Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

28 Mar 2024 16:59:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Beaufort, NC; Craven, NC; Jones, NC; Pamlico, NC.

28 Mar 2024 10:03:12

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Screven, GA.

28 Mar 2024 03:29:38

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

27 Mar 2024 15:59:58

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gadsden, FL; Leon, FL; Liberty, FL; Wakulla, FL.

27 Mar 2024 14:15:23

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Alachua, FL; Columbia, FL; Gilchrist, FL.

27 Mar 2024 13:40:38

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dixie, FL.

27 Mar 2024 13:33:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Levy, FL.

27 Mar 2024 13:25:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dixie, FL; Taylor, FL.

27 Mar 2024 13:13:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gadsden, FL; Leon, FL; Decatur, GA; Grady, GA.

27 Mar 2024 13:08:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gadsden, FL; Leon, FL; Liberty, FL.

27 Mar 2024 13:03:11

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gadsden, FL; Leon, FL; Liberty, FL; Wakulla, FL.

27 Mar 2024 12:26:19

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Franklin, FL; Liberty, FL.

27 Mar 2024 12:16:03

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Franklin, FL; Gulf, FL; Liberty, FL.

27 Mar 2024 12:03:34

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Franklin, FL; Gulf, FL.

27 Mar 2024 11:36:51
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 mei 2014, 12:33 uur | Bericht #426746
Afname wateroverlast oosten verwacht

De wateroverlast in het oosten van het land door de zware regenval neemt de komende dagen weer af. Dat verwachten waterschappen in Overijssel en Drenthe. Ondertussen zijn de Overijsselse Vecht en de Hoogeveensche Vaart nog wel afgesloten voor het scheepvaartverkeer.Vanwege de hevige regenval in Duitsland en Oost-Nederland was onder meer het water in de Vecht gestegen en liepen uiterwaarden onder water. Het waterschap Groot Salland verwacht echter dat de waterstand in de Vecht zich woensdag en donderdag stabiliseert en daarna weer afneemt, zegt een woordvoerder. "Er komt niet meer water bij dan dat afgevoerd kan worden."

Ook bij landerijen in de regio Staphorst en Nieuwleusen die door de fikse neerslag onder water zijn komen te staan, neemt de overlast af, voorspelt hij. De afsluiting van de Vecht duurt vermoedelijk nog een paar dagen.

Het waterschap Reest en Wieden denkt ook dat de situatie zich de komende dagen stabiliseert en dat de problemen daarna afnemen. Dinsdag meldde Reest en Wieden nog dat het gebied van het waterschap, het zuidwesten en midden van Drenthe en het noordwesten van Overijssel, 'tot aan de rand toe gevuld is met water'. In het gebied staat op sommige plaatsen door verzadiging van de grond water op het lagere land.

In de nacht van dinsdag op woensdag heeft het volgens een woordvoerder van Reest en Wieden echter bijna niet geregend. "In sommige delen is het waterpeil gezakt." Voor woensdag wordt nog wel regen voorspeld. "We blijven doorgaan met krooshekken en duikers schoonhouden."

In het gebied van waterschap Vechtstromen is de afgelopen uren minder dan de verwachte veertig millimeter regen gevallen. In dit waterschap is ook water van de Vecht in de uiterwaarden gelopen. "Dat is vervelend voor degenen die er een terras of camping hebben", vertelt een zegsman. Een groter probleem is er echter dat het water uit gebieden om de Vecht heen zo snel mogelijk naar de regenwaterrivier moet. "Maar dat gaat niet snel genoeg. Daardoor komt er water op het land en op sommige plekken op straat te staan."

Weerplaza voorspelt woensdag dat na enkele dagen met veel regen het weerbeeld er tijdens het hemelvaartweekeinde er een stuk beter uit. Hemelvaartsdag begint nog nat maar vanaf vrijdag laat de zon zich weer zien.

Bron: Nieuws
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 mei 2014, 14:04 uur | Bericht #426752
Rond Staphorst werkt WGS aan het tegengaan van wateroverlast. Sloten worden gemaaid om water snel af te voeren. 


@Grootsalland 
[t]

there can be only one
Waarom deze advertentie?
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 mei 2014, 14:34 uur | Bericht #426756
Waterschappen hebben greep op waterafvoer in Drenthe

De waterschappen Reest en Wieden en Vechtstromen werken zich uit de naad om de wateroverlast in Zuid-Drenthe en Noord-Overijssel zo veel mogelijk te beperken. Ook vannacht worden nog mensen ingezet.

Her en der worden noodmaatregelen genomen. Het overtollige water wordt op een aantal plekken opgevangen in waterbergingen, zoals in het Dwingelderveld en het gebied Roonboom bij Gees. Een deel van deze berging wordt als buffer achter de hand gehouden om eventuele wateroverlast bovenstrooms voor het landbouwgebied en de bebouwde omgeving van Gees te voorkomen.

In de wijk Beeklanden in Schoonebeek is een noodpomp geplaatst. In de Overijsselse Vecht stijgt het water nog, maar tot grote risico's leidt dit niet. Campinghouders nemen hun maatregelen.

De waterschappen hebben de afvoer van water onder controle. Er valt nog regen, maar erna volgen een paar dagen droog en zonnig weer.

Bron: DVHN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
28 mei 2014, 15:09 uur | Bericht #426761

Huis opa Van der Burgt (90) in Mierlo staat blank: 'Het leek wel een fontein'



De vele neerslag is voor automobilisten al een hel, maar voor opa René van der Burgt (90) uit Mierlo is de wateroverlast helemaal geen pretje. Zijn hele huisje in de Brugstraat staat onder water. Auto's mogen de straat niet meer in, maar rijden toch door waardoor de hoogbejaarde bewoner natte voeten krijgt. "Het water spoot als een fontein mijn huis binnen", zegt René van der Burgt beteuterd, terwijl hij wijst op een putje bij zijn wasmachine.

Auto's negeren stopbord
Door de vele regen is de Brugstraat in Mierlo dinsdagavond afgesloten. Maar sommige automobilisten negeren het stopbord en rijden toch net dat stukje door waar de wateroverlast het hevigste is. Iedere auto die een golf water veroorzaakt, zorgt ervoor dat het water rechtstreeks in de richting van het huis van opa Van der Burgt stroomt. Hij woont op een laag punt in de straat en is al vaker slachtoffer geweest van de wateroverlast.

Familie rent auto's boos achterna
De dochter en kleinkinderen van de man proberen het water de kamer uit te krijgen, maar met de aanhoudende regen is het letterlijk dweilen met de kraan open. Familieleden zijn zo boos, dat ze een passerende auto achterna rennen om de automobilist te wijzen op zijn fout. De gemeente sluit niet voor niets wegen af. Opa Van der Burgt heeft de nacht niet thuis kunnen doorbrengen. Hij is door zijn familie opgevangen. De brandweer heeft beloofd een kijkje te gaan nemen.

Bron: Omroep Brabant | Gewijzigd: 3 februari 2017, 14:13 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 mei 2014, 18:52 uur | Bericht #426774
Brandweer haalt eigenaren van boot langs de Vecht in Ommen


Marc-Jan Ahne

De brandweer heeft vanmiddag de eigenaren van een boot gehaald langs de Vecht in Ommen, zodat zij boodschappen konden doen.

Door het hoge water lag hun boot midden op het water en waren zij afgesloten van de buitenwereld. De brandweer haalde de eigenaren van de boot, zodat zij in hun dagelijkse behoeftes konden voorzien. Na het doen van de boodschappen bracht de brandweer de twee eigenaren terug naar hun boot. De houten vlonders, waar de recreanten normaal over lopen naar de kade, staan totaal onder water.

Bron: RTVOost
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 mei 2014, 18:57 uur | Bericht #426775
Waterschap:water-peil Vecht stabiliseert

Het waterpeil in de Vecht is woensdag gestabiliseerd. Dit meldt Waterschap Vechtstromen woensdag.  'Woensdagavond zal het waterpeil zakken. Tot morgenochtend wordt nog zo’n 15 mm neerslag verwacht', aldus het waterschap.

Als gevolg van de extreme neerslag in de afgelopen dagen werd in Zuidoost Drenthe overlast ervaren. Waterschap Vechtstromen doet er nog steeds alles aan om de exceptionele hoeveelheid water zo snel mogelijk af te voeren en de schadelijke gevolgen zo snel en zo veel mogelijk te beperken.

Drenthe: Water bufferen in gebied Roonboom
Woensdagochtend is het gebied Roonboom voor een deel in gebruik genomen om water te bufferen. Dit leidt tot een ontlasting van de benedenstrooms gelegen gebieden, waardoor landbouwgronden hier makkelijker water kunnen kwijtraken. Het waterpeil in het gebied daalt hierdoor langzaam.

Drenthe: Noodpomp wijk Beeklanden in Schoonebeek
In de wijk Beeklanden in Schoonebeek is een noodpomp geplaatst om overtollig water af te voeren. Hier is het water inmiddels op normale hoogte. De pomp blijft zo lang het nodig is in de wijk.

Overijssel: Steigerwijk ingezet voor doorvoer
Het gebied Steigerwijk in Dalerpeel wordt nog steeds gebruikt voor doorvoer en verdeling van water.Met deze maatregel is op dit moment het waterpeil in het bovenstroomse gebied onder controle. Om dit gebied te ontlasten is ook water in de richting van het landgoed de Groote Scheere geleid in overleg met de grondeigenaar. Dit gebied is ingericht om water te kunnen bufferen.

Overijssel: Vecht
Het peil in de Vecht zal de komende dagen nog sterk verhoogd blijven en laat naar verwachting een piek zien op donderdag 29 mei tussen ca. 21.00 en 24.00 uur. Campinghouders en grondeigenaren langs de Vecht zijn geïnformeerd over de situatie met het water. In verband met de grote stroomsnelheid en hoge afvoeren benadrukt het waterschap om niet te gaan varen op de Vecht.

Twente
In het Twentse deel van het beheergebied van Vechtstromen is de overlast beperkt. Hier is minder regen gevallen als in het overige deel van het beheergebied.

Bron: BON
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
29 mei 2014, 18:04 uur | Bericht #426808
Waterstand Vecht zakt langzaam

In het zuidoosten van Drenthe en het noordoosten van Overijssel neemt de wateroverlast door de regen van de afgelopen dagen langzaam af. Gemalen en pompen draaien nog op volle toeren en dat heeft volgens het waterschap Vechtstromen effect.

De uiterwaarden van de Overijsselse Vecht staan nog blank. In een ander deel van het stroomgebied blijft het waterpeil nog stijgen. Het waterschap Groot Salland zegt dat dat komt doordat in Drenthe veel water wordt afgevoerd via de rivier.

De Vecht is nog steeds een snelstromende rivier en gevaarlijk voor het scheepvaartverkeer, waarschuwt het waterschap. Een paar dagen geleden werd het scheepvaartverkeer stilgelegd vanwege de grote hoeveelheid snelstromend water in de rivier.

Bruine randen
Ron Scholten van het waterschap Reest en Wieden, dat een deel van Overijssel en Drenthe beslaat, zei aan het eind van de middag in het Radio 1 Journaal dat de eerste tekenen er zijn dat het water zakt. "We zien in sloten al wat bruine randen ontstaan. De komende uren gaat het waarschijnlijk verder zakken."

Volgens Scholten was de overlast niet te voorkomen. Het watersysteem is niet berekend op zo veel water, zei hij. Scholten verwacht dat zijn waterschap de komende dagen 24 uur per dag in touw blijft.

Grond verzadigd
De waterschappen kunnen nog niet zeggen wanneer alles weer normaal is. Het regenwater zakt nauwelijks weg omdat de grond is verzadigd.  Campings, recreatieparken en veehouders moeten nog even geduld hebben voordat het waterpeil overal weer normaal is, zeggen Groot Salland en Vechtstromen.

Bron: NOS
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
29 mei 2014, 20:36 uur | Bericht #426814
Wateroverlast Drenthe en Overijssel wordt minder

De maatregelen die Waterschap Vechtstromen heeft ingezet tegen de wateroverlast van de afgelopen dagen in Drenthe en Overijssel hebben effect. Dit meldt het waterschap donderdag.  'Op steeds meer plekken beweegt het waterpeil zich in de richting van normale waarden. De verwachting is dat dit zich de komende dagen doorzet. Alertheid blijft geboden, veel is afhankelijk van de actuele weersituatie. Voor de komende dagen is die gunstig. Door de vele afvoer uit het gebied en aanvoer uit Duitsland zal het peil op de Vecht vandaag nog enkele centimeters stijging te zien geven', aldus het waterschap. Afgelopen 24 uur is circa 15 tot 20 mm neerslag gevallen, dit had opnieuw effect op het waterpeil in het gebied. De actuele situatie is donderdag 12 uur als volgt:

Drenthe: Water bufferen in gebied Roonboom
De waterbuffer in het gebied Roonboom bij Zwinderen vult zich. Dit helpt goed om het waterpeil in het benedenstroomse gebied te verlagen.

Drenthe: Noodpomp wijk Beeklanden in Schoonebeek
De noodpomp in de wijk Beeklanden in Schoonebeek doet zijn werk. Overtollig water in de wijk wordt afgevoerd. Als het beeld van vandaag zich doorzet is de pomp vrijdag niet meer nodig.

Drenthe: Gees
Om uitspoeling van de berm van het fietspad bij gemaal Bollema te voorkomen worden daar vanmiddag uit voorzorg zandzakken geplaatst. Er is géén overstromingsrisico.

Overijssel: Steigerwijk ingezet voor doorvoer
Het gebied Steigerwijk in Dalerpeel wordt nog steeds gebruikt voor doorvoer en verdeling van water. De buffer in Groote Scheere voldoet goed. De buffer is inmiddels maximaal gevuld en wordt afgesloten. Dit kan omdat de peilen op de Lutterhoofdwijk inmiddels stabiel zijn.

Overijssel: Vecht
De nevengeul Mölnmarsch, bij de Vechtstuw van Mariënberg is aan één kant afgesloten. Hierdoor wordt extra Vechtwater opgevangen. Na een stijging van het peil met nog enkele centimeters bereikt de vecht om circa 15.00 uur aan de landsgrens zijn hoogste peil. In de loop van vrijdag zal het peil langzaam gaan dalen. Campinghouders en grondeigenaren langs de Vecht zijn geïnformeerd over de situatie met het water. In verband met de grote stroomsnelheid en hoge afvoeren benadrukt het waterschap om niet te gaan varen op de Vecht.

Twente
In het Twentse deel van het beheergebied van Vechtstromen is de overlast beperkt. Hier is minder regen gevallen als in het overige deel van het beheergebied. Ook hier is het algemene beeld dat de situatie zich stabiliseert en de peilen dalen.

Bron: BON
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
29 mei 2014, 20:42 uur | Bericht #426815
Gasten minicamping Dalfsen moeten van plek weg door hoog water

Een aantal campinggasten van minicamping De Kemminckhorst in Dalfsen is vanmorgen geëvacueerd vanwege het hoge water in de Vecht. In totaal werden dertien caravans van hun plek gehaald. "Daar waar vanmorgen de caravans stonden, is het nu een grote zee", zegt campingeigenaar Dick Timmerman.

Hoewel het waterpeil in de Vecht langzaam lijkt te zakken, ziet Timmerman dat het waterpeil bij zijn camping nog steeds stijgt. Vanmorgen werd het punt bereikt dat de caravans die langs de Vecht stonden niet langer konden blijven staan. De gasten werden geïnformeerd. De eigenaren van vier caravans zetten de vakantie door op het boerenerf van Timmerman. De overige vakantiegangers kozen ervoor om naar huis te gaan.

Timmerman maakte niet eerder mee dat het water in de Vecht in deze periode van het jaar zo hoog staat. "Er stroom zo'n 10.000 kubieke meter water per minuut door de Vecht", weet hij. En het water stroomt snel. Toch maakt Timmerman zich geen zorgen over zijn eigen boerenbedrijf of de overige campinggasten die op een hoger gelegen deel van zijn camping staan. Het water kan weg, heeft hij begrepen van zijn contactpersoon bij het waterschap. "Het water in het IJsselmeer staat laag en dat geldt ook voor het water in het Zwartewater."

Bron: RTV Oost
Every cloud has a silver lining
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
30 mei 2014, 14:28 uur | Bericht #426837
Water op mini-camping Kemminckhorst Dalfsen zakt weer

Het waterpeil in rivier de Vecht zakt langzaam weer en dat merken ze ook op mini-camping de Kemminckhorst in Dalfsen ook. Sinds vanochtend is het water op het terrein al weer tien centimeter gezakt. Gisteren werden dertien caravans verplaatst omdat het water van de Vecht de camping op stroomde.

Het zal zeker nog een aantal dagen duren voordat het ondergelopen terrein weer gebruikt kan worden door campingeigenaar Dick Timmermans. "Het water stond op het hoogtepunt 39 centimeter hoog op het terrein. Sinds vanochtend is het peil flink gezakt, ik verwacht dat vandaag het water helemaal weg is".

Het was wat behelpen gisteren na de evacuatie. Een aantal gasten ging alvast terug naar huis, de achterblijvers maakten er het beste van. De meesten staan op het erf van Timmermans. De evacuatie veroorzaakte onder de gasten een soort saamhorigheidsgevoel. "Er is geld in een potje gedaan en via de supermarkt hebben we spullen voor een barbecue geregeld", zegt Timmermans.

De campingeigenaar is vrij nuchter ondanks de evacuatie. "Het is zeker geen ramp hoor, over een paar dagen is de grond ook weer droog en kunnen we weer verder". Ook de campinggasten nemen het niet zo hoog op. "Wat doe je er aan?"

Bron: RTVOost
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
30 mei 2014, 18:59 uur | Bericht #426847
Water dupeert boeren Oude Diep

De hevige regenval van afgelopen maandag heeft boeren in het gebied rond het Oude Diep ernstig gedupeerd. Landbouwer Henk de Weerd uit Drijber meldt dat een kleine twintig gedupeerde boeren het waterschap Reest en Wieden tot actie gaan manen.

De landbouw in het gebied kampt met hoog water sinds een stortbui maandag ongeveer 80 millimeter water uitstortte over een belangrijk deel van Drenthe. In andere gebieden hebben waterbergingen de schade beperkt, maar rond Drijber geldt volgens De Weerd juist het omgekeerde.

De boeren in het gebied vrezen voor hun oogst.

Bron: DVHN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
3 juni 2014, 12:10 uur | Bericht #426963
Vaarverbod voor de Vecht ingetrokken, waterpeil weer normaal

Het waterpeil van de Vecht is weer gezakt tot normale waarden. Het verbod om op de rivier te varen is daarom ingetrokken. Dat laat waterschap Vechtstromen vandaag weten.

Het vaarverbod was ingesteld omdat het vanwege het hoge water en de stroomsnelheid van de Vecht te gevaarlijk was om te varen. De extreem verhoogde waterafvoer van de Vecht was het gevolg van de enorme hoeveelheid neerslag die vorige week in het stroomgebied van de Vecht was gevallen.

Bron: RTVOost
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Terug naar boven
1 2
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.842 topics, welke bij elkaar 448.334 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.574 leden.
Het nieuwste lid is Stormliefhebber787.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 277 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 277, lezen 12 mensen het topic "Berichtgeving Noord- en Zuidpool".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden