Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Atoka, OK; Coal, OK.

26 Apr 2024 15:49:49

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Atoka, OK; Bryan, OK; Coal, OK.

26 Apr 2024 15:49:49

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cherokee, OK; Craig, OK; Delaware, OK; Mayes, OK; Nowata, OK; Rogers, OK; Tulsa, OK; Wagoner, OK; Washington, OK.

26 Apr 2024 15:49:49

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor McIntosh, OK; Pittsburg, OK.

26 Apr 2024 15:49:48

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cherokee, OK; Haskell, OK; McIntosh, OK; Muskogee, OK; Pittsburg, OK; Wagoner, OK.

26 Apr 2024 15:49:48

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Latimer, OK; Le Flore, OK; Pushmataha, OK.

26 Apr 2024 15:48:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Sebastian, AR; Haskell, OK; Le Flore, OK.

26 Apr 2024 15:43:49

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Latimer, OK; Pushmataha, OK.

26 Apr 2024 15:43:49

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Benton, AR; Crawford, AR; Washington, AR.

26 Apr 2024 15:43:48

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Benton, AR; Crawford, AR; Washington, AR; Adair, OK; Haskell, OK; Le Flore, OK; Sequoyah, OK.

26 Apr 2024 15:23:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Latimer, OK; Pittsburg, OK; Pushmataha, OK.

26 Apr 2024 15:12:50

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Benton, AR; Crawford, AR; Washington, AR; Adair, OK; Cherokee, OK; Haskell, OK; Le Flore, OK; McIntosh, OK; Muskogee, OK; Sequoyah, OK.

26 Apr 2024 15:12:50

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Haskell, OK; Latimer, OK; Le Flore, OK; Pushmataha, OK.

26 Apr 2024 14:46:41

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Carter, OK; Johnston, OK; Murray, OK.

26 Apr 2024 14:36:04

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cherokee, OK; Craig, OK; Delaware, OK; Mayes, OK; Nowata, OK; Rogers, OK; Wagoner, OK.

26 Apr 2024 14:25:59
Actueel
1 / 4

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
14 januari 2016, 23:31 uur | Bericht #467747

Daar is de eerste sneeuw!


Eindelijk! Daar is de eerste sneeuw. In de Voetbalstraat in Gentbrugge vielen de vlokken massaal uit de lucht. In een mum van tijd waren het wegdek en de auto's bedekt met een wit laagje.Ook in Grembergen bij Dendermonde valt het witte goedje met bakken uit de lucht.


Bron: hln.be | Gewijzigd: 23 februari 2017, 11:28 uur, door Joyce.s
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
14 januari 2016, 23:37 uur | Bericht #467748

Ardennen verwelkomen eerste sneeuw van het jaar


De eerste sneeuw van het jaar in België is een feit. Sinds donderdagmiddag valt er sneeuw uit de lucht in de provincie Namen, Luik en Luxemburg. Verwacht wordt dat er een laagje van wel 35 centimeter dikte kan gaan liggen. Dat meldt het KMI.

“We verwachten sneeuwbuien ten zuiden van de Samber en Maas en vooral op hogere hoogten in de Ardennen”, meldt het KMI. Op de hoogste toppen in de provincie Luik en Luxemburg kan tegen vrijdagavond een sneeuwlaag van 10 tot 35 centimeter liggen. In de provincie Namen zal het eerder tussen 5 en 15 centimeter zijn. Voor de mensen die komend weekend willen gaan skiën of langlaufen in de Ardennen ziet het er dus goed uit.

Op sneeuw in Vlaanderen is het mogelijk wachten tot donderdagnacht. De temperaturen zullen in Vlaanderen vermoedelijk echter niet onder het vriespunt dalen, zodat we morgenvroeg waarschijnlijk geen wit sneeuwtapijt zullen aantreffen.

Bron: gva.be | Gewijzigd: 23 februari 2017, 11:28 uur, door Joyce.s
Waarom deze advertentie?
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
14 januari 2016, 23:47 uur | Bericht #467752

Sneeuw, wind en regen kunnen verkeer parten spelen


Het KNMI heeft donderdagavond code geel afgegeven voor vrijwel het gehele land. In het noorden van het land kan verkeer hinder ondervinden van de sneeuw, in de kustprovincies van harde windstoten.In grote delen van Noord-Holland, Friesland en Flevoland is het door sneeuwval donderdagavond en vrijdagochtend vroeg lokaal glad, meldt het meteorologisch instituut.

Dit komt door natte sneeuw die donderdag is gevallen. Automobilisten moeten hier rekening mee houden als zij de weg op gaan.

Daarnaast heeft het verkeer in Zuid-Holland, Zeeland en het westen van Noord-Brabant donderdagavond en vrijdagochtend last van harde windstoten. Langs de kust kunnen zelfs zeer zware windstoten van 100 kilometer per uur voorkomen. Automobilisten en iedereen die buiten is, kan hinder ondervinden van deze windstoten.

Forenzen

De VerkeersinformatieDienst (VID) waarschuwt het verkeer ook vrijdagochtend rekening te blijven houden met het weer. Vooral in het zuidwesten van het land zal de regen in vooral Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant weer kunnen leiden tot problemen op de weg, al is de spits op vrijdag doorgaans rustiger dan op andere dagen.

Dit was donderdag ook al het geval: zowel in de ochtend- als de avondspits slibde het wegennet in de Randstad volledig dicht. Hierdoor deden forenzen er uren langer over om op het werk of thuis te komen.

Bron: nu.nl | Gewijzigd: 23 februari 2017, 11:28 uur, door Joyce.s
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
15 januari 2016, 00:44 uur | Bericht #467768

Vannacht oppassen geblazen voor onstuimig winterweer


De komende uren gaat het flink waaien: in het binnenland halen de rukwinden tot 80 kilometer per uur, aan de kust gaan ze tot 110 kilometer per uur. Bovendien kunnen de wegen er in het binnenland gevaarlijk glad bij liggen. "Het is oppassen voor zeer onstuimig weer vannacht", waarschuwt weerman Frank Deboosere.Van 19 uur vanavond tot 8 uur morgenvroeg geldt in de kustgebieden code oranje wegens de sterke wind. In de rest van het land kondigt het kmi code geel af. "De felle wind zal zeker problemen geven aan de kust", aldus Deboosere. "Wees voorzichtig."

Aan de kust voelen ze in elk geval al de gevolgen: in Oostende zijn de strekdammen gesloten. Tussen Oostende en Westende kan de kusttram bovendien niet rijden omdat er te veel zand op de sporen is gewaaid. Er zijn pendelbussen ingezet.

Winterprik

Daarbij komt dat de temperaturen overal in het binnenland gaan flirten met het vriespunt. De wegen kunnen er dus gevaarljik glad bij liggen. "In het centrum van het land kan er ook eventjes wat sneeuw vallen die tijdelijk zou kunnen blijven liggen", voorspelt weerman Frank. Ten zuiden van Samber en Maas zal er in elk geval een pak sneeuw vallen. Op de Hoge Venen gaan we in de richting van 20 centimeter.BelgaOok morgen volgen nog meer winterse buien en rukwinden. "Bovendien moeten we ons voorbereiden op een inval van de winter", zegt Deboosere. Komend weekend wordt het rustiger en droog, maar de aangevoerde lucht is zeer koud. 's Nachts gaat het overal vriezen en overdag halen we met moeite het vriespunt. "De extra wintertrui zal van pas komen", klinkt het. "De koudeprik zal wellicht duren tot midden volgende week."

De eerste Belgische sneeuwbeelden van deze winter hebben ons alvast bereikt: in de Ardennen kunnen ze al genieten van een wit tapijtje.

Bron: deredactie.be
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
15 januari 2016, 00:47 uur | Bericht #467770

Hinder door sneeuw op de snelweg

14 januari 2016, 23:50

Automobilisten moeten in een brede strook rondom de lijn Den Helder – Coevorden vanavond en vannacht rekening houden met gladde wegen door sneeuwval. De snelwegen A6, A7, A28 en A32 zijn wit en dus glad. De sneeuw blijft tijdelijk liggen, omdat de wegdektemperatuur tot dichtbij nul is genaderd.

Lokaal is er al een sneeuwlaag van meerdere centimeters ontstaan. Het verkeer past zich tot nu toe goed aan de situatie aan door de snelheid te matigen. Dat betekent met een gangetje van 50 kilometer per uur over de snelweg rijden. Toch zijn er ook op de snelweg enkele glijpartijen geweest.

Nog meer vervelend weer

De sneeuwval verplaatst zich nu langzaam oostwaarts. In Noord-Holland wordt het gauw droog, in Drenthe en Overijssel kan het nog tot diep in de nacht sneeuwen. Ook op de A28 en A37 ontstaat dus meer hinder. Na de sneeuw loopt de temperatuur op, waardoor de sneeuw zeker op snelwegen zal dooien, mede door het strooizout. Op lokale wegen blijft er wel een laag slush over. Het verkeer in het zuidwesten heeft dan weer de hele dag last van flinke regenval. Er valt daar gedurende de dag een flinke slok met matige rij-condities tot gevolg.
 Bron: VID | Gewijzigd: 15 januari 2016, 00:48 uur, door Justin
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
15 januari 2016, 11:05 uur | Bericht #467806

Langlaufpistes in Hoge Venen voor eerste keer dit seizoen geopend

In de Hoge Venen hebben al drie wintersportcentra hun langlaufpiste geopend. Dat meldt de toeristische dienst van Oost-België op zijn site.Een laag van 20 centimeter sneeuw van "excellente kwaliteit" is in de Hoge Venen uit de hemel gevallen. Na de langlaufpistes van Signal de Botrange en Baraque Michel eerder op de dag is nu ook het centrum van park van Botrange bijgekomen. Daarmee gaat het skiseizoen van start in het oosten van België.

En er is nog meer goed nieuws voor skiliefhebbers: er wordt de komende uren nog meer sneeuw verwacht in Oost- en Zuid-België. Ook andere skicentra in de Ardennen zullen tegen komend weekend hun pistes openstellen, zo luidt de verwachting.

Meer informatie vinden geïnteresseerde wintersportliefhebbers op de website www.eastbelgium.com.

Bron: deredactie.be | Gewijzigd: 23 februari 2017, 11:28 uur, door Joyce.s
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
15 januari 2016, 11:13 uur | Bericht #467809

Traag verkeer en ongevallen tijdens winterse ochtendspits


Door sneeuw en regen is het vanochtend erg moeilijk rijden op de wegen."Op de snelwegen in het oosten van Vlaams-Brabant is de linkerrijstrook vaak moeilijk bereikbaar door sneeuwsmurrie. Ook op de Ring rond Brussel gaat het traag", zegt verkeersanker Hajo Beeckman. "Het is erg gevaarlijk rijden, zo is het ook erg waterglad op de rijstroken die wel open zijn." Dat alles heeft in combinatie met het trage verkeer in Wallonië en met een ongeval in Antwerpen op het hoogtepunt tot een piek van bijna 600 kilometer file in België geleid.

Eerste hulp bij rijden in winterweer

De sneeuwsmurrie op de snelwegen blijft wellicht nog even liggen. In Brussel en Vlaams-Brabant is er ook nog sprake van verse sneeuwval. "Het is erg belangrijk dat men op alle wegen de snelheid aanpast en voldoende afstand houdt van de voorligger. "De remafstand is met dit weer beduidend langer dan normaal", aldus Beeckman.

Op het hoogtepunt stond er in België bijna 600 kilometer file. "Dat is veel, maar niet uitzonderlijk", reageerde Beeckman toen. "Het is het gevolg van verschillende elementen: in Wallonië en Vlaams-Brabant is er traag verkeer door de sneeuw en in Brussel en Antwerpen is er echt stilstaand verkeer."

In Antwerpen, meer bepaald in Wommelgem, is het stilstaand verkeer een gevolg van een kettingbotsing met 7 auto's. Er is vooral stoffelijke schade, de drie rijstroken zijn versperd.


Openbaar vervoer

Bij De Lijn zijn er in Vlaams-Brabant en Zuid-Limburg vertragingen omdat de bussen de hellingen niet op geraken. In Boom, Antwerpen, rijden er een aantal bussen niet door wateroverlast. De vervoersmaatschappij De Lijn biedt op haar website een volledig overzicht aan.

Bij het spoor zijn er voorlopig geen grote storingen. In Wallonië zijn er wel wat problemen met wissels.


350 ton zout gestrooid

"In alle provincies, behalve in West-Vlaanderen, is vannacht gestrooid", zegt Evelien Van de Caetsbeek van Wegen en Verkeer. "In totaal is zo'n 350 ton gestrooid." Maar de strooidiensten ondervinden moeilijkheden door de regen. "Het is niet evident om het zout zijn werk te laten doen, omdat de regen het zout wegspoelt."

Bron: deredactie.be | Gewijzigd: 23 februari 2017, 11:29 uur, door Joyce.s
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
15 januari 2016, 15:45 uur | Bericht #467836

Wateroverlast in Vlaanderen: verscheidene gemeenten kondigen rampenplan af

Op verschillende plaatsen in het land is er heel wat wateroverlast door smeltende sneeuw.  Er is watersnood gemeld in onder meer Aalst, Erpe-Mere, Melsele, Temse, Berlare, Antwerpen en de Mechelse regio. Het gaat vooral over straten die blank staan. In Lebbeke, Buggenhout, Merchtem en Londerzeel is het gemeentelijk nood- en interventieplan afgekondigd. In Wilrijk wordt een crèche ontruimd. De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) meldt dat het alarmpeil is overschreden op verscheidene plaatsen, maar verwacht niet dat het tot overstromingen van woningen langs de grotere onbevaarbare waterlopen zal leiden.

"Er worden geen kritieke overstromingen vanuit de onbevaarbare waterlopen van eerste categorie verwacht. Langs de kleinere waterlopen (tweede en derde categorie) kunnen wel kritieke overstromingen voorkomen, zoals bijvoorbeeld langs de Kleine Beek in het stroomgebied van de Vondelbeek (Denderbekken), waar een huis wordt beschermd in de Hof ter Varentstraat om kritieke overstromingen te vermijden", meldt waterinfo.be van de Vlaamse Milieumaatschappij. 

Straten overstroomd

In Bazel, een deelgemeente van Kruibeke, treedt de Bierbeek buiten haar oevers en zijn verschillende wegen afgesloten. De VMM meldt dat het alarmpeil ook op drie andere plaatsen overschreden is. Het gaat om de Molenbeek in Massemen, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Wetteren, en in Vlaams-Brabant de Vondelbeek in Opwijk en de Maalbeek in Wemmel. 

Omdat het blijft regenen wordt verwacht dat in het Denderbekken en het Beneden-Scheldebekken de waterpeilen zullen blijven stijgen, maar er worden nog geen ondergelopen woningen voorspeld.

In Oost-Vlaanderen wordt er verder wateroverlast gemeld in onder meer Aalst, Erpe-Mere, Melsele, Temse en Berlare. Het gaat vooral over straten die blank staan en politie en brandweer zijn ter plaatse. Ook in Sint-Gillis-Waas en Beveren zijn telkens een vijftal straten afgesloten voor het verkeer.

Aarschot

In Aarschot is de parking aan de achterkant van het station deels onder water gelopen. "Door wateroverlast op de rijbaan, is de parking ook deels onder water gelopen. De politie en de brandweer zijn ter plaatse moeten komen", klinkt het bij de brandweerpost van Aarschot. 

"We hebben de parking moeten afsluiten voor alle nieuwe auto's. Twee auto's hebben zich intussen vastgereden. Onze diensten zijn nog steeds bezig met de auto's weg te halen en de boel proberen weg te zuigen. De sneeuw doet ook geen goed aan de situatie." De brandweer kreeg het water uiteindelijk redelijk snel weg met waterpompen.

Lees het complete artikel op hln.be 
    | Gewijzigd: 15 januari 2016, 15:47 uur, door Justin
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3519
Lid sinds: 8 dec. 2011
15 januari 2016, 19:31 uur | Bericht #467852

Sneeuw veroorzaakt grote verkeersproblemen in de Ardennen 


Deze foto is niet meer beschikbaar
Foto: AFP

Hevige sneeuwval heeft vrijdagmiddag in België flinke problemen op de weg veroorzaakt. In het zuidoosten van het land zijn de wegen onbegaanbaar.

Volgens de VerkeersinformatieDienst (VID) kunnen Nederlanders die van plan zijn per auto naar de Ardennen te gaan, hun reis beter uitstellen.

Op verschillende snelwegen ligt een dik pak sneeuw dat rijden onmogelijk maakt. Bovendien zijn door het gewicht van de sneeuw veel bomen gesneuveld, die snelwegen blokkeren.

De Waalse verkeersdienst heeft code rood afgekondigd. Als Nederlanders toch besluiten de Belgische weg op te gaan, moeten ze zich volgens de VID op het ergste voorbereiden en dus noodvoorzieningen meenemen, zoals eten, drinken en dekens.

Vooral de problemen op de E25 (Luik - Bastenaken) en de E411 (Namen - Luxemburg) zijn groot. Het Waalse verkeerscentrum heeft vanwege de ernst van de situatie besloten een vrachtwagenverbod in te stellen op de E25. Vrachtwagens kwamen daar de heuvels niet meer over.

Alpen

De VID voorspelt dat de situatie langzaam wel beter zal worden. Maar pas vanaf zondag neemt de sneeuwkans echt af en zijn de problemen echt voorbij. Ook in de Alpen veroorzaakt extreme sneeuwval trouwens flinke vertragingen en stremmingen op de wegen.

Ook in Nederland blijft het weer trouwens winters. Zaterdagavond kan het wit en dus glad worden door sneeuw. Verder blijft er ook begin volgende week kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. Het KNMI heeft nog geen weerwaarschuwingen voor het weekeinde afgegeven.

Video: Beelden van verkeersproblemen in de Ardennen



http://www.nu.nl | Gewijzigd: 15 januari 2016, 19:32 uur, door Stefanv
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
15 januari 2016, 20:44 uur | Bericht #467860
In aanvulling op het bovenstaande bericht:



Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
17 januari 2016, 19:28 uur | Bericht #468062
Bijkomende voordelen van een witte wereld;

Aanhouding dankzij voetsporen in sneeuw

Een man die verdacht wordt van autodiefstal kon zaterdagavond in Emmeloord worden aangehouden dankzij zijn voetsporen in de sneeuw. Dat meldt de politie.

Samen met drie anderen reed de verdachte rond in een auto die afgelopen week was gestolen in Laren. Agenten wilden het viertal uit Den Haag aanhouden op de Kamperweg in Emmeloord, maar de vier verdachten sprongen uit de auto en gingen er vandoor. 

Volgens de politie werden drie van hen al snel gepakt, de vierde verdachte was een weiland ingerend. Hij verstopte zich in een sloot maar agenten konden hem gemakkelijk vinden door simpelweg zijn voetsporen te volgen in de sneeuw.

Bron: omroepflevoland.nl
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
19 januari 2016, 09:56 uur | Bericht #468179
Haaksbergen organiseert eerste marathon op natuurijs

HAAKSBERGEN
- De kogel is door de kerk. Haaksbergen mag vanavond de eerste marathon op natuurijs van deze winter organiseren.Dat maakte de KNSB zojuist bekend.

Spannend
Het was tot de laatste minuut spannend. In Noordlaren werd vanmorgen vroeg al 3,5 centimer gemeten door Willem Hut van de KNSB. De ijsmeester van Haaksbergen liet weten dat ook daar het ijs tenminste 3,5 centimeter dik is, en op sommige plekken zelfs 4,5 centimeter.


Live kijken
U kunt de marathon vanavond live kijken op TV Drenthe.

http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/104610/Haaksbergen-organiseert-eerste-marathon-op-natuurijs
there can be only one
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
19 januari 2016, 18:31 uur | Bericht #468218
Voor de liefhebber de eerste marathon op natuurijs winter 2015-2016


http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/104630/LIVE-De-eerste-marathon-op-natuurijs | Gewijzigd: 19 januari 2016, 18:32 uur, door Tatanka
there can be only one
dani290
Lid
Woonplaats: Son en Breugel
Berichten: 374
Lid sinds: 28 sep. 2010
19 januari 2016, 18:34 uur | Bericht #468219
Citaat van Tatanka, dinsdag 19 januari 2016, 18:31 uur Voor de liefhebber de eerste marathon op natuurijs winter 2015-2016


http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/104630/LIVE-De-eerste-marathon-op-natuurijs

ook op RTV OOST, Nos.nl en Omroep Flevoland

Edit justinos: items even opgezocht en linkjes aanklikbaar gemaakt | Gewijzigd: 20 januari 2016, 13:22 uur, door Justin
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.853 topics, welke bij elkaar 448.364 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.579 leden.
Het nieuwste lid is philip.beuckels@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 245 mensen aan het browsen op het forum. 0 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 245, lezen 3 mensen het topic "Estofex Level 3 forecasts".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden