Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lebanon, PA; Dauphin, PA; Cumberland, PA; Snyder, PA; Mifflin, PA; Huntingdon, PA; Perry, PA; Juniata, PA.

4 Jun 2020 16:48:16

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Warren, IL.

4 Jun 2020 16:48:16

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Columbia, PA; Northumberland, PA; Schuylkill, PA; Montour, PA.

4 Jun 2020 16:48:15

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dade, MO; Polk, MO.

4 Jun 2020 16:47:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dade, MO.

4 Jun 2020 16:47:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Camden, NJ; Middlesex, NJ; Philadelphia, PA; Somerset, NJ; Montgomery, PA; Monmouth, NJ; Burlington, NJ; Chester, PA; Bucks, PA; Mercer, NJ; Hunterdon, NJ; Delaware, PA.

4 Jun 2020 16:35:30

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Camden, NJ; Philadelphia, PA; Salem, NJ; Chester, PA; Gloucester, NJ; Cecil, MD; Delaware, PA; New Castle, DE.

4 Jun 2020 16:35:30

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Barton, MO; Cedar, MO; Hickory, MO; St. Clair, MO; Dade, MO; Polk, MO; Vernon, MO.

4 Jun 2020 15:42:43

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Greene, MO.

4 Jun 2020 15:35:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Christian, MO; Taney, MO; Barry, MO; Stone, MO.

4 Jun 2020 15:35:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Barry, MO; Stone, MO.

4 Jun 2020 15:35:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dallas, IA.

4 Jun 2020 15:29:34

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Madison, IA; Adair, IA.

4 Jun 2020 15:29:34

De kaart Den Helder - Neerslag
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

4 Jun 2020 15:01:21

De kaart Groningen - Dauwpunt
KNMI Expertpluim
is bijgewerkt.

4 Jun 2020 14:59:49
Actueel
1 / 4

Zomer discussietopic

Grote omslag donderdag

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Seizoenswedstrijd zomer

Nog 1 week om in te zenden!

Kans op nachtwolken

NLC seizoen begonnen

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Rens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 233
Lid sinds: 28 jun. 2015
12 januari 2017, 13:51 uur | Bericht #477233
Waarschijnlijk ook maar net sneeuw bij ons.
 
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
Woonplaats: Voorhout (Z-H)
Berichten: 1404
Lid sinds: 31 mei. 2008
12 januari 2017, 13:58 uur | Bericht #477234
Stukje KNMI guidace (update) lijkt te bevestigen wat Johann heeft uiteengezet.

Vandaag....
Belangrijkste is de positie en diepte van het laagje en de vorming van een sneeuwdek. Microfysica en parametrisatie van de modellen zorgen voor forse verschillen.

EC en Harmonie accumulatie te fors, Hirlam te gering. Doorvallende neerslag (afkoeling door verdamping en transport kou naar beneden) moet in (natte) sneeuw overgaan.
GlamEPS komt met kleine kansen op oranje-criterium, maar het is door de complexiteit van het ensemble last deze kansen op waarde te schatten. M.u.v het westen landinwaarts kans op enkele centimeters sneeuw, op heuvelruggen en zuid-Limburg oplopend tot 5-10 cm.

Belangrijk aandachtspunt is het forse windveld (tussen 00 en 04 UTC snachtsaan de westflank van het laagje. Laatste EC is fors met uitschieters > 90 km/h in Zuid-Limburg. Hirlam doet mee, Harm is veel rustiger. GlamEPS komt met 30% kans op > 75 km/h, geeft aan dat er tamelijk veel onzekerheid in de positie van het laagje zit. Kans op sneeuwduinen echter niet groot i.v.m. hoge dichtheid van de sneeuw.

Vrijdagochtend.... trog met zeer koude bovenlucht zou nog enkele winterse buien kunnen geven. Neerslagsoort is een aandachtspunt, dieper landinwaarts zou sneeuw kunnen vallen. Harm komt ook met ijzel, maar dat is het gevolg van een negatieve oppervlakte temperatuur boven het (te) forse sneeuwdek.

Vrijdagmiddag....Synoptisch redelijk eenduidig, Hirlam heeft later in de middag al een eerste laagje in de Duitse Bocht, niet gehonoreerd. Het volgende laag in de Duitse Bocht, vrijdagavond zit wel eenduidig in de modellen. De neerslag bij de occlusie lijkt uit regen en vooral landinwaarts ook natte sneeuw te bestaan, met daarbij slechts kleine kansen op accumulatie vanwege de sterke aanlandige aanvoer. Het krachtige windveld bij/achter de occlusie op vrijdag wordt door alle modellen berekend.

Wel zijn vooral de Harmonie-versies wat forser omdat de neerslag daarin ook wat convectiever lijkt (progtemps). Meestal zien we dat de Harmonie-gusts in het algemeen wat overdreven zijn en meer een indicatie vormen voor wat maximaal en lokaal bij buien mogelijk is. Dus een redelijk "vuil" winterweer in een brede kuststrook, zeker wanneer de wind aantrekt (aanvoer vanaf de visbak....). Koude bovenluchten......maar de rest is spannend! | Gewijzigd: 12 januari 2017, 16:37 uur, door Joyce.s
Waarom deze advertentie?
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2097
Lid sinds: 16 jan. 2010
12 januari 2017, 14:33 uur | Bericht #477236
Toch heerlijk hoe 2 modellen er volledig anders over denken..
Hieronde kaartje van EC van de run van vanacht..en daaronder het kaartje van Hirlam van de run van vanmorgen 6h.. (en nee de 6h run van hirlam is niet zoals GFS de cowboy run..)

je mag zelf je uitgangspunt nemen voor vanavond ( ik ben benieuwd wat de 12h run zal doen van EC) | Gewijzigd: 12 januari 2017, 16:43 uur, door Callie-P
dani290
Lid
Woonplaats: Son en Breugel
Berichten: 374
Lid sinds: 28 sep. 2010
12 januari 2017, 14:42 uur | Bericht #477238
Citaat van Callie-P, donderdag 12 januari 2017, 14:33 uur Toch heerlijk hoe 2 modellen er volledig anders over denken..
Hieronde kaartje van EC van de run van vanacht..en daaronder het kaartje van Hirlam van de run van vanmorgen 6h.. (en nee de 6h run van hirlam is niet zoals GFS de cowboy run..)

je mag zelf je uitgangspunt nemen voor vanavond ( ik ben benieuwd wat de 12h run zal doen van EC)

Ik woon in regio Eindhoven dus hoop op EC
Repac
Lid
Woonplaats: Tilburg
Berichten: 69
Lid sinds: 22 mei. 2014
12 januari 2017, 15:18 uur | Bericht #477240
De Russische Beer breekt los!De weerkaarten vertonen nog steeds een erg nors en woelig weerbeeld over grote delen van Europa en meer en meer komen ook de Lage Landen in het vizier. In die zin dat het voor veel mensen ongemakkelijke weer later deze namiddag start en voorlopig niet meer ophoudt (als we bittere vrieskou beschouwen als ongemakkelijk tenminste).

Voor ik aan de uiteenzetting begin kan ik reeds volgende adviezen geven: zorg voor tegen de kou beschermde buitenkraantjes, antivries in de wagen en ga de komende twee dagen niet op de dijken wandelen als u niet nat wilt zijn...en o ja, verzamel alvast uw warmste winterkledij...

Het begint reeds deze namiddag, avond en nacht wanneer een uitdiepende stormdepressie via het Kanaal over België zal trekken vannacht. Dit gaat gepaard met een striemende regen en vooral tijdens het tweede deel van de nacht tijdelijk veel wind met rukwinden rond 80 km/h.
Nabij de Franse grens en over het oosten van het land kunnen lokaal echter pieken optreden rond 90 à 100 km/h en sommige weermodellen gaan zelfs voor iets meer.

In Vlaanderen valt er regen maar de achterzijde van de depressie is gevuld met koude koude lucht zodat er in de loop van de nacht en vrijdagochtend smeltende sneeuw kan gaan vallen. Tijdelijk kan het lokaal glad worden. Ten zuiden van Samber en Maas gaat de regen of smeltende sneeuw over in sneeuw en over de Hoge Venen kan er 10-20 cm verse sneeuw vallen en kan er waarschijnlijk vanaf morgen vrijdag geskied worden. 
Bovendien kan er daar vannacht een heuse blizzard woeden met matige tot hevige sneeuwval in combinatie met een harde wind en rukwinden rond 90 km/h.

Vrijdag krijgen we nog striemende winterse buien over ons heen vanaf de Noordzee met vrij veel wind, vooral aan zee. In het kustgebied zijn dan rukwinden mogelijk tot 90 km/h. Door de consistent sterke noordwestenwind in combinatie met het hoogwater is het gevaar op stormtij reëel.

Ook op zaterdag en zondag vallen er nog winterse Noordzeebuien waarbij de neerslag in Vlaanderen vooral als stofhagel of smeltende sneeuw (tijdelijk droge sneeuw bij felle buien) valt. Op zaterdag is de kans op sneeuwcumulatie in Vlaanderen nog onzeker maar op zondag kan de eventuele sneeuw bij buien wel gemakkelijker blijven liggen, zeker in het centrum en oosten van het land. De buienactiviteit is tegen dan wel fors afgenomen. met andere woorden, de sneeuwkansen en vooral sneeuwdekkansen voor het weekend zijn onzeker en vooral zal de verdeling zeer ongelijk zijn over het land verspreid.

Het kwik komt zowel zaterdag als zondag nog uit op zo'n 1 à 2 graden in het binnenland (aan zee door de aanlandige wind zelfs nog 4 graden).
Maandag is dan een overgangsdag waarbij een hogedrukgebied zich geleidelijk ontwikkelt over Polen en de Baltische Zee en uiteindelijk zelfs verbinding maakt met het Russisch semipermanente hogedrukgebied (ook we Russische Beer genoemd).

Daarna is het hek van de dam en ontwikkelt zich zowel aan de grond als op hoogte een koudegolf* configuratie. In vakjargon spreken we in dit geval van een High-over-Low blocking met een afgesnoerde hoogtekern benoorden de Lage Landen en een hoogtelaag over het Middellandse Zeegebied.

Vaak wordt het hogedrukgebied gezien als belangrijkste factor maar ik durf te zeggen dat in dergelijke blokkades, het hoogtelaag minstens even belangrijk is. Dit enerzijds als contragewicht voor het hogedrukgebieden anderzijds als sturende motor voor de trasportkou. 

Wanneer we letterlijk de temperatuurswaarden van het Europese weermodel nemen (die in deze net iets meer winters is als het Amerikaanse model) dan kunnen we ons verwachten aan volgende temperaturen (min/max):
di: -10/-2
wo: -8/-3
do: -9/-5
vr: -10/-5
za: -13/-2
zo: -11/-1

Dit zijn de mediaanwaardes van het EPS. De deterministische berekening is nog kouder. Kanttekening bij deze waarden: het weermodel houdt hier waarschijnlijk teveel rekening met een sneeuwdek die er niet of slechts gefragmenteerd zal zijn. Maw, in realiteit zullen de bovenstaande waarden mogelijks te laag zijn ingeschat door het weermodel.

Niettemin is de kans dus op een periode van aaneengesloten ijsdagen en nachten met matige en soms strenge vorst groot.
Wat de neerslagkans betreft tijdens deze koude-inval: deze is klein in die zin dat het waarschijnlijk zo goed als droog blijft met regelmatig veel zon tot zelfs sommige zonnige dagen.

We moeten evenwel rekening houden met een soms matige noordooster waardoor de gevoelstemperatuur zelfs overdag in Vlaanderen soms tegen de -10 graden zal uitkomen, in de Hoge Venen tegen de -18 graden. De hoeveelheid wind en de exacte temperatuur zijn echter nog wat onder voorbehoud dus de gevoelstemperatuur ook!

* Het KMI hanteert als definitie voor koudegolf: 5 opeenvolgende dagen met een Tmin van 0° of lager waarbinnen minstens 3 dagen met Tmax van 0° of lager.
Geplaatst door
Karim Hamid op 10:03 Geen opmerkingen: Links naar dit bericht

Bron: http://weerspinsels.blogspot.nl/ | Gewijzigd: 12 januari 2017, 16:39 uur, door Joyce.s
Sven
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 5248
Lid sinds: 5 jul. 2011
12 januari 2017, 15:36 uur | Bericht #477243
Het laagje dat we moeten volgen is nu goed zichtbaar en diept zich verder uit. De koers hiervan is bepalden of gebieden wel of niet een bak winterse neerslag krijgen  

Siebenvm
Lid
Woonplaats: Hilversum
Berichten: 172
Lid sinds: 10 nov. 2014
12 januari 2017, 15:57 uur | Bericht #477245
Weerplaza laat in een update weten dat het lagedrukgebied zich zodanig ontwikkeld dat de kans op sneeuw flink word vergroot. De aanvoer van koude lucht komt namelijk beter op gang. Hiermee lijkt ECMWF op dit moment de beste papieren te hebben. Dat zou ook goed zijn, want EC is het meest scheutig en berekend voor de grote delen van Nederland een flinke laag sneeuw.


 
petje040
Lid
Woonplaats: eindhoven
Berichten: 350
Lid sinds: 17 dec. 2009
12 januari 2017, 15:58 uur | Bericht #477246
tja we wachten af..

maar aangezien onze alpen man van winterse buien spreekt, ga ik er alsnog vanuit dat wat er valt en als het sneeuw is niet veel van betekenis zal zijn en ook weer vlug weg zal smelten...
anders had ik wel een updarte verwacht van hem met een tekst van veel sneeuw  verwacht of zoiets

kan het nooit tegenvallen als er wel veel valt en blijft liggen
Alpenweerman
AWM Moderator
Woonplaats: Termen (Wallis, CH)
Berichten: 1290
Lid sinds: 11 okt. 2010
12 januari 2017, 16:42 uur | Bericht #477249
Citaat van petje040, donderdag 12 januari 2017, 15:58 uur tja we wachten af..

maar aangezien onze alpen man van winterse buien spreekt, ga ik er alsnog vanuit dat wat er valt en als het sneeuw is niet veel van betekenis zal zijn en ook weer vlug weg zal smelten...
anders had ik wel een updarte verwacht van hem met een tekst van veel sneeuw  verwacht of zoiets

kan het nooit tegenvallen als er wel veel valt en blijft liggen

Heb je wel goed gelezen wat ik heb geschreven???  
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. (Albert Einstein)
Sven
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 5248
Lid sinds: 5 jul. 2011
12 januari 2017, 16:45 uur | Bericht #477250
Update waarschuwingen KMI

Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2097
Lid sinds: 16 jan. 2010
12 januari 2017, 16:48 uur | Bericht #477251
een ondergesneeuwd kindje dat we in onze jacht naar berichten over de sneeuwval vergeten we even de windkaarten voor morgen..
Aan de kust kun je mooi gezandstraald wordenHieronder ook een kaartje van EC aangaande de windvlagen... kans op vlagen van 9 bfrt !

| Gewijzigd: 12 januari 2017, 16:51 uur, door Callie-P
petje040
Lid
Woonplaats: eindhoven
Berichten: 350
Lid sinds: 17 dec. 2009
12 januari 2017, 16:48 uur | Bericht #477252
Citaat van Alpenweerman, donderdag 12 januari 2017, 16:42 uur Citaat van petje040, donderdag 12 januari 2017, 15:58 uur tja we wachten af..

maar aangezien onze alpen man van winterse buien spreekt, ga ik er alsnog vanuit dat wat er valt en als het sneeuw is niet veel van betekenis zal zijn en ook weer vlug weg zal smelten...
anders had ik wel een updarte verwacht van hem met een tekst van veel sneeuw  verwacht of zoiets

kan het nooit tegenvallen als er wel veel valt en blijft liggen

Heb je wel goed gelezen wat ik heb geschreven???  

schijnbaar niet sorry.. ben beetje sceptisch aangelegd denk ik..
of ik heb een stukje gemist ga effe terug kijken | Gewijzigd: 12 januari 2017, 16:51 uur, door petje040
W. in t Erland
Moderator
Woonplaats: NO-Brabant
Berichten: 1400
Lid sinds: 29 mrt. 2016
12 januari 2017, 17:09 uur | Bericht #477254
Actueel
Momenteel is de temperatuur nog vrij hoog, maar dat gaat vannacht wel veranderen. De luchtdruk is ook aan het dalen, want vanuit het westen (vanuit het Kanaal) komt een actief lagedrukgebied aanzetten.

Neerslag
Dat lagedrukgebied neemt een groot en zeer actief neerslagsgebied met zich mee, die inmiddels de grenzen van de Benelux bereikt:

In totaal valt er 20 tot 30 mm in de zuidelijke helft van Nederland en in België, deze neerslag valt grotendeels als regen, die bij zware neerslag overgaat in natte sneeuw, en uiteindelijk ook droge sneeuw. Er kan een sneeuwdek ontstaan in het midden, oosten en zuiden van Nederland, en in België op grote schaal, behalve de kuststreken.
Nu de adder onder het gras: wanneer deze intensieve neerslag weer overgetrokken is, gaat het ook weer dooien in veel gebieden. Daardoor zal het sneeuwdek vrijdagochtend alweer smeltende zijn. De hogergelegen delen hebben hier minder last van, en houden uiteindelijk daarom meer sneeuw over.


Totale neerslag na afloop van de neerslag

Vrijdag volgen er meer (winterse) buien vanuit het noordwesten en een storm aan de kust.
Vragen over de weerkunde? Ik beantwoord ze graag!
Woonplaats: Arnhem
Berichten: 101
Lid sinds: 7 jan. 2017
12 januari 2017, 17:10 uur | Bericht #477255
Citaat van petje040, donderdag 12 januari 2017, 15:58 uur tja we wachten af..

maar aangezien onze alpen man van winterse buien spreekt, ga ik er alsnog vanuit dat wat er valt en als het sneeuw is niet veel van betekenis zal zijn en ook weer vlug weg zal smelten...
anders had ik wel een updarte verwacht van hem met een tekst van veel sneeuw  verwacht of zoiets

kan het nooit tegenvallen als er wel veel valt en blijft liggen


Leuk voor de Alpen man van winterse buien spreekt, maar de temp keldert inmiddels flink in Nederland. Inmiddels nog maar 2/3 graden in het binnenland
Woonplaats: Leersum (utrecht)
Berichten: 1335
Lid sinds: 10 mei. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
12 januari 2017, 17:13 uur | Bericht #477256
Citaat van Schaarsbergen, donderdag 12 januari 2017, 17:10 uur

Leuk voor de Alpen man van winterse buien spreekt, maar de temp keldert inmiddels flink in Nederland. Inmiddels nog maar 2/3 graden in het binnenland
Mag jij mij gaan vertellen in welke plaats het 2/3 graden is!
 
Klapper van 2012: http://www.youtube.com/watch?v=uDkqolJIpZ8&feature=player_embedded


Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3512
Lid sinds: 8 dec. 2011
12 januari 2017, 17:16 uur | Bericht #477257
Maak daar maar 4-5 graden van, Schaarsbergen. Kom op jongens, probeer de berichten een beetje te onderbouwen.
Woonplaats: Rotterdam, Netherlands
Berichten: 11
Lid sinds: 16 jan. 2013
12 januari 2017, 17:16 uur | Bericht #477258
Citaat van onweerwoudenberg, donderdag 12 januari 2017, 17:13 uur   Leuk voor de Alpen man van winterse buien spreekt, maar de temp keldert inmiddels flink in Nederland. Inmiddels nog maar 2/3 graden in het binnenland Mag jij mij gaan vertellen in welke plaats het 2/3 graden is!
 
Nergens. Tenzij Schaarsbergen zojuist op de windkaart heeft gekeken
 
weertje
Lid
Woonplaats: Nunspeet
Berichten: 107
Lid sinds: 14 jul. 2010
12 januari 2017, 17:17 uur | Bericht #477259
Update Wind(stoten) 12h run van GFS + Harmonie

KANSEN KOMENDE NACHT:

Boven Belgie + ZuidW Nederland de zwaarste tot 100km/u?.
Verder landinswaarts Nederland tussen 60/85 km/uHarmonie model komt met uitschieters van 120km/u boven België


STORM KANSEN VRIJDAG, EIND VAN DE DAG

Windstoten aan de kust tot 100km/u. Binnenland 70/90 km/u.


Aan de kust windkracht 8 met aan NW kust - (Mogelijk de gehele kust), mogelijk een Windkracht 9 
Harmonie model komt vrijdag met soort gelijke kaarten.


Tot zover de stormkansen. Misschien veranderd nog het een en ander als het 1e laag voorbij is. Maar dat zien we dan wel:D

  | Gewijzigd: 12 januari 2017, 17:22 uur, door weertje
Weertje hé?
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
12 januari 2017, 17:35 uur | Bericht #477260
Citaat van onweerwoudenberg, donderdag 12 januari 2017, 17:13 uur Citaat van Schaarsbergen, donderdag 12 januari 2017, 17:10 uur
Leuk voor de Alpen man van winterse buien spreekt, maar de temp keldert inmiddels flink in Nederland. Inmiddels nog maar 2/3 graden in het binnenland
Mag jij mij gaan vertellen in welke plaats het 2/3 graden is!
 

Veel voorkomende vergissing die gemaakt wordt bij mensen die de KNMI site voor temperaturen gebruiken: daar wordt momenteel niet de temperatuurkaart als eerste weergegeven, maar de windsnelheid. Gezien deze waardes dicht bij elkaar liggen, is de vergissing snel gemaakt. Mogelijk maakt Schaarsbergen hier dezelfde vergissing. Zie onderstaande kaart m.b.t. windsnelheid (en ook gelijk maar even de temp kaart ernaast):

 

  | Gewijzigd: 12 januari 2017, 17:37 uur, door Justin
Sven
Moderator
Woonplaats: Antwerpen
Berichten: 5248
Lid sinds: 5 jul. 2011
12 januari 2017, 17:43 uur | Bericht #477261
Actuele situatie:
Even de positie van het laagje actueel, zit nu op 992, maar zal zich verder en verder uitdiepen. We houden jullie op de hoogte!

Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.000 topics, welke bij elkaar 442.569 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.068 leden.
Het nieuwste lid is 3lcotillo.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 3729 mensen aan het browsen op het forum. 7 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 3729, lezen 9 mensen het topic "Zomer discussietopic 2020".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Seizoenswedstrijd zomer

Nog 1 week om in te zenden!

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Zomer discussietopic

Grote omslag donderdag

Kans op nachtwolken

NLC seizoen begonnen

© 2003 - 2020 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden