatuurverschillen tussen vóór en ná de bui te klein. Ook de wind op 3 a 4 kilometer hoogte (belangrijke hoogte voor de indicatie van windstoten) is niet stevig te noemen. Tijdens de late ochtend en vroege middag is de wind op 9 a 10 kilometer hoogte wel fors, daarna komen we pal onder de ‘put’ terecht en valt de wind weg. Niet alleen op vlieghoogte wordt het dan ineens vrijwel windstil, aan de grond waait er sowieso maar een licht briesje. Dat is gelijk ook het lastige voor morgen; daar waar een bui eenmaal tot stand komt, zal ‘ie helemaal uit kunnen regenen. Immers, de wind drijft de bui nergens naar toe.


De verticale luchtopbouw voor maandag rond 14.00 uur voor hetzelfde punt. De grafiek blijft uitermate onstabiel, er wordt zelfs hagel uit berekend en op 9km hoogte begint de wind af te nemen (daar staat nu nog 55 knopen).

De buien in het oosten kunnen tot zo’n 10 of 11 kilometer hoogte uitgroeien. Als de buien los overtrekken, en niet totaal ingebed zitten in bewolkingsplakken, is fraai het aambeeld te aanschouwen. Dat is het vezelige, witte hoogste gedeelte van de bui waar veel waterdamp tot ijskristallen uitgroeit. Daar helemaal bovenin vindt sneeuwvlokvorming plaats. Alle neerslag die in ons land uit een bui valt, vindt haar oorsprong in sneeuw. Winter of zomer, dat maakt niet uit.


De verticale luchtopbouw voor maandag aan het einde van de middag. Nog steeds is de luchtopbouw onstabiel, de wind is op alle hoogten uitermate kalm. Een bui kan lang boven eenzelfde plek uitregenen.

Op weg naar beneden, transformeert de sneeuwvlok in een regendruppel. Er zijn maandag genoeg stijgbewegingen in een buienwolk om een deel van die regendruppels weer omhoog mee te voeren en opnieuw in diepe vorst bovenin de wolk terecht te laten komen. Daar aangekomen transformeren de druppen in hagelstenen. Die hagelstenen vallen op enig moment ook weer naar beneden. Deels transformeren die naar regen, deels blijven het hagelstenen. Morgen worden er ook hagelkorrels verwacht. Sterker nog, de hiernaast geplaatste TEMPgrafieken berekenen hagelstenen die een doorsnede van 1,5 cm hebben. Voorwaar best groot. De meeste andere berekeningen zijn hieromtrent minder scheutig.


De UKMO 06.00 UTC berekening voor maandagochtend 11.00 uur. Dit is het radarbeeld zoals uitgepuzzeld door het UKMO model. Zo zou het radarbeeld er tegen het middaguur dus uit kunnen zien; het westen grotendeels droog en over de oostelijke helft van het land nog een aantal stevige buien.

Na maandag
Dinsdag komt een hogedrukgebied boven ons land te liggen. We beginnen zonnig aan de dag, waarna ’s middags vrij veel stapelwolken ontstaan die landinwaarts grotendeels uitsmeren. Woensdag en de dagen daarna is er flink wat zonneschijn, met op donderdag ook een lokale regenbui. De eerstvolgende neerslagzone lijkt op zondag te arriveren, vanuit het zuiden. We houden je uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bron: Meteo Consult
Waarom deze advertentie?
Woonplaats:
Berichten: 81
Lid sinds: 11 dec. 2011
18 augustus 2013, 13:07 uur | Bericht #407168
iemand een idee wat de invloed van het (warme) zeewater zal zijn als de onstabiele zone in de nanacht of vroege ochtend het (zuid)westen bereikt? activeren van buien boven het water? zoals ik boven lees hoeven we dan in ieder geval nog niet te rekenen op invloed van warmte vanaf de grond.
Hoop op een paar mooie buien hier in zeeland
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
18 augustus 2013, 13:56 uur | Bericht #407170
Geel voor geheel nl morgen



Voor tijden provincies klik hier >http://www.knmi.nl/waarschuwingen_en_verwachtingen/regio.php?pr=DR
there can be only one
Jenss
Moderator
Woonplaats: mechelen(belgie)
Berichten: 2921
Lid sinds: 7 jun. 2011
18 augustus 2013, 15:22 uur | Bericht #407172
haha ik rijd morgen naar enschede ik zit dus perfect voor de onweersbuien
Stormpie
Lid
Woonplaats: Ijsselstein
Berichten: 618
Lid sinds: 15 jul. 2010
18 augustus 2013, 18:00 uur | Bericht #407175
Nieuwe satrep.



Kansenkaartje.


| Gewijzigd: 18 augustus 2013, 18:35 uur, door Stormpie
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1493
Lid sinds: 7 jun. 2011
18 augustus 2013, 20:51 uur | Bericht #407177
Citaat van jenssweerts, zondag 18 augustus 2013, 15:22 uur haha ik rijd morgen naar enschede ik zit dus perfect voor de onweersbuien
Alvast welkom:P

Benieuwd naar morgen. Vandaag wel een kort maar krachtige regenbui gehad.
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Stormpie
Lid
Woonplaats: Ijsselstein
Berichten: 618
Lid sinds: 15 jul. 2010
18 augustus 2013, 20:53 uur | Bericht #407178


SYNOPSIS

No surprise to see a rather strong positive NAO signal in ensemble forecasts with a 595 gpdm high placed just east of the Azores and a 530 gpdm low over Iceland. A double polar front jet structure evolves between both pressure systems with one jet affecting offshore areas between Scotland and Iceland and the other one approaching Ireland and UK from the west. An upper wave over UK continues to move east with a constant amplification forecast in response to a 30 m/s mid-level jet maximum moving into its base. Further amplification and mid-level height drops are forecast over Italy and the feature will decelerate during the forecast while crossing Germany.

High pressure over SE Europe persists with stable conditions.

DISCUSSION

... Belgium, the Netherlands, Germany, parts of W-Poland and the W-/C-Czech Republic, Austria, Switzerland and parts of N-Italy ...

At mid-/upper-levels, a strong impulse crosses those regions from west to east with a slow down noted during the forecast period in most model data. This feature will be accompanied by a pronounced frontal boundary, which runs from E/SE France all the way to Poland. The interaction of both features results in a gradual drop of surface pressure over Germany and a weak surface low could evolve along that boundary while drifting to the east. Placement and intensity of that low remain uncertain due to an ongoing spread in model/ensemble data. This depression however results in a wavy frontal structure with a cold front moving southbound towards Italy and Austria and a warm front lifting gradually north towards N-Poland.

The combination of a weakly capped air mass and strong synoptic forcing in addition to the healthy looking baroclinic zone all foster rapid and scattered thunderstorm initiation. The least severe activity is forecast over Belgium / the Netherlands and also over NW Germany during the afternoon hours. Placed beneath the trough, shear at all levels remains weak with modest SBCAPE on the order of 400 to 800 J/kg. With plenty of BL moisture advected beneath the upper trough and BL dewpoints in the lower to mid tens, enhanced LLCAPE may be realized. Not much LL convergence is seen in model data, but combination of mid- and low-level CAPE and expected convergence zones should support an isolated funnel/tornado risk. This activity peaks during the afternoon and evening hours before decreasing after sunset due to BL stabilization. No upgrade was performed due to the spotty nature of potential events and expected low coverage of severe.

Of more interest will be the evolving warm sector, which covers the Alps, S/C Germany, the W-Czech Republic and W-Poland. An overlap of 15-20 m/s DLS and 500 to locally 1000 J/kg MLCAPE (maximized over SE Bavaria) should support organized multicells as early as noon. The hail risk will be tempered by weak mid-level lapse rates and expected short duration of discrete storm structures, but an isolated large hail event will be still possible with any mature multicell. Given nearly uncapped conditions, strong upper divergence / QG forcing but also the progressive frontal boundary itself, expect rapid upscale growth into a messy picture of various shower and thunderstorm clusters. We don't want to rule out some more organized line-ups, especially over SE-Bavaria, where some models indicate a stronger postfrontal pressure rise signal. There, swaths of strong to isolated severe wind gusts are possible, which could extend all the way into N -Austria. During the evening hours, an elongated line of showers and thunderstorms is expected from NW Poland to W/C Czech Republic into N-Austria. Embedded stronger cells may still pose an isolated hail and wind risk. However the main hazard transforms to heavy rain and some localized flash flooding. The reason for the enhanced flood risk will be forecast effective PWs of 30-40 mm and increasing training probabilities along the front, as convective elements start to move from southwest to northeast, affecting the same spots for some time due to an overall slow-down of the eastward propagating cold front. Heavy rain may also affect parts of W-Austria and E-Switzerland with the front squeezed along the Alpine Rim. However, decreasing CAPE and shear should start to reduce the overall severe risk .

Despite some signals of stronger cells over E-Germany and NW-Poland, no level 1 was issued for those areas due to rapidly decreasing CAPE.

During the afternoon hours, the southbound moving cold front arrives in NW Italy and taps into increasing BL moisture with 0-1 km average mixing ratios in excess of 13 g/kg. This amount of BL moisture offsets the weak mid-level lapse rates and results in robust at or above 1000 J/kg MLCAPE. 20 m/s DLS overspread the surface front and assist in well organized multicells and isolated supercells with large hail and a strong to severe wind gust event. Even an isolated tornado event can't be ruled out with 100-200 J/kg 0-3 km CAPE forecast by local WRF. This activity grows upscale into a large cluster of thunderstorms during the night while moving to the south and east. The hail and wind risk continues, although heavy rain becomes the predominant risk betimes. | Gewijzigd: 18 augustus 2013, 21:00 uur, door Stormpie
Stormpie
Lid
Woonplaats: Ijsselstein
Berichten: 618
Lid sinds: 15 jul. 2010
18 augustus 2013, 21:06 uur | Bericht #407179
BEWOLKING:
Achter de occlusie Cu-bewolking, een enkele TCU met toppen tot rond FL100. Progtemps bevestigen dit. In het oosten enkele CB. Vannacht hogere bewolking, zuidoosten frontale bewolking, kansen op CB dan klein. Maandag in de ochtend mogelijk wat turbulentiestratus, progtemps geven hiervoor wel een aanwijzing. Maandagochtend vroeg al de eerste CB in het westen van het land. Alle modellen bevestigen dit. Later maandag stabiliserende atmosfeer.

NEERSLAG:
Bij occlusie regen, HiRLAM pakt dit beter op dan Harmonie. Achter de occlusie iets van lijnvorming met actueel, net boven Duitsland, een enkele ontlading.Kouw komt niet verder dan 3%. Detailverschillen in de buien voor maandag. HiRLAM en EC laten ze vanaf de vroege ochtend op de kust lopen, Harmonie laat ze pas later boven land ontstaan. We volgen HiRLAM, zit er de afgelopen periode qua neerslag beter op. Onweerskansen zijn groot, verschil tussen grondtemperatuur en T500 is ongeveer 40 graden. Index gaf in de vorige run hoge kansen boven 90%. Nu is het afgezwakt tot 30-40%. Toch handhaven we aan de hand van de temps de waarschuwing (code geel) voor morgen.

Bron: KNMI
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
19 augustus 2013, 06:59 uur | Bericht #407180
Actueel al forse buien voor de kust met veel neerslag en onweer



Momenteel zijn de eerste buien op de Noordzee ontstaan op de grondtrog en er zit lokaal al onweer op. Deze buien lopen aan het begin van de ochtend het land op. het land op. HiRLAM en EC laten dit proces mooi zien. In de loop van de dag krijgen de buien boven land nog een extra impuls door de dagelijkse gang. Hirlam komt tot en met vanavond lokaal met 20 mm, vooral in het oosten van het land. De kans op onweer is zeker aanwezig, zie ook actuele buien boven de Noordzee, vanmiddag is de kans op onweer landinwaarts nog groter. Het verschil tussen grondtemperatuur en T500 is dan ongeveer 40 graden. KOUW geeft kansen van tot ruim 90% in het oosten en zuidoosten van het land. Ook de kans op hagel is niet helemaal uit te sluiten.

Bron: Knmi
there can be only one
Katrien
Lid
Woonplaats: OVERIJSE
Berichten: 170
Lid sinds: 16 jun. 2013
19 augustus 2013, 07:02 uur | Bericht #407181
Veel plezier daar noorderburen!!!
Raymond
Lid
Woonplaats: Midden Delfland
Berichten: 516
Lid sinds: 13 aug. 2008
19 augustus 2013, 07:03 uur | Bericht #407182
Ik werd wakker van een hoosbui. Twee klappen onweer en 9 mm water in korte tijd.
Nonam77
Lid
Woonplaats: Ridderkerk
Berichten: 132
Lid sinds: 26 jan. 2011
19 augustus 2013, 07:38 uur | Bericht #407183
Ook ik wordt net wakker met onweer! Heerlijk!

bui activeert en trekt hier recht over, veel water, grote druppels, veel wind en best harrde klappen! Leuk wakker worden!

Berichten samengevoegd door Marga
astritos
Lid
Woonplaats: koudekerke (walcheren)
Berichten: 1397
Lid sinds: 1 jul. 2008
19 augustus 2013, 07:52 uur | Bericht #407185
Op walcheren weer niets! Zelfs geen regen.......
2012: 0 noemenswaardige onweersdagen
2013: 3 onweersdagen
2014: 7 onweersdagen
Denn
Lid
Woonplaats: Hardinxveld Giessendam
Berichten: 69
Lid sinds: 10 sep. 2011
19 augustus 2013, 08:10 uur | Bericht #407188
De wind trekt hier enorm aan, en er zijn al wat donders te horen!
Woonplaats: melsbroek (België)
Berichten: 683
Lid sinds: 21 jun. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
19 augustus 2013, 09:00 uur | Bericht #407189
buien gaan we in belgie niet veel zien vandaag denk ik 
onweersdagen 2016 (0)
Jenss
Moderator
Woonplaats: mechelen(belgie)
Berichten: 2921
Lid sinds: 7 jun. 2011
19 augustus 2013, 09:25 uur | Bericht #407191
die buien hebben wel serieus wat bliksem voor buien van het koude type | Gewijzigd: 19 augustus 2013, 09:25 uur, door Jenss
Antares
Lid
Woonplaats: Heerlen, Zuid-Limburg
Berichten: 426
Lid sinds: 23 jul. 2009
19 augustus 2013, 09:41 uur | Bericht #407193
Citaat van jenssweerts, maandag 19 augustus 2013, 9:25 uur die buien hebben wel serieus wat bliksem voor buien van het koude type Zo te zien breekt hier in het zuiden van Limburg weer de zon dadelijk door. :)
Vers in 't geheugen:
22 juli 2009
10 t/m 14 juli 2010
19 juni 2013, 27 juli 2013, 19 augustus 2013
Jenss
Moderator
Woonplaats: mechelen(belgie)
Berichten: 2921
Lid sinds: 7 jun. 2011
19 augustus 2013, 09:41 uur | Bericht #407194
straks vertrek ik richting enschede en ik rijd door breda dus misschien rijd ik wel door die bui bij zeeland

edit:die bui is vanaf hier in noordelijke richting te zien echt een pracht van een ammbeeld goed te zien ook dat de bui aan de zuidkant aangroeit | Gewijzigd: 19 augustus 2013, 09:53 uur, door Jenss
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
19 augustus 2013, 10:19 uur | Bericht #407201
De bui in het noorden en midden van het land lijkt op het moment zn activiteit te verliezen, de bui in het zuiden trekt nu langzaam Brabant binnen. 



Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.850 topics, welke bij elkaar 448.360 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.578 leden.
Het nieuwste lid is NightFoxy.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 208 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 208, lezen 2 mensen het topic "Chase mobiel 2011 :)".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden