Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Brazos, TX; Burleson, TX; Grimes, TX; Houston, TX; Madison, TX; Montgomery, TX; Trinity, TX; Walker, TX; Washington, TX.

14 Jun 2024 11:06:46

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Freestone, TX; Leon, TX; Milam, TX; Robertson, TX.

14 Jun 2024 11:06:46

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Andrews, TX; Ector, TX; Midland, TX.

14 Jun 2024 10:27:17

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Mobile, AL.

14 Jun 2024 10:27:17

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Martin, TX; Midland, TX.

14 Jun 2024 10:27:16

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Christian, MO; Greene, MO.

14 Jun 2024 09:19:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dallas, MO; Laclede, MO.

14 Jun 2024 08:25:29

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Clay, MO; Clinton, MO; Jackson, MO; Ray, MO.

14 Jun 2024 08:03:51

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Camden, MO; Dallas, MO; Laclede, MO.

14 Jun 2024 07:55:18

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Carroll, MO; Chariton, MO; Lafayette, MO; Ray, MO; Saline, MO.

14 Jun 2024 07:55:17

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Caldwell, MO; Carroll, MO; Lafayette, MO; Ray, MO.

14 Jun 2024 07:27:35

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Camden, MO; Miller, MO; Morgan, MO.

14 Jun 2024 07:18:31

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Logan, IL; Tazewell, IL.

14 Jun 2024 07:13:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Johnson, IN; Morgan, IN.

14 Jun 2024 06:59:55

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Johnson, IN; Marion, IN; Morgan, IN.

14 Jun 2024 06:54:31
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
29 augustus 2017, 08:11 uur | Bericht #481920
Goed, toch maar een apart topic voor woensdag 30 augustus. Grootste focus ligt hierbij eerder op de mogelijk grote neerslaghoeveelheden dan op onweer, maar die kans is er ook. 

Op zich omschrijft de guidance van het KNMI de situatie goed. Vanavond/vannacht komt een actief front binnen dat blijft slepen en waarbij het vooral in NW-Nederland goed kan doorregenen. Aan de ZO-sector van dit front zijn enkele klappen mogelijk. Doordat dit actief front blijft slepen, zijn grote neerslagtotalen mogelijk. WRF legt de focus op NW-Nederland en de Wadden met een neerslagsom die richting 80mm gaat.Wat betreft onweerskansen: zoals reeds hierboven gemeld, zijn er zeker ook wel kansjes op het actieve front dat binnenkomt. Maar in de ZO-sector van de Benelux zijn er morgen kansen voor buien die vanaf de grond zullen ontstaan. Gezien de aanwezig CAPE en schering, worden dit ineens forse exemplaren. In de laatste runs zien we dat het front niet direct doorstoot waardoor het in delen nog kan opwarmen tot 27-28 graden. 

Als er morgen buien vanaf de grond gaan, lijkt dit te zijn weggelegd voor het uiterste ZO van Nederland en de Ardennen. Grootste focus wellicht op Duitsland waar ze wel eens heel fors kunnen gaan uitpakken.Hieronder de guidance van het KNMI die het verhaal van hierboven eigenlijk goed samenvat. 

Neerslag:
Vanaf vanavond regen. Het eerst in het noordwesten, geleidelijk verder landinwaarts uitbreidend. Enkele ingebedde onweersbuien aan de zuidoostrand van het regengebied zijn mogelijk. Harmonie, INDECS geven ook voldoende aanleiding om dat te geloven. Aan de zuidoostflank van het thermisch laag kunnen woensdagmiddag enkele buien vanaf de grond tot ontwikkeling komen. Convectieve modus voor deze buien lijkt met CAPE > 2500 J/kg en schering rond 40 knopen de supercelcategorie te kunnen halen. Vooralsnog is het gezien de modellen waarschijnlijker dat deze buien in Duitsland tot ontwikkeling gaan komen, alhoewel ze in Hirlam net mogelijk zijn in het zuidoosten van het land. Totale hoeveelheden regen zijn het grootst in de noordwestelijke helft. Aangezien EC t/m +72 een nieuw regengebied van het zuidwesten uit laat naderen zou het dagtotaal in de noordwestelijke helft uit kunnen komen boven de 50 mm, wat het criterium is voor code geel. De onzekerheden zijn op dit moment echter te groot om een hiervoor noodzakelijke kans van minimaal 60% ergens in een SGG te halen.


KMI heeft reeds voor heel België een code geel voor onweer en vooral de verwachte neerslaghoeveelheden:

| Gewijzigd: 29 augustus 2017, 10:05 uur, door Sven
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3425
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
29 augustus 2017, 11:44 uur | Bericht #481924
Regenval verdrijft warmte
De zomerwarmte wordt de komende 60 uur uit ons land verdreven. Een koufront boven de Noordzee trekt vanaf vannacht langzaam over ons land en zorgt lokaal voor flink wat neerslag. Plaatselijk kan meer dan een halve maandsom aan neerslag vallen.

Koelte komt met flinke regenval


Het mogelijke buienverloop zoals het Weerplaza-model heeft berekend (bron: Weerplaza).

De warme lucht wordt vanaf komende nacht langzaam uit ons land verdreven. Vanavond kunnen er in het noordwesten al enkele buien ontstaan, maar vannacht trekken meer en vooral ook pittige buien over het land. Momenteel lijkt de nadruk op het westen en noordwesten te liggen, maar ook elders in een brede strook van zuidwest naar noordoost over het land zijn buien mogelijk. Lokaal kan onweer voorkomen en komt er plaatselijk veel water naar beneden.

Morgen sleept het gebied met regen en buien grotendeels over het noordwesten van het land. Dit gebied trekt geleidelijk naar het oosten. Onder de regen blijft het koel met maximaal 20 graden, in het oosten en zuidoosten wordt het nog wel zomers warm. In de warme lucht in het oosten en zuidoosten kunnen in de loop van de middag verspreid regen- en onweersbuien ontstaan, mogelijk met hagel.


Grote neerslagsommen. Neerslagtotalen vanaf woensdag 00:00 uur tot woensdag 23:59 uur.
Vanavond en ook donderdagochtend nog neerslag in het noordwesten. (Bron; Weerplaza).

Grote neerslagsommen
De storing die vannacht, morgen en donderdagochtend over het land trekt, kan plaatselijk veel regen achterlaten. In de noordwestelijke helft lijkt de meeste neerslag te vallen, in het zuidoosten valt waarschijnlijk aanzienlijk minder. De neerslagtotalen kunnen in het noordwesten oplopen naar zo'n 35 millimeter. Een zeer lokale uitschieter van 60 millimeter is niet uitgesloten, dat is meer dan een halve maandsom! Gezien de buiige aard van de neerslag is de verwachting dat er lokaal grote verschillen kunnen ontstaan: op de ene plaats valt 15 millimeter, enkele kilometers verderop kan dat misschien het dubbele zijn. Ook in het zuidoosten kan het morgenmiddag plaatselijk even flink plenzen als er een regen- of onweersbui ontstaat. Bij zo'n bui is ook hagel mogelijk. Ook dit heeft een zeer lokaal karakter.

Tropische hitte
Vandaag is het overigens op veel plaatsen eerst nog prachtig weer met hoge temperaturen. Op de Wadden wordt het ongeveer 24 graden, maar in delen van Brabant en Limburg kan het kwik oplopen naar 31 graden. Mocht de temperatuur in De Bilt 29,4 graden halen vanmiddag, dan is een nieuw dagrecord een feit. Het huidige dagrecord is 29,3 graden en stamt uit 1930. Morgen wordt de hitte verdreven. In de noordwestelijke helft van het land wordt het met moeite 20 graden, in het oosten en zuidoosten kan de temperatuur nog 25 tot lokaal 28 graden bereiken.

In de loop van donderdag droger
De buiige regen trekt uiteindelijk in de nacht naar donderdag en donderdag overdag ons land uit. Achter het regengebied kunnen nog wel een aantal losse buien voorkomen, maar is het op veel plaatsen meest droog. Vanuit het zuidwesten breekt in de loop van de dag ook de zon af en toe door. De temperatuur valt wel een stuk lager uit dan de komende dagen: waarschijnlijk halen we de 20 graden niet.


Vanaf donderdagmiddag slinkt de neerslagkans (bron: Weerplaza)

Bron artikel: Weerplaza
#KeepOnSmiling
Waarom deze advertentie?
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1493
Lid sinds: 7 jun. 2011
29 augustus 2017, 16:24 uur | Bericht #481930


In het noordwesten en westen lokaal veel regen

Vanaf komende nacht regent het in het noordwesten en westen langdurig. Plaatselijk kan meer dan 50 mm in 24 uur vallen.

Uitgifte: 29/08/2017 15:53 uur LT
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Thijs.
Moderator
Woonplaats: Wageningen
Berichten: 2569
Lid sinds: 29 mrt. 2016
29 augustus 2017, 16:45 uur | Bericht #481931
Zoals altijd is de kans weer onzeker. Ook hierbij, want de Benelux ligt precies onder een scherpe scheidingslijn, op slechts 100 km afstand is er een verschil van 16 graden, van regen of zonneschijn, en van 0 CAPE tot ruim 1000 j/kg CAPE.
Onderling is er ook verschil tussen de modellen waar de scheiding komt te liggen. Over het algemeen komt de lijn ongeveer iets over de oostgrens in Duitsland te liggen.
Een kleine verschuiving kan veel uitmaken. Verschuift de grens naar het oosten? Dan krijgt ook het uiterste zuidoosten er niks van mee. Verschuift de grens naar het westen? Dan heeft het oosten van Nederland en Vlaanderen geluk en kunnen we hier ook wat supercel-achtige buien meekrijgen.
Waar die grens komt te liggen is zoals altijd... Nowcasten!
KNMI Guidance:
Vanavond
Nabij het koufront regen soms buiig van karakter. Voor het front uit toenemende kans op buien.

Morgen
Met name morgenmiddag kunnen dat forse buien zijn. Oostelijke helft maakt daar de meeste kans op. Capewaardes 2000 J/kg, lokaal nog hoger. Effectieve schering rond 40 kn. Goed georganiseerde multicells zijn zeer waarschijnlijk, supercell is mogelijk.
INDECS geeft hoge kansen. Vannacht in het noordwesten, morgenmiddag in het zuidoosten. Gezien de grote waterinhoud van de aangevoerde lucht zijn grote neerslaghoeveelheden waarschijnlijk.
Vraag is of onze criteria voor code geel gehaald gaan worden. Voor langdurige neerslag is dan 50 mm in 24 uur in een standaardgebiedsgrootte (code geel). Modellen lijken daar vooralsnog onder te blijven. Wanneer we uitgaan van convectie neerslag met daarbij ook onweer dan is 30 mm/uur voldoende voor geel en 50 mm/uur voor oranje. Beide Harmoniemodellen geven kans op dit soort buien aan. Voor buien geldt geen SGG.
SGG = Standaard GebiedsGrootte
Code geel is inmiddels uitgegeven voor Zuid en Noord-Holland en Friesland, zie bericht hierboven. | Gewijzigd: 29 augustus 2017, 16:48 uur, door Thijs.
Eerder W. in t Erland (Winterland)
Thijs.
Moderator
Woonplaats: Wageningen
Berichten: 2569
Lid sinds: 29 mrt. 2016
29 augustus 2017, 17:02 uur | Bericht #481932
Mocht je in het noorden wonen, en denken, voel ik nou een regendruppel?

Ja, dat kan. Op het moment ontstaan er in het noorden enkele normale regenbuitjes.
Het grote regengebied vormt zich pas komende nacht.
Eerder W. in t Erland (Winterland)
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
29 augustus 2017, 21:31 uur | Bericht #481936
Hieronder nog even enkele stukken uit de laatste guidance van het KNMI die de onzeker situatie goed schetst. Enige wat een zekerheid lijkt te zijn is de hoeveelheid neerslag die serieus kan oplopen. Focus hiervoor ligt op het NW van Nederland.

Wat betreft de onweerskans in de (Z)O-helften is situatie lastig en lijkt het vooral (zoals steeds) nowcasten te worden. Hier zijn heel wat onzekerheden of potentieel zwaar onweer zich net wel in Nederland zal ontwikkelen of eerder over de landsgrenzen (Duitsland).

Hieronder dus de guidance, heb een paar zaken aangeduid voor als je niet alles wilt lezen

Modelbeoordeling:
Er zijn duidelijke verschillen in de baan en kerndruk van het thermisch laag. In de Hir12 uitvoer is het het duidelijkst ontwikkeld, in de Harmonie uitvoer het minst. Er zijn ook duidelijke verschillen in de timing. Dit heeft nogal wat gevolgen voor de windsnelheid op de westflank. Het zwaartepunt van de neerslag ligt boven het noordwesten, bij het front. Daarover is de uitvoer consistent. De signalen voor diepe convectie beperken zich tot het ZO en oosten en hierbij loopt de div uitvoer sterkt uiteen. Zie neerslag.

Temperatuur:
Hir- en EC uitvoer aanvankelijk wat te koud. Komende nacht in het ZO zeer hoge minima, rond 20 graden. Dinsdag is de temperatuur in het ZO van belang voor het bereiken van de convectietemperatuur, deze lijkt tussen 28 en 30 C te liggen. Sterk afhankelijk van de hoeveelheid bewolking of we dit gaan halen, de kans lijkt nu niet heel groot.

Wind:
Patronen komen grootschalig met elkaar overeen. Windtoename aan de W-kant van het thermisch laag verschilt nogal tussen de diverse uitvoer, We gaan uit van N-NO 6 Bft, maar de timing (ergens woensdagochtend) is wat onzeker. Convectieve uitschieters niet binnen Nederland. Wanneer de convectie toch vanaf de grond zou komen, in het uiterste ZO tot ca 45 kn.

Neerslag:
Vrij sterke consensus over waar de meeste neerslag valt: in het NW en lokaal W 30-50 mm, zeer lokaal tot 70 mm. Conform de EC2900 Eps uitvoer. GlamEps uitvoer laat een lage (tot ca 40%) kans op meer dan 20 mm/24 uur in het NW zien. Tot en met woensdagavond. Het aanvankelijk convectieve karakter (vanaf ca 6000 vt) zorgt voor lokale verschillen. Uiteraard verschillen de patronen. Vanavond in het NW nog kans op onweer, daarna stabiliseert de opbouw agv kou-advectie in de onderste niveaus. De eventuele diepe convectie woensdag lijkt zich te beperken tot het (uiterste) zuidoosten. Waarschijnlijk ontstaat de convectie niet vanaf de grond, effectieve windschering lastig te bepalen, maar in het uiterste zuidoosten bij convectie vanaf de grond woensdagmiddag ca 40 kn, anders duidelijk lager. Daar is dan ook kans op multicell/supercell convectie. Eigenlijk alleen echt in de Harmonie36 uitvoer, in de rest komt de zware convectie oostelijker uit.
 
cvandijk
Lid
Woonplaats: Borger (Dr)
Berichten: 283
Lid sinds: 29 jan. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
29 augustus 2017, 21:32 uur | Bericht #481937
KNMI heeft de weerkaart voor morgen 30-8 aangepast. Opvallend is de buienlijn langs de oostgrens. Dit kan leiden tot flinke onweders.
Interessante ontwikkeling om te volgen.

Woonplaats: Enschede
Berichten: 1493
Lid sinds: 7 jun. 2011
29 augustus 2017, 21:43 uur | Bericht #481938
Citaat van cvandijk, dinsdag 29 augustus 2017, 21:32 uur KNMI heeft de weerkaart voor morgen 30-8 aangepast. Opvallend is de buienlijn langs de oostgrens. Dit kan leiden tot flinke onweders.
Interessante ontwikkeling om te volgen.Daar zit de onzekerheid. Gezien de timing op jou kaart (12z), zal de vore net wel of juist net niet binnen onze landsgrenzen het een en ander losmaken. In het zuiden van Limburg is de timing van de vore wel iets gunstiger; daar meer opwarming (afhankelijk van hoeveelheid instraling) en dus een grotere kans op zwaardere buien. Wordt vervolgd.. | Gewijzigd: 29 augustus 2017, 21:45 uur, door reedtimmer
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
29 augustus 2017, 23:29 uur | Bericht #481939
Actueel wat onweersactiviteiten boven de Waddeneilanden en Friesland.

| Gewijzigd: 29 augustus 2017, 23:31 uur, door Justin
Jason
Lid
Woonplaats: Gorinchem
Berichten: 145
Lid sinds: 14 mei. 2009
30 augustus 2017, 10:45 uur | Bericht #481943


 
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
30 augustus 2017, 17:31 uur | Bericht #481950
Het koufront bereikt actueel het centrum van België en activeert heel erg snel. Heel die lijn is aan het activeren (zie ook eerste ontladingen in Nederland).Thijs.
Moderator
Woonplaats: Wageningen
Berichten: 2569
Lid sinds: 29 mrt. 2016
30 augustus 2017, 17:35 uur | Bericht #481951
Momenteel activeert het rap boven het midden van Vlaanderen.


Trekrichting: Noordoosten

update: Bij Hasselt (Belgisch Limburg) is ook een bui in ontwikkeling. | Gewijzigd: 30 augustus 2017, 17:39 uur, door Thijs.
Eerder W. in t Erland (Winterland)
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
30 augustus 2017, 17:50 uur | Bericht #481952
KNMI komt met code geel voor de ZO provinciesEdit: mooi beeld op de sat ook:

| Gewijzigd: 30 augustus 2017, 18:11 uur, door Sven
Thijs.
Moderator
Woonplaats: Wageningen
Berichten: 2569
Lid sinds: 29 mrt. 2016
30 augustus 2017, 18:34 uur | Bericht #481953
De positieve ontwikkeling in het onweer heeft zich het afgelopen uur doorgezet.


Zelf het onweer volgen?
https://www.noodweer.be/bliksem-in-detail/
http://nl.blitzortung.org/live_lightning_maps.php?map=16


Update: Nieuwe activiteit bij:
- Den Bosch / Oss (NL)
- Weert - Deurne (NL)
- Tienen (BE) | Gewijzigd: 30 augustus 2017, 18:42 uur, door Thijs.
Eerder W. in t Erland (Winterland)
Janet1814
Lid
Woonplaats: Zeist (UT)
Berichten: 605
Lid sinds: 15 apr. 2009
30 augustus 2017, 18:53 uur | Bericht #481954
Ook hier in Zeist nu onweer en flink regen!
CumuLoek
Lid
Woonplaats: Utrecht Terwijde
Berichten: 88
Lid sinds: 25 jul. 2011
30 augustus 2017, 18:59 uur | Bericht #481955
Zeist weer, nog net een paar rommels gehoort, maar de wind is nu niet gunstig meer | Gewijzigd: 30 augustus 2017, 19:00 uur, door CumuLoek
Woonplaats: Arnhem, Netherlands
Berichten: 282
Lid sinds: 3 aug. 2013
30 augustus 2017, 19:26 uur | Bericht #481956
Arnhem-Zuid steeds hogere regelmaat rommels.. Lucht kleurt grijs/groenig hier..
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
30 augustus 2017, 19:34 uur | Bericht #481957
Vergeten jullie het waarnemingstopic niet? Thx! | Gewijzigd: 30 augustus 2017, 19:35 uur, door Sven
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
30 augustus 2017, 19:44 uur | Bericht #481958
Stukje uit de laatste guidance van het KNMI:

Convectie bij het koufront: Cape 700-1000 (oost) J/kg, schering lastig te bepalen omdat de starthoogte van de convectie onzeker is. ca 30 kn, in het oosten hoger indien vanaf de grond (ca 50 kn) multicell, kans op supercell. Actueel het beste in de Harmonie38 uitvoer. Het patroon is in de overige uitvoer ook wel zichtbaar, maar op verschoven locaties en met verkeerde timing.
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
30 augustus 2017, 19:46 uur | Bericht #481959
Stevige onweersbuien in het zuidoosten van Nederland. Plaatselijk wordt daar al wateroverlast gemeld. Elders vooral buiige regen met een kans op onweer. Komende uren trekt deze lijn Duitsland in en wordt het op wat buien/buitjes na droog.


Te volgen op http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwingen/onweer/
Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
Terug naar boven
1 2
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.862 topics, welke bij elkaar 448.387 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.589 leden.
Het nieuwste lid is scrhebergen@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 131 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 131, lezen 14 mensen het topic "Winterdiscussie topic 2011/2012 deel 17".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden