Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lake, OH.

18 Jun 2024 19:59:57

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cuyahoga, OH; Lorain, OH; Medina, OH.

18 Jun 2024 19:56:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cambria, PA.

18 Jun 2024 19:55:35

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Itasca, MN; St. Louis, MN.

18 Jun 2024 19:37:05

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Otter Tail, MN; Wilkin, MN; Ransom, ND; Richland, ND; Sargent, ND.

18 Jun 2024 19:25:01

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Becker, MN; Clay, MN; Clearwater, MN; Mahnomen, MN; Norman, MN; Otter Tail, MN; Polk, MN; Wilkin, MN.

18 Jun 2024 19:25:00

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Becker, MN; Beltrami, MN; Clay, MN; Clearwater, MN; Hubbard, MN; Mahnomen, MN; Otter Tail, MN; Polk, MN; Wadena, MN.

18 Jun 2024 19:24:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lorain, OH; Medina, OH.

18 Jun 2024 19:14:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Beltrami, MN; Hubbard, MN; Otter Tail, MN; Wadena, MN.

18 Jun 2024 12:32:13

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Becker, MN; Beltrami, MN; Hubbard, MN; Otter Tail, MN; Wadena, MN.

18 Jun 2024 12:26:34

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Koochiching, MN.

18 Jun 2024 12:11:18

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Cass, MN; Crow Wing, MN; Itasca, MN; Koochiching, MN.

18 Jun 2024 12:07:42

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Grant, MN; Otter Tail, MN; Wadena, MN; Wilkin, MN.

18 Jun 2024 12:03:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Becker, MN; Beltrami, MN; Clearwater, MN; Hubbard, MN; Otter Tail, MN; Wadena, MN.

18 Jun 2024 11:54:07

Er zijn de afgelopen 3 uur 500 ontladingen geregistreerd.

18 Jun 2024 11:38:18
Actueel
1 / 4

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
30 november 2017, 23:50 uur | Bericht #483345

Het topic waar toch heel wat mensen naar uitkijken ieder jaar: het winter discussietopic!
Wat zal deze winter brengen? Wordt het een witte of groene kerst? Kunnen we op de schaats? Kunnen we volop gaan sneeuwruimen? Allemaal vragen die nog onbeantwoord zijn, maar die de komende 3 maanden hier in dit topic zullen beantwoord worden

Normaal schrijft onze moderator en winterexpert Callie-P de openingspost van het wintertopic, maar wegens drukke tijden bij hem neem ik het even over. Maar jullie zullen hem hier zeker ook zien hoor.

Dus hoe er aan te beginnen? Wel ik ben geen fan van langetermijn voorspellingen en mijn voorkeur geniet de korte en middellange termijn. Nu mijn buikgevoel zat de laatste 2 jaren wel goed (jammer genoeg), dus als ik dan puur een wilde gok mag doen, dan verwacht ik geen ijskoude winter maar meer een winter met meer sneeuwkansen.

Dus laat ons beginnen met de korte termijn, of gewoon wat er nu speelt op de weerkaarten. Zoals jullie misschien konden zien in het speciale topic, viel er vooral in delen van Vlaanderen sneeuw op 30 november, dus nog net in de herfst. Lokaal tot zels iets meer dan 5cm. Op het moment dat ik deze post schrijf vriest het al op vele plaatsen in onze Lage Landen en sneeuwt het nog in delen van België. Op die plaatsen kunnen ze echt wel zeggen dat de winter van start is gegaan.

Actuele vorst in Nederland:


Tot en met zaterdag blijven we te maken hebben met een te koud weertype voor de tijd van het jaar, een goede start van de winter dus. Het is de laatste jaren al anders geweest Vanaf zondag stroomt er zachter lucht binnen samen met een front. De eerste neerslag zou in de oostelijke helften misschien nog winters kunnen zijn (zeker in de Ardennen), daarna is het even over met de pret.

Hieronder de meest recente pluim van ECMWF, geldig voor De Bilt:Lokaal kan het zaterdag, zeker waar eventuele mist blijft hangen, misschien wel tot een ijsdag komen als we ECMWF mogen gelovenKijken we dan naar de eerste volledige week van de winter, dan begint deze vrij zacht met temperaturen die richting 10 graden gaan. Daarnaast zitten velen de periode rond 7/8 december te volgen. Zowel het Europese weermodel ECMWF als het Amerikaanse model GFS kwamen een paar runs op rij met terug een polaire stroming over onze landen, het weertype dat we nu ook mee te maken hebben. Opeens was deze optie volledige verdwenen uit de runs, maar GFS komt hier nu al enkele run op rij mee terug.

ECMWF wil hier voorlopig niet van weten, het is de volgende dagen te bekijken langs welke kant het zal gaan vallen. Beide modellen hebben wel een krachtig hoog op de oceaan liggen. Zolang dit niet zorgt voor een strakke westcirculatie en blokkerend werkt, dan is dat steeds een positief gegeven voor ons.

GFS met laag die doortrekt en ons zo dan weer in polaire stroming brengt:


ECMWF die hier nog niet wilt van weten, maar ook het krachtige hoog op de oceaan heeft liggen:Goed, laat dit ons een start zijn van een mooi winterseizoen! Daarnaast hebben we ook nog enkele andere topics die ik graag onder de aandacht wil brengen:
  • Ardennen sneeuwtopic: Om alle sneeuwkansen te bespreken in de meest sneeuwrijke regio van de Benelux
  • Nieuw: Winterberg sneeuwtopic: Een skigebied dat niet zo ver ligt en populair is onder vele leden
  • Voor al het nieuws en voorspellingen over hét skigebied van Europa, de Alpen, kan je terecht in het speciale gedeelte van Alpenweer op deze site
  • Waarnemingentopic: In het waarnemingentopic kan je jouw actuele weersituatie vermelden. Van regen tot vlokken en van onweer tot mist, alles mag je hier vermelden.
  • Kletstopic: Hier ben je welkom om te kletsen over alles omtrent de winter, natuurlijk kan je ook een eigen kletstopic aanmaken in de Koek en Zopie kletscorner. Klagen is hier toegestaan, maar hou het netjes.

Voor de rest duim ik met iedereen mee dat we een topwinter krijgen! Groeten, Team Onweer-Online & Sven | Gewijzigd: 1 december 2017, 00:16 uur, door Sven
Woonplaats: Enschede
Berichten: 381
Lid sinds: 19 aug. 2009
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
1 december 2017, 07:35 uur | Bericht #483346


Wintervoorspelling 2017-2018 Kans op koude winterperiode 75%!
30 november 15:58 uur   -   Laatste update 30 november | 16:25 uur.


ik ga uit van 75% kans op een echte koude winter(periode).

De komende winter krijgt wel een karakter van vuil en grillig. Een winter met sneeuw en een winter met minstens één (langere) periode waarop we op schaatsen komen.

Elk jaar kom ik op 30 november of op 1 december (begin meteorologische winter) met mijn definitieve wintervoorspelling. Een wintervoorspelling waarin ik het weerbeeld van de herfst van dit jaar een grotere rol heb gegeven en ik heb de afgelopen jaren met elkaar vergeleken. Ik heb de voorspelling aangescherpt, een grotere kans op echt winterweer, in vergelijking met de voorlopige wintervoorspelling van eind oktober. Dus kouder. Minstens een echte winterperiode met voldoende vorst om op natuurijs te gaan schaatsen. En dat langer dan twee of drie dagen.

De komende winter zal ook soms vuil en grillig verlopen. Dit betekent vaak overlast voor het verkeer door sneeuw, ijzel, maar ook door stormachtig weer. Is het niet het een, dan is het wel het ander.

De winter begint al op te spelen in de komende decembermaand.

Bron: Pietsweer..nl

link: http://www.pietsweer.nl/piets-blog/2017/wintervoorspelling-2017-2018-kans-op-koude-winterperiode-75/ | Gewijzigd: 1 december 2017, 07:38 uur, door bolbliksem
Waarom deze advertentie?
Ossekop
Lid
Woonplaats: Oss
Berichten: 256
Lid sinds: 30 jan. 2011
1 december 2017, 11:15 uur | Bericht #483354
Checker de check!
ik ben weer van de partij.
Afgelopen weken al meelezend in de herfstdiscussie alwaar velen uitkijken naar DIT topic!

EC en GFS zijn beiden redelijk eensgezind in de pluim (sorry op werk dus moet snel ff afraffelen)
Nu (iets kouder dan normaal 2-3gr) en na het weekend op of iets boven normaal ca 7-9gr.
Hierna geleidelijk dalend naar onder de 5 (toekomstmuziek)

Verveldende jongen blijft die WC. standvast op 225, zuid/west.
heb de kaarten nog niet bekeken maar hopelijk verandert er nog iets qua druk en komen we onder een wat meer noordelijkere stroming te liggen.
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
1 december 2017, 11:54 uur | Bericht #483355
Citaat van Ossekop, vrijdag 1 december 2017, 11:15 uur EC en GFS zijn beiden redelijk eensgezind in de pluim (sorry op werk dus moet snel ff afraffelen)
Nu (iets kouder dan normaal 2-3gr) en na het weekend op of iets boven normaal ca 7-9gr.
Hierna geleidelijk dalend naar onder de 5 (toekomstmuziek)

Verveldende jongen blijft die WC. standvast op 225, zuid/west.
heb de kaarten nog niet bekeken maar hopelijk verandert er nog iets qua druk en komen we onder een wat meer noordelijkere stroming te liggen.
Zoals in mijn openingspost geschreven komt GFS al enkele runs op rij met een omslag terug naar een polaire stroming rond 7-8 december. Is iets wat al langer in het oog wordt gehouden en nu komt ECMWF daar ook stilaan mee.

Is nu kwestie dat het blijft staan, we blijven het volgen, kan wel eens leuk gaan uitpakken
 
jurrie
Lid
Woonplaats: delfzijl
Berichten: 643
Lid sinds: 17 dec. 2010
1 december 2017, 14:17 uur | Bericht #483359
nu de eerste plaagstootje is geweest
mis ik toch ,waar velen op zitten te wachten en naar uitkijken ,,in een wintertopic ,=====,Johann zijn winterpraatje
met stoplichtje .
,,,

Edit Sven: het stoplichtje werd steeds geplaatst door Callie-P, hij en ook onze Alpenweerman zullen hier ook wel updates plaatsen hoor   | Gewijzigd: 1 december 2017, 14:30 uur, door Sven
Woonplaats: Spijkenisse
Berichten: 852
Lid sinds: 1 okt. 2006
1 december 2017, 14:59 uur | Bericht #483360
Vind het idd wel tijd worden voor een winter topic.  De colega's van Meteo-Service hebben dit al een tijdje en vandaag is ook de Meteorologische winter ingegaan.  Hebben we weer wat leesvoer en kaarten te bekijken.  Want de warmte van volgende week schijnt ook weer tijdelijk te zijn omdat rond de 7e mogelijk weer de koude lucht terugkomt.   Dus we zijn voorlopig nog niet van het licht winterse weerbeeld af en hoop ook dat we na jaren weer eens een goede winter krijgen.   Moet wel zeggen dat de Westerlijk aanvoer niet meer zo hardnekkig is als voorgaande jaren.  Dus het ziet er nu allemaal al veel beter uit en hopen dat dit zo blijft.  Want het zal een keer tot een echte koude periode gaan komen.
Woonplaats:
Berichten: 160
Lid sinds: 3 jul. 2009
1 december 2017, 15:41 uur | Bericht #483361
Heerlijk, het is weer tijd voor het wintertopic. Ik heb hier héél lang naar uitgekeken en hoop ook vurig op een echte winter.
Als ik de wintervacht van onze katten mag geloven komt dat dik voor elkaar. De twee voorgaande winters hadden zij absoluut geen echte volle dikke wintervacht. Zou Moeder Natuur ze op voorhand een lekkere warme jas geschonken hebben?? Ik hoop het.
Benjamin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 146
Lid sinds: 30 apr. 2010
1 december 2017, 16:44 uur | Bericht #483362
De liefhebbers van winterweer, vorst en kou kunnen nu ook de actuele temperaturen volgen in onze StormTracker! Elke 10 minuten updaten (*) daar de temperaturen naar de laatst gemeten waarden.

Tijdens koude periodes kun je nu ook live de actieve Strooiwagens van Rijkswaterstaat volgen via de stormtracker en inzien welke wegen er de afgelopen 6 uur zijn bestrooid. Je herkent gestrooide wegen aan het blauwe spoor.

(*) NL temperatuurmetingen updaten elke 10 minuten. In Belgie bedraagt de updatetijd een uur, met uitzondering van Ukkel (per 10 min.). | Gewijzigd: 1 december 2017, 16:44 uur, door Benjamin
Woonplaats: Voorhout (Z-H)
Berichten: 1407
Lid sinds: 31 mei. 2008
1 december 2017, 19:57 uur | Bericht #483371
Zo, dat is lang geleden dat ik hier gepost heb..druk druk.. Het is lange termijn, en het verandert nog wel vaak waarschijnlijk.. maar dat zakkende laag op het laatste ECMWF kaartje ziet er leuk uit...voor de winterse neerslagkansen. ????
Woonplaats: Enschede
Berichten: 1493
Lid sinds: 7 jun. 2011
1 december 2017, 19:58 uur | Bericht #483372
Eindelijk is mijn meest favoriete seizoen begonnen! Donkere dagen, Sinterklaas, het kerstdiner, aftellen naar 2018, kou en sneeuw: ik begin nu al te watertanden :D

De winter is uitstekend begonnen. Gisteren sneeuw in delen van België, vandaag een koude dag en morgen mogelijk gevlok in Nederland.

Vanaf morgenavond trekt vanuit het noordwesten neerslag het land op. In eerste instantie is het gewoon in vloeibare vorm, maar narmate het verder het land op komt kan de neerslag winters worden.
 
Kijken we naar de meest recente run van het globale ECMWF, dan zien we dat vooral het uiterste oosten van Nederland zondag een kans maakt op een laagje sneeuw.


ECMWF model

Nemen we de korte termijn modellen Harmonie en Hirlam erbij, dan zien we hier ook dat de mensen in het oosten zondag de gordijnen opentrekken en mogelijk een wit tapijtje zien.


Harmonie model


Hirlam model

Ook is er kans op ijzel. Daarvoor nemen we de meest recente KNMI guidance erbij:

Neerslag:
Belangrijk aandachtspunt is de neerslagsoort bij het warmtefront. In de Harmonie uitvoer een duidelijk ijzelsignaal vanaf ongeveer 20 uur ten O van ongeveer de lijn Groningen-Utrecht. Neerslaghoeveelheden in onderkoelde vorm in het oosten en noorden 1-3 mm, in het zuidoosten minder dan 1 mm. Deze lijn verplaatst zich in de loop van de avond en nacht zuidoostwaarts, zondagochtend rond 09 UTC nog steeds in het ZO. Progtemps bevestigen het beeld. In de Hir uitvoer vooral ijsregen, conform de progtemps, in de EC uitvoer in het uiterste oosten en het zuidoosten in de nacht naar zaterdag een signaal voor (natte) sneeuw, de oostwaartste progressie van de warme lucht aan de grond in deze uitvoer lijkt te snel. Tweg zaterdagavond in het oosten slechts lokaal onder nul, dit komt door de grootschalige grenslaagbewolking in de Harmonie36 uitvoer die de uitstraling tegenhoudt. Dit zorgt voor een grote onzekerheid. Duidelijkheid over grootschalige ijzel is er pas zaterdag aan het eind van de middag, omdat dan de uitgangssituatie van de grenslaagbewolking en dus de uitstraling en verwachte (wegdek)temperatuur dan pas voldoende inzicht geeft.

Dus nowcasten, runs bekijken en natuurlijk lantaarnpaalstaren ;)
Liefhebber van -30°C, +30°C, 50 cm sneeuw, zeer zware regenval, zeer zwaar onweer, grote hagelstenen, zeer zware storm..... Kortom alles wat extreem is!
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
1 december 2017, 22:57 uur | Bericht #483375
Sneeuwkansen voor de komende week. Voor morgen reeele kansen in het oosten en zuiden van Nederland! (inclusief zuidoosten).


Voor meer regio's kijk op http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwing/weersverwachting/sneeuwkansen/
Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
1 december 2017, 23:44 uur | Bericht #483376
Opletten voor gladheid deze nacht. KMI plaatst hiervoor een code oranje, KNMI code geel. Ik kan bevestigen dat het hier in regio Antwerpen een ijspiste is door aanvriezende mist en bevroren natte weggedeelten:| Gewijzigd: 1 december 2017, 23:56 uur, door Justin
markHt
Lid
Woonplaats: Amersfoort
Berichten: 407
Lid sinds: 10 jun. 2014
2 december 2017, 01:22 uur | Bericht #483377
Geen uitleg nodig denk ik, beste pluim van
het seizoen tot nu toe zo ongeveer;

Onweersdagen 2017: 7
Woonplaats: Drachten
Berichten: 86
Lid sinds: 30 nov. 2017
2 december 2017, 01:53 uur | Bericht #483378
Wat een mooie pub-run zeg, eind volgende week toenemende kans op een ''sneeuwstorm'' ?
Justin
Beheerder
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 1281
Lid sinds: 2 feb. 2012
2 december 2017, 02:00 uur | Bericht #483379
Ondertussen in het hele land dichte mist en grotendeels temperaturen onder het vriespunt:

| Gewijzigd: 2 december 2017, 02:00 uur, door Justin
JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 785
Lid sinds: 20 dec. 2014
2 december 2017, 09:12 uur | Bericht #483381
Zou mooi zijn als we vandaag al de eerste hellmannen pakken.
Woonplaats: Bennekom (Gld)
Berichten: 109
Lid sinds: 29 jun. 2011
2 december 2017, 11:20 uur | Bericht #483384
Vanmiddag blijft het op veel plaatsen grijs, maar verspreid over het land kan het wolkendek breken en dan is het even flink zonnig. Vanuit het noordwesten neemt de bewolking toe en in de loop van de middag valt in het noordwesten de eerste neerslag. De zuidwestenwind is daarbij zwak tot matig. 

In de zonnige gebieden loopt het kwik op naar een graad of 3 en op de Wadden wordt het circa 5 graden. Waar het grijs en mistig blijft, is het ronduit kil met temperaturen die nauwelijks boven het vriespunt uitkomen. Lokaal blijft het zelfs de hele dag vriezen! 

Vanavond komen in het zuiden, zuidoosten en oosten nog enkele opklaringen voor en koelt het af naar 0 tot -2 graden. De gevoelstemperatuur ligt rond -5 graden. Wie met de fiets op pad gaat kan een sjaal en handschoenen goed gebruiken. In het westen is het minder koud met minimaal 2 graden en op de Wadden stijgt het kwik zelfs naar een graad of 6.

Vanuit het noordwesten breidt een neerslaggebied zich langzaam uit over ons land. Aan het begin van de avond bereikt het neerslaggebied het zuidwesten, midden en noordoosten van het land. Het oosten en zuiden komen in de tweede helft van de avond aan de beurt. In het uiterste zuidoosten kan het tot de tweede helft van de nacht duren voordat de eerste neerslag valt.

In de kustgebieden valt hoofdzakelijk regen. Ten oosten van de lijn Breda – Amersfoort – Groningen valt een mengeling van regen en natte sneeuw en is kans op IJZEL. Ten oosten van de lijn Tilburg – Arnhem – Emmen valt de neerslag hoofdzakelijk als sneeuw. Er kan 1-3 cm vallen en daardoor wordt het landschap voor een aantal uur wit. In Twente, de Achterhoek en Limburg (vooral de heuvels) zou langs de Duitse grens zelfs 5 cm sneeuw kunnen vallen! Op grote schaal is het dan ook glad. In het westen en noorden stijgt de temperatuur vannacht naar 5 tot 8 graden boven nul. Dieper in het binnenland ligt de temperatuur rond of iets boven het vriespunt en houdt de gladheid aan.

Geleidelijk treedt morgenochtend ook in het binnenland de dooi in. In Zuid-Limburg verdwijnen de laatste ijzel en sneeuw pas rond het middaguur. Het is de hele dag grijs en van tijd tot tijd valt lichte (mot)regen. In de loop van de middag wordt het droger en is in het noordwesten kans op een knipoog van de zon.

Bron: www.weeronline.nl
Jeroen71
Lid
Woonplaats: Alphen aan den Rijn
Berichten: 932
Lid sinds: 30 aug. 2008
2 december 2017, 11:50 uur | Bericht #483385
GFS berekent wederom venijnig laagje volgende week vrijdag/zaterdag met sneeuw.
Laagje ligt nu iets noordelijker
Ook EC laat dit laagje zien in de berekeningen

JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 785
Lid sinds: 20 dec. 2014
2 december 2017, 12:25 uur | Bericht #483386
Citaat van jasper vancoillie, zaterdag 2 december 2017, 10:34 uur
]


Welkom Jasper! Mooie post. Die rooie lijn laat toch een major ssw zien, omdat de zonal wind negatief wordt? 
Woonplaats: nijmegen
Berichten: 156
Lid sinds: 30 aug. 2014
2 december 2017, 13:34 uur | Bericht #483389
Zo lang dat de kou op de Noordpool op gepot zit, bijna tegen record  lage temperaturen aan..wordt het hier niets met de winter, moeten maar hopen dat alle kou wat nu voor handen hier naar toe gaat stromen. Wanneer de temperatuur daar gaat stijgen, en die kou stroomt hier heen,dan is het bingo.Maar de natuur heeft er nog geen zin in. Jammer!!!!!!
Weer gek, vooral van onweer en storm. Ben meer een lezer. Maar als het hier in Nijmegen onweert dan meldt ik het. Nijmegen totaal al 13 dagen onweer in 2018
Terug naar boven
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.862 topics, welke bij elkaar 448.390 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.589 leden.
Het nieuwste lid is scrhebergen@gmail.com.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 41 mensen aan het browsen op het forum. 2 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 41, lezen 2 mensen het topic "Berichtgeving noodweer 21 augustus 2011".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden