Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Pinal, AZ.

7 Oct 2022 03:19:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor San Diego, CA.

7 Oct 2022 03:19:56

De kaart Leeuwarden - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:48

De kaart Groningen - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:47

De kaart Groningen - Temperatuur
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:47

De kaart Groningen - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:47

De kaart Groningen - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:47

De kaart Den Helder - Windstoten
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:46

De kaart De Bilt - Windrichting
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:46

De kaart De Bilt - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:46

De kaart De Bilt - CAPE/Onweer
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:45

De kaart De Bilt - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:45

De kaart De Bilt - Sneeuwval
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

7 Oct 2022 02:59:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Imperial, CA.

7 Oct 2022 02:00:16

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Imperial, CA.

7 Oct 2022 01:00:15
Actueel
1 / 4

OnweerOnline LIVE

Woensdag 19 oktober, 20:00u, aflevering 3. Kijk nu aflevering 2 terug op YouTube!

Astronomische herfst start in stijl

Voorlopig wisselvallig

Het regent niet vaker, wel harder

Atlantisch Orkaanseizoen 2022

Volop activiteit!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
1 maart 2013, 14:59 uur | Bericht #389533
Man verdwijnt in sinkhole van 30 meter breed onder huis

Een 36-jarige Amerikaan wordt vermist nadat een groot gat in de grond onder zijn slaapkamer was ontstaan waarin hij verdween. Dat meldden diverse Amerikaanse media vrijdag.


Een 'sinkhole' van 20 meter diep in Duitsland in 2010. © ANP.

Het zogenoemde sinkhole opende zich onder het huis van de man in Brandon in de staat Florida. De broer van het slachtoffer probeerde hem tevergeefs uit het gat te redden. Het gat onder het huis is bijna 30 meter breed.

De broer vertelde aan de reddingswerkers hoe hij donderdagavond een hard kabaal hoorde en vervolgen zijn broer om hulp hoorde schreeuwen.

'Toen hij daar aankwam, was er geen slaapkamer meer over', vertelt een woordvoerder van de brandweer. 'Er stonden geen meubels meer, hij zal alleen nog een stuk van de matras boven het gat uitsteken.'

Sindsdien is er geen contact meer geweest met de broer. De buren aan beide zijden van het huis zijn geëvacueerd. 'We hebben technische apparatuur in de sinkhole geplaatst, maar nog geen teken van leven vernomen', aldus de woordvoerder. De man is nog niet dood verklaard.

Het sinkhole is ongeveer 30 meter breed, maar reddingswerkers verwachten dat het gat zich gaat uitbreiden tot 100 meter breed. 'Het hele huis staat op het sinkhole.'

Een sinkhole is een natuurverschijnsel waarbij een loze ruimte ontstaat die uiteindelijk instort en bijvoorbeeld volloopt met water. De gaten ontstaan meestal wanneer carbonaatgesteenten gaan ontbinden. De Amerikaanse staat Pennsylvania staat bekend om de vele sinkholes, door de poreuze ondergrond komen daar veel sinkholes voor.


thetejadas2

Bron: AD
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 maart 2013, 21:21 uur | Bericht #389575
Nog geen enkel spoor van man die in sinkhole viel

Van een Amerikaan die verdween in een groot gat in de grond onder zijn slaapkamer is nog altijd geen spoor gevonden. De 36-jarige Jeff Bush is hoogstwaarschijnlijk overleden, reddingswerkers hebben geen teken van leven van hem opgevangen. Dat meldden Amerikaanse media zaterdag.


Het huis waar Jeff bush verdween in een gat. © getty.

Het slachtoffer lag in bed in zijn huis in Seffner, Florida toen de grond zich in de nacht van donderdag op vrijdag onder hem opende. Huisgenoten hoorden luid geraas en geschreeuw. Een broer sprong nog in het gat, maar vond Jeff niet meer terug. De broer moest zelf uit het metersbrede gat worden gered.

Nadien is naar het slachtoffer gezocht door camera's en microfoons in het 'sinkhole' te laten zakken, maar zonder resultaat. Een sinkhole is een natuurverschijnsel waarbij onder de grond een loze ruimte ontstaat die uiteindelijk instort en een bijvoorbeeld volloopt met water en modder.

Ook de buren van de man die door de aarde werd verzwolgen, moeten van de brandweer hun huis verlaten. Het sinkhole bedreigt ook hun huis. De brandweer heeft de bewoners kort de tijd gegeven om snel hun spullen te pakken, aldus Amerikaanse media.

Bron: AD
Waarom deze advertentie?
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
3 maart 2013, 08:53 uur | Bericht #389582
Zoektocht naar opgeslokte man gestaakt

Reddingswerkers in Florida hebben de zoektocht naar de man die donderdagnacht in het stadje Tampa werd verzwolgen door een gat onder de vloer van zijn slaapkamer gestaakt. Volgens de autoriteiten is de kans klein dat zijn lichaam nog wordt teruggevonden. Het huis wordt zo snel mogelijk gesloopt.

De man verdween in een zogeheten sinkhole, een plotselinge verzakking in de grond. De broer van het slachtoffer hoorde rond middernacht een luide knal en hulpkreten maar kon de man niet meer redden. Hij kwam er net als vier andere huisgenoten ongedeerd van af.

Sinkholes komen vaker voor in Florida. Per jaar gaat het om zo'n duizend gevallen, zeggen experts. De meeste gaten zijn echter een stuk kleiner dan die van donderdag in Tampa. Ook komt het vrijwel nooit voor dat er doden vallen. Het gat in de slaapkamer was zo'n zes meter breed.

Bron: Nieuws.nl
Frans24
Lid
Woonplaats: Weeze (D)
Berichten: 1874
Lid sinds: 6 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
25 maart 2013, 18:06 uur | Bericht #391717
Opnieuw een Sinkhole in Florida

Een nieuwe sinkhole heeft zich geopend in Tampa, Florida nb in dezelfde stad  waar  een vorige sinkhole een man slikte. Dit is in ieder geval de derde sinkhole in de  stad Seffner Florida in een maand. Autoriteiten zeggen dat een sinkhole zich heeft geopend tussen twee huizen in Seffner en uit voorzorg zijn de huizen geëvacueerd .Hillsborough County Fire Rescue woordvoerster Jessica Damico zei dat  het gat werd geschat op 8 meter breed en 10 meter diep.

Zoals LiveScience.com opmerkt is dat de gaten een steeds dodelijk risico vormen in Florida. De staat is grotendeels ingegeven door poreuze kalksteen, die enorme hoeveelheden water kan houden in ondergrondse watervoerende lagen. Omdat het grondwater langzaam stroomt door de kalksteen, vormt een landschap genaamd karst, zoals grotten, bronnen en sinkholes. Het water in watervoerende lagen oefent ook druk uit op de kalksteen en helpt bij het stabiliseren van de bovenliggende oppervlaktelaag, meestal klei, slib en zand in Florida. Sinkholes vormen wanneer die laag instorten.


The Christian Science Monitor rapporteerd, dat een sinkhole verzekering voor huiseigenaren zeldzaam is. Alleen in de Staten Florida en Tennessee , waar deze gaten vaak zijn, is het voor verzekeraars verplicht om hier een dekking aan te bieden zegt Lynne McChristian, de in Florida vertegenwoordiger voor New York gevestigde Verzekeringen Information Instituut. Het huis en uw eigendom worden behandeld, maar niet het land. Verzekeraars in Florida zijn verplicht om het landook te dekken. Sinkhole verzekering in de Sunshine State is een nachtmerrie voor de polishouders en aanbieders in de afgelopen jaren Tarieven voor sinkhole dekking sprongen enorm omhoog ten opzichte  van vorig jaar, sommige zelfs met 200%. 

Bron: The  Cristian Science Monitor


@Onweer-Online
Frans

ukmailtube

  | Gewijzigd: 31 januari 2017, 11:45 uur, door Joyce.s
"Only A Biker Knows Why A Dog Sticks His Head Out Of A Car Window"
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
26 maart 2013, 10:23 uur | Bericht #391774
De nieuwe killer in Florida: verrassende verdwijngaten

Het ene ogenblik heb je nog vaste voet op de Aarde, het volgende moment zak je meters diep weg in een plots opgedoken verdwijngat. 'Sinkholes' heten ze in het Engels. Het officieuze seizoen van deze dodelijke bodemverzakkingen is aangebroken in de Amerikaanse staat Florida en loopt nog tot het einde van de zomer.


© ap.

Bijna een maand geleden werd de 37-jarige Jeff Bush in zijn slaap pardoes weggezogen door een gigantische aardverzakking van zes meter breed onder zijn huis. Een zoektocht naar Jeffs lichaam leverde niks op en de man werd doodverklaard. Zijn broer Jeremy (35) was hem nog achternagesprongen en moest zelf gered worden. Zaterdagavond opende zich tussen twee huizen in Seffner in - op drie kilometer van het drama met Jeff Bush - dan opnieuw een gat van naar schatting drie meter breed en drie meter diep. Omwonenden moesten uit voorzorg geëvacueerd worden.

Het blijkt dan ook het officieuze 'seizoen' van de sinkholes te zijn in de Amerikaanse staat Florida, zo weet geoloog Jonathan Arthur. De aanvang daarvan valt samen met het begin van het regenseizoen, de afloop met het einde van de zomer. Tot juli is het het gevaarlijkst. "Forida is bekend voor zijn ongedierte, alligators, pythons, orkanen en nu dus ook verdwijngaten", zegt Larry McKinnon, woordvoerder van de politie van Hillsborough. "Ik denk dat onze redding is dat het meestal beeldmooi weer is."

Jaarlijks splijt de Aarde zich op die manier honderden keer open in de VS. Het mag een wonder heten dat daarbij niet meer doden vallen. De verdwijngaten kondigen zich immers niet aan en zijn er gewoon plots. Volgens experten speelt het weer daarbij een rol. Zuur regenwater kan, volgens Jonathan Arthur, na verloop van tijd kalksteen en natuurlijke holen, die onder een groot deel van de staat liggen, wegeten en zo sinkholes veroorzaken. Zowel extreem droog weer - zoals in februari - als heel nat weer kan de aardverzakkingen in de hand werken.

Hillsborough City, de regio waar het dodelijke ongeval met Jeff Bush gebeurde, is heel vatbaar voor sinkholes. Ingenieurs weten niet precies hoe het verdwijngat daar plots ontstond en vrezen het waarschijnlijk nooit te zullen weten. Maar dat ook de mens er een hand in heeft, lijkt vast te staan. "Als je water uit de grond oppompt, verander je de hydrostatische druk ondergronds en dat kan sinkholes veroorzaken", zegt Bill Fernandez, een expert uit Florida. "Maar ongeacht de menselijke invloed, verdwijngaten zullen altijd op natuurlijke wijze voorkomen", besluit Arthur.


Dit moet zowat het grootste verdwijngat zijn. Het ontstond in 2010 in Guatemala City. Zeker drie mensen kwamen daarbij om. © ap.


© ap.

Bron: HLN
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
4 april 2013, 08:06 uur | Bericht #392373
Eerste huiveringwekkende blikken in dodelijk zinkgat van 18m diep in Florida

De eerste huiveringwekkende beelden zijn opgedoken van het zinkgat onder een huis in Florida dat het leven kostte aan de 37-jarige Jeff Bush. Op de opname gemaakt met een camera die aan een stok is bevestigd, is te zien wat een enorme ravage het 'killer sinkhole' heeft aangericht. Er is een 18 meter diepe krater geslagen onder het huis (zie beelden onderaan). De broer van het slachtoffer ontsnapte maar nipt aan de dood in een poging Jeff te redden. Jeff Bush was een maand geleden in zijn slaapkamer, toen hij plots werd meegesleurd in een enorm zinkgat onder zijn huis in Seffner (Florida). Zijn broer Jeremy aarzelde niet om in het groeiende sinkhole te springen om zijn broer te redden. Hij bekocht die reddingspoging ook bijna met zijn leven.

Andere huizen onbewoonbaar
De hulpdiensten moesten in erg riskante omstandigheden de zoektocht naar de opgeslokte man verrichten. Daarbij monteerden ze een kleine camera met een lamp op een lange stok en staken die door het slaapkamerraam om de situatie in te schatten. Zo kregen ze een idee van het immense gat dat in de vloer van de slaapkamer was geslagen: 6 meter breed en zo'n 18 meter diep. Omdat het te gevaarlijk was om Jeffs lichaam te bergen, werd beslist om het reusachtige zinkgat op te vullen en het huis af te breken. Ondertussen moesten nog enkele andere huizen onbewoonbaar worden verklaard door de sluipende onderaardse killer.

Familie geschokt
De familie Bush was erg geschokt bij het bekijken van de beelden, maar ze voegden er wel aan toe dat ze nu beter begrepen waarom Jeff niet gered kon worden. "Op dat vlak helpt het wel om te beseffen wat er juist aan het gebeuren was", zegt Jeremy. "Het ziet er totaal anders uit dan toen ik enkele uren eerder probeerde hem te redden."Bron: HLN
Every cloud has a silver lining
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
18 april 2013, 16:16 uur | Bericht #393251
Zinkgat verzwelgt drie auto's in Chicago

In Chicago werden drie auto's verzwolgen toen de grond plotseling inzakte. Eén persoon is uit het gat gehaald en naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Chicago Tribune. Volgens de brandweer opende de grond zich in de vroege ochtend onder twee auto's, een derde gleed er in toen brandweerlieden ter plaatse waren. Op Twitter circuleren ondertussen al beelden (zie onderstaande foto). Sinkholes, of instortingsdolines, zoals kenners ze noemen, ontstaan wanneer de grond boven een al bestaande grot opeens instort.


Archiefbeeld 'sinkhole' in Minnesota (2011) © ap.

Bron: HLN


KSDK NewsChannel 5 @ksdknews
Sinkhole swallows three cars| Gewijzigd: 12 mei 2013, 22:32 uur, door Marga
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
12 mei 2013, 22:28 uur | Bericht #394447
Droomhuis van Tina en John zakt weg in verdwijngat

In Florida doet zich een bizar fenomeen voor. Bij steeds meer bewoners zakt de grond onder de voeten weg, letterlijk. Het gaat om een eigenaardige speling van de natuur.B
ron: De Redactie
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
4 juli 2013, 19:25 uur | Bericht #400559
Auto verzwolgen door zinkgat in Ohio

Een gigantisch gat in de Amerikaanse staat Ohio heeft een auto opgeslokt. Een bestuurster reed nietsvermoedend op de snelweg in Toledo, toen ze plotseling een val van een drietal meter maakte.Bron: Het nieuwsblad 
Every cloud has a silver lining
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
13 augustus 2013, 09:46 uur | Bericht #406996
Hotel verdwijnt in sinkhole


Door een grondverzakking is in Florida een hotel ingestort. Zo'n 35 mensen die er verbleven konden op tijd geëvacueerd worden. Het hotel is ingestort door een zogenaamd 'sinkhole', of verdwijngat. Dat is een holte onder de grond die langzaamaan groter is geworden.

Bron: De Standaard
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
13 augustus 2013, 15:24 uur | Bericht #407012
Gigantisch sinkhole verzwelgt een resort in Florida


Een 18 meter brede sinkhole onder het Summer Bay Resort in Clermont (Florida) heeft in de nacht van zondag op maandag de vakantiegangers uit hun huizen gejaagd. Een gebouw stortte bijna volledig in. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Sinkholes kunnen overal voorkomen waar er poreuze grondsoorten zoals zandsteen, kalksteen, gips en zout aanwezig zijn. Zowel aanzienlijke neerslag als droogte kan deze sinkholes veroorzaken. In de periode van 5 tot 12 augustus is er op het Orlando Executive Airport  en het Orlando International Airport - de meest nabijgelegen meetpunten - minder dan 2 cm regen gevallen.  Normaal valt er in deze periode 7,8cm neerslag. "Het is geen ongewoon weer geweest in dit gebied," zegt meteoroloog Erik Pindrocj. "Het gebied heeft weken met boven gemiddelde en weken met onder gemiddelde neerslag gehadd." Het gebied heeft sinds tropische storm Andrea geen significantie neerslag gezien. 

© onweer-online
Bron: Accuweather


| Gewijzigd: 31 januari 2017, 11:45 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
22 augustus 2013, 14:26 uur | Bericht #407333
Zinkgat slorpt bomen op

Een zinkgat of verdwijnput ontstaat wanneer een grote ondergrondse holte instort. Bewonder in dit filmpje de macht van dat natuurfenomeen in Louisiana, Amerika.


assumptionla

Bron: Het Nieuwsblad
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Arends
Lid
Woonplaats: Coevorden
Berichten: 394
Lid sinds: 18 aug. 2008
22 augustus 2013, 19:28 uur | Bericht #407347
??? fenomenaal 
babraaf
Lid
Woonplaats: Achterberg
Berichten: 211
Lid sinds: 24 jul. 2009
22 augustus 2013, 22:07 uur | Bericht #407352
Wowwww.. Awesome
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
12 februari 2014, 18:55 uur | Bericht #419249
Zinkgat laat acht unieke Corvettes verdwijnen

Het nationale Corvette-museum uit Kentucky is woensdag aan een drama ontsnapt. Iets voor 6u plaatselijke tijd ontstond er een zinkgat in de showroom. Niemand raakte gewond, maar er verdwenen wel acht unieke Corvettes in het negen meter diepe gat. ‘Het is met spijt in het hart dat we aankondigen dat acht Corvettes betrokken waren bij het incident. Het gaat om twee Corvettes die we te leen hadden van General Motors en zes voertuigen die eigendom zijn van het museum. Geen enkele van de auto’s is eigendom van een particulier’, meldt het museum in een persbericht.

Het gaat om vrij unieke voertuigen, waaronder onder meer een zwarte Corvette uit 1962, de witte miljoenste Corvette, de rode verjaardags-Corvette uit 1993 en een ZR-1 Spyder. De ‘Skydome Area’, de showroom van het museum en de plaats waar het zinkgat ontstond, is een apart onderdeel van het museum. Ingenieurs zijn al ter plaatse om de schade op te meten en de stabiliteit van de grond te verzekeren. Het museum is tijdelijk gesloten voor alle publiek.

Bron: De Standaard

  | Gewijzigd: 31 januari 2017, 11:46 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
13 februari 2014, 16:26 uur | Bericht #419335


Bron: VTM
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Woonplaats: Alkmaar
Berichten: 747
Lid sinds: 7 aug. 2006
13 februari 2014, 16:38 uur | Bericht #419336
nog ff gezcht en hier een drone video die gaat ook even in het gat vliegen met camera.
Zonde van die auto's

http://www.csmonitor.com/Science/2014/0212/Humongous-sinkhole-opens-beneath-Kentucky-s-National-Corvette-Museum-video| Gewijzigd: 13 februari 2014, 17:03 uur, door Debbieke
Firstwing
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
21 april 2014, 07:42 uur | Bericht #421289
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
1 mei 2014, 05:36 uur | Bericht #422901
Enorm zinkgat slokt auto's op in Baltimore

Meerdere auto's zijn op woensdagmorgen door de aarde opgeslokt. Het gat ontstond in East 26th Street inhet noordoosten van Baltimore en beslaat een heel huizenblok. De binnenstad van Baltimore kreeg heel veel neerslag te verwerken. Volgens de brandweer van Baltimore zijn er auto's op een treinspoor terecht gekomen. Al het verkeer kwam tot stilstand en meerdere huizen aan 26th Street zijn geëvacueerd. Er zijn geen gewonden gevallen

[t]justincsnow Baltimore before and after #collapse


Cars sit on the edge of a sinkhole in the Charles Village neighborhood of Baltimore, Wednesday, April 30, 2014, as heavy rain moves through the region. (AP Photo)


© onweer-online
Bron: Accuweather | Gewijzigd: 1 mei 2014, 05:36 uur, door Marga
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
1 mei 2014, 05:41 uur | Bericht #422902
Raw Video: Massive Baltimore sinkhole

CBSNews.com Web Extras·

Massive Sinkhole Swallows Car in Baltimore 4/30/2014

YouHotNews

Car falls in massive Baltimore sinkhole (Raw video)

ABC2 News | WMAR-TV Baltimore·

Baltimore City, Maryland | Street Collapse | 30 April 2014
Every cloud has a silver lining
Terug naar boven
1 2
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.621 topics, welke bij elkaar 447.251 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.486 leden.
Het nieuwste lid is Berendsen.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 3520 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 3520, lezen 7 mensen het topic "Winter 2010/2011 discussietopic deel 7".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Astronomische herfst start in stijl

Voorlopig wisselvallig

Atlantisch Orkaanseizoen 2022

Volop activiteit!

Het regent niet vaker, wel harder

OnweerOnline LIVE

Woensdag 19 oktober, 20:00u, aflevering 3. Kijk nu aflevering 2 terug op YouTube!

© 2003 - 2022 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden