Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Harper, KS; Sumner, KS.

26 Apr 2024 10:43:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Comanche, OK; Cotton, OK; Archer, TX; Clay, TX; Wichita, TX.

26 Apr 2024 10:43:43

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Comanche, OK; Cotton, OK; Tillman, OK; Archer, TX; Clay, TX; Wichita, TX.

26 Apr 2024 10:04:12

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Logan, OK; Oklahoma, OK.

26 Apr 2024 09:31:34

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Baylor, TX; Wilbarger, TX.

26 Apr 2024 09:28:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor King, TX; Stonewall, TX.

26 Apr 2024 09:16:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Baylor, TX; Foard, TX; Knox, TX; Wilbarger, TX.

26 Apr 2024 09:01:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dickens, TX; Kent, TX; King, TX; Stonewall, TX.

26 Apr 2024 08:58:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dickens, TX; Kent, TX.

26 Apr 2024 08:58:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Foard, TX; Knox, TX.

26 Apr 2024 08:22:46

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dodge, NE.

26 Apr 2024 08:22:46

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dodge, NE; Saunders, NE.

26 Apr 2024 07:57:23

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cottle, TX; Dickens, TX; King, TX.

26 Apr 2024 07:57:23

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dickens, TX.

26 Apr 2024 07:54:22

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cottle, TX; Dickens, TX; Kent, TX; King, TX; Stonewall, TX.

26 Apr 2024 07:48:30
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
8 mei 2010, 13:50 uur | Bericht #117043
Vulkaanas zorgt nog steeds voor problemen

Al ruim een maand is de IJslandse vulkaan Fimmvörduháls onder de gletsjer met de voor ons vrijwel onuitspreekbare naam Eyjafjallajökull in het nieuws. Na een forse uitbarsting zo’n vier weken geleden, waarbij het luchtruim in Noord- en West-Europa enkele dagen gesloten was, bleef het een tijdje rustig. Alleen op IJsland zelf had men eind april nog even last van de aswolk van de vulkaan. Afgelopen week kwam hier verandering in. Een nieuwe aspluim schoof richting Schotland en Ierland waar een aantal dagen geleden het luchtruim opnieuw voor enige tijd gesloten werd. Op dit moment spuwt de vulkaan een enorme hoeveelheid as uit en iedereen die de komende dagen met het vliegtuig richting Zuid-Europa of zelfs naar Noord-Amerika vliegt, hoopt erop dat de aswolk niet voor (nog meer) problemen gaat zorgen.


Satellietbeeld van 10 uur vanmorgen. De rode waas op de oceaan is de aswolk die ten oosten van Ierland naar het zuiden afzakt.


Om 12 uur was de situatie niet veel anders.

De situatie op IJsland zelf
In de directe omgeving van de vulkaan zorgt de aswolk voor een enorme luchtvervuiling. De concentratie as aan het aardoppervlak is de afgelopen dagen op een recordhoog niveau uitgekomen en de IJslandse overheid raadt mensen aan om zoveel mogelijk binnen te blijven. Scholen waren eind deze week ook gesloten. Overigens is dit maar het geval op een klein deel van het vulkanische eiland omdat er een noordenwind waait. Hierdoor wordt de aswolk aan de zuidkant van het eiland vrijwel direct de Atlantische oceaan opgeblazen.

Ook het toerisme heeft inmiddels last van de actieve vulkaan. Was er in maart nog een lichte toename van het aantal toeristen toen de vulkaan Fimmvörduháls lava en as spuwde, in april nam het aantal bezoekers op de nationale luchthaven af. Blijkbaar trok de eerste uitbarsting juist toeristen, maar is dat nu voorbij omdat de kans bestaat dat ze niet op IJsland kunnen landen, of omdat ze het eiland na een paar dagen niet kunnen verlaten. De IJslandse regering is inmiddels bezig om een reclamecampagne op te zetten om toeristen over te halen om vooral toch naar IJsland te komen.


Even na het middaguur was het helder rond de vulkaan waardoor de aswolk goed zichtbaar was.

As richting Zuid-Europa
De wind waait de komende dagen uit het noorden en daardoor waait de as langzaam naar het zuiden. Via een omweg (om de Britse eilanden heen) worden nu ook delen van Spanje en Portugal aangedaan door het as. In het noorden van Spanje zijn nu al enkele luchthavens gesloten. De mogelijkheid bestaat dat ook in Portugal luchthavens sluiten. Met de aanwezigheid van een actief lagedrukgebied zou de lucht hier wel sneller schoongespoeld kunnen worden. Zolang de vulkaan onder de Eyjafjallajökull nog altijd as spuwt en er een noordelijke wind staat, is er voor het Spaanse en Portugese luchtruim nog geen structurele verbetering op komst.

Geen directe problemen voor Nederland
De aswolk blijft voorlopig ruim ten westen van ons land en directe gevolgen zijn er voor Nederland dan ook niet. Wel is vandaag bekend gemaakt dat vluchten richting Noord-Amerika om de aswolk vliegen en dat kost uiteraard tijd. Op schiphol wordt dan ook wel rekening gehouden met enige vertraging voor de trans-Atlantische vluchten.


Weerkaart van vandaag met de windrichting op zo'n 9 km hoogte. De blauwe lijn geeft de richting aan waarin de as zich verplaatst.


Aanstaande dinsdag is de wind nog steeds noordelijk. As zal dan nog steeds de oceaan optrekken. De hoeveelheid stof is bepalend voor het al dan niet omleiden van vluchten naar Noord-Amerika.

Voorlopig geen verbetering?
Nu de Fimmvörduháls de afgelopen dagen toch weer meer as is gaan uitspuwen is er voorlopig geen zicht op verbetering. Gelukkig staat de wind nu een stuk ‘gunstiger’ dan enkele weken geleden waardoor de as voornamelijk boven de oceaan is terug te vinden en niet boven het Europese vasteland. Ook de komende dagen zal dat zo zijn want de windrichting in de omgeving van IJsland zal niet of nauwelijks veranderen. Wel bestaat er volgens wetenschappers een gerede kans dat een naastgelegen en grootste vulkaan van het land, de Katla ook nog gaat uitbarsten. In het verleden was het namelijk zo dat na een uitbarsting van de Fimmvörduháls de Katla vrij snel volgde. Of dat ook nu het geval is, moet nog blijken. Als de Katla ook gaat, dan kan dat grote problemen veroorzaken op IJsland omdat de Katla onder de grootste gletsjer van Europa, de Vatnajokull, ligt.

Bron: Meteo Consult, nu.nl, Iceland Review, weerspinsels.blogspot.com (Karim Hamid), Eumetsat
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
8 mei 2010, 14:31 uur | Bericht #117045
15 luchthavens in Spanje dicht door aswolk

In het noordwesten van Spanje zijn 15 luchthavens gesloten door de aswolk van de IJslandse vulkaan. De luchthavens van onder meer Vigo, Santander, Salamanca en Santiago de Compostela blijven dicht. Ryanair heeft enkele vluchten vanuit Charleroi afgelast en in Brussel is een vlucht naar Bilbao geschrapt. De Europese luchtverkeersleider Eurocontrol bevestigt dat vooral luchthavens in Noord-Portugal, Noord-Spanje en delen van Zuid-Frankrijk dichtgaan of waarschijnlijk zullen sluiten dit weekend.
Belga

Transatlantische vluchten worden omgeleid en dat veroorzaakt vertragingen op vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten. Boven ons land zijn er geen problemen met vulkaanas. Touroperators kunnen wel snel inspelen op nieuwe situaties en ook financieel zijn ze voorbereid, aldus Baptiste Van Outryve van Thomas Cook. Als touroperator hebben we altijd gezegd dat we instaan voor onze klanten in het buitenland of voor de klanten die hier in België met vakantie zouden moeten vertrekken. Het is een garantie die we gaan blijven geven, zegt Van Outryve.

Bron: De Redactie
“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
Waarom deze advertentie?
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
8 mei 2010, 18:38 uur | Bericht #117089
Geen annuleringen op Schiphol

Het vulkaanas uit IJsland heeft zaterdag niet tot annuleringen geleid op luchthaven Schiphol. Wel heeft een aantal vluchten vertragingen opgelopen. Dat heeft een woordvoerster van Schiphol zaterdag laten weten.



''Er zijn vertragingen, met name op de transatlantische routes, maar alles vertrekt. De vertragingen kunnen oplopen tot anderhalf of twee uur'', aldus de woordvoerster. Schiphol verwacht vooralsnog dat de aswolk Nederland niet zal bereiken.

Bron: AD


“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 mei 2010, 19:13 uur | Bericht #117093
Crisiscel houdt veiligheid Belgisch luchtruim weer in de gaten

Ontslagnemend staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) heeft laten weten dat zaterdagmiddag de crisiscel van Eurocontrol opnieuw is geactiveerd. Zo kunnen de gevolgen van de voortdurende uitbarsting van de IJslandse vulkaan Eyjafjallajökull voor het luchtruim boven België continu worden opgevolgd.

De CD&V'er benadrukt wel dat er momenteel geen gevaar is. "Passagiers kunnen de komende dagen wel hinder ondervinden van de aswolk. Het zal daarbij wellicht gaan om vertragingen op bepaalde bestemmingen, eerder dan om een algemene sluiting van het Belgische luchtruim gedurende verschillende dagen".

Er hangt momenteel een grote aswolk boven het noorden van Spanje. Het vliegverkeer ligt er lam. Heel wat luchthavens gingen er dan ook al dicht. Vanuit Charleroi werden zaterdag al 15 vluchten geannuleerd richting het zuiden van Europa. De aswolk zou zich nu eerst naar het zuiden van Frankrijk verplaatsen en dan naar Noord-Italie. Bij onze zuiderburen gelden er al beperkingen. Geregeld zijn er testvluchten om de situatie te evalueren. "Mochten er indicaties opduiken van problemen in het Belgische luchtruim, dan hervat ik onmiddellijk het overleg met de Belgische luchthavens en maatschappijen. Iedereen staat daar nu standby", zegt staatssecretaris Schouppe nog.

Bron: Hbvl | Gewijzigd: 8 mei 2010, 22:56 uur, door talkyr86
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Woonplaats: Tilburg, Noord-Brabant
Berichten: 58
Lid sinds: 30 mrt. 2010
8 mei 2010, 23:34 uur | Bericht #117135
Pfff wat een elende... Hoop maar dat het snel voorbij drijft (letterlijk). Maandagochtend 06:15 staat mijn vlucht naar Rome gepland... Als ik de kaartjes van Met Office zie, begin ik toch wat kriebels te krijgen.
Janett
Lid
Woonplaats: ZW Drenthe
Berichten: 443
Lid sinds: 15 feb. 2009
8 mei 2010, 23:39 uur | Bericht #117136
Mijn ouders komen morgen vanuit Italie vliegen...
Hopen dat het nog gaat lukken...
Woonplaats: Musselkanaal(Grunn)
Berichten: 1096
Lid sinds: 17 apr. 2010
8 mei 2010, 23:43 uur | Bericht #117137
capture_08052010_232535.jpg

Meneer de vulkaan is maar weer lekker as aan het braken

capture_08052010_232439.jpg


Morgen avond is er een docu over de vulkaan te zien om 9 uur op national geographic channel
Maar dat wisten jullie natuurlijk al | Gewijzigd: 9 mei 2010, 15:48 uur, door Musselkanaalder
WINTER 78/79 laat maar komen!!!
-----------------------------------------------
As't nait gait zoas't moet, mot't mor zoas't gait
Mr.Jo
Lid
Woonplaats: tussen Gorinchem en 's-Hertogenbosch
Berichten: 209
Lid sinds: 15 jun. 2008
9 mei 2010, 01:31 uur | Bericht #117147
Meteosatbeelden van de aswolk van de afgelopen dagen


Janett
Lid
Woonplaats: ZW Drenthe
Berichten: 443
Lid sinds: 15 feb. 2009
9 mei 2010, 08:01 uur | Bericht #117151
Nou fijne Moederdag MAM

Mijn ouders zouden om 9 uur vanuit milaan vliegen... word net gebeld, dat alle vluchten gecancelled zijn!
Eerst tot 14:00 uur tis dus afwachten wanneer ze kunnen vliegen....
Ze krijgen weinig tot geen informatie...

Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
9 mei 2010, 09:01 uur | Bericht #117155
Meeste Spaanse vliegvelden weer open

De meeste Spaanse vliegvelden die zaterdag dicht waren wegens vulkaanas uit IJsland gaan zondag weer open. Dat heeft de Spaanse luchtvaartautoriteit Aena zondagmorgen gemeld. In Catalonië gingen om zaterdagavond 22.00 uur de vliegvelden van Barcelona, Gerona en Sabadell weer open. Aena liet weten dat vanaf zondagmorgen 2.00 uur vliegverkeer van en naar luchthavens in Baskenland, Asturië en Cantabrië weer mogelijk zou zijn.

De vliegvelden van Santiago de Compostela, La Coruña en Vigo in de noordwestelijke regio Galicië blijven tot zeker zondagmorgen 11.00 uur dicht.

Bron AD
Janett
Lid
Woonplaats: ZW Drenthe
Berichten: 443
Lid sinds: 15 feb. 2009
9 mei 2010, 09:13 uur | Bericht #117156
Vliegveld Milaan/Bergamo is waarschijnlijk de hele dag gesloten...
Mijn ouders zitten in ieder geval vast tot morgen...
Moeten nu in lange rijen wachten om de vlucht om te boeken via internet..


Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
9 mei 2010, 09:22 uur | Bericht #117158
Enkele vluchten van en naar Noord-Italië afgelast door aswolk

Zondagvoormiddag zijn een aantal vluchten van en naar Noord-Italië afgelast. Dat valt af te lezen op de website van Brussels Airport. Het gaat onder meer om vluchten naar Bologna en Milaan, tot zeker 13.20 uur. Aanleiding is de aswolk van de vulkaanuitbarsting in IJsland. De Italiaanse luchtvaartautoriteiten hebben zondag van 6 tot 13 uur Belgische tijd het luchtruim in het noorden van Italië afgesloten wegens de aswolk afkomstig van een vulkaanuitbarsting in IJsland. Onder meer de luchthavens van Milaan blijven enkele uren gesloten. De luchthavens van Venetië, Triëst en Rimini, zeer belangrijk voor het toerisme, zijn op hun beurt niet getroffen door de maatregel.



De voorzorgsmaatregel geldt in principe tot 13 uur Belgische tijd, maar de Italiaanse minister van Transport sloot niet uit dat het luchtverkeer sneller opnieuw zal worden toegelaten. Op het transatlantische luchtverkeer zijn er heel wat vertragingen van en naar Brussel, zo blijkt nog. In het noorden van Spanje daarentegen is het merendeel van de 20 luchthavens die gesloten waren, opnieuw open. De vluchten naar het noorden van Spanje lijken zondag dus plaats te vinden zoals voorzien.

Bron Hln | Gewijzigd: 21 april 2017, 10:22 uur, door Joyce.s
Janett
Lid
Woonplaats: ZW Drenthe
Berichten: 443
Lid sinds: 15 feb. 2009
9 mei 2010, 09:46 uur | Bericht #117160
Jan mag ik vragen waar ik dat kan vinden... Ik zit te zoeken.. maar kan het niet vinden
Mijn ouders vliegen van milaan naar duitsland..
Hoop dat ze dan nog wel weg kunnen als ik jou bericht lees...
Tot nu toe heb ik de info dat ze pas morgen weg kunnen..
Bedankt alvast.
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
9 mei 2010, 10:15 uur | Bericht #117161
Britse meteo verwacht nog tot volgende week aswolkhinder

De Britse weerkundige dienst verwacht dat de hinder voor het vliegverkeer in Europa als gevolg van de aswolk afkomstig uit IJsland, nog tot volgende week kan aanslepen. Dat bericht de BBC zondag. Momenteel zorgt de aswolk afkomstig van de vulkaan Eyjafjallajökull vooral voor hinder in het zuiden van Europa. Zaterdag bleven de luchthavens in het noorden van Spanje gesloten, zondag gold eenzelfde voorzorgsmaatregel in het noorden van Italië en op de luchthaven van Porto in Portugal. Ook in Schotland bleven zes luchthavens gesloten. Het transatlantische luchtverkeer kampt met vertragingen omdat vliegtuigen moeten worden omgeleid.



"Later in het weekend veranderen de weerpatronen en zou de aswolk opnieuw tot boven de UK kunnen komen in de loop van volgende week", aldus de Met Office. De IJslandse vulkaan is de voorbije dagen opnieuw actiever geworden. Hij verspreidt een aswolk van ongeveer 2.000 km omvang tot op een hoogte van 9.100 meter, aldus de BBC.

Bron Hln | Gewijzigd: 21 april 2017, 10:23 uur, door Joyce.s
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
9 mei 2010, 10:16 uur | Bericht #117162
Hier een 3-daagse verwachting van de aswolk





Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
9 mei 2010, 11:33 uur | Bericht #117165
Aswolk onderweg naar België

Een deel van de aswolk afkomstig van de vulkaanuitbarsting in IJsland is opnieuw onderweg naar België. Dat laat Staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe weten. De wolk zou tegen deze avond het zuiden van het Belgische luchtruim bereiken. Voorlopig wordt het Belgische luchtruim niet afgesloten. Wel worden er omleidingen voorzien en is er een verhoogd toezicht op de controle van vliegtuigmotoren. Weerman David Dehenauw bevestigt dat er een kans bestaat dat een weinig vulkaanas zondagnamiddag het zuiden van België zal bereiken. Maar het zou gaan om zeer lage asconcentraties.



Lage concentratie
"De lage concentratie as, afkomstig van de wolk die zaterdag over Noord-Spanje trok, is nog verder verdund. Prognoses van het Vulkanisch As Advies Centrum in Londen indiceren weinig gevaar voor vliegtuigen in onze regio, want nergens in België worden asconcentraties verwacht die door vliegtuigfabrikanten als gevaarlijk worden beschouwd", zegt hij zondag.

Verdund
Op satellietbeelden is nauwelijks iets te merken, maar lage concentraties beneden 6 kilometer zijn niet steeds zichtbaar, merkt de weerman op. "Op verschillende hoogtes gaat de stroming een andere richting uit, zodat de al lage concentraties nog verder verdund worden. Bovendien worden in het zuiden van het land buien voorspeld, zodat er ook as kan neerslaan. Het risico voor de luchtvaart in ons land blijft wellicht beperkt." De volgende dagen komt er geen lucht uit IJsland naar ons land, en dus ook geen as.

Bron Hln

Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
9 mei 2010, 12:52 uur | Bericht #117172
Beetje raar, de media in Europa. Allemaal tegenstrijdige berichten. De één zegt dat er niks aan de hand is en dat bijna alle luchthavens gewoon open zijn, en dat er geen verdere problemen worden voorzien. De ander zegt weer dat de aswolk een groot deel van Europa zal gaan bedekken met wederom grote gevolgen voor de luchtvaart.

We gaan het zien, mij maakt het niks uit. Hoop wel dat me pa over 2 weken naar de Antillen kan vliegen
Woonplaats:
Berichten: 2279
Lid sinds: 28 mei. 2009
9 mei 2010, 13:07 uur | Bericht #117175
Mij maakt het wel uit, zit met een aantal zendingen die moeten vertrekken met het vliegtuig. Weet nu alleen niet of ik moet inpakken ja of nee.

Woonplaats: Musselkanaal(Grunn)
Berichten: 1096
Lid sinds: 17 apr. 2010
9 mei 2010, 14:42 uur | Bericht #117181
170410icelandvolcano.jpg

deze twee zien het ook niet zo zitten | Gewijzigd: 9 mei 2010, 14:48 uur, door Musselkanaalder
WINTER 78/79 laat maar komen!!!
-----------------------------------------------
As't nait gait zoas't moet, mot't mor zoas't gait
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 mei 2010, 14:49 uur | Bericht #117182
Iers en Schots luchtruim gedeeltelijk gesloten

Het westen van Ierland en een klein deel van het Schotse luchtruim zijn gesloten wegens de aswolk afkomstig van IJsland. Dat melden de Ierse luchtvaartautoriteiten vandaag. De luchthaven van Dublin wordt niet geraakt door de maatregel.



De kleine luchthavens van Donegal, Sligo en Knock worden gesloten vanaf 14.00 uur. Die van Galway en Kerry vanaf respectievelijk 15.00 uur en 21.00 uur. In het uiterste noorden van Schotland zullen vannamiddag eveneens luchthavens gesloten worden.

De opschorting van de vluchten op de Portugese luchthaven Porto is ondertussen verlengd tot vandaag 23.00 uur.

Bron: Hln | Gewijzigd: 21 april 2017, 10:23 uur, door Joyce.s
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.853 topics, welke bij elkaar 448.364 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.579 leden.
Het nieuwste lid is philip.beuckels@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 233 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 233, lezen 3 mensen het topic "Het geluid van de donder..".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden