Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Archer, TX; Baylor, TX; Wilbarger, TX.

20 Apr 2024 09:22:03

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Archer, TX; Baylor, TX; Knox, TX; Wilbarger, TX.

20 Apr 2024 08:53:39

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Kern, CA; Tulare, CA.

20 Apr 2024 01:01:19

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Union, SC.

20 Apr 2024 00:04:45

De kaart KNMI klassieke pluim is bijgewerkt.

20 Apr 2024 00:00:06

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Spartanburg, SC; Union, SC.

19 Apr 2024 23:25:56

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC.

19 Apr 2024 20:44:38

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC; Scotland, NC.

19 Apr 2024 20:31:18

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC.

19 Apr 2024 20:16:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hoke, NC; Moore, NC; Richmond, NC; Scotland, NC.

19 Apr 2024 19:50:29

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aiken, SC; Lexington, SC; Richland, SC; Saluda, SC.

19 Apr 2024 16:12:43

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Aiken, SC; Edgefield, SC; Lexington, SC; Richland, SC; Saluda, SC.

19 Apr 2024 15:38:36

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Winston, AL.

19 Apr 2024 14:26:15

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colbert, AL; Franklin, AL; Lawrence, AL.

19 Apr 2024 12:59:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colbert, AL; Franklin, AL; Lauderdale, AL.

19 Apr 2024 12:35:33
Actueel
1 / 4

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Woonplaats: Voorhout (Z-H)
Berichten: 1407
Lid sinds: 31 mei. 2008
9 december 2017, 15:30 uur | Bericht #483680
Interessant ook op weer.nl

Edit Justin: item even goed leesbaar gemaakt.

Serieuze sneeuwval


De zondag staat in het teken van een actief sneeuwgebied. Het gaat hard sneeuwen. Maar heel lang zal de sneeuw niet blijven liggen. Typerend voor de Nederlandse winter.

We hebben het er al de hele week over. De sneeuw van zondag. Het geeft om te beginnen aan hoe goed weermodellen tegenwoordig presteren. In onze themapresentatie van afgelopen dinsdag hadden we het al over de komst van het sneeuwfront. Naarmate de zondag dichterbij kwam, schoof de timing van de sneeuw op naar voren maar verder bleef de verwachting netjes overeind staan. Ook vandaag nemen we de zondag door aan de hand van de meest recente inzichten en berekeningen. En pakken meteen de maandag ook maar mee, want dat zou ook nog een interessante weersituatie kunnen worden met plaatselijk wellicht opnieuw serieuze sneeuwval.

Dik pak sneeuw

Over serieuze sneeuwval gesproken. Er is regionaal al erg veel sneeuw gevallen gedurende de afgelopen 24 uur. Collega Reinout van den Born zocht vanochtend bijtijds de plek op, die waarschijnlijk de meeste sneeuw van heel ons land toebedeeld heeft gekregen. Op het Terletse veld, ten noorden van Arnhem, mat hij een indrukwekkend pak sneeuw van meer dan 10 en lokaal zelfs bijna 15 centimeter. Dit gebied ligt op 90 meter hoogte en dat maakt nou net het verschil met plaatsen die enkele tientallen kilometers verderop op bijvoorbeeld een hoogte van 10 of 20 meter boven NAP liggen. Want op dit hoger gelegen terrein ontstond er gisteren overdag al een laagje sneeuw en daar kwam vervolgens nog een heleboel bij gedurende de avond en de nacht. Zo veel dat er op een enkele plek zelfs grote takken van de bomen zijn afgebroken door het gewicht van de sneeuw!

Actief front

Maar nu is het wachten op de volgende lading sneeuw. Een actieve depressie nadert vanuit het westen en trekt morgen pal over ons land naar het noordoosten. Voor het systeem uit voert een naar zuidoost krimpende wind koude lucht aan. Het front dat opdringt vanuit het zuidwesten wordt gevolgd door beduidend minder koude lucht. Deze zachtere lucht glijdt op tegen de koude luchtlaag onderin en het resultaat is een actieve neerslagzone. Voor deze actieve neerslagzone uit valt er gedurende de nacht naar zondag en zondagochtend vroeg her en der ook wat lichte sneeuw. Maar het gaat dus om de actieve zone. Die trekt tussen 9 en 10 uur zondagochtend Zeeland binnen waar het dus bijtijds begint te sneeuwen. Volgens de berekeningen van het ECMWF model ligt de sneeuwvalgrens tussen de 100 en 200 meter maar deze grens kan tijdens aanhoudende sneeuw verder dalen.


Hoeveelheid (verse) sneeuw zondag 15.00u (ICON model). Zeeland en Limburg alweer sneeuwvrij.

Sneeuwjacht

Om 1 uur in de middag is de sneeuwzone gevorderd tot over Noord Holland, Flevoland en Overijssel. De temperatuur daalt tijdens de sneeuw tot 0 graden en daarbij staat ook nog eens een matige tot vrij krachtige zuidoostenwind. Het woord sneeuwjacht kan misschien de lading wel een beetje dekken. Al zal de sneeuw niet echt gaan verstuiven want daar zijn de temperaturen net een fractie te hoog voor, in combinatie met de luchtvochtigheidsgraad. Het opdringen van de zachtere lucht verloopt echter snel en in de bijgevoegde kaartjes zien we in het geel het gebied waar de sneeuwvalgrens al is gestegen tot meer dan 1000 meter hoogte. Kortom, in Zeeland en Zuid Limburg gaat de sneeuw alweer over in regen en de sneeuwlaag (van zo’n 3 tot maximaal 5 centimeter) zal er alweer beginnen te smelten. Aan de zuidwestkust kan er ook nog eens een harde of zelfs stormachtige zuidwester opsteken.

6 tot 8 centimeter

Gedurende de zondagmiddag dringt de zachtere lucht snel verder noordoostwaarts en om 4 uur is de grens tussen sneeuw en regen al gevorderd tot over Noord Holland, het noorden van Flevoland en Twente zo ongeveer. In het noordoosten sneeuwt het dan juist hard en kan een laag verse sneeuw van tenminste 5 en mogelijk zelfs 6 tot 8 centimeter tot stand komen. Als de avond valt is wellicht alle sneeuw in het zuiden alweer weggesmolten, te meer daar er in de avond nog een vrij actief tweede neerslaggebied passeert waarbij alles als regen valt. In de loop van de avond zal de sneeuw ook in het noordoosten beginnen te smelten maar of het daar tot snelle smelt komt is de vraag. De koudere lucht laat zich daar duidelijk minder goed verdrijven.

Opnieuw sneeuw?

Maandag zien we een soort herhaling van zetten. Een nieuwe actieve depressie komt vanuit Noordwest Frankrijk snel onze kant op. In de nasleep van de eerste depressie is een groot deel van de koude lucht opgeruimd maar toch ligt de koude lucht nog wel in de buurt. Het zal van de exacte koers van de tweede depressie afhangen, of een toenemende noord-component in de wind de koudere lucht toch weer het land binnen blaast. Volgens het ECMWF valt de neerslag maandag voornamelijk in de vorm van regen. Het noorden maakt wel kans op natte sneeuw of sneeuw die blijft liggen. Het Franse Arpège model komt met een koudere oplossing en laat een veel groter deel van het land maandag wederom in de fikse sneeuw terecht komen. Zoals we in het begin stelden dat weerberekeningen tegenwoordig behoorlijk betrouwbaar kunnen uitpakken, zijn details (wat is de exacte koers van een depressie bijvoorbeeld) er soms ook de oorzaak van dat we op korte termijn niet weten of het over 2 dagen hard gaat sneeuwen of hard gaat regenen. En die onzekerheid kan lastig zijn, maar maakt het vak juist wel uitermate boeiend. 


weer.nl
Lees ook:

| Gewijzigd: 9 december 2017, 16:00 uur, door Justin
Woonplaats: Drachten
Berichten: 86
Lid sinds: 30 nov. 2017
9 december 2017, 16:56 uur | Bericht #483686
De situatie volgens de laatste uitvoer van het GFS geldend voor morgenochten tot en met maandagavond. Het lijkt alsmaar beter te gaan worden








 
Waarom deze advertentie?
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
9 december 2017, 17:48 uur | Bericht #483692
Code oranje vanwege het KNMI:

Alpenweerman
AWM Moderator
Woonplaats: Termen (Wallis, CH)
Berichten: 1295
Lid sinds: 11 okt. 2010
9 december 2017, 18:07 uur | Bericht #483694
Citaat van FryslânBoppe, zaterdag 9 december 2017, 14:54 uur De AO index is weer terug in de positieve cijfers...een WC is dus voor de handliggend op LT. 


Altijd weer knap hoe dit soort conclusies adhv de verwachte toestand  van de AO of NAO getrokken worden!???  | Gewijzigd: 9 december 2017, 18:08 uur, door Alpenweerman
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. (Albert Einstein)
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3519
Lid sinds: 8 dec. 2011
9 december 2017, 19:51 uur | Bericht #483697
De sneeuwliefhebbers worden verwend de komende 3 dagen!!

Sneeuwdek volgens het Europese weermodel tegen dinsdagochtend


Maar eerst morgen. De hoeveelheden zijn iets opgeschroefd.

07:00-10:00


10:00-13:00


13:00-16:00


16:00-19:00
| Gewijzigd: 9 december 2017, 20:03 uur, door Stefanv
Lako
Moderator
Woonplaats: Stiens
Berichten: 3425
Lid sinds: 19 mei. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 december 2017, 20:20 uur | Bericht #483699
Morgen sneeuw (5 tot lokaal 15 cm), later regen. In het midden en zuiden veel wind

KNMI Guidance:

Wind:
5-6 Bft in de kustgebieden. Op passage van de zwakke rug tijdelijk iets minder. Op zondag zuid van het laag veel wind uit het zuidwesten, 8 Bft aan de kust, mogelijk 9. Met name de Harmonies laten een 9 zien, Harmonie36 het meest fors. Daarbij aan de (zuid)westkust en boven de zuidelijke helft van het land zware windstoten.- Bron: KNMI Guidance (Zie harmoniekaart hieronder).


Morgen windstoten van rond de 100 km/h. Ook tijdens het sneeuwgebied waait het aardig met daardoor kans op sneeuwjacht achtige condities

Neerslag:
De frontale neerslag van zondag bereikt het zuidwesten in de eerste helft van de ochtend (7 UTC Zeeland). De kans is reëel dat hierbij 3-5 cm sneeuwaccumulatie per uur en in totaal een sneeuwdek van 5-10 cm, mogelijk meer, gaat optreden in een flink deel van het land. Wegdektemperaturen zijn bij het inzetten van de sneeuwval al rond of iets boven nul, dus accumulatie zal snel gaan. Na passage van de occlusie gaat de neerslag over in regen; in het noorden blijft het waarschijnlijk sneeuw. - Bron: KNMI Guidance 

Hieronder de neerslagkaarten van Harmonie. In het uiterste noorden blijft de neerslag sneeuw terwijl elders de neerslag over gaat in regen. Voor de regen uit kan er 5 cm tot lokaal 15 cm. Dit kan een aardig hoeveelheid sneeuw opleveren op de plaatsen waar vandaag ook al sneeuw gevallen is.




#KeepOnSmiling
Rens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 263
Lid sinds: 28 jun. 2015
9 december 2017, 20:38 uur | Bericht #483701
Heb het idee, dat het ding (lagedrukgebied) van zondag op maandag gaat stagneren, aangezien de wind draait. Maandag is het kouder dan zondag. 

Echter volgens goedgebruik van de tv-weerlui, is eerst sneeuwbuien, dan REGEN met hoofdletters. De afgelopen dagen hebben de dames en heren weerkundigen er flink naast gezeten. Johan de Alpenweerman heeft het tot nu aan het rechte end. M'n complimenten!!!
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 december 2017, 21:13 uur | Bericht #483703
Hierbij de verwachting voor morgen! Het wordt een zeer boeiende dag! Helaas niet al te veel tijd om het hele bericht hier te posten dus doe het even met een link naar mijn website


Link: http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwingen/weersverwachting/prognose/
Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
Alpenweerman
AWM Moderator
Woonplaats: Termen (Wallis, CH)
Berichten: 1295
Lid sinds: 11 okt. 2010
9 december 2017, 21:15 uur | Bericht #483704
Citaat van Rens@weer, zaterdag 9 december 2017, 20:38 uur Heb het idee, dat het ding (lagedrukgebied) van zondag op maandag gaat stagneren, aangezien de wind draait. Maandag is het kouder dan zondag. 

Echter volgens goedgebruik van de tv-weerlui, is eerst sneeuwbuien, dan REGEN met hoofdletters. De afgelopen dagen hebben de dames en heren weerkundigen er flink naast gezeten. Johan de Alpenweerman heeft het tot nu aan het rechte end. M'n complimenten!!!

En nog is lang niet alles in kannen en kruiken!  Zoals al eerder gezegd zou er door de bijkomende opglijdings processen ook nog (veel) meer kunnen gaan vallen. Neerslagafkoeling en isothermie gaan afhankelijk van koers ook nog een belangrijke rol spelen. 20 tot 25cm is zeker niet onrealistisch bij dit soort grens situaties! (Harmonie / EC)  Noorden lijkt vlgs alle modellen enkel met neerslag in vaste vorm (sneeuw) te maken gaan krijgen. 

| Gewijzigd: 9 december 2017, 21:20 uur, door Alpenweerman
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. (Albert Einstein)
Woonplaats: Drachten
Berichten: 86
Lid sinds: 30 nov. 2017
9 december 2017, 21:37 uur | Bericht #483705
Pluim NO is op KT toch wel weer kouder geworden, de LT is ook niet heel slecht te noemen.
Alpenweerman
AWM Moderator
Woonplaats: Termen (Wallis, CH)
Berichten: 1295
Lid sinds: 11 okt. 2010
9 december 2017, 21:52 uur | Bericht #483706
Citaat van FryslânBoppe, zaterdag 9 december 2017, 21:37 uur Pluim NO is op KT toch wel weer kouder geworden, de LT is ook niet heel slecht te noemen.
Zowel EC als ook GFS op termijn kouder! (hogedruk impulsen noorden!)


| Gewijzigd: 9 december 2017, 21:55 uur, door Alpenweerman
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. (Albert Einstein)
Woonplaats: Zwolle
Berichten: 753
Lid sinds: 24 dec. 2014
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
9 december 2017, 21:54 uur | Bericht #483707
Maandag en dinsdag zijn sinds vandaag er ook bij gekomen betreft de sneeuwkansen! Een nieuw lagedrukgebied trekt dinsdag ten zuiden van ons land.


Voor meer regio's kijk op http://www.art-of-thunders.nl/weer/waarschuwing/weersverwachting/sneeuwkansen/
Stormchaser bij @Art_of_thunders.
Site: http://www.art-of-thunders.nl
Twitter: @LeonEikenaar
Alpenweerman
AWM Moderator
Woonplaats: Termen (Wallis, CH)
Berichten: 1295
Lid sinds: 11 okt. 2010
9 december 2017, 22:03 uur | Bericht #483708
Citaat van Leon Eikenaar, zaterdag 9 december 2017, 21:54 uur Maandag en dinsdag zijn sinds vandaag er ook bij gekomen betreft de sneeuwkansen! Een nieuw lagedrukgebied trekt dinsdag ten zuiden van ons land.
Is geen volgend laag maar zijn de "na-weeen" van het "2e laag" dat morgen ten westen van de Biskaya uitdiept en via Bretagne naar Polen / Baltische Staten verder trekt. In zijn nasleep gaat het op de (backbent) occlusie nogmaals sneeuwen!  

| Gewijzigd: 9 december 2017, 22:06 uur, door Alpenweerman
Phantasie ist wichtiger als Wissen, denn Wissen ist begrenzt. (Albert Einstein)
Woonplaats: Elburg
Berichten: 3
Lid sinds: 9 dec. 2017
9 december 2017, 22:49 uur | Bericht #483711
Citaat van Alpenweerman, zaterdag 9 december 2017, 22:03 uur Citaat van Leon Eikenaar, zaterdag 9 december 2017, 21:54 uur Maandag en dinsdag zijn sinds vandaag er ook bij gekomen betreft de sneeuwkansen! Een nieuw lagedrukgebied trekt dinsdag ten zuiden van ons land.
Is geen volgend laag maar zijn de "na-weeen" van het "2e laag" dat morgen ten westen van de Biskaya uitdiept en via Bretagne naar Polen / Baltische Staten verder trekt. In zijn nasleep gaat het op de (backbent) occlusie nogmaals sneeuwen!  



Behoort sterke doorzettende dooi ook nog tot de mogelijkheden???
Roare
Lid
Woonplaats:
Berichten: 186
Lid sinds: 6 feb. 2012
9 december 2017, 22:52 uur | Bericht #483712
Kortom veel onzekerheid. Het valt me op als er sneeuw valt in Nederland het bijna altijd rond het vriespunt is. Het sneeuwt zelden bij -5 dat maakt de verwachting ook zo onzeker. Vooral maandag wordt interessant, want lijkt erop dat de sneeuw gaat winnen dan. 

edit sven: vrij logisch, als het -5 is in onze lage landen, dan zit je vaak met uitdrogende oosterwind | Gewijzigd: 9 december 2017, 22:56 uur, door Sven
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
9 december 2017, 22:54 uur | Bericht #483713
Citaat van Simon Elgersma, zaterdag 9 december 2017, 22:49 uurBehoort sterke doorzettende dooi ook nog tot de mogelijkheden??? Het is maar je woont, in sommige plaatsen ga je zondag waarschijnlijk richting een graad of 7 als je in de zachte sector terechtkomt. Maar dan heb je maandag dat laag, de positie hiervan is uiterst onzeker! Maar sommigen gaan geluk hebben en nog een bakje sneeuw krijgen. Hieronder een kaartje uit de laatste run van GFS. Neem ze zeker niet voor waarheid aan, kleine positieverschillen van het laag, hebben voor velen grote gevolgen


 
Wolkje7
Lid
Woonplaats: Velp (Gelderland)
Berichten: 1534
Lid sinds: 24 mrt. 2008
9 december 2017, 23:04 uur | Bericht #483714
Oh, na maandag komt dinsdag er ook al bij. Laat de modellen er elke dag weer een dagje bij doen; Woensdag, donderdag, enzovoort. Als ik de pluim in het Noorden zie, lijkt het langzaam toch al ergens op. Hopelijk ook de rest van NL nog.

En haha ja hoor, de woensdag is er op de kaarten al bij gekomen met winterse neerslag. Iets van op officiele kaarten ervan te zien?

Op langere termijn opnieuw winterse neerslag volgens de vooruitzichten, tegen kerst.

Berichten samengevoegd door Sven | Gewijzigd: 9 december 2017, 23:04 uur, door Wolkje7
Weerdagen Velp 2019:

Volledige dagen met sneeuwdek: 7
Dagen met deels sneeuwdek: 2
Vaste sneeuw: 4 * Laatste 01-02-2019
Smeltende sneeuw: 1 * Laatste 02-02-2019
Hagel: 4


Velp 2018:

Smeltende sneeuw: 6
Vaste Sneeuw: 6
Hagel: 8
Weerlicht: 6
Onweer: 24 (1 onweersdag in Velp gemist toen ik in Duitsland was)


Velp 2017:

Dagen met sneeuwdek: 34 (waarvan 21 in januari, 6 in februari en 7 in december)
Vaste sneeuw: 12
Smeltende sneeuw: 6
Hagel: 13
Weerlicht: 6
Onweer: 21
Sneeuwman
Lid
Woonplaats: Nieuwegein
Berichten: 142
Lid sinds: 17 jan. 2013
10 december 2017, 06:26 uur | Bericht #483717
Alles beter dan 12-13 graden met kerst!
 
Citaat van Wolkje7, zondag 10 december 2017, 2:30 uur En haha ja hoor, de woensdag is er op de kaarten al bij gekomen met winterse neerslag. Iets van op officiele kaarten ervan te zien?

Op langere termijn opnieuw winterse neerslag volgens de vooruitzichten, tegen kerst.

  | Gewijzigd: 10 december 2017, 08:16 uur, door Justin
Rens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 263
Lid sinds: 28 jun. 2015
10 december 2017, 07:51 uur | Bericht #483720
Citaat van Alpenweerman, zaterdag 9 december 2017, 21:15 uur Citaat van Rens@weer, zaterdag 9 december 2017, 20:38 uur Met een beetje fantasie, zie je er een sneeuwmonster in! Het is al een beetje opgeschoven, maar goed de sneeuw zal nog veel zijn, 
  | Gewijzigd: 10 december 2017, 07:53 uur, door Rens@weer
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
Woonplaats: Kruiningen
Berichten: 6
Lid sinds: 12 jan. 2014
10 december 2017, 08:41 uur | Bericht #483725
Goedemorgen! Na alle berichtgeving m.b.t. de "zware sneeuwval" te hebben gevolgd, trok ik zojuist vol verwachting de gordijnen open... helaas! Regen! Dat is dan weer het nadeel als je in het Zuid-Westen van het land woont. Of ben ik nog te vroeg en zou er toch nog wat sneeuw kunnen vallen in Zeeland? Temperatuur is momenteel 2.5ºC, dus misschien nog een klein kansje?
Leren doe je alleen als je fouten maakt en je daar vervolgens bewust van wordt.
Terug naar boven
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.850 topics, welke bij elkaar 448.360 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.578 leden.
Het nieuwste lid is NightFoxy.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 244 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 244, lezen 9 mensen het topic "Berichtgeving aardbevingen Noord Nederland ".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden