Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Atascosa, TX; Frio, TX; Wilson, TX; Bexar, TX; Medina, TX.

26 May 2020 07:32:52

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Zapata, TX.

26 May 2020 07:31:56

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor Duval, TX.

26 May 2020 07:23:19

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Greene, MO; Webster, MO.

26 May 2020 07:18:09

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Jim Wells, TX; Duval, TX; Webb, TX.

26 May 2020 07:18:09

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Frio, TX; Medina, TX.

26 May 2020 07:08:51

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Christian, MO; Douglas, MO.

26 May 2020 06:50:44

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor DeWitt, TX; Gonzales, TX; Karnes, TX; Lavaca, TX; Fayette, TX.

26 May 2020 06:44:18

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Uvalde, TX; Frio, TX; Zavala, TX; Medina, TX.

26 May 2020 06:21:41

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Ozark, MO; Taney, MO.

26 May 2020 06:21:41

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Faulkner, AR; Cleburne, AR; Van Buren, AR.

26 May 2020 06:14:57

De kaart T850 pluim Brussel is bijgewerkt.

26 May 2020 05:59:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Conway, AR; Faulkner, AR; Cleburne, AR; Van Buren, AR.

26 May 2020 05:53:05

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Searcy, AR; Baxter, AR; Izard, AR; Boone, AR; Marion, AR.

26 May 2020 05:53:04

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor McLean, IL; De Witt, IL; Piatt, IL; Champaign, IL.

26 May 2020 05:53:04
Actueel
1 / 4

Fotowedstrijd Lente

Lente discussietopic

Uitslag Winterwedstrijd

Proficiat winnaars!

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
22 januari 2010, 14:42 uur | Bericht #83755
Kinderen verdwenen uit ziekenhuizen Haïti

Uit ziekenhuizen in Haïti zijn sinds de verwoestende aardbeving van 12 januari kinderen verdwenen uit ziekenhuizen. De vrees bestaat dat de kinderen voor adoptie in het buitenland worden aangeboden, meldde het VN-kinderfonds Unicef vrijdag. Jean Luc Legrand van Unicef zei dat ongeveer vijftien kinderen uit ziekenhuizen zijn verdwenen en niet bij hun eigen familie verblijven. ,,Unicef werkt al vele jaren in Haïti en we kenden de problemen met kinderhandel die eerder bestond, en jammer genoeg hebben veel van deze handelsnetwerken banden met de internationale adoptiemarkt'', aldus Legrand.Verscheidene landen in Europa, waaronder Nederland, en de Verenigde Staten halen weeskinderen versneld uit Haïti. Het gaat om kinderen van wie de procedure al bijna was afgerond. Unicef heeft landen juist opgeroepen het aantal adopties uit Haïti niet op te voeren in de nasleep van de aardbeving. Volgens Legrand is de situatie vergelijkbaar met die na de tsunami in Azië vijf jaar geleden. Ook toen werden direct na de ramp netwerken actief om misbruik te maken van de zwaktes van de lokale autoriteiten en hulpverlening om ,,kinderen te kidnappen en ze uit het land te krijgen''.

Kinderslavernij en kinderhandel zijn een probleem in Haïti en ,,kunnen de komende weken en maanden makkelijk naar voren komen als een ernstig probleem'', aldus zegsman Rupert Colville van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN. De VN-missie in Haïti heeft de bewaking van wegen inmiddels verscherpt, aldus functionarissen van Unicef.

De afgelopen jaren zijn veel kinderen zonder wettelijke procedures uit het land meegenomen. ,,Dat gebeurt nu ook en we krijgen daarvan de eerste bewijzen'', verklaarde Legrand. Hij kon verder geen details geven over de circa vijftien vermiste kinderen.

Bron: De Pers
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
22 januari 2010, 14:45 uur | Bericht #83756
Britse sterren maken single voor Haïti

Ook Britse sterren komen massaal in actie voor de slachtoffers van de zware aardbeving op Haïti. Rod Stewart, Leona Lewis, Michael Bublé en boyband JLS hebben al toegezegd mee te zullen werken aan een benefietopname van Everybody Hurts van REM, meldde The Sun vrijdag. De benefietsingle is een idee van de krant en Simon Cowell, bekend van het programma the X factor. De artiesten hopen de cd nog voor het einde van de maand uit te brengen. REM heeft afstand gedaan van de rechten van de bewerkte versie en de overheid heeft besloten geen btw te heffen over de single.

Andere sterren en bands, zoals George Michael, Coldplay, Paul McCartney en Robbie Williams zijn nog in gesprek met de organisatie. De helft van de opbrengst gaat naar het Britse equivalent van giro 555, de andere helft is voor de stichting die The Sun heeft opgericht voor Haïti.

Bron: AD
Waarom deze advertentie?
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
22 januari 2010, 15:13 uur | Bericht #83772
Cios veilt fietsen voor 555

CIOS Goes-Breda stelt tijdens de open dagen (vrijdag 22 januari en zaterdag 23 januari) tien gebruikte (jeugd)mountainbikes beschikbaar voor hulpacties in Haïti. Gegadigden kunnen via inschrijving een bod uitbrengen op een of meer ATB's, die in de hal 3 van het complex aan de Zwembadweg in Goes staan. In principe wordt per bieder maximaal één fiets toegewezen. Bieden kan vanaf 50 euro. Vrijdag wordt om 20.45 gekeken wie de vijf hoogste bieders, zaterdag om 12.45 uur. De totaalopbrengst wordt door het CIOS overgemaakt op giro 555.

Bron: PZC
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
22 januari 2010, 15:39 uur | Bericht #83787
PWN-mannen later op Haïti aangekomen

De zes PWN-monteurs die maandag vanaf Schiphol vertrokken, zijn pas donderdag op Haïti aangekomen. De zeven drinkwaterzuiveringsinstallaties komen naar verwachting zondag aan.

De medewerkers van het waterleidingbedrijf komen uit Haarlem, Velserbroek, Lijnden, Laren, Egmond en Hoorn. Maandag vlogen zij met hun speciale lading naar Curaçao. De bedoeling was om dinsdag door te vliegen naar Haïti, maar het luchtruim zat die dag vol. Pas donderdag kon het zestal met een toestel mee dat adoptiekinderen ging ophalen. Maar voor de installaties was geen plek meer in het bagageruim, zodat die pas zondag met een vliegtuig arriveren.

,,Het leuke is dat onze mannen al die tijd gratis in een hotel op Curaçao mochten logeren. Op Haïti zijn ze nu ondergebracht in het kamp van hulpverleners. Daar zitten ze ook veilig. Ze mogen niet alleen de stad in, alleen in groepjes'', heeft de PWN-woordvoerder gehoord.

In overleg met de hulporganisaties bekijken de medewerkers momenteel plekken waar de installaties, die 2000 liter water per uur zuiveren, kunnen komen te staan zoals ziekenhuizen en kindertehuizen. Voor die klus hebben ze nu alle tijd. Op de locatie moet zoet water zijn, de installatie moet er veilig staan (niet dat de machine in de nacht gesloopt en verhandeld wordt) en er moeten mensen worden opgeleid die voor de bediening en het onderhoud gaan zorgen. Een klus waar het zestal nog wel twee weken mee zoet is.

Bron: Haarlems Dagblad
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
22 januari 2010, 15:40 uur | Bericht #83788
Voorlopig geen adoptiekinderen uit Haïti

Voorlopig komen er geen adoptiekinderen meer uit Haïti naar Nederland. De 106 kinderen die donderdag in Nederland aankwamen zijn voorlopig de laatste. Er lopen geen procedures meer, zei een woordvoerster van de Nederlandse Adoptie Stichting (NAS) vrijdag. Alle aan Nederland toegewezen Haïtiaanse kinderen zijn nu hier. Van de donderdag opgehaalde kinderen gingen er veertien door naar adoptieouders in Luxemburg.

Het kan nog een hele tijd duren voordat er weer kinderen uit Haïti naar Nederland kunnen komen. Een aantal kinderen in tehuizen is om het leven gekomen door de verwoestende aardbeving. De overige kinderen hebben traumatische ervaringen opgelopen. De hele infrastructuur is kapot en administratie is verloren gegaan.

Bron: De Pers
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
22 januari 2010, 19:01 uur | Bericht #83860
Europa wil adoptie van Haïtiaanse kinderen regelen

Bij de adoptie van weeskinderen uit het getroffen Haïti willen de EU-lidstaten samen optreden. "We denken na over een Europese oplossing", stelde huidig Europees commissaris voor Justitie Jacques Barrot op een informele bijeenkomst in Toledo.Voor de adopties willen de lidstaten samenwerken met Unicef, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Unicef klaagde eerder netwerken van mensenhandelaars aan, die op illegale wijze kinderen uit Haïti smokkelen voor de adoptiemarkt.

Bron: HLN | Gewijzigd: 29 maart 2017, 09:55 uur, door Joyce.s
talkyr86
Lid
Woonplaats: Apeldoorn
Berichten: 4311
Lid sinds: 7 aug. 2008
22 januari 2010, 19:35 uur | Bericht #83890
Reddingswerkers Haïti terug naar Nederland

De zestig Nederlandse reddingswerkers in Haïti gaan terug naar Nederland. Morgen gaan ze naar Curaçao en ze zijn waarschijnlijk zondag terug in Nederland. Negen dagen na de aardbeving is de kans dat er nog overlevenden onder het puin worden gevonden zo goed als nihil. Daarom trekken ook verscheidene andere landen hun reddingswerkers en speurhonden terug.

Bron: NOS | Gewijzigd: 22 januari 2010, 19:37 uur, door talkyr86
talkyr86
Lid
Woonplaats: Apeldoorn
Berichten: 4311
Lid sinds: 7 aug. 2008
22 januari 2010, 19:38 uur | Bericht #83891
Guantanamo Bay

Amerikaanse militairen hebben op de marinebasis Guantanamo op Cuba een kamp met honderd tenten ingericht voor de opvang van ongeveer duizend vluchtelingen uit Haïti, meldt de Amerikaanse krant Miami Herald. "Het kampement ligt niet in de buurt van het detentiecentrum voor terreurverdachten in Guantanamo Bay", zegt de commandant van het detentiecentrum, vice-admiraal Thomas Copeland. Volgens Copeland is het tentenkamp een voorzorgsmaatregel en heeft de Amerikaanse kustwacht geen aanwijzingen dat grote groepen Haïtianen via zee hun land proberen te verlaten.

Bron: NOS
talkyr86
Lid
Woonplaats: Apeldoorn
Berichten: 4311
Lid sinds: 7 aug. 2008
22 januari 2010, 21:00 uur | Bericht #83940
Haïtiaanse vrouw (69) onder puin gered

Reddingswerkers hebben vrijdag een 69-jarige Haïtiaanse vrouw onder het puin gehaald, tien dagen nadat Haïti werd getroffen door een verwoestende aardbeving. Volgens een dokter is de vrouw er ernstig aan toe en is de kans groot dat ze alsnog overlijdt.

De vrouw kreeg direct na haar bevrijding zuurstof en intraveneuze vloeistoffen toegediend en is overgebracht naar een ziekenhuis. "We hebben zeer weinig hoop, maar we proberen haar leven te redden", aldus dokter Ernest Benjamin.

Bron: Nieuws.nl
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
22 januari 2010, 21:49 uur | Bericht #83969
Vrouwen van 69 en 84 gered in Haïti

In de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince zijn twee bejaarde vrouwen levend onder het puin vandaan gehaald. Dat gebeurde donderdag en vrijdag.
De 84-jarige Marie Carida Roman werd vrijdag door vrienden onder de puinhopen van haar woning vandaan gehaald, tien dagen na de verwoestende aardbeving die het land trof. Dat vertelden haar zoon en artsen van het ziekenhuis waar ze ligt, tegen het Franse persbureau AFP.

Roman is er slecht aan toe. Dat geldt ook voor een 69-jarige vrouw die donderdag onder het puin vandaan werd gehaald. Ze ligt aan de beademing en wordt kunstmatig gevoed. Het is niet precies bekend waar de vrouw is gevonden, maar artsen zeiden dat het in de buurt van het voetbalstadion van Port-au-Prince is.

Bron: AD


“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
22 januari 2010, 21:50 uur | Bericht #83970
Haïtianen kunnen weer geld van familie in buitenland ontvangen

Voor het eerst sinds de verwoestende aardbeving van 12 januari zijn in de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince weer geldtransferbedrijven opengegaan. Er stonden duizenden mensen te wachten voor die kantoren en er waren scherpe veiligheidsmaatregelen genomen.Maximum 600 dollar
Die geldtransferbedrijven mochten om veiligheidsredenen minder lang open zijn dan voor de beving. Vele Haïtianen krijgen via dergelijke kantoren geld opgestuurd van familie in het buitenland. Volgens sommige klanten was er een limiet van 600 dollar op het af te halen geld.

Geld weg uit banken
Ook de banken willen morgen heropenen om de plaatselijke bevolking toegang tot hun geld te geven.

De voorbije dagen hebben troepen van de Verenigde Naties onder strikte veiligheidsmaatregelen baar geld verwijderd uit bankgebouwen die door de beving waren beschadigd, om plunderingen te voorkomen en het geld te herverdelen onder andere bankkantoren.

Bron: Hln

  | Gewijzigd: 29 maart 2017, 09:55 uur, door Joyce.s
“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
22 januari 2010, 22:59 uur | Bericht #84004
Speurhonden keren zondag terug uit Haïti

Vijf Nederlandse speurhonden zoeken tot en met zondag samen met hun vier begeleiders naar overlevenden in Haïti. Dat maakte een woordvoerster van de stichting Signi Zoekhonden vrijdag bekend. Het reddingsteam stapte afgelopen zaterdag in het vliegtuig naar Haïti. Sindsdien hebben de honden volop gezocht naar overlevenden onder het puin in Port-au-Prince. Hoeveel mensen de honden hebben opgespeurd, is niet bekend.

Op de terugreis maakt het team een overstap in de Dominicaanse Republiek en in de Verenigde Staten. Maandag komen de honden en hun begeleiders aan op Schiphol.

Bron De Pers
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
22 januari 2010, 23:03 uur | Bericht #84006
Mensen beginnen lijken in straten Port-au-Prince te verbranden

Inwoners van hartje Port-au-Prince zijn begonnen op straat lijken van slachtoffers in brand te steken die niet zijn opgehaald, zo stelde een journalist van het Franse persbureau AFP vast. Wij hebben gisteren beslist hen te verbranden. Niemand kwam ze ophalen, het stonk, zei een Haïtiaan. Vrienden hebben vandaag nog een 84-jarige Haïtiaanse levend van onder het puin van haar woning in de hoofdstad gehaald.

Bron Hln
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
23 januari 2010, 07:41 uur | Bericht #84046
Dodental Haïti boven 111.000

Het officiële dodental als gevolg van de aardbeving in Haïti is gestegen naar 111.499 mensen van wie het overlijden is bevestigd. Dit blijkt uit een verklaring die het ministerie van Binnenlandse Zaken in Port-au-Prince vrijdag heeft uitgegeven. Volgens de VN zijn zeker 75.000 mensen omgekomen door de beving. De Haïtiaanse autoriteiten vrezen dat het dodental nog oploopt tot boven de 200.000.

Het aantal gewonden staat nu officieel op 193.891. Meer dan 609.000 mensen leven in 500 tijdelijke kampen. Eerder repte de Haïtiaanse regering over 500.000 daklozen. De aardbeving van 12 januari is volgens Amerikaanse seismologen de dodelijkste tot nu toe op het westelijk halfrond. Tot nu toe was dat in de statistieken de beving in Peru in 1970. Toen vielen naar schatting 70.000 doden.

Bron Hln
Woonplaats:
Berichten: 0
Lid sinds: 10 jun. 2007
23 januari 2010, 09:30 uur | Bericht #84070
Haïti verklaart reddingswerk als beëindigd

De regering van Haïti heeft de zoektocht naar overlevenden van de aardbeving als beëindigd verklaard. Dat heeft OCHA, de VN-organisatie die de hulpverlening coördineert, zaterdag laten weten.De autoriteiten hebben de hoop opgegeven dat er nog overlevenden uit het puin worden gehaald. Sinds de aardbeving van anderhalve week geleden zijn zeker 132 mensen gered, aldus OCHA. Vrijdag wisten reddingswerkers nog een 22-jarige man en een 84-jarige vrouw uit het puin te halen in de hoofdstad Port-au-Prince.

Bron AD
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
23 januari 2010, 10:43 uur | Bericht #84099
Haïti geeft hoop overlevenden op

De regering van Haïti heeft de zoektocht naar overlevenden van de aardbeving als beëindigd verklaard. Dat heeft OCHA, de VN-organisatie die de hulpverlening coördineert, zaterdag laten weten.

De autoriteiten hebben de hoop opgegeven dat er nog overlevenden uit het puin worden gehaald. Sinds de aardbeving van anderhalve week geleden zijn zeker 132 mensen gered, aldus OCHA. Vrijdag wisten reddingswerkers nog een 22-jarige man en een 84-jarige vrouw uit het puin te halen in de hoofdstad Port-au-Prince.

Bron: De Redactie
“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
talkyr86
Lid
Woonplaats: Apeldoorn
Berichten: 4311
Lid sinds: 7 aug. 2008
23 januari 2010, 15:02 uur | Bericht #84208
Nederlandse tenten naar Haïti

Vanuit Nederland worden honderd dozen met tienpersoonstenten naar Haïti gestuurd. Dat zegt de Nederlandse afdeling van Shelterbox. De organisatie heeft het geld voor de dozen, 750 euro per stuk, ontvangen van particulieren. In de dozen zitten ondermeer een tent, dekens, een waterfilter en speelgoed. De regering van Haïti wil 400.000 slachtoffers van de aardbeving onderbrengen in tentenkampen.Shelterbox International heeft enkele duizenden dozen gestuurd naar het door een aardbeving getroffen land. Eerder zijn er 60.000 dozen gestuurd naar Birma en Gaza en naar gebieden die in 2004 waren getroffen door de tsunami.

Bron: NOS | Gewijzigd: 13 december 2017, 12:01 uur, door Joyce.s
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
23 januari 2010, 20:52 uur | Bericht #84539
Aanschuiven geblazen bij heropening banken Haïti

In de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince hebben enkele privébanken zaterdag voor het eerst weer hun deuren geopend sinds de verwoestende aardbeving. Aan de loketten staan ongeziene rijen van wachtenden.De centrale bank van Haïti ging donderdag al opnieuw open. Er werd aan de privébanken gevraagd om ook weer de draad op te pikken om zo aan de noden van hun cliënten te voldoen. De vereniging van privébanken liet wel al verstaan dat iedereen maximaal 2.500 dollar van zijn/haar rekening kan afhalen.

De banken schakelden de ordetroepen in om incidenten te voorkomen.

Bron: Hbvl


“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
Sietse
Lid
Woonplaats:
Berichten: 1772
Lid sinds: 10 sep. 2008
23 januari 2010, 20:54 uur | Bericht #84544
120.000 lichamen geborgen in Haïti

Haïti heeft sinds de aardbeving anderhalve week geleden ongeveer 120.000 stoffelijke overschotten geborgen. Dat heeft een woordvoerster van de Haïtiaanse regering zaterdag gezegd.

De autoriteiten maken nu een rondgang langs mortuaria in het land, waar mogelijk nog enkele tienduizenden doden liggen.

De zoektocht naar overlevenden is gestaakt. Haïti vreest dat het dodental nog oploopt tot rond de 200.000.

Bron: Nu.nl
“There is no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.”Mijn Weerblog
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1726
Lid sinds: 8 nov. 2009
24 januari 2010, 13:21 uur | Bericht #85074
VS zamelen 41 miljoen in voor Haïti

Het Amerikaanse benefietconcert voor Haïti vrijdag heeft al 58 miljoen dollar (41 miljoen euro) opgeleverd. Daarin zijn giften van bedrijven en grote donateurs nog niet meegerekend. De donaties blijven binnenstromen.
Dit heeft tv-station CNN zondag (onze tijd) gemeld. In het eerste etmaal na het concert werden geen officiële cijfers genoemd. Media in de VS gingen daarop speculeren over een tegenvallende opbrengt. De actie in Nederland donderdag heeft 83 miljoen euro opgeleverd.George Clooney presenteerde het Amerikaanse concert in Los Angeles, de uit Haïti afkomstige rapper Wyclef Jean in New York; ook vanuit Londen was er een bijdrage. Tijdens de actie Hope for Haiti Now waren er optredens van onder meer Madonna, Bruce Springsteen, Beyonce, Bono, Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Sting, Justin Timberlake en Sheryl Crow. Bekende Amerikanen zoals actrice Julia Roberts namen de telefoontjes aan van burgers die wilden doneren.

Bron: AD
Terug naar boven
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
3 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 3 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 26.989 topics, welke bij elkaar 442.533 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.067 leden.
Het nieuwste lid is Dr. Wim J..

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
3 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 3197 mensen aan het browsen op het forum. 2 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 3197, lezen 20 mensen het topic "Winter discussie 2014-2015 Deel 2".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Lente discussietopic

Uitslag Winterwedstrijd

Proficiat winnaars!

Fotowedstrijd Lente

© 2003 - 2020 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden