Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
5 januari, 18:13 uur | Bericht #476747

Spekglad in West-Vlaanderen: truck met varkens slipt van de weg
In het zuiden van West-Vlaanderen zijn verschillende bestuurders vanochtend kennelijk verrast door de gladheid op de weg. Brandweer en politie hadden hun handen vol met tientallen ongevallen. Een vrachtwagen met slachtvarkens kwam in de gracht terecht. Ook de politie zelf maakte een paar slippertjes.

Terwijl het vanochtend niet heeft gevroren, zijn er in Zuid-West-Vlaanderen toch verschillende ongevallen gebeurd door gladheid op de wegen. Doordat de ondergrond nog bevroren was, was er nog ijzel. Bij de meeste ongevallen was er enkel materiële schade, al raakten ook enkele betrokkenen gewond.

De agenten van politiezone Midow had alvast de handen vol. De zone kreeg af te rekenen met negen ongevallen door gladheid. Er was een slippertje in Oostrozebeke, twee in Dentergem en in Meulebeke en vier ongevallen in Ingelmunster.

Ook politiezone Riho ondervond dat het glad was. Aan hun eigen politiegebouw in Roeselare kwamen twee combi's en een anoniem voertuig in de sloot terecht. Ook twee fietsers kwamen op hun terrein ten val. Verder waren er ongevallen in Izegem en Hooglede.

In Moorslede raakte een vrouw gewond nadat haar wagen over de kop was gegaan. En in Rollegem, bij Kortrijk, kwam een vrachtwagen met slachtvarkens in de gracht terecht. Enkele dieren overleden, maar het merendeel van de 211 varkens kwam er met de schrik vanaf.

Bron: deredactie.be | Gewijzigd: 23 februari, 11:14 uur, door Joyce.s
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
5 januari, 22:53 uur | Bericht #476761

Het wordt ijskoud vannacht: let op voor gladde wegen
Wie vannacht of morgenochtend de weg op moet, is maar beter voorzichtig. Het wordt namelijk ijskoud, met temperaturen tot -7 graden in Vlaanderen en zelfs -15 in de Ardennen. Gladde wegen zijn dus niet uitgesloten.

Liefhebbers van de koude mogen stilaan hun hart ophalen. De temperaturen zakken komende nacht sterk onder het vriespunt. Aan de kust zal het zo'n -3 graden worden, in het binnenland zakt het verder naar -7, maar in de Ardennen wordt het pas echt koud. Daar verwacht men temperaturen die dalen tot plaatselijk -15 graden.

Het blijft wel zo goed als heel de tijd helder. Pas op het einde van de nacht worden hoge sluierwolken verwacht vanuit het westen. Eventuele (sneeuw)buiten zitten er dus niet in. 

Hoe dan ook kan het wel gevaarlijk glad worden op de weg. De strooidiensten zullen dan ook uitrijden. "We hebben al op verschillende plaatsen uitgereden om te strooien", zegt Veva Daniels van het Agentschap Wegen en Verkeer. "We staan klaar om de situatie op te volgen en rijden uit wanneer het nodig is om ervoor te zorgen dat de ochtendspits er vrij bijligt."

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er - net als zaterdag zelf - kans op sneeuw of smeltende sneeuw. Een sneeuwtapijt(je) van 1 tot 2 centimeter behoort tot de mogelijkheden.

Bron: deredactie.be | Gewijzigd: 23 februari, 11:14 uur, door Joyce.s
Waarom deze advertentie?
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
6 januari, 12:35 uur | Bericht #476773

"Sneeuw zal meer ellende opleveren dan winterpret"

Vannacht gaat het in het hele land sneeuwen. Van aan de kust tot in de Ardennen zal ons land opnieuw bedekt worden door een winters tapijt. Maar sneeuwliefhebbers verheugen zich het best niet te hard, waarschuwt weerman Frank Deboosere.

"Laat me duidelijk zijn: grote hoeveelheden sneeuw moeten we de komende dagen niet verwachten. In elk geval onvoldoende om sneeuwmannen te bouwen of met sneeuwballen te gooien", zegt Deboosere.

"Vanaf middernacht trekt een regenzone heel traag van west naar oost over ons land. Door de vriestemperaturen krijgen de buien een winters karakter, maar de sneeuw gaat al snel over in regen, die aanvriest. Let dus zeker op voor ijzel, als je de weg op moet", waarschuwt hij. "De Engelse term voor ijzel, "black ice", geeft aan hoe gevaarlijk het fenomeen is: je ziet het niet, maar het maakt het wegdek wel spiegelglad."

En morgen?
Tegen de ochtend sneeuwt het dan ook in het centrum van het land. "Ook hier zal de sneeuwval snel overgaan in gewone regenbuien die aanvriezen. De weinige sneeuw die valt, zal zeker wel blijven liggen. Pas tegen zaterdagavond zijn de temperaturen in het centrum van het land weer positief", aldus Deboosere.

"Aan de kust warmt het morgen sneller op: tegen de namiddag zal het kwik daar oplopen tot 7 graden. Zondag wordt het in Laag- en Midden-België om en bij de 6 graden en is de vrieskou weer voorbij."

"Verse sneeuw in de Ardennen"
Ook de Oostkantons, waar verschillende skipistes intussen zijn opengegaan, krijgen een beetje verse sneeuw. "Daar blijft het morgen wel vriezen, dus de skicondities blijven er optimaal", zegt Deboosere. "In de nacht van maandag op dinsdag gaat het daar bovendien opnieuw sneeuwen. Pas later in de week warmt het ook in de Ardennen weer op."

Bron: deredactie.be | Gewijzigd: 23 februari, 11:14 uur, door Joyce.s
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1238
Lid sinds: 2 feb. 2012
6 januari, 16:44 uur | Bericht #476786

Rijkswaterstaat: houd vanaf vrijdagavond rekening met gladheid door winterse neerslag


Weggebruikers moeten vrijdagavond, - nacht en zaterdag in het hele land rekening houden met gladheid door sneeuw en ijzel. Volgens het KNMI trekken vanaf vrijdagavond sneeuwbuien van west naar oost, welke in de loop van de ochtend overgaan in ijzel.

Rijkswaterstaat is alert en zet op winterse dagen als deze al het materieel in. 1200 mensen (gladheidcoördinatoren, laders en lossers en chauffeurs) werken met 546 strooiwagens en 350 sneeuwschuivers continue om de snelwegen sneeuwvrij te krijgen en de gladheid te bestrijden. Met al dit materieel leggen de strooiwagens, binnen 2 uur, 10.000 km af om op alle snelwegen, inclusief op- en afritten en verzorgingsplaatsen, de gladheid te bestrijden. Weggebruikers in het hele land moeten er rekening mee houden dat ze vanaf vrijdagavond hinder kunnen ondervinden tijdens winterse buien.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om onder winterse omstandigheden goed voorbereid op weg te gaan, onder andere door:
  1. De weersverwachting en verkeersinformatie extra goed in de gaten te houden.
  2. De rijstijl aan de omstandigheden aan te passen: snelheid matigen, voorzichtig rijden, niet onnodig van rijstrook wisselen en voldoende afstand houden.
  3. Rekening te houden met een langere reistijd.
  4. Ruimte te maken voor sneeuwschuivers en strooiwagens.

Ook is het mogelijk de strooikaart van Rijkswaterstaat te volgen. Deze site geeft een actueel beeld van waar de strooiwagens van Rijkswaterstaat rijden.

Meer informatie


Wilt u meer weten over de inzet van Rijkswaterstaat bij winterse omstandigheden op de weg? Ga dan naar de pagina Winter op de weg.

Bron: Rijkswaterstaat | Gewijzigd: 6 januari, 16:51 uur, door Justin
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
6 januari, 18:46 uur | Bericht #476791

KMI waarschuwt voor 'code oranje': "Stel verplaatsingen zoveel mogelijk uit"
Het kan vanavond en morgen gevaarlijk glad worden op de wegen. In de loop van komende nacht wordt de situatie het ernstigst en gaat 'code oranje' van kracht, zo meldt het KMI. Daarbij raadt het weerinstituut aan om verplaatsingen zoveel mogelijk uit te stellen.

De problemen komen door de neerslagzone die vanavond en morgen traag van west naar oost over het land trekt. Bij vriestemperaturen dient men overal in het land rekening te houden met eerst lichte sneeuwval, later aanvriezende regen en ijzelvorming die de wegen en voetpaden gevaarlijk glad kunnen maken, aldus het KMI.

Vanaf vanavond geldt in heel het land de alarmcode 'geel'. Het KMI verwacht met andere woorden dan gladheid op de grond en raadt aan om de snelheid te matigen en voldoende afstand te houden.

In de loop van de nacht, afhankelijk per provincie, gaat dit in heel het land over in code oranje. Daarbij wordt uitgebreide gladheid op de grond verwacht. "Deze gladheid zal het verkeer erg bemoeilijken of stremmen en zeer gevaarlijk maken. Hou daarom voldoende afstand in het verkeer en tracht uw verplaatsing zoveel mogelijk uit te stellen. Wees dus voorzichtig en geduldig." Wat Vlaanderen betreft, geldt code oranje in Limburg tot morgenavond, aan de kust is dit maar tot de ochtend.

Nadien geldt opnieuw kort code geel. In Vlaanderen verwacht het KMI vervolgens morgen in de loop van de dag geen problemen meer. Aan de kust zijn er vanaf zaterdagvoormiddag geen problemen meer, in Limburg pas vanaf de late avond. In Luik, Namen en Luxemburg geldt code geel wel tot zondagochtend.Bron: hln.be | Gewijzigd: 23 februari, 11:14 uur, door Joyce.s
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
6 januari, 18:51 uur | Bericht #476792

Code oranje in hele land vrijdagnacht en zaterdag vanwege ijzel

Het KNMI waarschuwt voor vrijdagnacht en zaterdag voor grote kans op gladheid door sneeuw en ijzel. Het weerinstituut heeft voor het hele land daarom code oranje afgegeven.

Vrijdagavond gaat het vanuit het westen sneeuwen. De sneeuw gaat na enkele uren over in onderkoelde regen of motregen, waardoor het gaat ijzelen, meldt het KNMI. Het winterse neerslaggebied trekt vervolgens langzaam oostwaarts.

Ook zaterdag valt geruime tijd winterse neerslag in de vorm van lichte ijzel. In het zuidoosten gaat het ook sneeuwen. Doordat de temperatuur oploopt, verdwijnt de gladheid vanaf het einde van de ochtend weer, aldus de weerdienst.

In het oosten en zuidoosten kan het tot in de avond glad zijn.

IJsdag
Weeronline gaat vrijdag uit van de eerste officiële ijsdag van dit jaar. In De Bilt werd het niet warmer dan -0,3 graden. Er wordt pas gesproken van een ijsdag als de temperatuur in De Bilt een etmaal lang onder het vriespunt blijft, maar de weerdienst verwacht dat de temperatuur in de Utrechtse plaats niet meer gaat stijgen de komende uren. De eerste officiële ijsdag van 2016 werd pas op 29 december gemeten.

Vrijdag vriest het bijna in het hele land. De laagste temperatuur werd gemeten in Nieuw Beerta (Groningen). Het kwik daalde daar tot -2,3 graden.

Op de voormalige vliegbasis Twenthe, bij Enschede, zakte het kwik in de nacht van donderdag op vrijdag naar min 10,2 graden. Daarmee was de eerste strenge vorst van deze winter een feit, meldden MeteoGroup en Weeronline.

Treinen
De Nederlandse Spoorwegen en ProRail nemen maatregelen om het aangekondigde winterweer de baas te kunnen. Zo rijden er in de nacht van vrijdag op zaterdag lege treinen over het spoor. Met deze zogeheten ijzelritten kan worden voorkomen dat ijzel zich vasthecht aan de bovenleidingen.

Verder staat de de winterwegsleepdienst paraat, zegt NS. Wanneer een trein onverhoopt strandt door winterse omstandigheden, dan komt er hulp van twee extra diesellocomotieven die vanuit strategische plaatsen kunnen uitrijden om gestrande treinen weg te slepen.

Ook worden treinen behandeld in anti-icing installaties. De onderkant van de treinstellen worden met glycol behandeld zodat sneeuw en ijs minder kans krijgen te hechten aan treinen. "Zo voorkomen wij dat brokken sneeuw en ijs tussen wissels vallen of de leidingen onder de trein beschadigen", aldus NS.

NS en ProRail hebben op basis van de huidige weersverwachtingen besloten om zaterdag de reguliere dienstregeling te starten en op voorhand geen aangepaste dienstregeling te rijden.

Bron: nu.nl | Gewijzigd: 23 februari, 11:15 uur, door Joyce.s
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2074
Lid sinds: 16 jan. 2010
7 januari, 08:22 uur | Bericht #476825
Het is goed raak op de weg..al vele ongelukken..

live Blog NOS ivm extreme gladheid.

 
Voor een super weerstation check www.weerstationloosduinen.nl
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
7 januari, 11:16 uur | Bericht #476835

Winterochtend verloopt zonder veel ongevallen
Na de sneeuwval van de voorbije uren waarschuwt het KMI iedereen die de weg op moet met code oranje, omdat het gevaarlijk glad kan zijn. Voorlopig blijft het relatief rustig op de weg, op enkele slippartijen na. Op de E17 en de E40 zijn wel enkele ongevallen gebeurd.

De strooidiensten van het Agentschap Wegen en Verkeer zijn de hele nacht in de weer geweest om de wegen sneeuw- en ijsvrij te houden. In totaal werd er 1.500 ton strooizout gebruikt. "We hebben in heel Vlaanderen gestrooid, zowel op de gewestwegen als de snelwegen", zegt Veva Daniëls.

Ook vanmorgen blijft Wegen en Verkeer dan ook middelen inzetten om de wegen vrij te maken. Weggebruikers wordt aangeraden om niet noodzakelijke verplaatsingen uit te stellen. "Door de hevige sneeuwval zijn op sommige plaatsen mogelijk toch niet alle rijstroken vrij. Onze mensen blijven daarom de hele ochtend paraat. We willen weggebruikers vooral aanraden om voorzichtig te zijn op de baan, want op sommige plaatsen kan het gevaarlijk glad zijn."

"Wees alert op de weg"
Er zijn vanmorgen enkele ongevallen gebeurd, maar volgens VRT-verkeersanker Hajo Beeckman valt de situatie op de grote snel- en ringwegen best mee. "Het winterweer heeft geleid tot enkele slippartijen, onder meer op de Antwerpse ring. In de Kempen en rond Antwerpen zijn door recente sneeuwval niet alle rijstroken berijdbaar. Daar moet je extra uitkijken", waarschuwt Beeckman.

"Algemeen moet je een iets langere reistijd incalculeren. In alle regio's - behalve aan de kust - zijn alle wegen ondanks de strooiacties wel glad, ook de fiets- en voetpaden. Wees alert, ook als je op het eerste gezicht geen sneeuw of ijs ziet liggen."

Volgens Beeckman zijn er in de loop van de ochtend een tiental aanrijdingen gebeurd, al is het niet duidelijk of die allemaal veroorzaakt zijn door het winterweer. Onder meer op de E40 in Jabbeke en de E17 in de buurt van Lokeren zijn enkele ongevallen gebeurd. In Zele, bij Lokeren, is één dode gevallen bij een ongeval met een bestelwagen. De bestuurder verloor de controle over het stuur en belandde in de berm.Openbaar vervoer
Ook de bussen en trams van De Lijn hebben te kampen met de wintertoestand op de weg, maar de hinder blijft al bij al vrij beperkt.

"We hebben hier en daar wat vertragingen, omdat onze chauffeurs op bepaalde plaatsen wat trager moeten rijden. Maar onze passagiers moeten eigenlijk maar rekening houden met vertragingen tot 10 minuten", zegt  Astrid Hulhoven van De Lijn. "Omdat we uiteraard wisten dat het zou sneeuwen, hebben we op verschillende plaatsen extra dispatchers opgeroepen, om meer ogen te hebben die de situatie op het terrein kunnen opvolgen."

Dooi op komst
Omstreeks 9 uur regende het opnieuw in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. De neerslag die de komende uren nog valt, zal in eerste instantie aanvriezen en dus blijven liggen. Vanaf deze namiddag begint het dan stelselmatig te dooien. De kust haalt vanaf de middag al temperaturen tot 7 graden, in de rest van het land klimt het kwik langzaam maar zeker tot 6 graden. Enkel in Hoog-België blijft het vriezen. Ook daar is het in de loop van de voormiddag beginnen sneeuwen.

Bron: deredactie.be | Gewijzigd: 23 februari, 11:15 uur, door Joyce.s
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
7 januari, 11:31 uur | Bericht #476836

Man (32) maakt dodelijke slipper op E17 in Zele
De gladde wegen hebben in ons land al verschillende ongevallen veroorzaakt. Bij een van die ongevallen kwam op de E17 in Zele deze ochtend rond 6 uur een bestuurder om het leven. Het KMI heeft dit weekend Code Oranje afgekondigd en vraagt iedereen om niet-noodzakelijke verplaatsingen uit te stellen vanwege de gevaarlijke gladheid op de wegen. Wie toch de weg opgaat, past best zijn rijstijl aan.

Het ongeval in Zele was te wijten aan de winterse omstandigheden. De man raakte plots met zijn bestelwagen aan het slippen op het gladde wegdek. Zijn voertuig belandde in de gracht en raakte zwaar beschadigd. De brandweer probeerde het slachtoffer nog te bevrijden maar alle hulp kwam voor de man te laat. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De man van Turkse origine was 32 jaar oud en woonde in Zele.

Op de E40 in Sint-Andries (Brugge) is raakte omstreeks 7.15 uur een bestuurder levensgevaarlijk gewond. De man reed met zijn BMW in de richting van de kust, toen hij een tweetal kilometer voor de afrit in Jabbeke de controle over zijn stuur verloor. Hij raakte van de snelweg af, reed nog enkele tientallen meters verder in de gracht en knalde uiteindelijk tegen een brugpijler. De brandweer moest het slachtoffer bevrijden uit de verhakkelde wagen. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Op het moment van het ongeval lag de snelweg er niet glad bij, net zoals de meeste wegen in het noorden van West-Vlaanderen. Mogelijk viel de bestuurder in slaap achter z'n stuur.Bron: hln.be | Gewijzigd: 23 februari, 11:15 uur, door Joyce.s
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1238
Lid sinds: 2 feb. 2012
7 januari, 14:07 uur | Bericht #476847

Auto in water langs A15, bestuurder overleden

De automobilist die vanochtend met zijn auto ondersteboven in het water belandde langs de A15 bij IJzendoorn, is in het ziekenhuis overleden. Volgens de politie werd de wagen van de man ontdekt door de machinist van een passerende trein.NOS
svenne
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 4414
Lid sinds: 5 jul. 2011
7 januari, 14:14 uur | Bericht #476848

Nederlanders crashen massaal: zo komt dat


Bij ons zijn er deze ochtend een vijftiental ongevallen gebeurd, in Nederland meer dan tweehonderd. Nochtans zijn het dezelfde temperaturen en is er ook in Nederland massaal gestrooid. Hoe komt dat dan? "Het heeft alles te maken met het type asfalt dat ze in Nederland gebruiken", zegt VTM-weerman Frank Duboccage. "Op bijna alle snelwegen ligt er fluisterasfalt. Het voordeel is dat er daardoor geen regen op het wegdek ligt en dat je dus ook geen opspattend water hebt." Het nadeel is dat er in al die gaatjes in het asfalt water blijft zitten, waardoor je echt op een ijslaag rijdt.

Bron: hln.be
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1238
Lid sinds: 2 feb. 2012
7 januari, 23:20 uur | Bericht #476870
In het oosten geldt dan wel geen code oranje meer, toch is het er nog steeds extreem glad en ijzelt het lichtjes door (Achterhoek). 


Mist en extreme gladheid in wijken van Arnhem en omgeving

ARNHEM – Sommige wegen in Arnhem zijn zo enorm glad dat het verkeer daar niet kan rijden. Een vrachtwagen staat daar vast, zo meldt een agent op Twitter. Ook speelt de mist op in Gelderland.

De agent op Twitter zegt dat het helaas niet wil gaan dooien op de spekgladde Klarendalseweg. Eerder berichtte de gemeente Arnhem ook dat het in de wijken Burgemeesterswijk en Hoogkamp in Arnhem extreem glad is, net als in andere delen van Arnhem en omgeving.

Mist

De mist trekt momenteel ook verder aan wat nog meer gladheid veroorzaakt. De mist kan gaan vastvriezen aan de grond waardoor er nog meer gladheid kan optreden. Code oranje gold in Gelderland nog tot 21:45 uur. Code geel blijft voorlopig nog wel van kracht tot zondagochtend 09:00 uur.

Bron: Gelrenieuws.nl
 
Wolkje7
Lid
Woonplaats: Velp (Gelderland)
Berichten: 1418
Lid sinds: 24 mrt. 2008
8 januari, 20:31 uur | Bericht #476895
Citaat van svenne, zaterdag 7 januari 2017, 14:14 uur Nederlanders crashen massaal: zo komt dat

Bij ons zijn er deze ochtend een vijftiental ongevallen gebeurd, in Nederland meer dan tweehonderd. Nochtans zijn het dezelfde temperaturen en is er ook in Nederland massaal gestrooid. Hoe komt dat dan? "Het heeft alles te maken met het type asfalt dat ze in Nederland gebruiken", zegt VTM-weerman Frank Duboccage. "Op bijna alle snelwegen ligt er fluisterasfalt. Het voordeel is dat er daardoor geen regen op het wegdek ligt en dat je dus ook geen opspattend water hebt." Het nadeel is dat er in al die gaatjes in het asfalt water blijft zitten, waardoor je echt op een ijslaag rijdt

Bron: hln.be

Volgens mij is dit toch andersom?
  | Gewijzigd: 8 januari, 21:07 uur, door Justin
Weerdagen Velp 2017:

Natte sneeuw: 2

Droge Sneeuw: 7

Hagel: 6

Weerlicht: 6 *Laatste 30-09-2017 (Neuwied, Duitsland 1 bliksemflits)

Onweer: 20 *Laatste 17-09-2017 (Situatie: 1x flink gerommel)

* 29 september 2017 onweer gemist omdat ik in buitenland was.


Dagen met sneeuwdek 2017 : 27 (waarvan 21 in januari en 6 in februari)
Rots53
Lid
Woonplaats: Amersfoort
Berichten: 183
Lid sinds: 26 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 januari, 22:02 uur | Bericht #476906
In Nederland hebben we inderdaad het fluister-asfalt. Dus conclusie is zeer aannemelijk ;)
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 25.050 topics, welke bij elkaar 434.080 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 10.477 leden.
Het nieuwste lid is jelle1112.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 113 mensen aan het browsen op het forum. 4 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 113, lezen 3 mensen het topic ""De eerste wintervoorspelling"".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Tropische storm Ophelia

Berichtgeving en terugblik

Rode zon door bosbranden en saharazand

Bosbranden Spanje/Portugal

Dodental loopt op

Fotowedstrijd

Oktober 2017

© 2003 - 2017 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden