Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Ford, IL; Livingston, IL.

4 Jul 2022 22:31:06

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Marshall, IL; Woodford, IL.

4 Jul 2022 22:22:02

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Livingston, IL.

4 Jul 2022 22:11:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor La Salle, IL.

4 Jul 2022 22:02:51

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Green, WI; Rock, WI.

4 Jul 2022 22:02:30

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Boone, IL; Winnebago, IL.

4 Jul 2022 21:48:27

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Charleston, SC; Colleton, SC.

4 Jul 2022 21:41:24

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor La Salle, IL; Livingston, IL.

4 Jul 2022 21:37:51

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Stephenson, IL.

4 Jul 2022 21:29:05

NWS: Tornado Warning uitgegeven voor La Salle, IL.

4 Jul 2022 21:29:05

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Putnam, IL.

4 Jul 2022 21:26:47

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Green, WI; Lafayette, WI; Rock, WI.

4 Jul 2022 21:24:53

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Charleston, SC; Colleton, SC; Dorchester, SC.

4 Jul 2022 21:16:07

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Apache, AZ.

4 Jul 2022 21:10:55

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor La Salle, IL.

4 Jul 2022 21:02:48
Actueel
1 / 4

Vorstschade in Nederland in een veranderend klimaat

Door forumleden Thijs en James Bob

Zomer discussietopic

Rustig en koel zomerweer

Volop warmterecords in Noord-Europa

Fototopic Zomer 2022

Doe mee!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Alpenweerman
AWM Moderator
Woonplaats: Termen (Wallis, CH)
Berichten: 1293
Lid sinds: 11 okt. 2010
7 december 2017, 17:50 uur | Bericht #483569

Avond update a.h.v.d. laatste model output

Ben bezig met een avond update op Alpenweerman en gezien de spannende synoptische situatie hier ook meteen maar even mee gepakt!
 

Winters billen knijpen Benelux – Alpen

Dat we met een spannende en overwegende winterse setting te maken gaan krijgen moge inmiddels meer dan duidelijk zijn. Het grootschalige geblokkeerde “winterse” stromingspatroon moge dan vrij zeker tot zeker zijn, dit geldt zeker niet voor de details.
Zowel voor de Alpen als ook voor de Benelux belooft het vanaf morgen synoptisch een heel interessante tijd te gaan worden waarbij de aandacht vooral gericht zal zijn op kleinere verstoringen (laagjes) die al of niet sneeuw gaan opleveren. De Alpen moeten zich voor maandag gaan opmaken voor extreme weersverschillen!
 
Waarschijnlijkheid sneeuwval in % voor zondag 12h00


Koufront met sneeuw Alpen, Benelux eerste winterse perikelen
Komende nacht en morgen overdag gaat een koufront behorende bij laag – Walter – met kern boven midden Noorwegen van noordwest naar zuidoost de Alpen overtrekken en zal een eerste winterse fase zijn intrede gaan doen.Met het kouder worden van de lucht gaat de sneeuwval grens in de Alpen dalen van 1500 naar 500 meter en gaat er vooral in de Stau van de westerse Alpen regen en sneeuw vallen. In de loop van de vrijdag moet dan overal weer rekening worden gehouden met winterse toestanden! In vergelijking met vanmorgen zien we voor wat betreft de Alpen bij deze ontwikkelingen als ook die voor zaterdag en deels de zondag geen grote veranderingen.Sneeuw opties Benelux
Spannend wordt het morgen middag – avond ook in de Benelux wanneer op een passage van 2 (hoogte)trog storingen zeer koude lucht wat hoger in de atmosfeer gaat binnenstromen.
Höhenkaltluft en sneeuw GFS 15h00
GFS 18h00


De neerslag krijgt dan toenemend een winters karakter en later op passage van de tweede trog in de namiddag of vroege avond met de meest koude bovenlucht (tot -40 graden op 500 hPa / Geo pot. 520 – 524 dam) kunnen de sneeuwbuien dan tijdelijk een sneeuw dekje gaan opleveren. Grootste kans daarop in het oosten en zuidoosten van het land. Uitgaande van de eerste meso modellen (Hirlam, Arome en Arpege) moeten we daar echter nog maar niet teveel van voorstellen!
500 hPa diktewaardes (dam) theoretische sneeuwvalgrens 520 tot 524 = 0 tot 150 m


Zondag volgende sneeuw storing Alpen / Benelux
Na een korte “Versnaufpause” wordt het zondagmiddag voor de Benelux en Alpen sneeuwtechnisch opnieuw interessant wanneer een volgende randstoring (laagje) via het zuiden van de Britse Eilanden naar de Benelux trekt. Vanmorgen berekenden de modellen het systeem zondag avond met kern boven het westen van Nederland. GFS  komt vanavond met een ietwat noordelijker koers (wadden)
GFS12 met de ietwat noordelijkere koers


Voor het laag uit gaat er dan in de Benelux (Nederland) van zuidwest naar noordoost sneeuw vallen (aanvoer van wat koudere lucht lucht in de onderste atmosfeer vanuit het zuiden).

Sneeuw cumulaties van 4 tot 6 cm zijn dan ter verwachten en mogelijk door opglijdings processen (door de modellen nog wel eens onderschat) ook nog meer . Het zou maar zo kunnen dat er lokaal landinwaarts 5 tot 10 cm gaat vallen.
GFS sneeuwdek zondagmiddag 15h00
Ook in de Alpen gaat het vanaf zondagmiddag -avond van west naar oost weer sneeuwen. Aanvankelijk tot in de dalen en lagere delen, later sneeuwvalgrens stijgend tot 1000 meter. Inner alpin en in de Stau van de zuidelijke (westelijke) Alpen meest sneeuw tot in de dalen! (koude reservoir)


Extreme verschillen Alpen
Maandag belooft dan helemaal razend spannend te gaan in zaak sneeuw, regen dan wel de sneeuwvalgrens. Dit geldt in het bijzonder voor de Alpen waar een afsplitsend laag de contrasten tussen west en oost maar vooral ook tussen zuid en noord extreem zal doen toenemen. Cruciaal voor de details wordt de precieze koers van het laag.
T850 Anomalie voor maandag 11 december 12h00
Z

Zoals het er nu naar uitziet gaan de drukverschillen tussen zuid en noord sterk toenemen (14 tot 16 hPA) en dat betekent een sterkt Südföhn.
Met de föhn gaat de sneeuwvalgrens tijdelijk omhoog naar 1800 tot 2000 meter en de vorstgrens naar 2500 tot 2800 meter.

Föhndiagram oostelijke Alpen ( Innsbruck)


Tegelijkertijd neemt aan de zuidkant de Südstau in kracht toe en daar gaat aanhoudend en intensieve neerslag vallen. Sneeuwval grens daar tot in de dalen en lagere delen.


Maandag staat in teken van de Südstau (sneeuw) en SüdFöhn (droog en zeer zacht)

Terug kouder en meer sneeuw
Dinsdag gaat een koufront weer een einde maken aan de Föhn en gaat het van west naar oost overal weer afkoelen met uiteindelijk weer sneeuw tot in de dalen en lager gelegen gebieden.

ECMWF
Inmiddels druppelt ook het ECMWF binnen en grosso modo is dat in overeenstemming met het GFS. (Wadden – Noord Duitsland).  Na passage van de kern in de loop van de avond zoekt de wind post frontaal de NW hoek op en zal de sneeuw in regen overgaan. Het is echter nog onzeker of die overal (landinwaarts) ook inderdaad zal gaan gebeuren.


In de loop van de maandag wordt het dan nogmaals spannend wanneer een tweede laag van ZW naar NO over Nederland gaat trekken. Ook nu weer wordt het zeer spannend voor wat betreft de neerslag (sneeuw, regen)?!


ECMWF voor maandag 12h00 met een volgend laagje op koers Nederland

Arpege
Het hoog resolutie model wat tot maandagavond gaat loop aardig in de pas met het globale ECMWF en GFS. We mogen dus stellen dat de verwachting met betrekking tot de koers van het laagje op zondag vrij zeker is. Toch kunnen kleinere veranderingen voor de details nog grotere gevolgen hebben en wellicht moeten in zaken sneeuwval gewoon maar gaan (s)nowcasten. Ten slotte nog even de sneeuw prognoses van het fijnmaziger model Arpege voor Nederland en de Alpen geldig tot maandag avond.
 
| Gewijzigd: 7 december 2017, 19:58 uur, door Alpenweerman
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. (Albert Einstein)
Thijs.
Moderator
Woonplaats: Wageningen
Berichten: 2309
Lid sinds: 29 mrt. 2016
7 december 2017, 18:51 uur | Bericht #483570
Momenteel regen
Op dit moment trekt een groot regengebied over de Benelux. Deze regen is echter het begin van de komende afkoeling: het koufront.

Achter dit koufront wordt het vooral in hoge luchtlagen snel kouder. Zodoende komt er ook een buientrein op gang vanaf zee.

Morgen: veel buien
Morgen is het een komen en gaan van winterse buien vanaf zee. De wind staat echter zo, dat een groot deel van België en Zeeland met een wat ander weertype te maken zal krijgen dan Nederland. Dit komt doordat de windrichting zo staat, dat dit gebied in de 'schaduw' van Engeland (GB) valt.
Hierdoor hebben deze gebieden vaker wat zon, en wat minder buien. (Met name 's ochtends is er hier nog wel buienactiviteit.)

De talrijke buien bestaan uit korrelhagel, regen, natte sneeuw of even uit droge sneeuw. Dit is afhankelijk van de intensiteit. Die intensiteit verschilt lokaal enorm, en dus kan het op de ene plek bij een pittige bui even wit zijn, terwijl elders het droog blijft.
Over het algemeen geldt: des te verder in het binnenland en des te hoger (Zuid-Limburg, Veluwe), des te hoger de kans op sneeuwvlokken.

In de avond trekt er nog een trog over, in deze trog daalt de temperatuur door neerslagsafkoeling verder en kan er vooral in het oosten een sneeuwdek van enkele centimeters vallen.

Conclusie:
Liefhebbers van mooie buien met vlokken of hagel zullen wel aan hun trekken komen, liefhebbers van een gesloten sneeuwdek moeten nog geduld of geluk hebben.
Eerder W. in t Erland (Winterland)
Waarom deze advertentie?
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3359
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
7 december 2017, 19:59 uur | Bericht #483571

Guidance KNMI:


Synoptische situatie:
Het aandachtsgebied bevindt zich aanvankelijk in een brede warme sector. Een actief koufront (het polaire front), behorende bij een diep laag nabij de Noorse zuidweskust, heeft inmiddels het noordwesten bereikt en beweegt vanavond van west naar oost over het land. Het koufront ligt in een scherpe trog waarbij de stevige zuidwestelijke stroming draait naar een iets in krachtig afnemende westnoordweststroming. Hierin wordt beduidend koudere lucht (T500 daalt naar -35 tot -40°C) aangevoerd. Vrijdag gaat de aandacht uit naar de passage van twee (bovenlucht)troggen, de eerste in de ochtend en de tweede in de avond. Vooral de tweede lijkt tamelijk actief te zijn (passage van de koudste bovenluchten).

Modelbeoordeling:
Aandachtspunt voor vrijdag is de neerslagsoort en plaatselijke gladheid. In de loop van de nacht kunnen deze al winters van karakter zijn. Vooral bij de trog op vrijdagavond nemen de sneeuwkansen richting het zuidoosten fors toe (zie Cross-secties Tw, progtemps). Volgens het EC-EPS is de kans op droge sneeuw in het zuidoosten dan zelfs > 50%. Vermoedelijk nemen de neerslagintensiteiten dieper landinwaarts wel af (dagelijkse gang).

Aandachtspunten

Bewolking:
Voor het koufront uit Ns en daaronder St. Na passage convectieve bewolking, bij de genoemde troggen met name landinwaarts ook kans op St. Toppen Cb's van het noorden uit maximaal FL250.

Neerslag:
Bij en op nadering van het koufront enkele uren regen. Vanaf komende nacht buien (CAPE enkele honderden J/kg). Aandachtspunt is dat de neerslag in toenemende mate winters zal zijn. Levert zeer plaatselijk kortstondig gladheid op door hagel en door (natte) sneeuw. Vooral vrijdagavond bij de tweede trog kans op enige accumulatie (1-3 cm) in het oosten/zuidoosten en mogelijk dus gladheid op wat meer plaatsen. Sneeuwsignaal vooral ten zuidoosten van de lijn Assen-Utrecht-Roosendaal. Onweerskansen zijn groot, de Harmonies geven goede indicatie.

#KeepOnSmiling
Jeroen71
Lid
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Berichten: 931
Lid sinds: 30 aug. 2008
7 december 2017, 20:00 uur | Bericht #483572
EC 12 met sneeuwkanden voor heel NLRens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 257
Lid sinds: 28 jun. 2015
7 december 2017, 20:44 uur | Bericht #483575
Respect voor Johann met z'n uitleg!
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 782
Lid sinds: 20 dec. 2014
7 december 2017, 20:45 uur | Bericht #483576
Het ziet er op korte termijn goed uit voor de liefhebbers van sneeuw/winterse buien
Bij GFS trekt er een mooie buienlijn van noordwest over zuidoost wat misschien al de eerste sneeuw of zelfs eerste tijdelijk sneeuwdek zou kunnen vormen voor de middag. Daarna trekt er weer een tal van buien over het land zo rond de avond en dit kan een nog wat grotere kans op een sneeuwdek opleveren.

En natuurlijk de zondag nog flinke sneeuwkansen met een dek van meer dan 5 cm... Het wordt in ieder geval flink (s)nowcasten en er gaan zeker sneeuwdekken gevormd worden al en misschien al morgen? Het kan wel erg plaatselijk zijn...

Is het dan gedaan met de winterkansen?

De modellen laten na 96 uur een (tijdelijke) zonalisering zien... Verder laten gfs en EC daarna weer pogingen tot rugvorming zien, al levert dat (nog?) niet veel op. Modellen hebben wel de grootste moeite met ruggen dus kunnen we nog er nog niet veel over zeggen. Wat wel positief is dat de temperatuur niet boven de 10 graden uit wil komen en dat de wind, zoals het er nu voorstaat, vooral uit de noordwestelijke richting blijft. Helaas willen de lagedrukgebiedjes niet echt duiken richting vasteland, mede dankzij het grote hogedrukgebied boven Kazachstan en Rusland. Maar met dit stromingspatroon blijft het zeewater behoorlijk afkoelen . Dat kan later vooral voor het westen beter uitpakken wanneer het echte werk gaat beginnen ergens later in de winter?  WC voorlopig niet aan de orde!

 
Woonplaats: Drachten
Berichten: 86
Lid sinds: 30 nov. 2017
7 december 2017, 21:19 uur | Bericht #483577
Word niet heel blij van deze pluim, vanaf zondag gaan de temps juist weer wat omhoog. Toch wel lichtelijk tegenvallend.

Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6124
Lid sinds: 5 jul. 2011
7 december 2017, 21:27 uur | Bericht #483578
Citaat van FryslânBoppe, donderdag 7 december 2017, 21:19 uur Word niet heel blij van deze pluim, vanaf zondag gaan de temps juist weer wat omhoog. Toch wel lichtelijk tegenvallend.
Ja maar dat het niet echt koud gaat worden dat weten we al langer Zie ook naar die spreiding vanaf zondag, dit komt door de koers van het laag die bepalend is of je nog net iets langer in koudere lucht blijft of niet.

Goed deze ook maar even posten. Dit is puur indicatief, maar zo krijg je wel een beeld wat mogelijk is richting zondag wat betreft sneeuwval. Indicatief vooral omdat het regionaal sterk zal gaan verschillen.Ondertussen vanwegen het KNMI ook een code geel voor lokale gladheid morgen: 
Rens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 257
Lid sinds: 28 jun. 2015
7 december 2017, 22:07 uur | Bericht #483579
Pas na het passeren van 'het' lagedruk gebied, kunnen we iets zinnig zeggen over het verdere verloop van de weersomstandigheden. "Lage druk onderlangs, dan heeft de winter in Nederland een kans. Gaat 't lagedrukgebied Groningen te boven, dan ligt de winter in Nederland in de oven.....
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
7 december 2017, 22:30 uur | Bericht #483580
Onlangs de onzekere koers van het lagedrukgebied zondag, toch hoge sneeuwkansen! Ook voor morgen en zaterdag leuke kansen. Deze bestaan vooral uit (natte) sneeuwbuien.


Voor meer regio's kijk op http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwing/weersverwachting/sneeuwkansen/
Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
Rens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 257
Lid sinds: 28 jun. 2015
8 december 2017, 07:35 uur | Bericht #483584
https://www.weeronline.nl/Europa/Nederland/Harderwijk/4057605 

​Kan ff niet meer volgen. In de kop spreekt men over 'Er valt sneeuw in Harderwijk', en 14-daagse grafiek mag ik hopen dat we een graadje vorst krijgen. 
​Ik denk dat ik het maar afwacht.......
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
kukkie
Lid
Woonplaats: Noordoost-Veluwe
Berichten: 208
Lid sinds: 20 okt. 2014
8 december 2017, 08:11 uur | Bericht #483585
Citaat van Leon Eikenaar, donderdag 7 december 2017, 22:30 uur Onlangs de onzekere koers van het lagedrukgebied zondag, toch hoge sneeuwkansen! Ook voor morgen en zaterdag leuke kansen. Deze bestaan vooral uit (natte) sneeuwbuien.

Voor meer regio's kijk op http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwing/weersverwachting/sneeuwkansen/

Beetje flauw om nu weer Zuid-Nederland te nemen...
If Winter comes, can Spring be far behind? (P.B. Shelley, Ode to the West Wind)
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3517
Lid sinds: 8 dec. 2011
8 december 2017, 09:31 uur | Bericht #483590
Citaat van kukkie, vrijdag 8 december 2017, 8:11 uur Citaat van Leon Eikenaar, donderdag 7 december 2017, 22:30 uur Onlangs de onzekere koers van het lagedrukgebied zondag, toch hoge sneeuwkansen! Ook voor morgen en zaterdag leuke kansen. Deze bestaan vooral uit (natte) sneeuwbuien.

Voor meer regio's kijk op http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwing/weersverwachting/sneeuwkansen/

Beetje flauw om nu weer Zuid-Nederland te nemen...

Waarom is dat flauw, Kukkie? Staat er toch duidelijk bij?
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6124
Lid sinds: 5 jul. 2011
8 december 2017, 10:27 uur | Bericht #483601
De buiencarroussel is volop bezig, hier en daar komen er meldingen binnen van hagel, natte sneeuw en sneeuw die ook lokaal tijdelijk blijft liggen. Ook een klap onweer zit er af en toe tussenAls je zelf foto's hebt van de winterse buien, deel ze gerust via het speciale verzameltopic!
  | Gewijzigd: 8 december 2017, 10:28 uur, door Sven
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6124
Lid sinds: 5 jul. 2011
8 december 2017, 11:11 uur | Bericht #483606
Zoals ik in mijn vorig bericht reeds aangaf kan er een klap onweer bijzitten. In Noord-Holland trekken actueel enkele stevige exemplaren binnen. Hier kan neerslagafkoeling nog sneller gaan en kan het een laagje sneeuw achterlaten.Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6124
Lid sinds: 5 jul. 2011
8 december 2017, 11:22 uur | Bericht #483608
KMI waarschuwing, delen van Vlaanderen krijgen een code geel vannacht voor sneeuw

Woonplaats: Drachten
Berichten: 86
Lid sinds: 30 nov. 2017
8 december 2017, 13:11 uur | Bericht #483618
GFS is niet bepaald slecht te noemen, op de LT kan het misschien weer wat kouder worden. 

Woonplaats: Nieuw-Roden
Berichten: 300
Lid sinds: 9 feb. 2013
8 december 2017, 13:24 uur | Bericht #483619
Maandagavond pak sneeuw volgens de GEM
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3517
Lid sinds: 8 dec. 2011
8 december 2017, 14:04 uur | Bericht #483620
Citaat van FryslânBoppe, vrijdag 8 december 2017, 13:11 uur GFS is niet bepaald slecht te noemen, op de LT kan het misschien weer wat kouder worden. 

Er zitten prachtige leden tussen. Bijvoorbeeld de control.Jeroen71
Lid
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Berichten: 931
Lid sinds: 30 aug. 2008
8 december 2017, 15:03 uur | Bericht #483622
Mogelijk sneeuwdek vanavond rechts van blauwe lijn

https://www.alpenweerman.nl/lage-landen-sneeuwupdate-vanavond-landinwaarts-sneeuwval/ 


| Gewijzigd: 8 december 2017, 15:29 uur, door Joyce.s
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Dit topic is gesloten
4 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 4 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.552 topics, welke bij elkaar 447.034 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.434 leden.
Het nieuwste lid is Jpatat.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
4 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 2509 mensen aan het browsen op het forum. 3 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 2509, lezen 13 mensen het topic "Onweerskansen 17 t/m 20 juni 2013".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Volop warmterecords in Noord-Europa

Vorstschade in Nederland in een veranderend klimaat

Door forumleden Thijs en James Bob

Fototopic Zomer 2022

Doe mee!

Zomer discussietopic

Rustig en koel zomerweer

© 2003 - 2022 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden