Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Piscataquis, ME.

6 Jul 2020 10:36:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Russell, VA.

6 Jul 2020 10:36:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Roosevelt, MT.

6 Jul 2020 10:36:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Williams, ND; McKenzie, ND.

6 Jul 2020 10:36:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Morton, ND.

6 Jul 2020 10:36:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Giles, TN.

6 Jul 2020 10:36:14

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Augusta, VA.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Douglas, WI; Bayfield, WI.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Custer, SD; Pennington, SD.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lyman, SD; Jones, SD.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Rockbridge, VA; Bath, VA.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Morton, ND; Grant, ND.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor St. Louis, MN; Koochiching, MN.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Douglas, WI; Burnett, WI.

6 Jul 2020 10:36:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Somerset, PA.

6 Jul 2020 10:36:13
Actueel
1 / 4

Recordbliksem

Ontlading van 700 km!

Zomer discussietopic

Straalstroom bepaald weertype

Fotowedstrijd zomer

Fotografeer de zomer en doe mee!

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
20 december 2013, 18:53 uur | Bericht #414314
Alle vermiste Belgen op Filipijnen zijn terecht

Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders laat weten dat alle vermiste Belgen op de Filipijnen terecht zijn na de doortocht van de supertyfoon Haiyan in november. De laatste vermiste landgenoot werd teruggevonden op het eiland Leyte. De dodentol na de doortocht van tyfoon Haiyan was bijzonder hoog. Meer dan 6.000 mensen lieten het leven, bijna tweeduizend zijn nog vermist. Ook een Belg is nog steeds vermist. Zijn lichaam werd nog niet gevonden, maar getuigen ter plaatse bevestigen dat hij door het water is meegesleurd.

Buitenlandse Zaken heeft voor de familie van deze man een overlijdensakte opgemaakt. Minister Reynders wenst de familie en vrienden van de man veel sterkte. De andere Belgen die vermist waren na de tyfoon zijn intussen allemaal terecht. Meteen na de tyfoon was er geen contact mogelijk met driehonderd landgenoten. Dat aantal daalde geleidelijk door het werk van de crisiscel van Buitenlandse Zaken en van de consulaire medewerkers op de Filipijnen.

Bron: De Standaard
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
22 december 2013, 10:25 uur | Bericht #414376
Ban Ki-Moon bezoekt rampgebied FilipijnenBron: VTMNieuws
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Waarom deze advertentie?
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
8 januari 2014, 11:33 uur | Bericht #415711
Scholen geopend in tyfoon zone

Afgelopen maandag gingen de scholen weer open in de zwaarst getroffen gebieden in centraal Filipijnen. Opeengepakt in provisorische klaslokalen zaten de kinderen - velen getraumatiseerd - stil naar de leerkrachten te luisteren. De moeders weigerden de tenten / klaslokalen te verlaten, ondanks verzoeken van de leerkrachten om de kinderen weer langzaam aan hun dagelijke routine te laten wennen. "Slechts 50% van onze 1000 leerlingen zijn terug," meldt directeur Maria Evelyn Encina in de kustplaats San Roque gelegen vlak nabij Tacloban. Negen van haar leerlingen zijn omgekomen. Het lot van vele anderen en hun families is onbekend. "Zij kunnen in evacuatie centra zijn of meegenomen zijn door familie tijdens de massa evacuaties." De school bestaat uit door een hulporganisatie geschonken schoolbanken in een witte tent. De "school" staat op 50m afstand van de zee in een gebied, welke door de regering officieel bestempeld is als permanente gevaren zone. De school heeft voor de toekomst een gebouw nodig, maar ondertussen volstaat de tent. 

© onweer-online
Bron: Balita
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
15 januari 2014, 06:28 uur | Bericht #416363
Bouw onderkomens Filipijnen verloopt langzaam

De bouw van onderkomens in het rampgebied op de Filipijnen wil nog niet vlotten. Oorzaak is de schaarste aan bouwmaterialen en de aanvoer ervan. Die wordt bemoeilijkt doordat nu veel materiaal moet worden geïmporteerd en dat kost tijd. 'Nog enkele weken', zegt Lex Kassenberg van CARE op de Filipijnen.

Volgens een woordvoerster van de Samenwerkende Hulporganisaties is er grote vraag naar metalen golfplaten en stevige bevestigingsmaterialen, maar ook simpelweg hamers, spijkers en touwen. Belangrijkste belemmering is de aanvoer van bouwmaterialen, waarvan de prijzen lokaal intussen stijgen. 'We moeten van de inderhaast gebouwde onderkomens goeie noodonderkomens maken', zegt Kassenberg.

Deze foto is niet meer beschikbaar
© epa.

De hulpverleners die bezig zijn met de huizenbouw, zetten in op twee fronten tegelijk: directe noodhulp en oplossingen vinden voor de lange termijn. 'Te veel mensen hebben nog geen degelijk onderkomen. We moeten nu zorgen voor mensen die een tijdelijk onderkomen hebben en tegelijk plannen maken voor structurele oplossingen, zodat de onderkomens stevig genoeg zijn om bescherming te bieden bij eventuele nieuwe rampen', zegt Kassenberg.

Indrukwekkend
'De snelheid waarmee mensen zelf weer huizen herstellen, noemen de hulpverleners indrukwekkend', zegt de woordvoerster van de SHO. Noodhulpexpert Jeroen Jurriens van ICCO & Kerk in Actie zegt dat het uitgangspunt is om veiliger en beter te bouwen. 'We moeten ons de komende periode inspannen om de mensen betere materialen te geven en van advies te voorzien hoe ze het beste kunnen bouwen.'

Inmiddels zorgt CARE met geld van Giro555 voor distributie van noodopvangmaterialen aan ruim 3000 huishoudens. ICCO & Kerk in Actie herstelt en bouwt de komende maanden meer dan 1200 huizen op het eiland Panay. En op Leyte en Samar kregen 5000 mensen van Cordaid tentzeilen, hamers en spijkers. Ook het Rode Kruis helpt duizenden mensen aan onderkomens en verscheept op dit moment 1800 nieuwe pakketten met bouwmaterialen.

Bron: AD
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
6 februari 2014, 13:01 uur | Bericht #418927
Wederopbouw Filipijnen duurt nog jaren

Drie maanden nadat tyfoon Haiyan de Filipijnen trof, waarschuwen hulpverleners dat de wederopbouw van de getroffen gebieden nog jaren zal duren. Hulpverleners benadrukken dat er nog veel tijd en geld nodig is voor de Filipijnen de schade die Haiyan achterliet te boven is. De tyfoon raasde op 8 november over het land, waarbij volgens de meest recente cijfers van de Filipijnse overheid 6.201 mensen om het leven kwamen en 1.785 mensen vermist raakten. In Nederland is de Giro 555-actie van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) eind vorige maand stopgezet, maar er kan nog tot eind februari worden gestort. Tot nu toe is 36 miljoen euro opgehaald, waarmee onder meer voedselpakketten, lesmaterialen, hygiënepakketten, bouwmateriaal, rijst en zaden aan boeren verstrekt. Door de storm zijn 1,1 miljoen huizen deels of totaal verwoest. Ruim twintigduizend families leven nog in evacuatiecentra. De overheid heeft hulp gevraagd bij het herbouwen van achthonderdduizend huizen. Volgens SHO is 80 procent van de bevolking begonnen met het herbouwen van hun huis, maar is er dringend behoefte aan bouwmaterialen. "De start van de wederopbouw is er, maar dat is echt een begin", zegt een woordvoerder tegenover NU.nl.

 
Li: Distributie van hulpgoederen op het eiland Leyte.
Re: Medewerkers van Artsen zonder Grenzen gaven in december medische hulp in een afgelegen dorp.

 
Inkomen
Hoewel de opbouwfase begonnen is, verleent het Rode Kruis ook nog steeds noodhulp. "Dat is lang", meent een woordvoerder van de hulporganisatie. "Er zijn nog steeds mensen (deels) afhankelijk van hulp, of dat nu van hulporganisaties is of van hun familie." Miljoenen mensen kunnen door de gevolgen van de tyfoon niet in hun eigen onderhoud voorzien. "Akkers zijn verwoest, en als mensen al spullen hebben zoals vee of kokosnoten om te verkopen, zijn de markten nog niet functionerend. De prijzen zijn heel hoog en veel winkels en fabrieken zijn nog niet hersteld." Bij veel hulporganisaties ligt de prioriteit nu dan ook bij oplossingen bieden om inkomsten te genereren, merkt SHO. Zo worden banen gecreërd voor reparatie van wegen of de reconstructie van huizen. Bij voorkeur wordt echter geprobeerd mensen te laten terugkeren binnen hun eigen sector, zoals visserij en landbouw. De meeste organisaties die zijn aangesloten bij de SHO werken grotendeels of helemaal met lokale hulpverleners via partnerorganisaties.

  
Meer tijd
Ook Artsen zonder Grenzen - niet aangesloten bij SHO - is nog actief in een deel van het getroffen gebied. Landencoördinator Alex Buchmann is in Guiuan op eiland Samar, ongeveer drie uur rijden ten oosten van Takloban. Ook hij constateert dat de hulpverlening langzaam verschuift naar de fase van herstel op lange termijn. "Drie maanden na de ramp beginnen mensen zich te realiseren dat de wederopbouw veel meer tijd gaat kosten dan ze in de eerste maand na de tyfoon dachten." 
Buchmann ziet dat mensen proberen hun leven op orde te krijgen, maar daar erg mee worstelen. "Ze moeten soms prioriteit geven aan werken, om voedsel op tafel te krijgen, terwijl ze die tijd eigenlijk nodig hebben om te bouwen aan een veilig onderkomen voor hun familie. Dat zijn heel lastige keuzes."Regenseizoen
Ook de medische situatie blijft een grote zorg voor hulpverleners. "Het is anders dan de eerste nood vlak na de ramp, maar artsen merken indirect nog wel de gevolgen," zegt Buchmann. "Patiënten die voor de ramp al een chronische ziekte hadden, bijvoorbeeld diabetes of hoge bloeddruk, hebben door de tyfoon tijdelijk geen toegang gehad tot medicijnen of medische hulp die ze anders wel krijgen. Daardoor is hun conditie verslechterd." Door de verslechterde leefomstandigheden staan de inwoners langer bloot aan de elementen, en lopen ze meer kans op infecties als diarree, dengue (knokkelkoorts) en gele koorts. Daarnaast is onder kinderen een mazelenepidemie uitgebroken. De regering start daarom een grote inentingsactie, samen met hulpverleners van het Rode Kruis. In de Filipijnen is inmiddels het regenseizoen aangebroken, waardoor modderstromen ontstaan. Kortgeleden werd het land bovendien opnieuw getroffen door tropische stormen, waardoor huizen op Leyte opnieuw zwaar beschadigd raakten.Preventie
Het Rode Kruis geeft daarom niet alleen in noodhulp, maar werkt ook aan preventie. "We leren mensen huizen steviger maken, geven EHBO en trainingen en helpen bij uitbreiding van het aantal schuilplekken", aldus de woordvoerder. "Ook geven we geld, zodat boeren weer zaden kunnen kopen en weer in hun eigen onderhoud kunnen gaan voorzien. Of mensen kunnen met dat geld voedsel op de markt kopen, zodat de lokale economie weer op gang komt." De organisaties die aangesloten zijn bij SHO hebben twee jaar de tijd om het geld van Giro 555 te gebruiken. Daarna zullen de meesten doorgaan met de hulpverlening, maar dan met andere fondsen. Voor AzG, dat zich beperkt tot noodhulp, ligt dat anders. In Guiuan, waar Buchmann zich bevindt, bouwt AzG een nieuw ziekenhuis, omdat het oude volledig was verwoest. "Dat duurt nog vier tot vijf maanden. Daarna bouwen we onze hulp hier af." Volgens Buchmann is de lokale staf goed in staat het dan weer over te nemen. Hij wijst erop dat de Filipijnse lokale en regionale overheden goed hebben samengewerkt met de regering. "Daar moet de nationale overheid voor geprezen worden, ze hebben veel werk verricht."

Bron: NU.nl/Jisca Cohen | Gewijzigd: 30 januari 2017, 16:00 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 februari 2014, 20:23 uur | Bericht #419050
3 maand geleden sloeg Haiyan toe

Drie maanden geleden werden de Filipijnen getroffen werden door Haiyan, de zwaarste tyfoon ooit. Er vielen meer dan 6000 doden, miljoenen mensen werden dakloos. De inzamelingsactie 21-21 in ons land kwam laat op gang, maar heeft nu toch al 9,3 miljoen euro opgebracht. En dat geld wordt goed besteed, zegt Oxfam Solidariteit, een van de organisaties die daar actief is.Bron: VTM/HLN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
8 mei 2014, 14:27 uur | Bericht #423231
Tien jaar nodig voor herstel Filippijnen na tyfoon Haiyan volgens VN

De Filippijnse gebieden die vernield zijn door Haiyan, een van ‘s werelds krachtigste tyfoons, tonen zes maanden later voorzichtige tekenen van herstel. Toch zou een volledig herstel tot tien jaar in beslag kunnen nemen. Dat stelde een afgevaardigde van de Verenigde Naties donderdag.

Op 8 november 2013 beukte tyfoon Haiyan met winden tegen 300 kilometer per uur in op de archipel. Meer dan een miljoen huizen werden vernietigd. Zes maanden later manifesteert de heropbouw van de verwoeste gebieden zich stilaan. Hoewel Helen Clark, directeur van het Ontwikkelingsprogramma van de VN, het herstel ‘indrukwekkend’ noemt, waarschuwde ze dat volledig herstel een decennium of meer in beslag zou kunnen nemen. ‘Het gaat om meer dan huizen en constructies bouwen. Het gaat er ook om gebouwen weerbaar te maken tegen natuurrampen.’ Clark riep de internationale gemeenschap bovendien op niet enkel aandacht te besteden aan de louter fysieke heropbouw, maar ook de kwetsbaarheid met het oog op toekomstige crisissen, die ongelijkheid en armoede in de hand zouden kunnen werken, terug te dringen.

Intussen zijn alle wegen vrijgemaakt. Scholen en ziekenhuizen zijn heropend. Er is opnieuw elektriciteit en ook op economisch vlak normaliseren de activiteiten zich. Naast de 6.300 mensen die de ramp niet overleefden en de 1.061 vermisten, waren ook miljoenen mensen dakloos.

Nog steeds zijn er miljoenen mensen die ‘voortdurend hulp nodig hebben in de vorm van beschutting en bestaansmiddelen’, zei Klaus Beck, humanitair coördinator voor de VN. Volgens Beck werd vlak na de ramp tegemoet gekomen aan de noden van daklozen, maar leven miljoenen nu in ontoereikende infrastructuur. De VN stelde 788 miljoen dollar (565 miljoen euro) voorop in het kader van het herstel. Daarvan is 56 procent nu gestort. ‘Er is dringend nood aan bijkomende fondsen om het vroege herstel verder te ondersteunen’, voegt Beck toe.

Bron: de standaard
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 mei 2014, 20:26 uur | Bericht #423242
6 maand na Haiyan: Filipijnen nog in puin

Dag op dag is het zes maanden geleden dat de verwoestende tyfoon Haiyan door de Filipijnen trok. De schade is nog altijd niet hersteld. Er zijn ruim zesduizend mensen gestorven en vier miljoen mensen zitten zonder dak boven hun hoofd. Organisatie Plan International vraagt dringend geld om die kwetsbare mensen te beschermen, want er komt al een nieuw tyfoonseizoen aan.Bron: HLN/VTMNieuws
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5137
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
8 november 2014, 14:08 uur | Bericht #442013
Remembering Haiyan One Year After Landfall

Saturday marks the one-year anniversary of when Super Typhoon Haiyan, one of the most powerful storms in history, made landfall on the Philippines. During the first week of November in 2013, Haiyan went down in the record books as one of the most powerful typhoons in recorded history. At peak intensity, the super typhoon had sustained winds of 170 knots (195 mph) with gusts to 205 knots (235 mph).The Philippines took a direct hit from Haiyan when it was near its peak intensity, making landfall on Nov. 8, 2013.


Deze foto is niet meer beschikbaar
A typhoon survivor walks past shipping vessels that remain grounded after being washed ashore during Typhoon Haiyan in Tacloban, Philippines, Monday, Dec. 23, 2013. Villages in the central Philippines were flattened by Haiyan's ferocious winds and the tsunamilike storm surge that damaged or swept away more than a million homes. Haiyan, one of the most powerful storms on record, hit the country's Eastern Seaboard on Nov. 8. (AP Photo/Achmad Ibrahim)

Before dawn on Saturday, Reuters said that more than 5,000 people holding white balloons and candles mournfully walked around the regional capital Tacloban City. Another ceremony in the central Philippine city of Tacloban included church bells pealing and sirens wailing to commemorate the moment when Haiyan barreled inland from the Pacific, according to the Associated Press. This was just a few of the many ceremonies held to remember the more than 6,300 people who lost their lives from this catastrophic typhoon. According to AccuWeather.com Meteorologist Eric Leister, many of the deaths were caused by drowning and collapsed buildings.

Deze foto is niet meer beschikbaar
High-res enhanced infrared satellite image of #Haiyan/#YolandaPH just hours before landfall yesterday.
5:15 PM - 8 Nov 2013 Brian McNoldyDeze foto is niet meer beschikbaar[t]


In addition to the deaths in the Philippines, Haiyan went on to impact Vietnam and southern China where it claimed an additional 21 lives. Fortunately, Haiyan had weakened significantly by the time that it impacted these countries. The overall damage was estimated at 581.1 billion pesos ($12.9 billion), including about 16 million knocked-down coconut trees, a major source of livelihood, according to the Associated Press.

http://www.accuweather.com/en/weather-news/remembering-haiyan-one-year-af/37030167

Bron: Accuweather
| Gewijzigd: 8 november 2014, 14:09 uur, door Tatanka
there can be only one
Joyce.s
Moderator
Woonplaats: Helmond
Berichten: 3002
Lid sinds: 13 jan. 2015
4 november 2015, 12:35 uur | Bericht #464405

Nederland gaat kust Filipijnen beschermen 


Nederlandse waterdeskundigen gaan de Filipijnen helpen. Zij komen met een plan om de kust beter te beschermen tegen tyfonen.Het speciale team deskundigen richt zich op de stad Tacloban en omgeving. Die regio werd eind 2013 zwaar getroffen door de tyfoon Haiyan. Ruim zesduizend mensen stierven.

De gevolgen van de tyfoon waren desastreus, aldus minister Melanie Schultz (Infrastructuur). Ze hoopt op een oplossing om de inwoners te beschermen en een nieuwe ramp te voorkomen.

Minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking) benadrukt dat Nederlanders weten hoe je landen kunt beschermen tegen overstromingen. Die unieke kennis en vaardigheid gaan ze nu ook inzetten op de Filipijnen, aldus Ploumen.

De regering gaf in 2013 al 6,5 miljoen euro noodhulp. Een inzamelingsactie leverde 36 miljoen euro op, waarvan inmiddels 90 procent is besteed.Door: ANP
Bron:http://www.nu.nl/politiek/4158298/nederland-gaat-kust-filipijnen-beschermen.html | Gewijzigd: 30 januari 2017, 15:38 uur, door Joyce.s
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
3 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 3 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.039 topics, welke bij elkaar 442.867 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.122 leden.
Het nieuwste lid is MargrietvO.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
3 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 3307 mensen aan het browsen op het forum. 4 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 3307, lezen 11 mensen het topic "Onweerskansen week 30".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Fototopic Twitter

Het laatste via @onweeronline

Zomer discussietopic

Straalstroom bepaald weertype

Fotowedstrijd zomer

Fotografeer de zomer en doe mee!

Recordbliksem

Ontlading van 700 km!

© 2003 - 2020 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden