Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Austin, TX; Montgomery, TX; Waller, TX; Washington, TX.

16 Apr 2021 01:30:11

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Fayette, TX; Lee, TX.

16 Apr 2021 00:54:00

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Austin, TX; Burleson, TX; Colorado, TX; Washington, TX.

16 Apr 2021 00:54:00

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Bastrop, TX; Fayette, TX; Lee, TX.

16 Apr 2021 00:37:34

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Bastrop, TX; Lee, TX.

16 Apr 2021 00:18:19

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Bastrop, TX; Lee, TX; Travis, TX; Williamson, TX.

15 Apr 2021 23:51:45

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Travis, TX; Williamson, TX.

15 Apr 2021 23:11:10

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Burnet, TX; Williamson, TX.

15 Apr 2021 22:41:02

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Burnet, TX.

15 Apr 2021 22:29:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Burnet, TX; Llano, TX.

15 Apr 2021 22:12:22

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lampasas, TX; Mills, TX.

15 Apr 2021 21:41:42

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor San Saba, TX.

15 Apr 2021 21:32:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Williamson, TX.

15 Apr 2021 21:23:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Stephens, TX.

15 Apr 2021 21:23:10

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Burnet, TX.

15 Apr 2021 21:08:58
Actueel
1 / 4

Voorspel de lente!

Hoe warm? Hoe koud?

Lente discussietopic

Op naar vroeg lenteweer!

Berichtgeving Mars

Nieuwe marsrover geland!

Fotowedstrijd Lente

Stuur jouw foto in en win!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 februari 2020, 11:18 uur | Bericht #492861

Verzameltopic (foto's en berichtgeving) storm Ciara

Morgen krijgt de Benelux te maken met storm Ciara. De storm gaat voor behoorlijk onstuimig weer zorgen met in de kust gebieden kans op (zware) storm en in de gehele Benelux is er kans op zeer zware windstoten van boven de 100 km/uur. Deze zeer zware windstoten komen landinwaarts met name voor op het koufront. Tijdens dit koufront is er ook kans op zware buien met onweer en hagel. Meer informatie over de de stormkansen staat in het Stormkansentopic. In dit topic kun je alle foto's (niet jou eigen foto? Plaats de bron en vraag eventueel om toestemming!) en nieuwsberichten kwijt over de storm.
 
 

Nederland wacht op storm Ciara: 'Meeste wind zondagmiddag en -avond in westen'

Nederland krijgt zondag te maken met Ciara, de zwaarste storm in een half jaar tijd. Er worden windstoten van tot 140 kilometer per uur verwacht. Het zwaartepunt is zondagmiddag en zondagavond, zegt Weerplaza zaterdagochtend. "Al vrijwel de hele week is duidelijk dat het zondag onstuimig weer zal zijn", aldus meteoroloog Michiel Severin. "Inmiddels kunnen we vrij gedetailleerd aangeven hoe de dag zal verlopen. Op die manier kunnen mensen bepalen welke activiteiten nog verstandig zijn om te ondernemen."

"Dit is geen lokaal stormpje, maar een weersituatie waarbij het hele land geraakt wordt." De wind neemt zondagochtend al in kracht toe. "Maar van extreme omstandigheden is in het zuidoosten van het land dan nog geen sprake", stelt Severin. "Op de fiets of brommer wordt het al wel onaangenaam. In het noordwestelijk kustgebied, in Den Helder en op Texel, staat aan het einde van de ochtend stormkracht 9."

'Ciara gaat vrijwel zeker in alle provincies voor schade zorgen'
In de noordwestelijke kustprovincies wordt de wind zondagmiddag vanaf 12.00 uur hard of stormachtig. "Het verkeer in het westen, zowel op de weg als in de lucht, krijgt steeds meer last van de wind", duidt Severin. Vanaf 18.00 uur woedt langs de west- en noordwestkust een zuidwesterstorm waarbij windstoten van meer dan 120 kilometer per uur worden bereikt. "Het verkeer gaat in deze regio's ernstige hinder ondervinden."

De weerdienst benadrukt dat het belangrijk is om te beseffen dat het "niet een lekkere stevige wind" betreft. "We hebben het over extreem weer, met een wind die heel veel kracht heeft." De kans is zeer reëel dat Ciara in vrijwel alle provincies van ons land schade zal veroorzaken, voorspelt Severin. "Maak dus de juiste plannen en neem voorzorgsmaatregelen indien spullen makkelijk los kunnen raken en kunnen rondvliegen."

Bron: NU.nl
 
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 februari 2020, 11:56 uur | Bericht #492864

Storm Ciara komt eraan, overleg over maatregelen


Bron afbeelding: OnweerOnline

Op verschillende plekken in Nederland wordt overlegd over mogelijke maatregelen vanwege de storm Ciara, die morgen over Nederland trekt. Onder meer spoorbeheerder ProRail en de NS voeren overleg. Naar verwachting melden de spoorwegen vanmiddag of de dienstregeling wordt aangepast.

Of er vluchten op Schiphol uitvallen door de storm is ook nog onbekend. KLM zegt dat het kan zijn dat vluchten van, naar of via Schiphol last kunnen hebben van vertraging. Mensen die morgen, maandag of dinsdag met KLM vliegen via Schiphol, kunnen hun reis uitstellen tot uiterlijk 18 februari zonder te hoeven betalen.

Ook de KNVB houdt de situatie in de gaten. Volgens een woordvoerder hoopt de bond zo snel mogelijk te besluiten of de vier eredivisiewedstrijden die morgenmiddag worden gespeekd doorgaan of niet. Over wedstrijden in het amateurvoetbal neemt de voetbalbond voor vanavond 20.00 uur een besluit.

Zware storm
"De weerkaarten laten zien dat de windvlagen ons behoorlijk parten kunnen gaan spelen morgen", zegt Diana Woei van Weerplaza. Aan het eind van de ochtend wordt de wind in het noordwestelijk kustgebied hard of stormachtig. "Dan zou er later in de middag langs de hele westkust een storm kunnen staan met windkracht 9, misschien wel windkracht 10. Dat is een zware storm."

Het kan zijn dat er dan windstoten zijn van ruim 120 kilometer per uur. "En mogelijk zelfs een enkele keer langs de kust 140 kilometer per uur", zegt Woei. Ook in het binnenland is het onstuimig, met windkracht 7 of 8.

In de avond trekt een gebied met zware regenval van het noordwesten naar het zuidoosten. De wind draait dan van het zuidwesten naar het westen, waarbij aan de kust windstoten voor kunnen komen van 140 kilometer per uur. Ook in het binnenland waait het hard. "En er is behoorlijk wat regen", zegt Woei. "Op sommige plaatsen kan er 30 millimeter vallen."

De wind neemt in de loop van de avond in het noordwesten langzaam af, maar in Limburg blijft het dan zeer onstuimig. Rond middernacht zijn daar volgens Weerplaza nog zeer zware windstoten mogelijk van 120 of 130 kilometer per uur. Ook maandag blijft het hard waaien, waarbij de wind langs de kust stormachtig blijft. Ook landinwaarts is er sprake van een stevige wind. "Ik kan windstoten van 100 kilometer per uur niet uitsluiten", zegt Woei. "Dat leidt misschien ook wel tot hinder in de ochtendspits."

Bron: NOS.nl
 
#KeepOnSmiling
Waarom deze advertentie?
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 februari 2020, 14:27 uur | Bericht #492868

KNMI geeft code oranje af, in middag problemen met trein- en wegverkeer verwacht


Waarschuwingen KNMI

Het KNMI heeft zaterdagmiddag code oranje afgegeven voor zondag. In de middag en avond zorgt storm Ciara zeer waarschijnlijk voor zware windstoten met snelheden van 100 tot 120 kilometer per uur. Het hele land zal hinder ondervinden van de zwaarste storm in Nederland in zeker een half jaar tijd.

Bij code oranje worden mensen gewaarschuwd voor "gevaarlijk of extreem weer waarbij de impact groot is en er kans is op schade, letsel of veel overlast", aldus het weerinstituut. Ook in België is trouwens code oranje afgegeven voor Ciara.

De NS en ProRail rijden zondag in principe volgens de dienstregeling. "De impact van deze hevige storm op het treinverkeer is lastig te voorspellen", legt een woordvoerder uit. "Mede omdat er op zondag al minder treinen rijden, hebben ProRail en NS besloten morgenochtend de geplande dienstregeling op te starten. Dat betekent dat er op voorhand dus geen aangepaste stormdienstregeling wordt ingesteld."

Wel waarschuwt de NS dat er gedurende de dag ritten kunnen uitvallen als gevolg van de storm. "Zodra de storm schade aanricht, zal dit tot hinder voor reizigers leiden. Door omgevallen bomen of een geknapte bovenleiding kunnen treinen uitvallen en zal er extra vertraging ontstaan", legt de woordvoerder uit.

Rijkswaterstaat waarschuwt automobilisten zondag "zeer alert te zijn op de gevaarlijke rijomstandigheden op de weg" en de weersverwachtingen en de verkeersinformatie nauwlettend in de gaten te houden. Vooral auto's met een caravan, een vouwwagen, een aanhanger of een lege truck krijgen het nadrukkelijke advies om zondag niet de weg op te gaan.

'Neem de juiste voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen'
De wind neemt zondagochtend al in kracht toe: het KNMI verwacht dan windstoten van al 75 tot 100 kilometer per uur. "Maar van extreme omstandigheden is in het zuidoosten van het land dan nog geen sprake", zegt weerman Michiel Severin van Weerplaza. "Op de fiets of brommer wordt het al wel onaangenaam. In het noordwestelijk kustgebied, in Den Helder en op Texel, staat aan het einde van de ochtend stormkracht 9."

In de noordwestelijke kustprovincies wordt de wind zondagmiddag vanaf 12.00 uur hard of stormachtig. Dit is het moment waarop code oranje ingaat. "Het verkeer in het westen, zowel op de weg als in de lucht, krijgt steeds meer last van de wind", duidt Severin.

's Middags woedt langs de west- en noordwestkust een zuidwesterstorm waarbij volgens het KNMI zeer zware windstoten van 100 tot 120 kilometer per uur worden bereikt. "Het verkeer gaat in deze regio's ernstige hinder ondervinden." Dergelijke windstoten kunnen 's avonds ook verder landinwaarts plaatsvinden.

's Avonds laat, 's nachts en maandmorgen vroeg zal de wind minder hevig zijn. Alsnog waarschuwt het KNMI dan nog voor zware windstoten van 75 tot 100 kilometer per uur.

'Extreem weer, met een wind die heel veel kracht heeft'
De weerdienst benadrukt dat het belangrijk is om te beseffen dat het "niet een lekkere stevige wind" betreft. "We hebben het over extreem weer, met een wind die heel veel kracht heeft."

De kans is zeer reëel dat Ciara in vrijwel alle provincies van ons land schade zal veroorzaken, voorspelt Severin. "Maak dus de juiste plannen en neem voorzorgsmaatregelen indien spullen makkelijk los kunnen raken en kunnen rondvliegen."

KNVB overweegt afgelasting wedstrijden
Zondagmiddag staan vier wedstrijden in de Eredivisie op de planning: FC Utrecht-Ajax, AZ-Feyenoord, Sparta Rotterdam-ADO Den Haag en FC Emmen-FC Twente. Voetbalbond KNVB houdt de weerverwachting goed in de gaten om indien nodig één of meerdere duels af te gelasten.

Wanneer dat besluit dan bekendgemaakt zou worden, durft de bond nog niet te zeggen. "We willen in elk geval voorkomen dat de supporters zondag al op pad zijn voor wij een besluit hebben genomen", zegt een woordvoerder tegen de NOS. Wel liet de bond weten al vóór zaterdag 20.00 uur uitsluitsel te geven over het amateurvoetbal van zondag.

Bron: NU.nl
#KeepOnSmiling
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1477
Lid sinds: 7 jun. 2011
8 februari 2020, 15:29 uur | Bericht #492870
Alle voetbalduels van zondag in België afgelast door storm Ciara

De Belgische voetbalbond heeft alle duels afgelast die zondag in de Belgische competitie op het programma stonden. Vanwege de aanstaande komst van storm Ciara wordt er zondag niet gevoetbald in België.

De wedstrijd van Waasland-Beveren tegen Kortrijk werd als eerste afgelast. De burgemeester kon door de veiligheid niet garanderen door de aangekondigde storm.

Even later liet de Pro League weten dat ook Standard Luik-Club Brugge en Antwerp-Genk niet doorgaan. De vier wedstrijden van vanavond gaan gewoon door.

Ook in Nederland wordt zondag rekening gehouden met de storm Ciara. Het KNMI heeft voor zondag code oranje afgegeven voor heel het land. De KNVB neemt waarschijnlijk later deze zaterdag een beslissing over of er zondag in de eredivisie gespeeld gaat worden.

nos.nl
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 februari 2020, 18:48 uur | Bericht #492873

KNVB schrapt al het voetbal op zondag vanwege storm Ciara

De KNVB zet vanwege de storm Ciara een streep door al het voetbal op zondag. De eredivisiewedstrijden FC Utrecht-Ajax, AZ-Feyenoord, Sparta Rotterdam-ADO Den Haag en FC Emmen-FC Twente gaan niet door en ook FC Twente-Ajax in de eredivisie voor vrouwen gaat niet door. Het gehele amateurvoetbal van zondag is eveneens afgelast.

"Na veelvuldig overleg met de Eredivisieclubs, gemeentes, politie en KNVB is geconcludeerd dat door de verwachte weersomstandigheden de veiligheid van de supporters en spelers niet kan worden gewaarborgd", stelt de KNVB in een persbericht. "Ook de wedstrijden in het gehele landelijke amateurvoetbal gaan niet door."

'Onverantwoord'
Het KNMI heeft voor zondag vanwege de naderende storm Ciara voor het hele land Code Oranje afgekondigd. "Omdat het onverantwoord is om in die weersomstandigheden te voetballen en spelers en supporters van en naar stadions en sportcomplexen te laten komen, is besloten om de wedstrijden uit het programma te halen", meldt de KNVB.

Ook in België is zondag al het voetbal uit voorzorg afgelast. De KNVB gaat in de komende dagen in nauw overleg met de clubs, lokale overheden en overige betrokkenen om te zoeken naar geschikte data om de duels in te halen.

"Gezien de volle speeldagenkalender en de Europa League- en KNVB Beker-verplichtingen van Ajax en AZ en KNVB Beker-verplichtingen van Feyenoord en FC Utrecht wordt het een flinke puzzel om een zo gunstig mogelijke inhaaldatum te vinden", meldt de KNVB.

Bron: NOS.nl
 
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 10:56 uur | Bericht #492882

Storm Ciara zorgt voor overlast in de UK, ook in de Benelux eerste schademeldingen

 
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 13:45 uur | Bericht #492889
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 16:09 uur | Bericht #492894
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 16:25 uur | Bericht #492895
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 16:34 uur | Bericht #492896

Trein rijdt op omgewaaide boom bij Eindhoven

Tussen Eindhoven en Helmond is een trein over een omgewaaide boom gereden. Daarbij heeft de trein schade opgelopen, laat ProRail weten in hun liveblog. De incidentenbestrijders van ProRail zijn onderweg om reizigers te evacueren en daarna het spoor zo snel mogelijk weer beschikbaar te krijgen. 

Bron: RTLNieuws.nl
 
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 16:39 uur | Bericht #492897

ANWB waarschuwt: 'Ga niet meer de weg op als dat niet per se hoeft'

Ga vandaag niet meer de weg op als dat niet strikt noodzakelijk is. Dat advies geeft de ANWB zondagmiddag vanwege storm Ciara.

De storm heeft in delen van het land windkracht 10 bereikt, met als uitschieters windstoten van windkracht 11. In heel Nederland is al sprake van weercode oranje, of zal dat over enkele uren het geval zijn.

"We krijgen veel meldingen over afgewaaide takken en omgevallen bomen", meldt de ANWB. "Het hoogtepunt van de storm is vanavond tussen 18.00 en 00.00 uur. Rijden met een aanhanger of (lege) vrachtwagen is vanzelfsprekend uit den boze." Rijkswaterstaat gaat niet mee in het ANWB-advies om thuis te blijven. Dat advies geeft de rijksdienst namelijk alleen als er sprake is van code rood, legt een woordvoerder van Rijkswaterstaat uit.

Of het KNMI vandaag nog opschaalt naar code rood is nog maar de vraag. Weerbureau Weerplaza: "De weerlimieten zijn voor oranje en rood hetzelfde, een team van experts beslist hoeveel impact het heeft op onze samenleving." Tijdens bijvoorbeeld een drukke avondspits zal eerder opgeschaald worden naar code rood dan op een zondag waarop toch al relatief weinig verkeer is.

Rijkswaterstaat: wees extra voorzichtig
Desondanks benadrukt Rijkswaterstaat dat het "heel erg winderig op de weg is." De woordvoerder "kan zich voorstellen" dat de ANWB tot een dergelijk advies is gekomen. Hij hamert erop dat automobilisten (nog) voorzichtiger moeten zijn dan anders, hun rijstijl moeten aanpassen en dat bestuurders van caravans, aanhangers en lege trucks sowieso niet de weg op moeten gaan.

Voor zover bekend heeft de storm nog niet tot grote schade geleid in het land. Met name in het noordwesten, op de Wadden en in de kustgebieden waaiden op sommige plekken wel bomen om en ontstond er schade aan daken.

Bron: NU.nl

 
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 17:24 uur | Bericht #492899
#KeepOnSmiling
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3199
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 februari 2020, 20:55 uur | Bericht #492912

Koeienstal ingestort

Bij een boerderij in Fluitenberg, net boven Hoogeveen, is een koeienstal deels ingestort. Hierbij is zeker één koe doodgegaan en meerdere koeien gewond geraakt.
 

Mogelijk morgenochtend ook hinder op het spoor

Volgens de NS is de situatie op het spoor ondanks diverse incidenten op dit moment goed beheersbaar. Storingsploegen van ProRail werken de hele avond en nacht door om zoveel mogelijk schade te herstellen. Maar de storm is nog niet voorbij. NS adviseert reizigers om morgenochtend kort voor vertrek de actuele informatie op de Reisplanner te raadplegen.
 

40 woningen ontruimd in Rotterdam

Vanwege de storm worden er veertig woningen ontruimd aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam. Daar is het platte dak van een portiekflat losgekomen. De bewoners worden opgevangen. Tram en overig verkeer is stil gelegd. Hulpdiensten houden er rekening mee dat de dakbedekking er in zijn geheel af zal waaien. De hulpdiensten laten weten dat de bewoners de komende nacht sowieso ergens anders zullen moeten overnachten.

Bron bovenstaande berichten: NOS.nl

  | Gewijzigd: 9 februari 2020, 20:56 uur, door Lako
#KeepOnSmiling
jcroon
Lid
Woonplaats: breda
Berichten: 4148
Lid sinds: 26 aug. 2011
10 februari 2020, 00:44 uur | Bericht #492916
Citaat van Lako, zondag 9 februari 2020, 17:24 uur

Twee grote bomen dwars door midden. #Dokkum #StormCiara pic.twitter.com/mi0evebzgF

Lijkt mij in de lengte doormidden maar goed...

Even wat anders...
https://www.at5.nl/artikelen/199984/bezoekers-vondelpark-weggestuurd-vanwege-storm-wat-een-betuttelende-houding

 
Tieske
Lid
Woonplaats: Breda
Berichten: 274
Lid sinds: 30 jun. 2015
10 februari 2020, 11:45 uur | Bericht #492918
Ik snap niet waarom het volgende nog niet gestuurd is!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storm + winkelwagentje + touw = #ciara #storm #wind

Een bericht gedeeld door Dumpert (@dumpert) op


| Gewijzigd: 10 februari 2020, 11:50 uur, door Tieske
19-jarige weerfreak!
Woont in Breda.
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.296 topics, welke bij elkaar 445.408 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.303 leden.
Het nieuwste lid is Leo Lievense.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 1727 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 1727, lezen 8 mensen het topic "Onweerskansen Pinksterweekend".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Fotowedstrijd Lente

Stuur jouw foto in en win!

Lente discussietopic

Op naar vroeg lenteweer!

Voorspel de lente!

Hoe warm? Hoe koud?

Berichtgeving Mars

Nieuwe marsrover geland!

© 2003 - 2021 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden