Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Autauga, AL; Elmore, AL; Montgomery, AL.

19 May 2024 02:52:11

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Forest, WI.

19 May 2024 02:16:05

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Portage, WI; Waushara, WI.

19 May 2024 02:16:04

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Forest, WI; Langlade, WI; Oneida, WI.

19 May 2024 01:41:37

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Taylor, WI.

19 May 2024 01:06:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Wood, WI.

19 May 2024 01:06:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lincoln, WI.

19 May 2024 01:05:12

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Langlade, WI; Lincoln, WI; Oneida, WI.

19 May 2024 00:49:46

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Broward, FL; Palm Beach, FL.

19 May 2024 00:49:45

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lincoln, WI; Marathon, WI.

19 May 2024 00:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lincoln, CO.

19 May 2024 00:35:40

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Ontonagon, MI.

19 May 2024 00:19:38

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Palm Beach, FL.

19 May 2024 00:14:23

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Houghton, MI; Ontonagon, MI.

19 May 2024 00:11:32

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Iron, WI; Price, WI.

19 May 2024 00:05:47
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 juni 2021, 09:00 uur | Bericht #496995
Onweerskansen 26-28 juni.

Algemeen:
Vandaag neemt de onweerskans toe, vandaag is allemaal nog niet zo heel spannend. Verspreid over het land kunnen vanmiddag wat plensbuien ontstaan met daarbij kans op onweer, hagel en wateroverlast. Zeer lokaal allemaal, en met weinig treksnelheid moet je het haast boven je of vlakbij je ontstaan. Op veel plaatsen blijft het dus droog. Vanaf morgen nemen de kansen op wat grootschaliger onweer toe, maandag nog even een tandje hoger. Morgen lijkt vooral Belgie en zuidelijk NL aan de beurt te zijn. Op nadering van een thermische vore nemen vanuit belgie de kansen toe. Drie kansen die dus oplopen richting maandag/dinsdag met kans op georganiseerder onweer. Maakt het tot het komen van een apart topic.


Zondag 27 juni Belgie en de zuidelijke helften van NL. (tot aan de grote rivieren ?):
In de loop van de zondagmiddag en -avond nadert van het zuiden uit een thermische vore. Forceringen zijn thermische vore en outflow processen hierop ontstaan morgen in de 2e helft van de middag en begin van de avond. In Belgie enkele onweersbuien, mogelijk opgelijnd tot een Squall-line. Het betreft een buienlijn met convectie modus single cell/multicel. CAPE-waardes boven genoemde regio's orde 1000-1500 lokaal 2000 j/kg boven Belgie, wat noordelijker richting NL 1000 j/kg. Effectieve schering ligt rond de 20-25 knopen. Het is nowcasten hoever deze lijn met onweersbuien NL intrekt. Maar tot aan de grote rivieren moet wel mogelijk zijn. Wellicht zelfs er overheen (zie arome onder), maar dit is echt nowcasten. Logischerwijs neemt de activiteit met het noordelijker trekken wel af.Arome laat morgen de hele boel nog aardig ver landinwaarts trekken. Maar het is echt nowcasten in hoeverre dit het geval zal zijn


Randverschijnselen
Morgen vanwege het traag trekken van de lijn, en zeker bij geclusterde buien dan wel afzonderlijk op een wat actievere bui, lokaal weer kans op wateroverlast. 20-40 mm maar dit kan ook fors oplopen, of juist wat minder zijn. Hagel in de orde van 1-3 cm op actievere buien, veelal 1-2 cm en lang niet op elke bui. Windstoten tot circa 75 km/u, mogelijk wat hoger.


Maandag begin ik nog niet over er komen forse dingen terug. Maar het is vooral dichterbij bekijken voor een beter bericht. Hieronder een stuk van de knmi guidance. Morgenmiddag en of avond mocht ik het aan tijd hebben de kans voor maandag.

Met name in de loop van maandag en op dinsdag kan er, ten gevolge van een traag bewegend koufront en eventuele convectie daar vooruit, op enkele plaatsen mogelijk veel neerslag vallen. Enkele EPS-leden komen met 24-uurs sommen van meer dan 50, lokaal zelfs ca. 80 mm. Gezien de zeer grote waterinhoud zijn de ontwikkelingen op maandag/dinsdag hoe dan ook een belangrijk aandachtspunt. Ook zullen de neerslagsommen vanwege het vaak convectieve karakter waarschijnlijk sterk van plaats tot plaats verschillen. Verder neemt met het naderbij komen van het hoogtelaag de forcering toe en met de toename van de schering ook de kans op beter georganiseerde convectie.

Met vriendelijke groet,

Tatanka
| Gewijzigd: 26 juni 2021, 10:22 uur, door Tatanka
there can be only one
Woonplaats: Pijnacker
Berichten: 11
Lid sinds: 15 aug. 2020
26 juni 2021, 17:19 uur | Bericht #496998
Bedankt!
Waarom deze advertentie?
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 juni 2021, 07:16 uur | Bericht #497000
Onweerskans zondag 27 juni:Gisteren was medebeheerder en chaser van mijn groep Piet, even in de buurt bij de pulse buien grens groningen/friesland. En pakte daar deze cg met 150 ka, dergelijke bliksems leveren flinke dreunen al op. Maar het kan nog harder veel harder, die van gisteren net voor de kust bij scheveningen was 267 ka, en das circa 10 x zoveel als doorgaans de meeste inslagen. Link met filmpje daarvan hier >> https://www.omroepwest.nl/nieuws/4413589/Enorme-knal-bij-Scheveningen-door-gevaarlijkste-bliksem-ter-wereld


Algemeen:

De definitieve kans voor vandaag, t.o.v mijn bericht gisteren is er niet veel veranderd. Een thermische vore van west/oost georienteerd nadert in de loop van de middag en -avond het zuiden, trekt noordwaarts en verlaat maandagochtend het noorden.  De modellen zijn hier tamelijk eenduidig in met slechts wat kleine timingsverchillen.Allen laten een goed ontwikkelde Squall-line zien Met de actievere buien logischerwijs over Belgie en zuidelijke helften NL. Naarmate de lijn noordwaarts trekt neemt de activiteit beduidend af.  Het is vanaf het moment dat de lijn goed ontstaan is, nowcasten in hoeverre noordwaarts dit actief blijft.

Morgen:
Voor morgen lopen de modellen nog aardig uiteen, de onzekerheid zit hem vooral waarin de convectie gaat optreden. Een flink aantal modellen komt toch wel terug pas in een strook van west naar oost, Vanaf centraal Benelux richting de noordelijke en noordoostelijke en oostelijke helften. Dit kunnen buien zijn die vanaf de grond ontstaan, en daarmee de volle schering genieten. Die grofweg tussen de 30/40 knopen westen en midden ligt/oosten 30 knopen. En noordoosten pockets van ruim 40 knopen. CAPE oosten/noordoosten is hoog met 1500-2000 J/kg, lokaal 2000-2500 j/kg. Elders rond 1000-1500 j/kg.  Dus de kans bestaat op zeer goed ontwikkelde multicellen, en mogelijk enkele short lived supercellen. De zuidelijke helften worden grotendeels overgeslagen (door mogelijke buienrestanten). Om de kans zo goed mogelijk weg te zetten zal ik morgenvroeg de boel opnieuw bekijken.

Dinsdag:

Nog een deurtje verder, maar nog steeds met hoogtelaag in de buurt. Zou opnieuw weer kansen kunnen opleveren. De cirkel is weer rond, en mogelijk zijn dan weer de zuidelijke helften aan de beurt. Hierover later meer mits het er in blijft.Kans vandaag Belgie en zuidelijke helften NL:
In de loop van de vanmiddag en begin avond nadert van het zuiden uit een thermische vore. Forceringen zijn thermische vore en outflow processen hierop ontstaan vandaag en in de 2e helft van de middag en begin van de avond. In Belgie enkele onweersbuien, mogelijk opgelijnd tot een Squall-line. Het betreft een buienlijn met convectie modus multicells. CAPE-waardes boven genoemde regio's orde 1000-1500 lokaal 2000 j/kg boven Belgie, wat noordelijker richting NL 1000 j/kg. Effectieve schering ligt rond de 20-30 knopen. Het is nowcasten hoever deze lijn met onweersbuien NL intrekt. Maar tot aan de grote rivieren moet wel mogelijk zijn. Wellicht zelfs er overheen maar dit is echt nowcasten. Logischerwijs neemt de activiteit met het noordelijker trekken wel af.

Randverschijnselen
Vanwege het traag trekken van de lijn, en zeker bij geclusterde buien dan wel afzonderlijk op een wat actievere bui, lokaal weer kans op wateroverlast. 20-40 mm maar dit kan ook fors oplopen, of juist wat minder zijn. Hagel in de orde van 1-3 cm op actievere buien, veelal 1-2 cm en lang niet op elke bui. Windstoten tot circa 75 km/u, mogelijk wat hoger.

Vanmiddag mogelijk nog een kleine update van de situatie. Maar ik moet nog even bekijken of dat lukt. Er zit een kans in dat ik vanmiddag/vanavond richting het zuiden afzak.

Met vriendelijke groet,

Tatanka | Gewijzigd: 27 juni 2021, 07:35 uur, door Tatanka
there can be only one
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
27 juni 2021, 16:41 uur | Bericht #497003
there can be only one
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 juni 2021, 07:12 uur | Bericht #497005
Onweerkans maandag 28 juni

Algemeen:

Ik heb mijn bericht voor vandaag even met enkele stukken uit de guidance gedaan. Ik moet straks richting werk en heb niet de tijd om zelf een stuk te maken. Maar nog wel genoeg om met wat begelijding van de knmi guidance te doen. Vanmiddag dus kans op flinke convectie, binnenland en het oosten en later het noordoosten en oosten. Deze plekken zitten verder van binnekomende buienrestanten af die aan eind van de ochtend in het zuiden aankomen. De temperatuur kan rap oplopen vandaag voor die restanten uit. Rond het middag uur al op veel plaatsen aan de goeie zijde 25-27 graden. En uiteindelijk 25-29 graden, daarbij voelt het vies en benauwd aan. De hoogste maxima vinden we in Overijssel, Drenthe en Friesland/Groningen terug. De meeste modellen komen daar dan ook terug met de dikste convectie. Dat neemt niet weg dat er elders ook buien voor kunnen komen er staat dan ook een ruime waarschuwing het hele land. Alleen binnen dit verhaal, zullen de actievere buien dus voordoen in de bovengenoemde regio's.  In meer of mindere mate lijkt de situatie wel een beetje op vorige week vrijdag, zij het een stukje oostelijker. In deze orde kan je de kans een beetje vergelijken.


Model arome voor vandaag, zat er gisteren aardig goed op, dat hoeft vandaag niet het geval te zijn. Andere modellen vertonen ook de meeste convectie boven die regio's. Het geeft wel de potentie aan boven de bovengenoemde regio's. Echter het is niet zo dat iedereen maar in die regio's die buien vol over zich krijgen. 

Midden-Oosten-Noord-Noordoosten
Aan het einde van de ochtend/begin middag bereikt het restant van een buiengebied het zuiden, dit trekt noordwaarts. In de loop van de middag activeren de buien boven met name het midden, oosten en noordoosten, deze ontstaan dan vanaf de grond geholpen door convergentie in het thermisch laagje. Waarschijnlijk ontstaan op de 'outflow' van eenmaal ontstane buien nieuwe, waardoor vermoedelijk enige clustering gaat optreden. OP een aantal plaatsen zien we uursommen van 20-40 mm, zeer lokaal zelfs 45 mm. Duidelijk is dat de effectieve schering met het naderbij komen van het hoogtelaag in het oosten ca. 25 kn wordt, in het midden/noorden/westen 30-40 kn. Daarbij is de waterinhoud erg hoog, PW 35-40 mm. CAPE ligt met name in het oosten/noordoosten hoog met 1500-2000 J/kg, lokaal 2000-2500 j/kg. Waarschijnlijk zal het in de middag dus gaan om goed ontwikkelde multicells. Mogelijk wat verder richting het noordoosten enkele shortlived supercel

Randverschijnselen:
De grote hagelkansen lijken zich over de grens af te spelen, maar ook langs de oostgrens en boven ons in echt zware buien zijn hagelstenen in de orde van 3-4 cm niet uitgesloten lokaal mogelijk 5+cm. We zagen het vorige week vrijdag ook gebeuren in een stevig exemplaar boven Drenthe. Kans op wateroverlast zie ook stuk boven, hoge bliksemactiviteit. Windstoten algemeen tot circa 75 km/u, op dergelijke waardes zijn downburst verschijnselen ook goed mogelijk (Leersum/Oosterwolde) een enkel exemplaar kan daar weer toe in staat zijn,het blijft altijd lastig aan te geven waar dit gaat gebeuren. Voorkeursregio's zijn bovengenoemde regio's. 


Knmi heeft nou voor heel het land weer code geel gegeven dat was eerder vanmorgen nog vanaf het midden. https://www.knmi.nl/nederland-nu/weer/waarschuwingen/drenthe

Ik denk dat het voor mij vanmiddag vanuit werk Midden-Drenthe ongeveer direct aanschuiven is. En vanuit daar ga ik op pad gunstig gelegen aan de a28 kan ik vrij snel alle kanten op.

Met vriendelijke groet,

Tatanka

  | Gewijzigd: 28 juni 2021, 07:36 uur, door Tatanka
there can be only one
Woonplaats: Emmen
Berichten: 42
Lid sinds: 25 dec. 2015
28 juni 2021, 12:31 uur | Bericht #497006
Bedankt voor de uiteenzetting, Tatanka!
De laatste runs van verschillende modellen (Harmonie, Arome, ICON D2) lijken te suggereren dat de buienrestanten die nu het zuiden binnenkomen de boel gaan onderdrukken. De temperatuur lijkt daardoor een klein stapje terug te doen, waardoor de buien vooral boven Duitsland zullen zitten. Maar dit soort situaties blijft onvoorspelbaar, dus dat wordt zoals gewoonlijk nowcasten en kijken of en waar de buien ontstaan.

Ik zit nu in Hoogeveen, dus dat geeft mij straks in ieder geval een goed uitgangspunt om verschillende kanten op te gaan.

Eddy.
Bliksems wat een gedonder
htevents
Lid
Woonplaats: Borculo
Berichten: 4
Lid sinds: 11 aug. 2020
28 juni 2021, 16:28 uur | Bericht #497007
Op afstand nu aan 1 stuk door gerommel. Zit in Borculo, Achterhoek en het lijkt naar Winterswijk/Vreden(DL) te trekken.
Woonplaats:
Berichten: 363
Lid sinds: 9 dec. 2011
28 juni 2021, 16:44 uur | Bericht #497008
Volgens mij trekt het idd zo duitsland in
Woonplaats: Leeuwarden
Berichten: 306
Lid sinds: 6 jan. 2017
28 juni 2021, 19:24 uur | Bericht #497009
hoi
er is een gedeelte dat idd rechts "afslaat " Duitsland in, misschien iets te heftige waarschuwingen van KNMI .
misschien intensiveert het al met al nog wat, op dit moment lijkt het mee te vallen wat er op Friesland afkomt
Brouwer
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 juni 2021, 19:33 uur | Bericht #497010
Citaat van Lightningman, maandag 28 juni 2021, 19:24 uur hoi
er is een gedeelte dat idd rechts "afslaat " Duitsland in, misschien iets te heftige waarschuwingen van KNMI .
misschien intensiveert het al met al nog wat, op dit moment lijkt het mee te vallen wat er op Friesland afkomt
Het gaat zeer moeizaam vandaag idd, wellicht toch veel invloed gehad van de ochtenconvectie. Dan nog blijft het matig maar het heeft soms even ze tijd nodig.

Er bouwt zich van alles al in overijssel /Flevopolder ook boven utrecht proberen nog enkele. Er hoeft er maar 1 goed door te prikken en het hele zaakje gaat. Komende uren nog even afwachten dus. De regio's zijn nog steeds hetzelfde vanaf het midden NL richting noordoosten. Alleen 2/3 uur verlaat en op mindere waardes. Alsnog ruim boven de 1000 j/kg. De thermische vore blijft vannacht boven noorden-noordoosten liggen en door nachtelijk windmaximum kunnen daar nog steeds onweersbuien op ontstaan.De zware buien die voor vandaag op programma staan zijn er helaas dus uit. Maar komende uren nog een respectabele elevated kans.
  | Gewijzigd: 28 juni 2021, 19:40 uur, door Tatanka
there can be only one
Woonplaats:
Berichten: 363
Lid sinds: 9 dec. 2011
28 juni 2021, 20:50 uur | Bericht #497011
Die bui boven friesland is nog wel leuk, voor de rest denk ik eerlijk gezegd niet dat er nog wat gaat gebeuren vandaag..alles lost op. Zomer duurt nog ff gelukkig, nog kansen genoeg
Woonplaats: Leeuwarden
Berichten: 306
Lid sinds: 6 jan. 2017
28 juni 2021, 20:56 uur | Bericht #497012
hoi
jazeker gelukkig wel, sterker nog , er komt morgen van "rechts" nog wat onweer opzetten.
afwachten maar weer, Dit plukje onweer boven Friesland trekt over Drachten richting NNO
verder weinig spektakel meer voor vandaag
 
Brouwer
Thijs.
Moderator
Woonplaats: Wageningen
Berichten: 2568
Lid sinds: 29 mrt. 2016
28 juni 2021, 22:16 uur | Bericht #497013

Lokale overstromingen Duitsland

In het zuidwesten van Duitsland zijn zware buien overgetrokken die zware regenval veroorzaakten. Er viel hierdoor op sommige plaatsen ruim 100 mm in 6 uur tijd, zeer lokaal zelfs 150 mm in 6 uur. De zeer hoge neerslagsommen werden vooral bereikt rond Darmstadt en Frankfurt a.M. Ook in de omgeving van Stuttgart viel lokaal 50 tot 100 mm.Van auto naar duikboot?
Met dank aan DannyB voor het delen van de tweet in de Onweeronline Chat
Eerder W. in t Erland (Winterland)
Wim735
Lid
Woonplaats: Middelstum
Berichten: 38
Lid sinds: 7 jul. 2017
28 juni 2021, 22:53 uur | Bericht #497014
Wel weer jammer.... Buien die aankomen in NO Groningen en vervolgens zit er geen onweer meer op. Balen. 
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
29 juni 2021, 06:54 uur | Bericht #497015
Onweerskans dinsdag 29 juni!


Gisteren helaas niet de setting waar velen op hoopten, en ik ook. Ik had na mijn werk toch ook een ander beeld verwacht het mocht niet zo zijn. De niet onweersliefhebbers zullen er niet rouwig om zijn. Maar goed we hebben straks heel juli ook nog voor ons, en augustus, wellicht wel september met de warmere dagen. Voor vandaag ook nog weer een bescheiden onweerskans, convectie maar lastig te bepalen. Maar in grote lijnen langs of deels landinwaarts oostelijke helften. We hebben te maken met een hoogtelaag. Die van Centraal- en Noordoost-Frankrijk doortrekt naar Duitsland. Daaromheen krult een warmte/koufront over NL. En anderzijds het thermisch laagje die gisteren boven het midden en noorden en noordoosten is ontstaan wat een thermische vore word vandaag. Dus het brengt zowel warme vochtige lucht mee, en eveneens wil het de boel ook opruimen met het koufront.


De lucht raakt al snel verzadigd telkens. Actueel zien we boven het zuidoosten (radar boven) ook binnen een poep en een scheet felle buien ontstaan. Het onweersverhaal ontbreekt nog. Vanmiddag en vanavond op de dagelijkse gang worden ze onweers actiever

Met het indraaien en doortrekken van het laag zouden ook wat buien vanuit Duitsland vanmiddag en vanavond advectie de grens regio's aan kunnen doen.Vanaf het middaguur en vanavond in en nabij de convergentie-zone nieuwe buien, waarschijnlijk vooral in het noordoosten,oosten en zuidoosten. De oostzijde's van de provincie's Drenthe/Overijssel/Gelderland/Limburg komen de meeste dingen terug. Tussen de buien door word het een graad of 23-25 vanmiddag, en is de luchtvochtigheid hoog.CAPE-waarden in de orde van 1000-1500 J/kg, elders aanzienlijk minder, overwegend multicel met schering 20-30 kn. De stroming is zwak en de buien kunnen wat langer op een plek blijven hangen en houden het lang vol. Randverschijnselen bij deze buien, vooral kans op wateroverlast. In deze vochtige lucht, ontbreekt het bij de andere parameters. Wellicht lokaal wat hagel in de orde van 1-2 cm, bij een stevigere exemplaar windstoten van 75 km/u.

Met groet

Tatanka | Gewijzigd: 29 juni 2021, 06:58 uur, door Tatanka
there can be only one
Novi
Moderator
Woonplaats: Meppel
Berichten: 394
Lid sinds: 31 mei. 2018
29 juni 2021, 17:54 uur | Bericht #497020
Het KMI waarschuwt met code oranje:
Twitter account over het weer: twitter.com/weerextremen.Terug naar boven
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.858 topics, welke bij elkaar 448.381 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.584 leden.
Het nieuwste lid is Rooie bert.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 57 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 57, lezen 3 mensen het topic "Winter discussietopic 2015/2016 deel 2".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden